-
Είναι γεγονός. Εύχομαι κι ελπίζω μόνο μέχρι τότε η πανδημία να μην δημιουργήσει προβλήματα!!!
-
Είναι γεγονός. Εύχομαι κι ελπίζω μόνο μέχρι τότε η πανδημία να μην δημιουργήσει προβλήματα!!!
-
Άντε με το καλό. Ξέρουμε λεπτομέρειες ? Ψάχνω να βρώ που θα γίνει αλλά δε βρίσκω τίποτα.
-
έλα να ανεβαίνουμε λίγο, πλησιάζει ο καιρός. όπου και να γίνει, χώμα, σκόνη, λάσπη (αν βρέξει) και πέτρες θα είναι εκεί.
ελπίζουμε και εμείς....
δεν έχει βγεί κάτι ακόμα,
-
-
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αυτούς που έχουν ξαναπάει καθώς είναι η πρώτη μου φορά με τον μικρό.
Βλέπω ότι οι πίστες θα έχουν κλείσει 3 ώρες νωρίτερα οπότε και αυτοκίνητα δεν μπαίνουν μέσα. Αν παρκάρω σε ένα σημείο που επιτρέπεται, μπορώ αρκετά νωρίτερα (1 ώρα) να πάω με τα πόδια σε ένα άλλο σημείο που είναι 15 λεπτά πιο μακριά; Ρωτώ γιατί θέλω να πάω σε ένα σημείο της SS2 που είναι κοντά με την SS3 και μετά να γυρίσω πάλι πίσω. -
δεν ειχα καμια ορεξη να παω στον αγωνα.Διαβαζω στο fb για απειρα σκουπιδια παντου,απειρα απειθαρχα ζωα,και κλασσικους τρομπες που μετα τα 7 αυτοκινητα φευγουν και προκαλουν προβληματα ασφαλειας μεσα στην ειδικη.
Δεν αλλαζει ο Ελληνουτζος με τιποτα λεμε.
-
Εδώ ρε παιδιά έγινε η ειδική στο Σύνταγμα και η πλατεία από κάτω ήταν τιγκα στα μπάζα που έχει παρατημένα ο Δήμος καμία 20αρια μερες.
Απαράδεκτη εικόνα -
Ζώα (και είναι όσο πιο κομψά μπορώ να το πω).
-
Στα του αγώνα τώρα και επειδή πήγα και εγω από περιέργεια να δω μετά το γραφείο την Πέμπτη, εσείς που τρέχετε στα βουνά και στα λαγκάδια μπορείτε να μου πείτε τι βλέπετε ; Καλόπιστα ρωτάω.
Τι σας συναρπάζει ακριβώς ; Τι είναι αυτό που σας οδηγεί να στριμώχνεστε και στα βουνά, να τρώτε σκόνη, να ξεροσταλιάζετε για να ακούσετε τα γιαρις και τα φαμπια να παίρνουν μια στροφή ;
Πως παρακολουθείς εναν αγώνα βλέποντας μια στροφή του μόνο ; -
@iceman7 said in 2021 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Στα του αγώνα τώρα και επειδή πήγα και εγω από περιέργεια να δω μετά το γραφείο την Πέμπτη, εσείς που τρέχετε στα βουνά και στα λαγκάδια μπορείτε να μου πείτε τι βλέπετε ; Καλόπιστα ρωτάω.
Τι σας συναρπάζει ακριβώς ; Τι είναι αυτό που σας οδηγεί να στριμώχνεστε και στα βουνά, να τρώτε σκόνη, να ξεροσταλιάζετε για να ακούσετε τα γιαρις και τα φαμπια να παίρνουν μια στροφή ;
Πως παρακολουθείς εναν αγώνα βλέποντας μια στροφή του μόνο ;Άμα έχεις καλή τσουτσουνοπαρέα πάς για το χαβαλέ. Αυτή η ταλαιπώρια που περιγράφεις είναι και η ομορφιά του εγχειρήματος. Σε κάνει να νιώθεις και κάμποσα χρόνια νεότερος όπως εκείνες τις (ελάχιστες) στιγμές στο Στρατό με τους λίγους πραγματικούς lifetime φίλους που έκανες και αντέχατε τα πάντα. Λίγη σκόνη, πολύ μπλά μπλά και απόδραση από την καθημερινότητα.
Αν το δείς ορθολογικά όντως μια στροφή βλέπεις, μπορείς και καλύτερα από το σπίτι. Αλλά δε λαμβάνεις τις μυρωδιές τον ήχο και την εικόνα στο νευρικό σου σύστημα. Σα να συγκρίνεις συναυλία vs dvd ακόμα και αν ακούς σε λούπα το ίδιο κομμάτι..
