Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    I
    • Profile
    • Following 4
    • Followers 2
    • Topics 1
    • Posts 6186
    • Best 3171
    • Groups 0

ilias-a

@ilias-a

Μηχανικος Αυτοκινητων.
    Τοποθετηση συστηματων υγραεριου. - ψαρεμα, ποδοσφαιρο, ενυδρεια.

7244
    Profile views
    6186
    Followers
    4
    Following
    Joined Last Online
    Location Νικαια.

ilias-a Unfollow Follow

Best posts made by ilias-a

• RE: πρόβλημα με αυτόματο κιβώτιο toyota yaris 2009

Ξεκινας παντα με μια επαναρυθμιση του και ελεγχο για τυχον καταγεγραμμενες βλαβες

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      I
      ilias-a
    • RE: Παχυσαρκια στην Ελλαδα

Μετα την ηλικια των 47 οι καθημερινες μπυρες με συνοδεια εκλεκτων μεζεδων προσθετουν καθε ετος 5-6 κιλα επιπλεον, δανεισα το κορμι μου στην επιστημη για αυτο το "πειραμα".

posted in Αντίλογος
      I
      ilias-a
    • RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά

Ο απο επιλογη ή αναγκη, αργος οδηγος μπορει να σεβαστει του υπολοιπους και να τους βοηθησει να τον περασουν, οι περισσοτεροι εχουμε και τις στιγμες που παμε αργα. Αλλο το παω αργα και αλλο το δεν αφηνω κανεναν να με περασει.

posted in Περί αυτοκίνησης
      I
      ilias-a
    • RE: Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Μιλαμε για μια σχεση ανθρωπων που λογικα θα ξεπερασει τα 40 χρονια, μα σε 40 χρονια κανεις δεν ειναι ο ιδιος, βαλτε στη μεση και τη ρουτινα ηρθε και εδεσε το γλυκο.
      Παντως αν και 31 χρονια με την κυρα μου και με ολα τα προβληματα μας, θα το ξαναεκανα.

posted in Αντίλογος
      I
      ilias-a
    • RE: Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία

Παιδες εστω και με ελαφρια νυστα μη συνεχισετε την οδηγηση μια φορα θα κατσει η στραβη και ειναι κριμα, δεξια και παρτε εναν υπνακο 20-30 λεπτων, ειναι αρκετος για να σας φρεσκαρει για 3-4 ωρες ακομα.

I
      ilias-a
    • RE: Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;

Αγαπητη σε οσους τη γνωριζαμε και εργασιομανης στο μεγιστο βαθμο η γυναικα που εχασε τη ζωη της στην ανω Γλυφαδα, μεγαλο κριμα ενας ανθρωπος με μεγαλη ζωντανια εφυγε απο μια λαθος αποφαση της στιγμης, κουραγιο στην οικογενεια της.

posted in Αντίλογος
      I
      ilias-a
    • RE: Χρόνια πολλά

Καλα Χριστουγεννα με υγεια για ολους μας.
      0b9cc4bd-d775-443e-a41b-2b15404122bf-image.png

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      I
      ilias-a
    • RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά

Περι γουστου ο καθενας εχει το δικιο του, αλλα το S2000 για εμενα ειναι το απολυτο, στροφαρει εκει που τα υπολοιπα δε μπορουν ουτε να το σκεφτουν. Την κουταλα σε αυτου του ειδους τα αυτοκινητα δεν τη θεωρω μειονεκτημα, ουτως ή αλλως σημερα σαν 2ο για παιχνιδι και μονο θα το ειχα.

I
      ilias-a
    • RE: Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]

Καλο του ταξιδι.
      db90e2fe-8f01-4606-90a2-2b3829059059-image.png

posted in Αντίλογος
      I
      ilias-a
    • RE: Χρόνια πολλά

Καλη χρονια με υγεια και πολλα πολλα χαμογελα.

