Ξεκινας παντα με μια επαναρυθμιση του και ελεγχο για τυχον καταγεγραμμενες βλαβες
ilias-a
@ilias-a
Μηχανικος Αυτοκινητων.
Τοποθετηση συστηματων υγραεριου. - ψαρεμα, ποδοσφαιρο, ενυδρεια.
Best posts made by ilias-a
-
RE: πρόβλημα με αυτόματο κιβώτιο toyota yaris 2009posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
-
RE: Παχυσαρκια στην Ελλαδαposted in Αντίλογος
Μετα την ηλικια των 47 οι καθημερινες μπυρες με συνοδεια εκλεκτων μεζεδων προσθετουν καθε ετος 5-6 κιλα επιπλεον, δανεισα το κορμι μου στην επιστημη για αυτο το "πειραμα".
-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικάposted in Περί αυτοκίνησης
Ο απο επιλογη ή αναγκη, αργος οδηγος μπορει να σεβαστει του υπολοιπους και να τους βοηθησει να τον περασουν, οι περισσοτεροι εχουμε και τις στιγμες που παμε αργα. Αλλο το παω αργα και αλλο το δεν αφηνω κανεναν να με περασει.
-
RE: Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?posted in Αντίλογος
Μιλαμε για μια σχεση ανθρωπων που λογικα θα ξεπερασει τα 40 χρονια, μα σε 40 χρονια κανεις δεν ειναι ο ιδιος, βαλτε στη μεση και τη ρουτινα ηρθε και εδεσε το γλυκο.
Παντως αν και 31 χρονια με την κυρα μου και με ολα τα προβληματα μας, θα το ξαναεκανα. -
RE: Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανίαposted in Περί αυτοκίνησης
Παιδες εστω και με ελαφρια νυστα μη συνεχισετε την οδηγηση μια φορα θα κατσει η στραβη και ειναι κριμα, δεξια και παρτε εναν υπνακο 20-30 λεπτων, ειναι αρκετος για να σας φρεσκαρει για 3-4 ωρες ακομα.
-
RE: Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;posted in Αντίλογος
Αγαπητη σε οσους τη γνωριζαμε και εργασιομανης στο μεγιστο βαθμο η γυναικα που εχασε τη ζωη της στην ανω Γλυφαδα, μεγαλο κριμα ενας ανθρωπος με μεγαλη ζωντανια εφυγε απο μια λαθος αποφαση της στιγμης, κουραγιο στην οικογενεια της.
-
RE: Χρόνια πολλάposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
Καλα Χριστουγεννα με υγεια για ολους μας.

-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικάposted in Περί αυτοκίνησης
Περι γουστου ο καθενας εχει το δικιο του, αλλα το S2000 για εμενα ειναι το απολυτο, στροφαρει εκει που τα υπολοιπα δε μπορουν ουτε να το σκεφτουν. Την κουταλα σε αυτου του ειδους τα αυτοκινητα δεν τη θεωρω μειονεκτημα, ουτως ή αλλως σημερα σαν 2ο για παιχνιδι και μονο θα το ειχα.
-
RE: Χρόνια πολλάposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
Καλη χρονια με υγεια και πολλα πολλα χαμογελα.
Latest posts made by ilias-a
-
RE: BMW 1 Series F40 (2019)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@a-d-p said in BMW 1 Series F40 (2019):
@alexandros-k said in BMW 1 Series F40 (2019):
@a-d-p said in BMW 1 Series F40 (2019):
@alexandros-k said in BMW 1 Series F40 (2019):
@atari70 said in BMW 1 Series F40 (2019):
Αλλάχτηκαν σήμερα μετά από 38000 χιλιόμετρα,τα τακάκια πίσω, σε εξιδανικευμένο** συνεργείο! Αλλάχτηκε επίσης και το υγρό φρενών παρότι έληγε σε δύο μήνες! Κόστος όλα μαζί 185 ευρώ!
Τα πισω φθαρθηκαν πιο νωρις απο τα μπροστα? Μαλλον εισαι γκαζιαρης