-
@iceman7 said in 2021 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Πως παρακολουθείς εναν αγώνα βλέποντας μια στροφή του μόνο ;H εμπηρεια οτι συμμετεχεις σαν θεατης, κανεις και εσυ τον αγωνα αφου τρεχεις στα βουνα. Αλλοιως να τα βλεπεις στην πραγματικοτητα και αλλο η τηλεοραση. Βεβαια δεν θα το κανεις συνεχως μια δυο φορες φτανει. Εγω εννοειται δεν πηγα αλλα ειχα παει πχ στο Ζαππειο για το Gumball και ηταν εκπληκτικα. Θα πηγαινα αν ημουν σε μια γειτονικη πολη.
Επισης ναι μεν τα λενε Γιαρις και Φαμπια αλλα καμμια σχεση δεν εχουν με τα αυτοκινητα που ξερεις.
-
Eνταξει τώρα...μιλάμε για τα "δικά μας Group B". Σε πατημένα κομμάτια αλλού για αλλού, ειδικά αν συγκριθούν με εκείνα του 2013.
Το πρόβλημα ήταν οι λίγες συμμετοχές και βέβαια η χαοτική διάφορα ξενων-ελληνων.Αυτό το..."πράμα" που είδες την Πέμπτη ήταν μια αθλιότητα για τον Κούλη και την παρέα του που νομίζουν ότι έφτιαξαν "ελληνικό Μονακό" ενώ έκαναν μια δεξιοτεχνία της συμφοράς* στο Σύνταγμα αντί για πάρκινγκ σουπερμάρκετ. Ουδεμία σχεση με τον πραγματικό αγώνα στα βουνά.
(Disclaimer: Και δεν είμαι καθ' ύλην αρμόδιος ως πιστακιας αλλά όσο να 'ναι βλεπεις όλες τις μορφές αγώνων όταν ασχολεισαι)
Κάθεσαι στο βουνό, τσιου-τσιου τα πουλάκια, ησυχία και από το βάθος ακούς το αμάξι να έρχεται. Δώσε και σώσε το αντιλαγκ και μετά περνάει και χάνεται και ξανά ησυχία...Το μυστικό να βρεις σημείο με όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο γίνεται και βέβαια να εχεις καλή παρέα.
*Μ'αρεσει που έβαλαν καινούργια άσφαλτο να δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να σβουριξουν οι δικοί μας.
-
@johanndelta said in 2021 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Eνταξει τώρα...μιλάμε για τα "δικά μας Group B". Σε πατημένα κομμάτια αλλού για αλλού, ειδικά αν συγκριθούν με εκείνα του 2013.
Το πρόβλημα ήταν οι λίγες συμμετοχές και βέβαια η χαοτική διάφορα ξενων-ελληνων.Αυτό το..."πράμα" που είδες την Πέμπτη ήταν μια αθλιότητα για τον Κούλη και την παρέα του που νομίζουν ότι έφτιαξαν "ελληνικό Μονακό" ενώ έκαναν μια δεξιοτεχνία της συμφοράς* στο Σύνταγμα αντί για πάρκινγκ σουπερμάρκετ. Ουδεμία σχεση με τον πραγματικό αγώνα στα βουνά.
(Disclaimer: Και δεν είμαι καθ' ύλην αρμόδιος ως πιστακιας αλλά όσο να 'ναι βλεπεις όλες τις μορφές αγώνων όταν ασχολεισαι)
Κάθεσαι στο βουνό, τσιου-τσιου τα πουλάκια, ησυχία και από το βάθος ακούς το αμάξι να έρχεται. Δώσε και σώσε το αντιλαγκ και μετά περνάει και χάνεται και ξανά ησυχία...Το μυστικό να βρεις σημείο με όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο γίνεται και βέβαια να εχεις καλή παρέα.
*Μ'αρεσει που έβαλαν καινούργια άσφαλτο να δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο να σβουριξουν οι δικοί μας.
Δυστυχώς η Πέμπτη ήταν απογοήτευση και μόνο εικόνα και επικοινωνία με "ιδεολογία" F1
Καλύτερες υπερειδικές χαρακτηριστικές για τον αγώνα για ήταν η Ανάβυσσος και η Λιλέα. Του ΟΑΚΑ ήταν η πιο εντυπωσιακή με παράλληλη κόντρα ,με στροφές και άλματα.
Το Ακρόπολις είναι περιπέτεια, αναζήτηση ,παρέα προσμονή ,φύση,σκόνη,ήλιος,ζέστη ,κούραση .Ένα πολύχρωμο τσίρκο σε κίνηση στη φύση -
-
Του χρόνου θα ξαναέχει ?
-
2021 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