-
@lap said in TESLA FORUM:
@gatoz said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Έχει μαζευτεί πληθώρα μαγκιάς παίδες, λαρωστε γιατί θα τα πατήσετε
και το αυτο οι κορεκτ τυποι που εχουν παντα κατι να πουν. κορεκτ.
Γατε άστο. Η γενιά σας (λίγο πριν και λίγο μετά) τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ στα πάντα. Οι χειρότεροι όλων στην σύγχρονη ιστορία.
Η νεότεροι ως αντίδραση σε αυτήν την σκατιλα και ως αντίδραση του εκκρεμούς θέτουν νεα όρια.
Περιμένω απάντησης στο θέμα πολιτικής για τις εξυπνάδες σου....
Δεν θα το αφήσω μέχρι την Δευτέρα παρουσία αν δεν πάρω καθαρή απάντηση και ουχί φλωρικη
γραφεις οτιναι απλα για να πεις κατι και να τη πεις σε καποιον
παρε εδω την απαντηση -
@lap said in TESLA FORUM:
Έχει μαζευτεί πληθώρα μαγκιάς παίδες, λαρωστε γιατί θα τα πατήσετε
και το αυτο οι κορεκτ τυποι που εχουν παντα κατι να πουν. κορεκτ.
Γατε άστο. Η γενιά σας (λίγο πριν και λίγο μετά) τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ στα πάντα. Οι χειρότεροι όλων στην σύγχρονη ιστορία.
Η νεότεροι ως αντίδραση σε αυτήν την σκατιλα και ως αντίδραση του εκκρεμούς θέτουν νεα όρια.
Περιμένω απάντησης στο θέμα πολιτικής για τις εξυπνάδες σου....
Δεν θα το αφήσω μέχρι την Δευτέρα παρουσία αν δεν πάρω καθαρή απάντηση και ουχί φλωρικη
γραφεις οτιναι απλα για να πεις κατι και να τη πεις σε καποιον
παρε εδω την απαντησηΦλωρικη
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@tkin73 said in TESLA FORUM:
ενταξει ενα αντιστοιχο βενζινης με 400 αλογα οταν το σανιδωνεις δεν καιει 20λτ/100 ? ποσα χλμ βγάζει με ενα 50 αρι ντεπόζιτο? 250 χλμ...δλδ περιπου οσα και το Τ σανιδωμενο. Φυσικά το θερμικο βρισκει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα ανεφοδιασμό...
Πάραπάνω! 19-20λτ καίει το 3λιτρο του πατέρα μου με τα 230 άλογα. Θυμάμαι κάποτε που είχαν κάνει ένα ταξίδι τάπα οι 4Τ με ένα Έβο και εαν θυμάμαι σωστά ειχε κάπου 200χλμ αυτονομία. Μια Μ5 με 400 άλογα καίει πάνω από 25λτ/100χλμ εαν την πας τάπα.
Define το ταπα ρε συ Φανη.
Αν δεν κανω λαθος τα Τ εχουν περιορισμο στην τελικη σωστα?(Να σημειωθει οτι αυτα γινονται (αν λεμε) σε κλειστο και ελεγχομενο περιβαλλον απο επαγγελματιες οδηγους και δεν πρεπει να τα υιοθετει κανεις στον δρομο )
-
δεν έχει να κάνει με τετοιες ανοησίες.
Στην αριστερή πας μόνο για προσπέραση
Πολλές φορές πηγαίνω με 140 σταθερα και έρχεται από πίσω ένας με 180 ή και παραπάνω
Δεν θα ελένξω τι αμάξι είναι ούτε θα πατήσω γκάζι να του εξαφανιστω αν έχω καλύτερο αμάξι. θα βγάλω φλας, θα κάνω ακρη και θα περάσει, μετά αν βρω εμπόδιο μπροστά θα πάω ξανα στην αριστερη. Θα κάνω το ίδιο είτε αναβοσβήσει φώτα είτε όχι, δεν με ενδιαφέρει ουτε το εξετάζω.
Σεβασμός λέγεται.
Εγώ θελω γενικά να κοινούμαι με μεγάλες ταχύτητες στην εθνική. Δεν το κάνω για να βάλω κόντρες με κανέναν ούτε να δειξω κάτι, ούτε είμαι 20χρονο. Οπως εγώ κάνω ακρη αν κάποιος κινείται με περισσότερα από μένα, θέλω να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για μένα.
