Ξεκινας παντα με μια επαναρυθμιση του και ελεγχο για τυχον καταγεγραμμενες βλαβες
ilias-a
@ilias-a
Μηχανικος Αυτοκινητων.
Τοποθετηση συστηματων υγραεριου. - ψαρεμα, ποδοσφαιρο, ενυδρεια.
Best posts made by ilias-a
-
RE: πρόβλημα με αυτόματο κιβώτιο toyota yaris 2009
-
RE: Χρόνια πολλά
Καλη χρονια με υγεια και πολλα πολλα χαμογελα.
-
RE: Suzuki Swift (2024)
@lap said in Suzuki Swift (2024):
40 ετών, αυτόματο και πάει μια χαρά
Το 2ο μου αυτοκινητο ηταν, με 101 αλογα μαμα.
-
RE: Toyota Prius (2024)
@yem said in Toyota Prius (2024):
Σε περίπτωση που το αμάξι είναι σε μάντρα τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ?
Αν ο εμπορος δεν δεχεται να παει το αυτοκινητο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο για ελεγχο τοτε μεινε μακρια απο αυτο.
-
RE: Αντίο δάσκαλε
Κριμα, ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει.
-
RE: VW Tiguan 2024
5/5/2008 παραλαμβανω το μοναδικο καινουριο αυτοκινητο που αγορασα μεχρι και σημερα mazda2, 9/5/2008 παρκαρισμα σε υπογειο παρκιν σουπερ μαρκετ απο την κυρια μου, απωλειες πισω δεξια πορτα (εγινε αντικατασταση) και φρυδι πισω δεξιου φτερου, οτι εσκασα, εσκασα, κουβεντα δεν ειπα γιατι αυτα που μπορει να ξεστομισεις σε αναλογες περιπτωσεις (και ειδικα εμεις οι χοντρανθρωποι των συνεργειων) αφηνουν μονιμο αποτυπωμα στην αλλη και η γυναικα μου δεν το αξιζε αυτο, ας ηταν και πορσε αντι για το μαζντακι.
-
RE: VW Tiguan 2024
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
Nαι ειναι και αυτο ,το θεμα ειναι να φερεται καποιος στη γυναικα του οπως θα ηθελε να φερονται στην κορη του.
Υποκλινομαι.
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
Μη σου τυχει αυτη η στιγμη, απο τον καναπε μας πολλα μπορουμε να πουμε.
Latest posts made by ilias-a
-
RE: Cupra Formentor
@georgemit said in Cupra Formentor:
Στα 350.000;;; ούτε ένα αμπραγιάζ, ουτε ένα ρουλεμάν.
Εσυ μπορει, να σου πω καμια χιλιαδα περιπτωσεις με 2-4 αμπραγιαζ και τουλαχιστον μια επισκευη σε αυτα τα χιλιομετρα?
-
RE: ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Eιδα προσφατα εναν Γερμανο που αγορασε μια εκταση στο Πηλιο και ψαχνονταν να βγαλει οικοδομικη αδεια οσο το δυνατον ταχυτερα γιατι ενω τωρα μπορει να κτισει ποιος ξερει τι θα γινει στο μελλον;
Αυτος πως το ξερει και οι αλλοι δεν το ηξεραν;
Ο μεσιτης λογικα τον καθοδηγησε.
-
@dimitrioskosmas said in Cupra Formentor:
@ilias-a said in Cupra Formentor:
Εξαρτηματα που εχουν φθορα στα κλασικα αυτοματα.
Δισκακια και ταινια, στα παλαιοτερα η ταινια ηταν ευκολα προσβασιμη και ρυθμιζοταν, τα τελευταια 20 χρονια οχι.
κομβερτορας, συνηθως χαλαει ενα ρουλεμαν στο εσωτερικο του, καποιοι τον κοβουν αλλαζουν το ρουλεμαν και τον ξανακολλανε ζυγοσταθμιση ομως δε μπορει να ξαναγινει.
εγκεφαλος, συνηθως το ανοιγεις το καθαριζεις και βγαζει αρκετα χιλιομετρα, δεν ειναι ευκολη διαδικασια. Πολλες φορες χαλανε ή κολλανε οι ηλεκτροβαλβιδες απο τη μουργα που μεταφερει το λιπαντικο.
Θελουν οπωσδηποτε τακτικες αλλαγες λιπαντικου και φιλτρου στο 60-70% των χιλιομετρων που προτεινει ο κατασκευαστης και σε συνθηκη που ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια το λιπαντικο του ή ελξη ακομα νωριτερα.Και μετά μου λέτε για αυτόματα και ευκολία, άνεση κτλ....να τη χέσω την άνεση αν φεύγουν χιλιάρικα από τη τσέπη μου για πλακα
Αν το σεβαστεις θα βγαλει πανω απο 350.000 χιλιομετρα, ποσα αμπραγιαζ θα ειχες αλλαξει μεχρι τοτε? Ποσες επισκευες στο σαζμαν θα ειχες κανει εστω για ρουλεμαν?