Εξειδικευμένο *
Auto hold ίσως;

Δεν τρωει τακακια αυτο

Γιατί;
Δεν υπαρχει τριβη μεταξυ δισκοπλακας και τακακιου.
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
Αγαπητε @A-d-P μια ερωτηση, σε φαναρια με καμερα οταν ρυθμιζει την κυκλοφορια τροχονομος, αν μας ερθει κληση για κοκκινο πως καθαριζουμε?
-
RE: Ανεκδοτα [#6]posted in Αντίλογος
Ο παπάς είναι μόνος με τον καντηλανάφτη στην εκκλησία και του πετάει "για πλάκα" την ιδέα :
- Δεν πάμε στο εξομολογητήριο να σε εξομολογήσω;
- Και δεν πάμε;
- Θα είσαι απόλυτα ειλικρινής όμως, έτσι;
- Εννοείται.
Αφού μπαίνουν και κάθεται ο καντηλανάφτης, ο παπάς τον ρωτάει : - Τα λεφτά απο το παγκάρι ποιός τα κλέβει;
Σιωπή........ - Τα λεφτά απο το παγκάρι, λέω, ποιός τα κλέβει;
Τίποτα.... - Βρε θα μου πεις ποιός κλέβει τα λεφτά απο το παγκάρι;
Πάλι τίποτα.....
Βγαίνει έξω, βγαίνει και ο καντηλανάφτης. - Καλά ,γιατί δεν απαντάς;
- Μα δεν ρώτησες τίποτα.
- Ε πως δεν ρώτησα.
- Μέσα δεν ακούγεται τίποτα πάντως. Μπες και εσύ να δεις αν θες. Μπαίνει ο παπάς απο την άλλη πλευρά και ο καντηλανάφτης από την πλευρά
του παπά και τον ρωτάει : - Ποιος πηδάει την γυναίκα του Δημάρχου;
Σιωπή από την άλλη πλευρά..... - Ποιος πηδάει την γυναίκα του Δημάρχου, λέω;
Τίποτα.... - Βρε θα μου πεις ποιος πηδάει την γυναίκα του Δημάρχου;
Σιωπή και πάλι....
Οπότε βγαίνουν και οι δυο από το εξομολογητήριο και λέει ο παπάς στον καντηλανάφτη : - Τελικά έχεις δίκιο. Τίποτα δεν ακούγεται εκεί μέσα...!!!
-
RE: Σύγκριση αυτοκινήτωνposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@a-d-p said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Αν είναι να δώσω 40250€ για Toyota, χίλιες φορές να πάρω Rav4 NG Style (39900€)

-
RE: TESLA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@dettol said in TESLA FORUM:
@ilias-a said in TESLA FORUM:
@realzeus said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Προβλήματα που έχετε κι εσείς οι ηλεκτρικοί...

Ολα έχουν τα συν και τα πλην.
Φαντάσου αυτούς που πάνε στην αντλία και με 40€ δεν φτάνουν ούτε μέχρι τη μέση του ρεζερβουάρ !Δεν έχεις άδικο για τ;α συν και πλην. Όπως έγραψα κι αλλού πήγα προχθές ως τον Βόλο κι έβαλα 40 λιτρα, 84 Ευρώ, όχι κάτι τραγικό.
Οσο δεν είναι τραγικό να κάνεις διάλειμμα 15’ κάθε 3 ώρες οδήγησης
Οταν ειναι επιλογη σου δεκτο, οταν ειναι υποχρεωση ξεκιναν τα καθε λογης προβληματα.
Αυτο που θέλω να αναδείξω είναι οτι ο καθένας έχει διαφορετικά πράγματα που τον ενοχλούν και δεν τον ενοχλούν.
Ακριβως.
-
RE: TESLA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@red_monster said in TESLA FORUM:
Προβλήματα που έχετε κι εσείς οι ηλεκτρικοί...

Ολα έχουν τα συν και τα πλην.
Φαντάσου αυτούς που πάνε στην αντλία και με 40€ δεν φτάνουν ούτε μέχρι τη μέση του ρεζερβουάρ !Δεν έχεις άδικο για τ;α συν και πλην. Όπως έγραψα κι αλλού πήγα προχθές ως τον Βόλο κι έβαλα 40 λιτρα, 84 Ευρώ, όχι κάτι τραγικό.
Οσο δεν είναι τραγικό να κάνεις διάλειμμα 15’ κάθε 3 ώρες οδήγησης
Οταν ειναι επιλογη σου δεκτο, οταν ειναι υποχρεωση ξεκιναν τα καθε λογης προβληματα.
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
@nickthetrib said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν εξετάζω καθόλου το περιστατικό
Η μεμονωμενη και οχι η ολοκληρωτικη παρατηρηση δημιουργει στρεβλωσεις στην κριση καποιου, ειδικα τα τελευταια χρονια οταν εχουν εξιχνιαστει απειρα περιστατικα που σε αλλες εποχες και συνθηκες θα εμπαιναν στο συρταρι λογο ελλειψης στοιχειων οταν διαφωνει καποιος με τη χρηση καμερων κατι αλλο συμβαινει, σιγουρα οχι λογικη η προσεγγιση αυτουνου.
-
RE: Geely Forumposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@realzeus said in Geely Forum:
@fanis75 said in Geely Forum:
@criuser said in Geely Forum:
Οι ελέκτρο χέητερς θα πούμε το απλό στους σημερινούς κατόχους ηλεκτρικών...
Είδατε που σας τα λέγαμε ?
Παντρευτείτε τα τώρα...