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      I
      ilias-a

Latest posts made by ilias-a

• RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Τώρα το θυμήθηκα. Και αυτήν τη φορά που άλλαξα ελαστικά, το είχα απέναντι από τον λαστιχά.
      Με ρώτησε αν τα κλειδιά είναι επάνω, πήγε κάθετα στο ρεύμα....και το έβαλε εκείνος στο ανωβατόρι.
      Τι να πω ρε παιδιά;
      Έχω και μια άλλη περίπτωση. Χωρίς χαρτί από ανεξάρτητο συνεργείο. Το πήρε ο μάστορας να το δοκιμάσει. Πήγε νόμιμα να στρίψει για να γυρίσει πίσω, δεν είδε αυτόν που ερχόταν με το αυτοκίνητό του από δεξιά, και....καρφώθηκε ο δεξίς οδηγός στο δεξί φτερό του αυτοκινήτου του πελάτη που οδηγούσε ο μάστορας.
      Καλές ζημιές. Ο πελάτης πλήρωσε με την ασφαλιστική του το δεξί αυτοκίνητο. Ο μάστορας από την τσέπη του, ευτυχώς, τις ζημιές του αυτοκινήτου του πελάτη του.
      Και έχω και μία περίπτωση που έγινε μπροστά στα μάτια μου.
      Μέσα στο πάρκινκ της αντιπροσωπίας που δεν ζήτησε χαρτί να υπογράψεις. Γιατί πήγα της εταιρίας αυτοκίνητο και θα έφευγα όταν το άφησα.
      Πήγε ο αρχιμάστορας να πάρει ενός πελάτη το αυτοκίνητο, να το βάλει στο συνεργείο της αντιπροσωπείας.
      Δεν ξέρω πως τα κατάφερε και αντί να το περάσει από την πόρτα, το κάρφωσε στο ντουβάρι στο ντουβάρι δίπλα στην πόρτα!! Ο προφυλακτήρας έπεσε κάτω τσαλακωμένος, τα φανάρια, το καπώ τα πάντα.
      Και μπροστά και στον πελάτη αυτά που ήταν δίπλα μου. Βγήκε αμέσως ο αρχιμάστορας από το αμάξι και είπε στον πελάτη πως τα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα.
      Τι να πω.....
      Δλδ αν υπέγραφε χαρτί πως επιτρέπει την αντιπροσωπεία να μετακινήσει το αυτοκίνητό του και το έβρισκε τσαλακωμένο τι θα γινόταν;
      Το αυτοκίνητο από έξω το βάζει υπάλληλος μέσα στο συνεργείο. Αυτός το πήγε στον τοίχο του συνεργείου!!
      Αν υπογράψεις χαρτί, απαλλάσεται ο υπάλληλος ο ζημιάρης;

Αν γινει ζημια με χαρτι και χωρις χαρτι την πληρωνει το συνεργειο.
      Χωρις χαρτι τον κυνηγας και για αλλα.

I
      ilias-a
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:

Μετά τα χθεσινά δεν θα έπρεπε να δώσουν το γήπεδο στον Παναθηναϊκό που άνοιξε τα πόδια και έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ

Το καλυτερο του παιχνιδι στα ντερμπι επαιξε ο Παναθηναικος χθες.
      Η ΑΕΚ το ειχε παρει απο την τελευταια αγωνιστικη της κανονικης περιοδου που δεν καταφεραν οι αλλοι δυο να την ακολουθησουν.

I
      ilias-a

Στα συνεργεία, όπως και στην Ελλάδα. Το παίρνουν χωρίς την άδειά σου τα αυτοκίνητα και τα οδηγούν για να δούνε αν πηγαίνουν καλά.
      Ποτέ δε μου ζήτησαν να υπογράψω χαρτί να πάρουν το αυτοκίνητο.
      Πρώτη φορά τα ακούω αυτά.

1. Στα φιατ, στα φορντ πιστευω και στις υπολοιπες εταιρειες υπογραφεις για να κανουν δοκιμη το αυτοκινητο.
      2. Οταν ειπα για συνεργεια, οταν ο πελατης δεν πληρωσει δε μπορεις να του κρατησεις το αυτοκινητο ως ενεχυρο μεχρι να σε ξοφλησει, του το παραδιδεις και του κανεις μηνυση.
      I
      ilias-a

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Συγνώμη. Γιατί δεν γίνεται μια συμφωνία με έναν ιδιώτη, να έρχεται να το παραλαμβάνει να το πηγαίνει στη μάντρα του.
      Στο πρόστιμο να προστίθονται και τα 200 ευρώ του γερανού. Έτσι κι αλλιώς, θα πάθουμε ανοσία στα νούμερα.

Απο οτι γνωριζω με τους ιδιωτες υπηρχε προβλημα, πηγαινε ο παραβατης οδηγος και επαιρνε το αυτοκινητο χωρις να πληρωσει μιας και ο εντολεας του ιδιωτη ηταν η Ελληνικη Αστυνομια και ο ιδιωτης δεν εχει το δικαιωμα να κρατησει το αυτοκινητο σου χωρις τη συγκαταθεση σου.

