Best posts made by Chrisk6
-
RE: Διακοπές 2025posted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
Κοντα ημασταν (σχετικα) με τον @gtsartsal!!

Ελαφονησος...

Οι τιμες ηταν ενα 20-30% πανω απο τα δεδομενα Αθηνας αλλα με λιγο ψαξιμο και καλα φαγαμε και περασαμε ακομα καλυτερα!!
Η Mazdaρα αστερι...για 368χλμ ακριβως 4 ωριτσες για Πουντα.
Η χαμηλοτερη μωτ που εχω κανει...
Δεν ηξερα και τα σημεια και μαζευτηκα ελαφρως!!
Αλλα 6.3 στο πηγαινε και 7.2 στο συνολο. Ενα χιλιαρικο χλμ σκαρτα βγηκανε.
Πως να πας μετα για μπανιο καπου στην Αττικη...
-
RE: Mazda CX-30posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ενας χρονος εκλεισε και 17300 χλμ με το CX-30.
Μπορω να πω πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
(Μια μικρη παραφωνια το θεμα με το μοτερ του αριστερου μπροστα φαναριου που λυθηκε με αντικατασταση ολοκληρου το φαναριου μεσα στην εγγυηση).
Απολαμβανω να το οδηγω. Πρωτη φορα με αυτοκινητο εκανα τοσα χλμ σε ενα χρονο. Συνηθως με μοτοσυκλετες εκανα τοσα και παραπανω.
Μια αλλαγη λαδιων στα 10Κ και λογικα μετα τις διακοπες που θα 20αρισω παω για την 2η.
Για την οικογενεια μας (2 ενηλ + 2 παιδια (8-5 ετων) οι χωροι επαρκεστατοι και σε μεγαλα ταξιδια διακοπων (καλοκαιρινες αλλα και εξωτερικο που πηγαμε το Πασχα).
Εβαλα και την ρεζερβα πισω ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο και τωρα κανα αξεσουαρακι οταν κατσει.Καλα χλμ σε ολους και χωρις προβληματα!!!
-
Εντάξει κλείσαμε...
Homura AWD Skyactiv-X 6MT σε Machine grey.
Άντε τώρα υπομονή να έρθει.Έκανα κ το test drive.
Πολύ δεμένο αυτοκίνητο. Ποιότητα κύλισης τρομερή κ αρκετά καλή ηχομόνωση.
Περάσματα πάνω από χαλασμένο δρόμο/σαμαρακια ανετοτατα.
Νταξει οι περισσότεροι το ξέρατε θα μου πείτε αλλά εγώ τώρα το οδήγησα.
Κιβώτιο /τιμόνι χωρίς λόγια.
Απλά Mazda . -
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης

Μια απο τον πλατανο στη βρυση του χωριου...
Να επαναφερουμε και το θεμα.
-
RE: Διακοπές 2025posted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
Εγώ το έφαγα το πρόβειο μου πάντως…αφού βραχηκαμε μικροί και μεγάλοι.

-
Διακοπες τελος για Πασχα...
Γυρισαμε Ελλαδα με συνολικα 4500χλμ.
Το αυτοκινητο αψογο παντου (ΕΟ/Επαρχιακους/πολεις) και συνολικη καταναλωση 6λτ/100 απο την μερα που εφυγα απο Αθηνα μεχρι να γυρισω. Ιταλια (Μπολονια)/Ελβετια(Γυρισαμε αρκετα μερη λογω διαμονης στη Ζυριχη ολες αυτες τις μερες)/Κολμαρ(Γαλλια) και λιγο Γερμανια (λιγο πριν την Στουτγκαρδη για ψωνια οι γυναικες
).
Παντου προφανως στο εξωτερικο εβαζα 95αρα. Σιγουρα επαιζε ρολο οτι κινουμασταν με το οριο (ειδικα Ελβετια ηταν λιγο ταλαιπωρια αυτο το 80-100 σε κατι καλους δρομους).