Εγω ξερω οτι 33 χρονια με θερμικο, ποτε δεν ειχα εκπτωση στα καυσιμα. Με το ηλεκτρικο χτες φουλαρα με 50% εκπτωση!
Την Μ. Τετάρτη είχα ένα δυσάρεστο καθήκον, ένας θειός μου πέθανε και έπρεπε να πάω στην κηδεια του στον Βόλο. Ξεκίνησα στις 11:30 και ήμουν εκεί στις 2 (μια ώρα περίπου μέχρι να περάσω την Σαλονίκη για να βγω στην ΕΟ, έλεος!!!). Τηρούσα ταχύτητα 120-140, λίγο πάνω από το όριο, όχι κάτι πολυ γρήγορο, ούτε πολύ αργό. Να μην τα πολυλογώ, πήγα και γύρισα, 470 χλμ συνολικά, μέσα σε 4,5 ώρες «καθαρής» οδήγησης και μάντεψε τι; Δεν χρειάστηκε να σταματήσω για ανεφοδιασμό, παρά μόνο για 3 λεπτά πριν ξεκινήσω όπου έβαλα 40 λίτρα αμόλυβδη. Απίστευτο ε; Θα το λέμε στα παιδιά μας ότι κάποτε κάναμε ταξίδι χωρίς να σταματήσουμε για φόρτιση και κατούρημα και δεν θα μας πιστέυουν...
Ζωη σε εσας Αλεξανδρε.
-
RE: ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#posted in Περί αυτοκίνησης
@sarantism said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Το γμτ είναι να βλέπεις κάτι και να μην μπορείς να το αποφύγεις. Αυτός ο τρόμος εκείνη την ώρα δεν περιγράφεται.
Ειδικα οταν εισαι και με πολλα χιλιομετρα.
Εσισης πολυ δυσκολη κατασταση χωρις ατυχημα ευτυχως, τα ζωα που ερχονται με πολλα και σταματανε τελευταια στιγμη σε στοπ, μεχρι να καταλαβεις αν θα περασουν ή οχι τα κανεις πανω σου. -
RE: Fuel Passposted in Περί αυτοκίνησης
@sarantism said in Fuel Pass:
Για το αυτοκίνητο δε μπήκα στην τράπεζα να δω αν μπήκαν τα χρήματα.
Όπως και για του αδερφού μου.
Για τη μηχανή που είναι στο ίδιο όνομα μπορώ να κάνω fuel pass;Απο οτι ξερω ανα ατομο ενα οχημα μονο και αν καποιο οχημα εχει 2 ή περισσοτερους ιδικτητες μονο ο ενας μπορει να βγαλει Fuel Pass για αυτο.
Ναι δλδ αν έχεις 2 και 3 οχήματα μόνον για το ένα δικαιώουσαι.
Αν έχεις δύο ιδιοκτήτες, εν δηλαδή το όχημα είναι συνιδιοκτησία; Δλδ 50% εγώ και 50% κάποιος άλλος το παίρνει ο ένας από τους δύο.
Ναι...Πάντως δεν κόλλησε κάπου. Με τους κωδικούς τάξις μου έβγαλε τα οχήματα, επέλεξα το αυτοκίνητο προχώρησα τη διαδικασία, έβαλα το iban και επέλεξα να βάλουν μετρητα γιατί όταν άρχισαν να ανεβαίνουν οι τιμές, το γέμισα σχεδόν. Άντε να πήγε στο 1/4 όσο έκαψα.
Κάποιος μου είπε πως αν επιλέξω μετρητα μπαίνουν λιγότερα. Ας μπούνε.
Και η μηχανή είναι φουλαρισμένη. Όταν την έβαλα το Νοέμβριο στο γκαράζ πάντα την φουλάρω αν είναι για καιρό σε ακινησία. Γενικά πάντα τη φουλάρω. Έχει βενζίνη σε τιμή Νοεμβρίου.
Κοίτα θα το επιχειρήσω και για τη μηχανή μπας και πέσω σε κάνενα bug και μου έρθει και 2ο pass lol
Μια φορά στο skroutz.gr βράδυ ήταν και είχε ένα πλαστικό σκαμνάκι με 8 ευρώ. Για κάτω από 15 ευρώ έχεις 2μιση ευρώ για locker. Το παρήγγειλα και δε μου έβγαλε καθόλου μεταφορικά lol. Και μου ήρθε με 8 ευρώ.
Όπως και στο Temu και αυτό δεν το είχα δει πουθενά να το κάνουν. Αν έκανα παραγγελία από διαφήμηση και όχι μέσα από Temu μου το έστελναν και ας μην ήταν η αγορά πάνω από 20 ευρώ.
Το έκαναν 2 φορές και τέρμα....Θέλει να κάνεις κάποια πειράματα μπας και πέσεις σε κανένα κενό του συστήματος. Δε μπορούν να σε κάνουν τπτ από τη στιγμή που δεν παραβιάζεις το σύστημά τους.
Να δοκιμάζετε και τους ποιο απίθανους συνδιασμούς. Μπορεί να έχουν αμελήσει κάποιο τρόπο αγοράς και να γλυτώσετε μεταφορικά κλπΜετρητα μειον 10 ευρω, γιατι να τα χασεις?
Σωστό. Αλλά για να βάλω 50 ευρώ θα πρέπει να έχω κάνει χιλιόμετρα. Όπως είναι ο καιρός, θα τα κάνω πλέον με τη μηχανή που 50 ευρώ δεν είμαι σίγουρος με φουλαρισμένο τεπόζιτο αν τα ξοδέψω. Μου φαίνεται φουλαρισμένη η μηχανή με ταχύτητες νέου Κ.Ο.Κ. πάει καμιά 200χλμ. Δεν τα έχω μετρήσει αλλά δε θα τα κάνω σε έναν μήνα.
Ηλία εδώ οι αποστάσεις είναι των 5 και 6 χλμ....Το πάρα πολύ....Νομιζω οτι μεχρι το καλοκαιρι μπορεις να τα εξαργυρωσεις.