Το προβλημα το μεγαλο για εμενα ειναι οτι σε ατυχημα αν τα χασεις ή αν παθεις ενα εμφραγμα ας πουμε το ρημαδι δεν σβηνει ο κινητηρας και συνεχιζει να παιρνει τα παντα στο διαβα του, πριν 3 χρονια μπεμβε Χ5 κατω απο το σπιτι μου πηρε μαζι του 4 αυτοκινητα και σταματησε στην αυλη του διπλανου μου αφου του ξηλωσε τα μισα καγκελα, απο τυχη δε βρεθηκε πεζος στο διαβα του. -
Εξαρτηματα που εχουν φθορα στα κλασικα αυτοματα.
Δισκακια και ταινια, στα παλαιοτερα η ταινια ηταν ευκολα προσβασιμη και ρυθμιζοταν, τα τελευταια 20 χρονια οχι.
κομβερτορας, συνηθως χαλαει ενα ρουλεμαν στο εσωτερικο του, καποιοι τον κοβουν αλλαζουν το ρουλεμαν και τον ξανακολλανε ζυγοσταθμιση ομως δε μπορει να ξαναγινει.
εγκεφαλος, συνηθως το ανοιγεις το καθαριζεις και βγαζει αρκετα χιλιομετρα, δεν ειναι ευκολη διαδικασια. Πολλες φορες χαλανε ή κολλανε οι ηλεκτροβαλβιδες απο τη μουργα που μεταφερει το λιπαντικο.
Θελουν οπωσδηποτε τακτικες αλλαγες λιπαντικου και φιλτρου στο 60-70% των χιλιομετρων που προτεινει ο κατασκευαστης και σε συνθηκη που ανεβαζει μεγαλη θερμοκρασια το λιπαντικο του ή ελξη ακομα νωριτερα. -
RE: Κάμερες παρακολουθησης
Υστερα μιλαμε για καμερες και νομιμοτητα αυτων, ενα τεραστιο τσιρκο ειναι η δικαιοσυνη του τοπου μας.https://www.protothema.gr/greece/article/1632865/athoothikan-oi-tesseris-katigoroumenoi-stin-kriti-gia-ti-megali-zooklopi-me-to-gps-sto-koudouni-provatou/
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Και πως εξηγείς τα στατιστικά της ααδε από τις φορολογικές δηλώσεις;
Δωσε μου στοιχεια απο την Αττικη ειπα εκει θα κανουμε κουβεντα, εντελως πληροφοριακα το καλοκαιρι που νοικιασα φοιτητικο σπιτι για τη θυγατερα στη Θεσσαλονικη, 14-18 ευρω το τετραγωνικο ολα, ειδα-μιλησα με 18 διαφορετικες περιπτωσεις, κανενας δε μου εκανε νυξη για διαφορετικη τιμη στη δηλωση.
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Οι φορολογούμενοι – ενοικιαστές με χαμηλό εισόδημα της τάξης των 10.000 ευρώ ετησίως δηλώνουν ότι δαπανούν μεσοσταθμικά για ενοίκιο 208 ευρώ τον μήνα. Οι φορολογούμενοι με μεγαλύτερο εισόδημα, μεταξύ 25.000 και 35.000 ευρώ, λένε ότι η μηναία δαπάνη τους για στέγαση είναι 308 ευρώ τον μήνα. Οι ενοικιαστές με έσοδα μεταξύ 45.000 και 50.000 ευρώ τον χρόνο δηλώνουν ενοίκιο, κατά μέσο όρο, 365 ευρώ τον μήνα».
Για αυτό έκοβε φλέβες τόσο καιρό ο @criuser για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και το πόσο αδικημένοι είναι από τη ζωή και κοινωνία;
Πες το έτσι ντε!!!Η κυβέρνηση τα έχει βάλει με την φοροδιαφυγή, εντοπίζει τις εστίες της, καταγράφει έσοδα που δεν θα μπορούν μελλοντικά να εμφανιστούν μειωμένα χωρίς να χτυπήσει καμπανάκι ελέγχου, και προφανώς λίγο πριν τις εκλογές θα κάνει τεράστιες μειώσεις φόρων.... το ελπίζω
Μιας και στο ψαχτηρι εισαι καλος βαλε μου στοιχεια μονο για Αττικη, με σημαντικο ποσοστο κακοπληρωτων στην αγορα εσυ πιστευεις οτι υπαρχει νοημων ανθρωπος που θα κρυψει 60-70% απο την τιμη του ενοικιου? Με απλα λογια σημερα νοικιαζω σε εσενα (υποθετικα) το σπιτι μου για 800 ευρω αλλα δηλωμενα 300, ρισκαρω εσυ για 3 χρονια να μου πληρωνεις 300 ευρω και να μη μπορω να σε βγαλω, στεκει?
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
@lap said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@ilias-a said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού με παραδόσεις στις πωλήσεις έχουν το σκεπτικό που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.
Ναι επικοινωνούν οι ίδιοι ως μέσο προώθησης. Και όντως στις σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων είναι αναπόσπαστο κομμάτι το στενό μαρκάρισμα μέσω τηλεφωνικής κλήσης.
Το γεγονός ότι ήρθε ως εκεί να το δει και δεν πήγε για καφέ, σημαίνει πως ακόμα και αν ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, έχει κάνει το 50% της διαδικασίας πριν την αγορά. Πόσο μάλλον όταν δίνει το τηλέφωνο του.
Εμείς απλώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε χωριάτες και δεν έχουμε ιδέα από marketing και πωλήσεις. Μπουρτζοβλαχοι που κατέβηκαν στις πόλεις και έγιναν και ειδικοί των πωλήσεων
Αν δε σαρεσουν οι χωριατες μπρουτζοβλαχοι να πας στους πρωτευουσιανους, οταν πωλητης πουλαει 15-20 αυτοκινητα το μηνα εξηγησε του εσυ ο πονηρος-εξυπνος-επιστημονας τι κανει λαθος, ημαρτον βρε Λαπ ξεπερνας ακομα και τον εαυτο σου ωρες ωρες.
Ότι θεωρεί πως το 15-20 είναι καλό νούμερο.
Άστο...θα τα ακούσεις και εσύ και δεν θέλω
Ελληναραδες. Τελευταίοι στα πάντα είμαστε και δεν βάζουμε μυαλό.
Γινε πωλητης τοτε Λαπ, 100 ευρω μπονους στο αυτοκινητο οι αθλιοτερες εκθεσεις + τον μισθο, πουλα 30 και γινεσαι κληρονος ή εργολαβος.
-
Μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού με παραδόσεις στις πωλήσεις έχουν το σκεπτικό που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.
Ναι επικοινωνούν οι ίδιοι ως μέσο προώθησης. Και όντως στις σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων είναι αναπόσπαστο κομμάτι το στενό μαρκάρισμα μέσω τηλεφωνικής κλήσης.
Το γεγονός ότι ήρθε ως εκεί να το δει και δεν πήγε για καφέ, σημαίνει πως ακόμα και αν ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, έχει κάνει το 50% της διαδικασίας πριν την αγορά. Πόσο μάλλον όταν δίνει το τηλέφωνο του.
Εμείς απλώς εδώ στην Ελλάδα είμαστε χωριάτες και δεν έχουμε ιδέα από marketing και πωλήσεις. Μπουρτζοβλαχοι που κατέβηκαν στις πόλεις και έγιναν και ειδικοί των πωλήσεων
Αν δε σαρεσουν οι χωριατες μπρουτζοβλαχοι να πας στους πρωτευουσιανους, οταν πωλητης πουλαει 15-20 αυτοκινητα το μηνα εξηγησε του εσυ ο πονηρος-εξυπνος-επιστημονας τι κανει λαθος, ημαρτον βρε Λαπ ξεπερνας ακομα και τον εαυτο σου ωρες ωρες.
-
@accentwizard said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Όλοι κρίνουν εξ ιδίων,ευτυχώς η δυστυχώς....
Επειδή και εγώ πουλάω,πολλά και διάφορα,που δεν είναι της παρουσης,όταν έχω πάνω από έναν ενδιαφερομενους παίρνω και ρωτάω,φίλε μου το θες ακόμα;Γιατι παρουσιάστηκε και άλλος ενδιαφερόμενος και είναι ζεστός,ειδικά όταν δεν έχει περάσει ούτε 24ωρο από την στιγμή που είδα το αμάξι...
Ηθικά,έτσι το βλέπω εγώ....Αυτη η λογικη βολευει εσενα γιατι μονο εσυ κρινεις εξ ιδιων, ο εμπορος μπορει να δωσει για το ιδιο αυτοκινητο 15 προσφορες σε 2 μερες, οταν την τριτη μερα παει ενα 16ος με τα λεφτα στο χερι θα του πει, αδερφε περιμενε πρωτα να παρω 15 τηλεφωνα μηπως καποιος πονηρος απο τους 15 που δεν εδωσε κανεις καπαρο ερθει τωρα αμεσως και το αγορασει.
Πραγματικα τα θελεις και τα λες ή σου ξεφευγουν?