Το να πηγαίνει κάποιος συνεχώς με 140 στην αριστερή και να μην κανει στην άκρη επειδή 130 είναι το όριο αρα είναι παράνομος ο άλλος το βρισκω ηλιθιότητα.
Η αριστερή είναι για προσπέραση καντε ακρη αν έρχεται άλλος. Δεν είστε τιμωρος ούτε ελενγκτης των οριων αστε να κάνει η τροχαία αυτη την δουλειά
-
@cirus said in TESLA FORUM:
Πολλές φορές πηγαίνω με 140 σταθερα και έρχεται από πίσω ένας με 180 ή και παραπάνω
Δεν θα ελένξω τι αμάξι είναι ούτε θα πατήσω γκάζι να του εξαφανιστω αν έχω καλύτερο αμάξι. θα βγάλω φλας, θα κάνω ακρη και θα περάσει, μετά αν βρω εμπόδιο μπροστά θα πάω ξανα στην αριστερη. Θα κάνω το ίδιο είτε αναβοσβήσει φώτα είτε όχι, δεν με ενδιαφέρει ουτε το εξετάζω.
Σεβασμός λέγεται.
Εγώ θελω γενικά να κοινούμαι με μεγάλες ταχύτητες στην εθνική. Δεν το κάνω για να βάλω κόντρες με κανέναν ούτε να δειξω κάτι, ούτε είμαι 20χρονο. Οπως εγώ κάνω ακρη αν κάποιος κινείται με περισσότερα από μένα, θέλω να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για μένα.
Το να πηγαίνει κάποιος συνεχώς με 140 στην αριστερή και να μην κανει στην άκρη επειδή 130 είναι το όριο αρα είναι παράνομος ο άλλος το βρισκω ηλιθιότητα.
Η αριστερή είναι για προσπέραση καντε ακρη αν έρχεται άλλος. Δεν είστε τιμωρος ούτε ελενγκτης των οριων αστε να κάνει η τροχαία αυτη την δουλειά
Άσε ρε αληταμπουρα......
-
Απλά το να κινείται στην αριστερή συνέχεια κάποιος, μπλοκαροντας τους μπροστινούς του πίσω από φορτηγά, λεωφορεία, παππούδες κλπ. ή εκθετωντας όλους σε κίνδυνο θανατηφορας σύγκρουσης όταν πάει τελικιασμενος, είναι και αντικοινωνικη και επικίνδυνη συμπεριφορά, μεσανατολιτικη.
Θυμάμαι τις λίγες φορές που οδήγησα σε σημεία χωρίς όρια ταχύτητας στη Γερμανία, υπεραυτοκινητα να κάνουν συνεχώς διαδοχικές προσπεράσεις μπαίνοντας δεξιά μετά από κάθε προσπέραση, κι ας ειχαν μία και δύο ελεύθερες λωρίδες στα αριστερά τους. -
Σεβασμός λέγεται.
Με την ιδια λογικη ουτε ο αλλος ειναι ελεγκτης των λωριδων, να παρει τηλ την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.
Βεβαια θα γινει σκηνικο αντιστοιχο με τον πρεζεμπορα στην USA που πηρε τηλ τους μπατσους για να καταγγειλει πως ενας αλλος του εκλεψε τη κοκα. -
@ntinaras said in TESLA FORUM:
Σεβασμός λέγεται.
Με την ιδια λογικη ουτε ο αλλος ειναι ελεγκτης των λωριδων, να παρει τηλ την τροχαια να ερθει να τον μαζεψει.
Βεβαια θα γινει σκηνικο αντιστοιχο με τον πρεζεμπορα στην USA που πηρε τηλ τους μπατσους για να καταγγειλει πως ενας αλλος του εκλεψε τη κοκα.κανένας δεν είναι ελεχτης καμίας παράβασης εκτός της τροχαίας.
Οτι κάνουμε το κάνουμε από σεβασμό στο πως πρέπει να οδηγούμε σωστα και αυτό συζητάμε. Αν θελει κάποιος να είναι γαιδούρι, ας κατσει μονιμα στην αριστερή λωρίδα και να πηγαίνει με το οριο ταχύτητας χωρίς να κάνει ποτέ δεξια για κανέναν. Δεν θα τον καταγγείλω, ούτε θα του κάνω κάτι. Απλά θα τον πω γαιδούρι και Μ@λ@κ@ (από μέσα μου αντε και στον συνοδηγό) και θα τον περάσω όταν και εφόσον μου επιτραπει να το κάνω με ασφαλή τρόπο από αλλη λωρίδα
Θεούλης ο αλλος που κατείγγειλε κλοπή κόκας , αχαχχαχαχα
-
Είπε κανείς ότι είναι σωστό να κάθεσαι στην αριστερή λουρίδα εκτός φάσης προσπέρασης ;
Μην γελιόμαστε, αυτός που έρχεται με διπλή ταχύτητα απο πίσω παίζοντας φωτα θέλει να σε πιέσει να μπεις όσο πιο γρήγορα μπορείς στη μεσαία για να περάσει γιατί είναι δικός του ο δρόμος βρε αδερφέ !Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε; Ήμαρτον
-
πίσω παίζοντας φωτα θέλει να σε πιέσει να μπεις όσο πιο γρήγορα μπορείς στη μεσαία για να περάσει γιατί είναι δικός του ο δρόμος βρε αδερφέ !
Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε; Ήμαρτον
Δεν νομίζω να παρέθεσα σε κάποιο post δικό σου μύνημα
οπότε το ήμαρτον προς τι?
-
@gtsartsal said in TESLA FORUM:
@vagkirk said in TESLA FORUM:
Δεν νοείται κάποιος μέσος οδηγός ανά 2 δευτερόλεπτα να μην κοιτάζει τους καθρέφτες του και να μην υπολογίζει αν είναι στην αριστερή πότε πρέπει να κάνει δεξιά.
Εγώ πλέον έχω παραιτηθεί, ούτε φλας , ούτε φώτα ούτε κόρνες, προσπέρασμα όπως έρχομαι από δεξιά.
Και εκεί ξαφνικά ενώ είσαι σχεδόν δίπλα τους ω του θαύματος οι μισοί ξυπνάνε και καλά και βάζουν επίτηδες φλας να έρθουν πάνω σου...Γι'αυτό θέλω ένα Teslaki, φθηνά ακαριαία 400 άλογα να εξαφανίζομαι από όλους αυτούς τους πονηριδες.
Φαντάσου όμως να σε χαιρετάει μετά, όταν θα έχεις σταματήσει για φόρτιση!
Αυτά μόνο μέχρι Κόρινθο ή μέχρι Χαλκίδα το πολύ με τα Teslaκια , για πιο μακριά δεξιά και autopilot , καφεδάκι , τσιγαράκι , μουσικούλα ή συζήτηση με την οικογένεια , βιντεάκια στο Youtube πίσω τα παιδιά , χαλαρά πράγματα δηλαδή.
Εν τω μεταξύ εγώ προσωπικά πλέον μιλάω για ταχύτητες 140-160 χλμ/ώρα , δεν αναφέρομαι σε διπλές και τριπλές ταχύτητες που αναφέρθηκε απο κάποιους.
Τέτοια δείγματα έχω απο την κίνηση στους δρόμους και για αυτό με τέτοιες ταχύτητες στα 140-160 περνάω απο δεξιά , δεν μπλέκω καθόλου , ακόμη και αν 2-3 στους 10 πάντα μόλις έρθεις δίπλα τους θα κάνουν κίνηση πάνω σου οι ταχύτητες αυτές επιτρέπουν και να φρενάρεις και να κάνεις ελιγμό με ασφάλεια στην ΕΟ.
Αν και το χειρότερο μου έτυχε πριν μια εβδομάδα περίπου , με ελάχιστη κίνηση , είμαι δεξιά με 150χλμ περίπου , κάνενας μπροστά μου όσο έβλεπα , στην αριστερή λωρίδα μακρυά ένα γκρι BMW , σε σχετικά μεγάλη απόσταση μπήκα αριστερά , μόλις πλησίασα στα 100 μέτρα δεν είχε κάνει κίνηση για δεξιά , τον περνάω απο δεξιά σε αριστερή στροφή , τελικά ήταν μια καινούργια M3 , - ωχ λέω απο μέσα μου ο ορισμός του μακάκα - δεν πρόλαβα να τελειώσω την σκέψη μου , νάτος μπροστά να μου κάνει brake check και να έχουμε πέσει στα 100χλμ , κάνω να βγώ αριστερά με έκλεινε , κανω να βγώ στην βοηθητική το ίδιο , πλησιάζαμε νταλίκα με 80 , έκανε αριστερά εξαφανίστηκε...
Να έιχα ένα Teslακι , να τον περνούσα απο πάνω και να έστελνα και το υλικό απο τις κάμερες στην αστυνομία - γράφει συνέχεια το Τesla νομίζω έχει Dash cam μπροστά - πίσω -
-
Με τέτοια αμάξια δεν ασχολείσαι γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο τύπος μέσα.