Ας κάνανε κάτι στο νομοθετικό πλαίσιο.
      Αν ο αστυνομικός, πεταγόταν ένας και τον πατούσε και τον σκότωνε. Εγώ τι θα έλεγα στο δικαστήριο;

Αυτο θα συμπαρασυρει συνεργεια αυτοκινητων, βενζιναδικα, πλυντηρια δεν ειναι τοσο απλο το θεμα. Απο την αλλη δε νομιζω να εχει τη δυνατοτητα αστυνομικος να οδηγησει το αυτοκινητο χωρις την αδεια σου.

I
      ilias-a

Συγνώμη. Γιατί δεν γίνεται μια συμφωνία με έναν ιδιώτη, να έρχεται να το παραλαμβάνει να το πηγαίνει στη μάντρα του.
      Στο πρόστιμο να προστίθονται και τα 200 ευρώ του γερανού. Έτσι κι αλλιώς, θα πάθουμε ανοσία στα νούμερα.

Απο οτι γνωριζω με τους ιδιωτες υπηρχε προβλημα, πηγαινε ο παραβατης οδηγος και επαιρνε το αυτοκινητο χωρις να πληρωσει μιας και ο εντολεας του ιδιωτη ηταν η Ελληνικη Αστυνομια και ο ιδιωτης δεν εχει το δικαιωμα να κρατησει το αυτοκινητο σου χωρις τη συγκαταθεση σου.

I
      ilias-a
    • RE: Αυτοκίνητα Αστυνομίας

45 καινουρια αυτοκινητα και αλλες 45 μοτοσυκλετες στη διαθεση της Αμεσου Δρασης και Διας.

ab5c9548-796a-49b7-9a2b-c9b59d1b7598-image.png
      59e4cec7-251a-4f88-a178-856c897c2306-image.png

I
      ilias-a
    • RE: Φόρουμ Συνταξιούχων (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ, ΕΦΑΠΑΞ, ΕΝΟΙΚΙΑ Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ?

@red_monster said in Φόρουμ Συνταξιούχων (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ, ΕΦΑΠΑΞ, ΕΝΟΙΚΙΑ Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ?:

Θα μοιράσεις το ρίσκο, την πιθανή χασούρα, τα ατελείωτα ξενύχτια και τις 360/365 ημέρες ερασίας ανα έτος για 40 έτη ?

+1000.

posted in Αντίλογος
      I
      ilias-a
    • RE: PEUGEOT FORUM

@realzeus said in PEUGEOT FORUM:

Πάντως το 106 Rallye ποτέ μου δεν το λάτρεψα. Το βρίσκω πολύ νευρικό και απρόβλεπτο. Τo Clio ήταν σοβαρό εργαλείο!

Συμφωνω, μονο το 205 θα το συγκρινα με το κλιο.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      I
      ilias-a
    • RE: BMW FORUM

@fanis75 said in BMW FORUM:

@realzeus said in BMW FORUM:

Δεν βλέπω τις ΜΕΚ να εξαφανίζονται στα καθημερινά αυτοκίνητα στα επόμενα 10 χρόνια.

Ελπίζω να κάνεις λάθος και να εξαφανιστούν σε 1 χρόνο και όχι σε 10. Απολιθώματα του παρελθόντος - τώρα που οδηγώ ηλεκτρικό καθε μέρα, ακόμα και το υβριδικό μου φαίνεται ότι οδηγώ flinstones!

Ακομα δε μπορουν να αντικαταστησουν τα θερμικα, υπαρχουν πολλες συνθηκες που υστερουν και οι υποδομες ειδικα στη νησιωτικη Ελλαδα δεν επαρκουν.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      I
      ilias-a
    • RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης

@spi_duster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Ηλία φιλε μου οταν εγω ή ο ταξιδευτης λεμε πως με το ντιζελ πχ μπορουμε με ενα γεμισμα να παμε ταξιδι 800 χλμ διχως ανεφοδιασμο, το εννοουμε. Διχως αστερισκους. Το 3ημερο της πρωτομαγιας με το φεβ εγραψα 2500 χλμ . Με 6,8 μεση ανα 100 . Αλλά πηγα οπου μου καπνισε διχως περιορισμους. Τα καλά του ηλεκτρικού τα βλεπω καθε μερα που δεν καιω σταγονα βενζινης.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

I
      ilias-a
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST