Έχει 5 χρόνια και νομίζω 100.000 χλμ. ΕπειδήΣ το είδα πρόσφατα, έχω να πω τα εξής:
Είναι ένα κλικ ανώτερο σε ποιότητα από Σιτροέν C3, C3 Ερκρός και MG ZS σε θέματα ταπετσαριών, επενδύσεων, συναρμογών, πλαστικών, κ.α.
Έχει τεράστια καμπίνα. Συνεπακόλουθα, ο χώρος αποσκευών είναι μέτριος, και μάλιστα έχει και ψηλό κατώφλι. Παίρνει ωστόσο και στενή ρεζέρβα, ως (φθηνό) έξτρα. Εργονομία, ορατότητα πολύ καλές.
Μία μαγκιά είναι ότι έχει δύο αποδόσεις στον κινητήρα στα ίδια κυβικά (1500). Μία με 135 αλόγατα και μία με 163, τούρμπο αμφότεροι, και έχεις όλη σχεδόν τη ρόπα και στον μικρό.
Η έκδοση με τα 135 αλόγατα είναι μόνο δικίνητη.
Μια άλλη μαγκιά, ακόμα καλύτερη, είναι ότι η απλή έκδοση έχει ένα σκασμό εξοπλισμό. Η μεσαία έχει επιπλέον κλίμα, και η φουλ έχει δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, και 18΄΄ ρόδες! Μπούρδες δηλαδή, παίρνεις την πρώτη έκδοση και είσαι κομπλέ, πεταμένα λεφτά οι άλλες δύο κατά την άποψή μου.
Έχει δύο σαζμάν, ένα 6άρι δια χειρός Βαράγκη, και ένα 6άρι ότο, αυτό στην έκδοση με τα 163 άτια.
Ταμείο σήμερα : με 19.900 παίρνεις 135 άλογα και 6άρι χειροκίνητο.
Που είναι ο ανταγωνισμός? Είναι αρκετά σκληρός θα έλεγα.
Θες 24 καφετιά για ένα Καμίκ Σελέξιον, 23 για ένα Ντάστερ, αλλά εδώ έχεις υγραέριο, κάτι σε 21 για ένα MG ZS max με 5άρι σαζμάν, αλλά εδώ έχεις μεγαλύτερο πορπαγκάζ, 7 χρόνια εγγύηση αλλά και άγνωστη αξιοπιστία μακροπρόθεσμα, 22 για ένα Ερκρός σετρίο και 23 για το Βιτάρα, το οποίο 'μυρίζει' παλαιοπωλείο μέσα-έξω, αλλά έχει αποδεδειγμένη αξιοπιστία και τεχνική κάλυψη, είναι μπλου τσιπ στην αγορά του μετάχειρου και έχει και καλό μοτέρ.
Που χωλαίνει το Σσανγκγιόνγκ? 'Μυρίζει' 2015 παρά την οθονάρα στο κέντρο, όχι όμως τόσο πολύ όσο το Βιτάρα, δεν έχει προσαρμοζόμενο πιλότο, έχει μέτριο πορτπαγκάζ, και άγνωστη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών μακροπρόθεσμα. Θα προσέθετα και την απουσία κομβίων για τον κλιματισμό, αφού όλα τα κάνει η οθονάρα. Επίσης, για κάποιο λόγο, ο Θεοχαράκης αν και πάλιουρας δεν το επικοινωνεί στην αγορά. Εδώ ο Σύγγελ του έχει πάρει και τα στρινγκ με τα ΜG και τα Σιτροέν.