Μονο Γερμανια ειχαμε ευκαιρια να ξεχαρμανιασουμε απο το 80-100-110 οταν βλεπαμε της νο-λιμιτ πινακιδες.
Βεβαια και εκει δεν ηταν για πολλα γιατι ακολουθουσαν απο πισω κατι τερατα πατημενα με 180αρες τουλαχιστον.
Τωρα για τα μερη οτι και να πω ειναι λιγα...
Οποιος ειναι και του βουνου(φαν) ειναι τρομερη απολαυση να κινεισαι στις Αλπεις και γυρω γυρω...
Κριμα που πολλα πασα ηταν κλειστα και δεν μπορουσαμε να περασουμε.Για δρομους (επαρχιακους/ΕΟ) ειναι αστεια οποια κουβεντα σε συγκριση με εμας...τα ειχα δει βεβαια παλιοτερα με την μοτοσυκλετα και ηξερα τι να περιμενω.
Πλεον κοντευω τα 16Κ με το CX-30.
Μεχρι τωρα ολα καλα.
Αλλαγη λαδιων παλι στα 20Κ (οριακα τελος καλοκαιριου). -
Χθες είχε βολτίτσα στη Πάρνηθα για βόλτα με τα μικρά.
Πρέπει να το πλύνω κάποια στιγμή…

-
Χθες είχε πλύσιμο μετά από 4μηνο.
Άλλο αυτοκίνητο μου φάνηκε. Πόσο βρώμα είχε…
Και κλασικά σήμερα τα παιδιά θελανε να πάνε παραλία για παιχνίδι…

Latest posts made by Chrisk6
-
Προς αποφυγη παρεξηγησης ο @ilias-a σχολιασε το συνεργειο της Autoone.
Για τον Νομικο θα σας πω και γω την αποψη μου οταν παω.
@jeronimo-g Τα λαδια 65ε που? Supra-X? Στα επισημα ειναι απο 95 εως 120 αναλογως αν παρεις καποια εκπτωση.
@babisstinson Εγω δεν θα ηθελα αυτες που πιανουν στο σασι. Θα προτιμουσα αυτες που κουμπωνουν στη ραγα πανω.
Εχουμε βαλει Thule σε ενα Mazdoyaris με το αγκιστρο αλλα ειδα πως οσο και να το προσεξεις αφηνει ενα σημαδακι οταν σφιγγεις. -
@bathan said in Mazda CX-30:
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Κανονισα να παω στον Νομικο για το 3ο σερβις. Μου εχουν πει αρκετα καλα λογια σχετικα με την δουλεια τους.
Πρωτη επικοινωνια με τον υπευθυνο στο συνεργειο πολυ καλη και οτι ερωτηση εκανα δεν εδειξε να βαριεται να απαντησει.
Στην κουβεντα για τα λαδια μου ειπε οτι καλο ειναι στα 10Κ να αλλαζονται. Εκτος και αν κανποιος κανει μονο μεχρι 10Κ σε ενα χρονο τοτε ανα χρονο.
Αλλα οσοι κανουν 15-20Κ δεν πρεπει να τα αφηνουν τοσο μεσα.
Το ιδιο σκεπτικο εχω και εγω στα λαδια.
Τακακια τα μαμα εχουν γυρω στα 150... αναλογως τι θελει και ο πελατης να βαλει μου ειπε.
Μου το αφησε ανοιχτο ως προς την επιλογη της μαρκας...για να δουμε.Ο Νομικός-Κουρής στην Μεταμόρφωση είναι λίγο ακριβός. Βέβαια σε εξουσιοδοτημένο δεν περιμένεις και μεγαλές διαφορές στις χρεώσεις
Απο τιμες για τα γνωστα λαδοξυδα τα ιδια με Autoone μου ειπε.
Περισσοτερο η αντιμετωπιση ειναι το θεμα που μου την δινει...
Στην Γλυφαδα σου μιλανε λες και εχει παει μια 60αρα που αγορασε MX-5 για την καυλαντα και δεν ξερει απο τεχνικα τιποτα...
Ρωτας 2-3 πραγματακια παραπανω και σου απαντανε σαν bot...
Θα δω περισσοτερα οταν παω.
Παντως σαν πρωτη επαφη ηταν πολυ καλυτερη. -
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Μπαγκαζιέρα παιδιά τι έχετε βάλει; Πλησιάζει το Πάσχα και θέλω να έχω κάνει την αγορά μέσα στον Μάρτιο να είμαι έτοιμος γιατί θα έχει πάλι "μετακόμιση".
Εχεις περασει καμια βολτα απο την Trim?
Και εδω θα δεις αρκετες. Ειναι η Thule και οι υπολοιπες. Μετα παιζει το οικονομικο και τι σου αρεσει... -
Κανονισα να παω στον Νομικο για το 3ο σερβις. Μου εχουν πει αρκετα καλα λογια σχετικα με την δουλεια τους.
Πρωτη επικοινωνια με τον υπευθυνο στο συνεργειο πολυ καλη και οτι ερωτηση εκανα δεν εδειξε να βαριεται να απαντησει.
Στην κουβεντα για τα λαδια μου ειπε οτι καλο ειναι στα 10Κ να αλλαζονται. Εκτος και αν κανποιος κανει μονο μεχρι 10Κ σε ενα χρονο τοτε ανα χρονο.
Αλλα οσοι κανουν 15-20Κ δεν πρεπει να τα αφηνουν τοσο μεσα.
Το ιδιο σκεπτικο εχω και εγω στα λαδια.
Τακακια τα μαμα εχουν γυρω στα 150... αναλογως τι θελει και ο πελατης να βαλει μου ειπε.
Μου το αφησε ανοιχτο ως προς την επιλογη της μαρκας...για να δουμε. -
RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@alexandros-k said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ποτε δεν μου ελειψε υποβραχιονιο σε αμαξι. Οδηγω , δεν αραζω
Δεν εχουμε ολοι Evo ρε συ...