Ζούμε σε μια χώρα που απαγορεύεται η οπλοφορία αλλά τελικά υπάρχουν πολλοί που οπλοφορούν.
Το σκηνικό στο Γκάζι θα πρέπει να το έχουμε στο νου μας κάθε φορά που κάθε περίεργος βρίσκεται στο δρόμο μας.
-
@gtsartsal said in TESLA FORUM:
Δεν νοείται κάποιος μέσος οδηγός ανά 2 δευτερόλεπτα να μην κοιτάζει τους καθρέφτες του και να μην υπολογίζει αν είναι στην αριστερή πότε πρέπει να κάνει δεξιά.
Εγώ πλέον έχω παραιτηθεί, ούτε φλας , ούτε φώτα ούτε κόρνες, προσπέρασμα όπως έρχομαι από δεξιά.
Και εκεί ξαφνικά ενώ είσαι σχεδόν δίπλα τους ω του θαύματος οι μισοί ξυπνάνε και καλά και βάζουν επίτηδες φλας να έρθουν πάνω σου...Γι'αυτό θέλω ένα Teslaki, φθηνά ακαριαία 400 άλογα να εξαφανίζομαι από όλους αυτούς τους πονηριδες.
Φαντάσου όμως να σε χαιρετάει μετά, όταν θα έχεις σταματήσει για φόρτιση!
Αυτά μόνο μέχρι Κόρινθο ή μέχρι Χαλκίδα το πολύ με τα Teslaκια , για πιο μακριά δεξιά και autopilot , καφεδάκι , τσιγαράκι , μουσικούλα ή συζήτηση με την οικογένεια , βιντεάκια στο Youtube πίσω τα παιδιά , χαλαρά πράγματα δηλαδή.
Εν τω μεταξύ εγώ προσωπικά πλέον μιλάω για ταχύτητες 140-160 χλμ/ώρα , δεν αναφέρομαι σε διπλές και τριπλές ταχύτητες που αναφέρθηκε απο κάποιους.
Τέτοια δείγματα έχω απο την κίνηση στους δρόμους και για αυτό με τέτοιες ταχύτητες στα 140-160 περνάω απο δεξιά , δεν μπλέκω καθόλου , ακόμη και αν 2-3 στους 10 πάντα μόλις έρθεις δίπλα τους θα κάνουν κίνηση πάνω σου οι ταχύτητες αυτές επιτρέπουν και να φρενάρεις και να κάνεις ελιγμό με ασφάλεια στην ΕΟ.
Αν και το χειρότερο μου έτυχε πριν μια εβδομάδα περίπου , με ελάχιστη κίνηση , είμαι δεξιά με 150χλμ περίπου , κάνενας μπροστά μου όσο έβλεπα , στην αριστερή λωρίδα μακρυά ένα γκρι BMW , σε σχετικά μεγάλη απόσταση μπήκα αριστερά , μόλις πλησίασα στα 100 μέτρα δεν είχε κάνει κίνηση για δεξιά , τον περνάω απο δεξιά σε αριστερή στροφή , τελικά ήταν μια καινούργια M3 , - ωχ λέω απο μέσα μου ο ορισμός του μακάκα - δεν πρόλαβα να τελειώσω την σκέψη μου , νάτος μπροστά να μου κάνει brake check και να έχουμε πέσει στα 100χλμ , κάνω να βγώ αριστερά με έκλεινε , κανω να βγώ στην βοηθητική το ίδιο , πλησιάζαμε νταλίκα με 80 , έκανε αριστερά εξαφανίστηκε...
Να έιχα ένα Teslακι , να τον περνούσα απο πάνω και να έστελνα και το υλικό απο τις κάμερες στην αστυνομία - γράφει συνέχεια το Τesla νομίζω έχει Dash cam μπροστά - πίσω -
Eχω βίντεο απο την dashcam που δείχνει ολόκληρο κοπάδι απο αυτούς σε εκδρομή του club τους να πηγαίνουν με 110-120 σταθερά απλωμένοι σε όλες τις λωρίδες ferrari porsche lambo GTR και δεν έκαναν στο πλάι με τίποτα ...
Έκανα υπομονή γιατί φοβήθηκα αυτό που είπε ο cruiser μεχρι που ενα παλιό vectra μπήκε ανάμεσα τους και τους σκόρπισε , στην αναμπουμπούλα βρήκα ευκαιρία και τους πέρασα απο την ΛΕΑ
Βέβαια και αυτοί θα είχαν τις GoPro αλλα ευτυχώς δεν μου εχει έρθει κανα μπιλιετάκι 10 χρόνια τώρα ... την γλύτωσα
-
@chrisk6 said in TESLA FORUM:
Define το ταπα ρε συ Φανη.
Εεεε, εννοώ με 200+, συνεχείς επιταχύνσεις, ξεκίνημα στα διόδια με τέρμα γκάζι κλπ. Θυμάμαι ότι όταν την είχα οδηγήσει για καμια ώρα, ήμουν στα 30λτ/100χλμ. Στο χαλαρό υποθέτω μπορείς να κατέβεις στα 12-15λτ/100χλμ.
@criuser said in TESLA FORUM:
Ζούμε σε μια χώρα που απαγορεύεται η οπλοφορία αλλά τελικά υπάρχουν πολλοί που οπλοφορούν.
Δεν απαγορεύεται η οπλοφορία, απλά θες άδεια. Υπάρχουν κανονικά άδειες στην Ελλάδα για: οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία - 3 διαφορετικές άδειες. Ξερω αρκετούς που έχουν, μάλιστα στις τράπεζες είχαν τέτοια άδεια οι φρουροί (οχι αστυνομικοί) του εκάστοτε τσέου.
Εεε, εαν προσθέσεις και τα παράνομα, έδεσε το γλυκό. -
Χάθηκε μέσα στα offtopic
@jammamon said in TESLA FORUM:
Reuters: Tesla (TSLA.O), has told suppliers it wants to start production of a new mass market electric vehicle codenamed "Redwood" in mid-2025, according to four people familiar with the matter, with two of them describing the model as a compact crossover.
φαίνεται να έρχεται μικρό Τεσλα για Ευρωπη στα μεσα του 2025, οι πληροφορίες λένε για compact crossover
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Με τέτοια αμάξια δεν ασχολείσαι γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο τύπος μέσα.
Το σκηνικό στο Γκάζι θα πρέπει να το έχουμε στο νου μας κάθε φορά που κάθε περίεργος βρίσκεται στο δρόμο μας.Μου έχει τύχει και κάτι περίπου παρόμοιο...
Οδηγούσε μάλιστα η γυναίκα μου , στον Απρόπυργο πρίν το φανάρι των ΕΛΠΕ , Χαλυβουργική τι είναι εκεί, στο ρεύμα προς προς Ελευσίνα βράδυ λίγο μετά τις 9, μας περνάνε στο 1 μέτρο κλέινοντας απο την προηγούμενη δεξιά στροφή με 200χλμ δυο τέρατα , αυτό το Lamborgini το SUV και μια coupe ΑMG -δεν ξέρω τι μοντέλο ήταν , τους αναβοσβήνει τα φώτα νευριασμένη η γυναίκα μου , πλακώνεται στα φρένα τέρμα δεξιά στα 200-300 μέτρα το Mercedes ακινητο . το περνάμε , το άλλο είχε φυγει μπροστά , μετά εκεί που είναι περίπου αυτό το Bread Company , να σου το SUV στην δεξιά δίπλα με κατάμαυρο φιμέ, εμείς αριστερά , και σε λίγο πίσω μας η Mercedes , μας περνάει και τους δύο απο δεξιά και έρχεται μπροστά και μας πήγαιναν καροτσάκι για κανα 2 χλμ...
Πάγωσε η γυναίκα μου , σχεδόν στα 30χλμ έπεσε , να μας έχουν εγκλωβισμένους , έγώ έβγαλα το κινητό , του έδειχνα πως τον γράφω βίντεο , του έκανα νόημα πως παίρνω την αστυνομία...χεσμένος εντελώς, αν ανοίξει το παράθυρο με κανα σιδερικό είπα στην γυναίκα μου να τον εμβολίσει απότομα πίσω αριστερά του...
Αν οδηγούσα εγώ παίζει να το είχα κάνει καθώς είχα φοβηθεί πολύ για τα παιδιά.Και μάλλον βλέπωντας τα παιδιά στα καθισματάκια τους πίσω δεν το συνέχισαν...
