Για μένα ο χαρακτήρας ένος παιδιού διαμορφώνεται κυρίως από τους γονείς. Είμαι υπερήφανος για το παιδί μου γιατί βλέπω ότι έχω διαμορφώσει έναν ευγενή νέο με αρχές και σεβασμό στους υπολοίπους και συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω ότι οι κόποι μου δεν έχουν πάει χαμένοι. Η εικόνα των γονέων είναι αυτά τα ανήλικα κ@υραδ@μαγκάκια της φακής. Πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν ειδικά όταν εξαφανίζονται οι κότες για να μην συλληφθούν. Πρέπει να τους κοπεί ο άερας ΑΜΕΣΑ!
Best posts made by elteo
-
RE: FORUM Γονεων και Κηδεμονων...
-
RE: Γελοιογραφία & Χιούμορ
Και να είναι τα απογευματινά χειρουργεία το θέμα μόνο. Εχω πατέρα καρκινοπαθή που δυστυχώς έχει μετάσταση και ξανα ξεκίνησε χημειοθεραπείες. Πρώτο πρόβλημα αγώνας να πάρεις σειρά στην χημειοθεραπεία, να πιάσεις μια καρέκλα όπως μας είπαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μετά μας λέει ο ογκολόγος (ο οποίος είναι κύριος να τονίσω ούτε φάκελοι ούτε τέτοια και άριστος) θα χρειαστώ μοριακό έλεγχο. Ωραία τρέχα στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Κόστος 260 ευρώ. Θα χρειαστεί ενδιάμεσα 5 ακτινοθεραπείες. Ποιο δημόσιο να προλάβεις τώρα? Πάμε Ιασώ 700 ευρώ.
Και όλα αυτά ενώ ήμασταν 2 χρόνια σε Metropolitan, Ιασω και Υγεία δίνοντας απίστευτο χρήμα. Κάποια στιμγή εξαντλείσαι αλλά προσπαθείς το καλύτερο για τον άνθρωπό σου. Και το λέω με πόνο ψυχής.
Η είδηση της αυτοκτονίας του 72 χρονου καρκινοπαθή επειδή δεν είχε το κουράγιο να περιμένει ένα ελεεινό και τρισάθλιο ΕΣΥ χθες με συντάραξε.
Μόνο οι γιατροί το τρέχουν το σύστημα και αυτό όχι όλοι. Γιατί έχει και γιατρούς που προτεραιότητά τους είναι το χρήμα. Εναν τέτοιο παραλίγο να ακούσουμε τον Δεκέμβρη που μας έλεγε να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλη γιατί ήθελε ευρώ και αυτός σε δημόσιο νοσοκομειο να υπενθυμίσω και ο πατέρας μου θα ήταν ήδη νεκρός.
Η μόνη λύτρωση είναι να φύγεις από την ζωή. Γ@μώ το χρήμα σας ολοι θα το πάρετε μαζί σας να είστε σίγουροι.
Συγχωρέστε μου την οργή. Ευχαριστώ.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
Οποιος δεν συμφωνεί με τους αριστερούς είναι φασίστας....ότι να ναι. Να χαλαρώσουμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς, ναι?
Latest posts made by elteo
-
RE: Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)
@spi_duster said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
@elteo said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
@realzeus said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Η Κίνα δεν έχει την τεχνογνωσία. Αγοράζει μαχητικά, πυραύλους, αεροπλανοφόρα και πυρηνική τεχνολογία από τους Ρώσους. Δεν γίνονται οι πόλεμοι δίνοντας ένα ΑΚ σε κάθε άντρα που βρίσκουμε μπροστά μας. Απορώ σε ποια Σχολή έμαθες αυτήν την στρατιωτική στρατηγική και τακτική.
@spi_duster said in [Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... \
Έχει παρόμοιους εξοπλισμους με τη Ρωσία και έχει λάβει τεχνογνωσία από Αμερική και Ευρώπη.
Aποφασίστε.
Πας καλά?
Aκόμα και αν δεν πάω ειναι τρόπος αυτός να μου μιλάς??
-
@realzeus said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Η Κίνα δεν έχει την τεχνογνωσία. Αγοράζει μαχητικά, πυραύλους, αεροπλανοφόρα και πυρηνική τεχνολογία από τους Ρώσους. Δεν γίνονται οι πόλεμοι δίνοντας ένα ΑΚ σε κάθε άντρα που βρίσκουμε μπροστά μας. Απορώ σε ποια Σχολή έμαθες αυτήν την στρατιωτική στρατηγική και τακτική.
@spi_duster said in [Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... \
Έχει παρόμοιους εξοπλισμους με τη Ρωσία και έχει λάβει τεχνογνωσία από Αμερική και Ευρώπη.
Aποφασίστε.
-
Προσωπικά αδιαφορώ. Εγώ με το δικό μου πλευρό κι εσύ με το δικό σου. Μόνο που εγώ εξαρχής σου λέω πως αυτό που επιχειρούν οι Δυτικοί δε θα τους βγει και δε βγαίνει. Τουλάχιστον αυτό το έχεις αντιληφθεί?
άλλο αυτό, δεν διαφωνώ.
δεν είμαι με κανένα πλευρό.Ούτε εγώ αλλά μου το χρεωσες.
δεν ήταν πρόθεσή μου, sorry.
-
Προσωπικά αδιαφορώ. Εγώ με το δικό μου πλευρό κι εσύ με το δικό σου. Μόνο που εγώ εξαρχής σου λέω πως αυτό που επιχειρούν οι Δυτικοί δε θα τους βγει και δε βγαίνει. Τουλάχιστον αυτό το έχεις αντιληφθεί?
άλλο αυτό, δεν διαφωνώ.
δεν είμαι με κανένα πλευρό. -
@monman2 said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Και να θυμάστε. Το διαβάσατε πρώτα από το marketplace!!!
Αν δεν σου αρέσει δες και αυτό
https://chinapower.csis.org/us-debt/
αν κάνει πως προσπαθεί να ξεπουλήσει το χρεος των ΗΠΑ θα σβήσει τις εξαγωγές της
φτερνίστηκε 1 ΗΠΑμερικανική τράπεζα το 2008 και κοντεψε να πτωχεύσει η Γη.
-
Μονμαν αν ζητήσουν οι Κινέζοι τα δάνεια που έχουν δώσει στις ΗΠΑ , θα ισοδυναμεί με πυρηνικό ολοκαύτωμα.
και αντε και τα ζήτησαν;
Πλάκα κάνεις τώρα...
Καθόλου. Εχεις ιδέα ποιος κινεί το σύστημα; Ποιο είναι το κύριο νόμισμα στο κόσμο; Νομίζεις ότι οι κινέζοι κρατούν τους ΗΠΑμερικανούς από τα @@; Αν το πιστεύεις άλλαξε πλευρό με το συμπάθειο.
-
Μονμαν αν ζητήσουν οι Κινέζοι τα δάνεια που έχουν δώσει στις ΗΠΑ , θα ισοδυναμεί με πυρηνικό ολοκαύτωμα.
και αντε και τα ζήτησαν;
-
Η Κίνα επίσης δεν είναι μια ανερχόμενη υπερδύναμη. Είναι μια υπερδύναμη.
Εχει την οικονομική ισχύ αλλά ακόμα της λείπει η στρατιωτική για να γίνει υπερδύναμη. Δεν θα αργήσει πάντως.
«παρόμοιους»
-
Η Κίνα επίσης δεν είναι μια ανερχόμενη υπερδύναμη. Είναι μια υπερδύναμη.
Εχει την οικονομική ισχύ αλλά ακόμα της λείπει η στρατιωτική για να γίνει υπερδύναμη. Δεν θα αργήσει πάντως.
-
Από το CNN τότε. Αυτοί ξέρουν...
δώστε μου μία ανεξάρτητη πηγή να ενημερωθώ.