@antoniokon said in Κάμερα καταγραφής από δίκυκλο:
Επειδή δεν βρήκα σχετικό θέμα που να αφορά, κυρίως, σε σκούτερ, ανοίγω νέο...
Θα ήθελα προτάσεις για κάμερα που να μπαίνει, κατά προτίμηση, στο πλάι του κράνους...
Δεύτερη επιλογή να πιάνει κάπου σταθερά, πιθανόν σε μικρό παρμπρίζ...
Έχω δει μερικές στην κορυφή του κράνους αλλά δεν μου φαίνονται βολικές ούτε μου αρέσει οπτικά η εικόνα...
Ο λόγος είναι να καταγραφούν οι πραγματικές συνθήκες κάποιου, πιθανού, ατυχήματος, για να αποδειχθεί ότι, δεν είσαι ελέφαντας...
Ας μην μπούμε στην κουβέντα περί νομιμότητας ή προσωπικών δεδομένων...έχει συζητηθεί πολλάκις...
Αναζητώ λοιπόν, κάτι βολικό στην χρήση και να είναι εύκολο το μπες-βγες, για να μην βαρεθώ και καταλήξει στο πάνω ράφι...
Προσθέτω ότι κάνω αρκετές διαδρομές μέσα στην ημέρα...κοντινές ή και λίγο πιο μακρινές...έως 45 λεπτά...πάντα με κράνος...το οποίο μπαινοβγαίνει ίσως και 15-20 φορές ημερησίως...
Ίσως ο @billy84 , λόγω εμπειρίας στην καταγραφή, θα είχε να προτείνει κάτι...
Αλλά και όποιος άλλος φίλος με ανάλογη εμπειρία...
Ευχαριστώ για την ανάγνωση
Γειά χαρά. Εδώ και πολλά χρόνια δουλεύω κάμερες της SJcam. H προηγούμενη μου (SJ 4000) ήταν αντιγραφή Go Pro που ερχόταν με αδιάβροχη θήκη και όλα τα παρελκόμενα για να την τοποθετήσεις όπου θέλεις. Έχει πολλές βασούλες για όλα τα γούστα. Αυτή τη στιγμή δουλεύω την SJ20 mini, είναι παλιά για τα δεδομένα της εποχής αλλά το πρόβλημα που δεν έχει λυθεί μέχρι σήμερα στις κάμερες είναι τα τεράστια αρχεία που τραβάνε που τα καθιστούν μη διαχειρίσημα. Εγώ τραβάω πάντα 1080 με 30 frames για να είναι λογικό το μέγεθος και να μη χωρίζει η κάμερα τα βίντεο στα 5-10 λεπτά λόγω μεγέθους. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν ακόμα κάμερες αυτής της εταιρείας εδώ αλλά σε κάθε περίπτωση μια Go pro ακόμα και παλιότερο μοντέλο θα σου κάνει τη δουλειά άριστα.