Να ήταν μαφιόζοι και να κάνουν τέτοιες μαλακίες δεν το πιστεύω , να ήταν κανενας DPG με την συνοδεία του;
Τίποτα βλακες trapper ;Δεν ξέρω , αλλά μετά έβλεπα για χιλιόμετρα μπροστά φάρους της αστυνομίας σαν κάτι να έψαχναν , έτσι όπως πήγαιναν σίγουρα καποιοι θα πήραν τηλέφωνο.
PS:
Αν είχαμε Tesla τώρα που το σκέφτομαι δεν θα έκαναν τέτοιες ψευτομαγκιές γιατί θα ήξεραν πως τους γράφουν κάμερες , άσε που παίζει να άνοιγε πιο γρήγορα απο αυτούς και να ξεφεύγαμε ψάχνοντας το πλησιέστερο ΑΤ στους χάρτες. -
Πςςςςςς τι ωραίο off topic έχει εδώ πέρα.... Και δεν λέτε τίποτα;;;;
Εμένα μου έχει τύχει αυτό με αγώνες. Στήνουν αγώνες και κλείνουν τους δρόμους.
Γενικά πολλοί οι κομπλεξικοι στους δρομους. Παραβιάζουν ότι παραβιάζεται και νιώθουν θιγμένοι αν τους το αναφέρεις με σινιάλο η οτιδήποτε άλλο.
Τις προάλλες ένας τύπος με ακριβό premium suv από αυτά τα phev με τα πολλά αλογα σε δρόμο με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και πινακίδα ορίου τα 50 χλμ/ώρα παραβιάζει διπλή διαχωριστική γραμμή ερχόμενος από πίσω μου με περίπου 120-140χλμ /ώρα και πάει να με εμβολίσει προσπαθώντας να μπει στην λωρίδα μου καθώς μπροστά του έχει νησίδα με κολώνες και διαγραμμιση ζέβρας στο έδαφος κτλ. Δίπλα μου εγώ είχα άλλο ένα αυτοκίνητο με μια γυναίκα μέσης ηλικίας που οδηγούσε φοβισμένη αγκαλιά με το τιμόνι. Εγώ δεν έχω που να πάω και παραμένω στην λωρίδα μου. Αυτός καρφώνει φρένα και μπαίνει από πίσω μου..... Και κορνάρει και ανάβει φώτα.
Τότε εγώ έκανα αυτό που λέει ο βαγκιρκ... Πήγα με 20χλμ/ώρα. Αυτός να έχει τρελαθεί τελείως και να κάνει σφήνα, παιδιά σε χώρο 30 εκ από το αυτοκίνητό μου και φτάνει δίπλα μου και με βρίζει. Άνοιξε το πράσινο το πάτησε και έφυγε με χίλια. Ο δρόμος άνοιγε σε δρόμο με 90 χλμ/ώρα πρέπει να έπιασε 170-180χλμ/ώρα.
-
Έχω καλύτερο...
Σταματημενος σε κόκκινο φανάρι στην είσοδο των Αγ. Σαράντα (Ναι, Αλβανία), μια κατάμαυρη S600 AMG με τίγκα φιμέ τζάμι έρχεται σιγά - ρολάρει και μου κολλάει (με χτυπάει απαλά) στον πίσω προφυλακτήρα. Ρε γμτ μου λεω, στραβός είναι ο μλκς, ας κατέβω να δω αν άφησε λακουβα στον προφυλακτήρα μου ο τρομπας και να του μιλήσω.Φίλος Αλβανός συνοδηγός με κοιτάζει έντρομος να λύνω τη ζώνη και να ανοίγω την πόρτα.. με τραβάει από τον ωμο και μου λέει: Κατά 99% είναι όχημα μαφίας πίσω, κάνουν χόρτο ή κόκα μέσα και δεν νιώθουν από φρένα και αποστάσεις. Είσαι σίγουρος ότι θες να του πεις για τον προφυλακτήρα ή θα μας βρουν τη νύχτα σε κανένα χαντάκι;
Έκλεισα την πόρτα, έβαλα ζώνη και χαμογέλασα.
-
ανοίξτε ένα θέμα με τέτοια σκηνικά ...έχουν πολύ ενδιαφέρον.
-
@elteo said in TESLA FORUM:
ανοίξτε ένα θέμα με τέτοια σκηνικά ...έχουν πολύ ενδιαφέρον.
Νομίζω ότι εδώ γράφαμε τέτοια....
https://forum.4troxoi.gr/topic/41179/περί-αυτοκίνησης-το-πιο-δυνατό-με-πόσα-δρακο-φιδο-βαρωνο-thread?page=1
TESLA FORUM