Μετραει το υποβραχιονιο και ειδικα στο ταξιδι.
Ειδικα οταν μπορεις και αλλαζεις ταχυτητες χωρις να κουνησεις το χερι καθολου ειναι ονειρο.
-
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
@dimitrioskosmas said in Mazda CX-30:
Τωρα που αλλαξα ελαστικα ειδα οτι τα μπροστα τακακια ειναι στα τελειωματα.
Μαζι με τα λαδια (3ο ετησιο σερβις) λεω να τα αλλαξω και αυτα.
Περα απο τα μαμα εχει δοκιμασει κανεις αλλο κατασκευαστη? Τωρα εχω 37500 χλμ. Ουτε πολλα, ουτε λιγα αντεξαν θεωρω...
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.Ρώτα πρώτα τιμη στα γνήσια πριν τα βάλεις και τραβάς τα μαλλια σου
σε όλες τι μάρκες έτσι είναι 7 με 10 μέρες για ραντεβουΜωρε αντε και ρωτησα και μου λενε κανα κουφο.
Θα μπλεξεις μετα αν τους πεις, να σου φερω εγω τακακια να μου βαλεις τοτε γιατι εσυ τα χρεωνεις χρυσα.
Θα αρχισουν μετα, ναι αλλα εμεις βαζουμε αυτα που λεει η μαμα εταιρια και δεν φερουμε ευθυνη αν παρουσιαστει προβλημα μετα κλπ κλπ. Κλασικες μλκιες των αντιπροσωπειων.Αν παρεις δικα σου , πας και τα βαζεις αλλου ή μονος σου αν ξερεις. Δεν θα καταλαβουν τιποτα για την εγγυηση
Μωρε ευκολο ειναι αλλα στο αυτοκινητο θελει λιγο χωρο να το σηκωσεις να γινει σωστα η δουλεια. Πχ. στη μοτο τα αλλαζω μονος μου/εξαερωσεις/φιλτρα/λαδια κλπ κλπ.
Εχω κατι ξαδερφια με συνεργειο μηπως πεταχτω και βαλουμε τα τακακια αν μου πουνε καμια τιμη στο θεο. -
@dimitrioskosmas said in Mazda CX-30:
Περα απο τα μαμα εχει δοκιμασει κανεις αλλο κατασκευαστη? Τωρα εχω 37500 χλμ. Ουτε πολλα, ουτε λιγα αντεξαν θεωρω...
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.Ρώτα πρώτα τιμη στα γνήσια πριν τα βάλεις και τραβάς τα μαλλια σου
σε όλες τι μάρκες έτσι είναι 7 με 10 μέρες για ραντεβουΜωρε αντε και ρωτησα και μου λενε κανα κουφο.
Θα μπλεξεις μετα αν τους πεις, να σου φερω εγω τακακια να μου βαλεις τοτε γιατι εσυ τα χρεωνεις χρυσα.
Θα αρχισουν μετα, ναι αλλα εμεις βαζουμε αυτα που λεει η μαμα εταιρια και δεν φερουμε ευθυνη αν παρουσιαστει προβλημα μετα κλπ κλπ. Κλασικες μλκιες των αντιπροσωπειων. -
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Την Παρασκευή έρχεται ο προφυλακτήρας. Με ρώτησαν αν χρειάζομαι αυτοκίνητο αντικατάστασης. Τους είπα ναι εννοείται γιατί μου είπαν να μείνει το αμάξι μέσα 6-7 εργάσιμες. Και τους λέω ρε παιδιά 6-7 εργάσιμες για να αλλάξουμε έναν προφυλακτήρα; Δηλαδή από την στιγμή που θα έρθει βάψτε τον να είναι έτοιμος και να φέρω ενα πρωινό να τον αλλάξετε. Οπότε μου έκλεισαν ραντεβού σε ένα μήνα, 16/3 για την αντικατάσταση, που θα έχουν και διαθέσιμο αμάξι απ' ότι κατάλαβα.
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.
Κλαιω...
2-3 ωρες (?) δουλεια να κατσει το αυτοκινητο μεσα?
Ρε οτι να ναι...σιγα το χειρουργειο πες τους.Τα χλμ που θα βγαλουν τα τακακια ειναι και καπως υποκειμενικο.
Δεν οδηγουν ολοι το ιδιο. Αλλος πολη και σταματα/ξεκινα, αλλος ταξιδια, αλλιως το πλακωνει οποτε αρκετο φρενο μετα.
Να δουμε κοστος που θα πει η Mazda για τακακια. Κανα 150αρι φανταζομαι..Εκτος και αν λεω λιγα εδω που εχουμε φτασει. -
@ilias-a said in Mazda CX-30:
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.Βαζε τα μαμα οσο εισαι στην εγγυηση, μετα καλη επιλογη ειναι τα textar.
Textar εβαζ παλια σε αλλα αυτοκινητα και ημουν αρκετα ικανοποιημενος μπορω να πω.
Brembo λενε τιποτα? Στα αυτοκινητα ειμαι εκτος αγορας στα τακακια και ψαχνω τι παιζει.textar, ate, ferodo, τα υπολοιπα τα θεωρω υποδεεστερα.
Ate εχει απο την μανα του αν θυμαμαι καλα.
-
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.Βαζε τα μαμα οσο εισαι στην εγγυηση, μετα καλη επιλογη ειναι τα textar.
Textar εβαζ παλια σε αλλα αυτοκινητα και ημουν αρκετα ικανοποιημενος μπορω να πω.
Brembo λενε τιποτα? Στα αυτοκινητα ειμαι εκτος αγορας στα τακακια και ψαχνω τι παιζει.