Ξεκινας παντα με μια επαναρυθμιση του και ελεγχο για τυχον καταγεγραμμενες βλαβες
ilias-a
@ilias-a
Μηχανικος Αυτοκινητων.
Τοποθετηση συστηματων υγραεριου. - ψαρεμα, ποδοσφαιρο, ενυδρεια.
Best posts made by ilias-a
-
RE: πρόβλημα με αυτόματο κιβώτιο toyota yaris 2009posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
-
RE: Παχυσαρκια στην Ελλαδαposted in Αντίλογος
Μετα την ηλικια των 47 οι καθημερινες μπυρες με συνοδεια εκλεκτων μεζεδων προσθετουν καθε ετος 5-6 κιλα επιπλεον, δανεισα το κορμι μου στην επιστημη για αυτο το "πειραμα".
-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικάposted in Περί αυτοκίνησης
Ο απο επιλογη ή αναγκη, αργος οδηγος μπορει να σεβαστει του υπολοιπους και να τους βοηθησει να τον περασουν, οι περισσοτεροι εχουμε και τις στιγμες που παμε αργα. Αλλο το παω αργα και αλλο το δεν αφηνω κανεναν να με περασει.
-
RE: Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?posted in Αντίλογος
Μιλαμε για μια σχεση ανθρωπων που λογικα θα ξεπερασει τα 40 χρονια, μα σε 40 χρονια κανεις δεν ειναι ο ιδιος, βαλτε στη μεση και τη ρουτινα ηρθε και εδεσε το γλυκο.
Παντως αν και 31 χρονια με την κυρα μου και με ολα τα προβληματα μας, θα το ξαναεκανα. -
RE: LEXUS LBXposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Κανατε συγκριση επιδοσεων σε ντιζελ 1500 τουρμπο με βενζινη ατμοσφαιρα 1500, χοντρικα ιδιου βαρους και τα δυο, το πρωτο με 26 κιλα ροπη και το αλλο με 18.5. Αν θα εβγαινε γρηγοροτερο το 2ο οι μηχανολογοι του ντιζελ θα επρεπε να περασουν απο εκτελεστικο αποσπασμα.
Επειτα, κυριοι δεν ξερετε τον χειρισμου του κιβωτιου CVT, θελει χιλιομετρα για να εξεικοιωθεις μαζι του, μια και δυο βολτες δε φτανουν για να δεις τα αρνιτικα και τα θετικα του σημεια. -
RE: Χρόνια πολλάposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
Καλη χρονια με υγεια και πολλα πολλα χαμογελα.
-
Χρονια πολλα @realzeus, @alex-mix, @alexandros-k, @alexandros-s με υγεια παιδες.
-
Καλα Χριστουγεννα με υγεια για ολους μας.

-
RE: ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!posted in Περί αυτοκίνησης
Οποτε σε ενα θερμικο αν δε δουλευουν οι καθαριστηρες, το καλοριφερ, η αντισταση στο πισω τζαμι, το ραδιοσιντι το μαμα δεν ειναι προβληματα που μετρανε στην αξιοπιστια ή οχι του αυτοκινητου?
Οταν καποιο ή καποια υποσυστηματα εχουν διαρκη δυσλειτουργιες και σε αναγκαζουν να τρως χρονο απο τη ζωη σου για μερικους ισως ειναι θεμιτο, για τους περισσοτερους ομως οχι.
Απαιτω οτι αγοραζω να λειτουργει στο 100% αυτων που μου εχει ταξει ο κατασκευαστης του και οχι να γινω ο δοκιμαστης του.
Το πληρωσα, δε μου το χαρισε.
Latest posts made by ilias-a
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν υπάρχει λόγος στο ίντερνετ να μετριέσαι. Είσαι ότι είσαι, είμαι οτι είμαι.
Δεν χρειάζονται διαγωνισμοί.
-
Καλα Χριστουγεννα με υγεια για ολους μας.

-
@chrisk6 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@ntinaras said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@v_a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@monman2 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Κάτι πρέπει να γίνει με τις μηχανές που παρκάρουν οριζόντια για να καβαντζωνουν θέση οι τετραποδοι ιδιοκτήτες τους.
(Ειδικά σε πυκνοκατοικημένες περιοχές)
Είμαι πολύ κοντά στο να ξεκινήσω να βανδαλιζω τα μπουρδελα τους..
Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνοςΚάπου κοντά μου
Μλκιες από τετράποδα ζώα που ζουν ανάμεσά μας και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.
Δεν υπάρχει λέει νόμος λεει ο ππρς.
Είναι ηθικό ρε ππρ (αυτός με το σημείωμα, όχι στον monmann προφανώς) να καβαντζωνεις θέση σε δημόσιο δρόμο, λες και είναι το πάρκινγκ σου ;
Είμαι εγώ ο μλκς που ψάχνω μισή ώρα για πάρκινγκ και εσύ ο μάγκας ;Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τέτοιες φουστιες.
Δυστυχως ή ευτυχως οταν το δικυκλο μπορει να κυκλοφορει νομιμα (πινακιδες, τελη, ασφαλεια) εχει το δικαιωμα της σταθμευσης οπου το επιτρεπουν. Ανεπιτρεπτο αλλα νομιμο.
Απ οτι καταλαβαινω μιλαει για ιδιοκτητες μοτο και αυτοκινητου που βγαζουν το αυτοκινητο και παρκαρουν την μοτο στην θεση ωστε να την ξαναβρουν οταν επιστρεψουν. Αυτο ειναι μλκια...Αν μιλαμε για μοτο που απλα παρκαρουν παραλληλα και οχι καθετα ειναι αλλη κουβεντα και εχουν καθε δικαιωμα απο την στιγμη που πληρωνουν τελη κυκλοφοριας κλπ κλπ.
Βάσει τελευταίου κοκ, όχι.
Πλέον τα 2κυκλα είναι υποχρεωμένα να παρκάρουν κάθετα στον δρόμο.Δεν νομίζω ότι πέρασε κάτι τέτοιο.
Θα μας διαφωτίσει ο @A-d-P?Νομιζω οτι ο ντιναρας εχει δικιο.
-
RE: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
@newradpilot said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@newradpilot said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Σας ζηλεύω όλους για το πώς με αγάπη φροντίζετε το αυτοκίνητο/μηχανή σας.
Θυμάμαι μικρός στο τότε σπίτι είχαμε αυλή και πλέναμε το αυτοκίνητο μόνοι με κουβά σφουγγάρι και δέρμα για στέγνωμα.
Τώρα δεν υπάρχει αυλή αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει χρόνος.
Έχετε να προτείνετε κάποιους που να πλένουν τα αυτοκίνητα με την ίδια αγάπη σαν εσάς;
Είμαι νότια προάστια.Κανείς ;
-
RE: Suzuki Swift (2024)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@atari70 said in SUZUKI FORUM:
Σήμερα κλείσαμε για την σύζυγο το swift cvt! Τελική τιμή με πινακίδες 20300 σε απλό χρώμα ένα κεραμιδή! Έκδοση GL+ και παράδοση κατά τέλη Φλεβάρη! Επιλέχθηκε το συγκεκριμένο για δύο λόγους. Ο πρώτος ότι σε αυτή την τιμή δεν έβρισκες κάτι σε μικρό και αυτόματο! Ο δεύτερος ότι βολεύει το μέγεθος,για παρκάρισμα! Επίσης εξοπλισμό που σου λύνει τα χέρια! Μέχρι θερμαινόμενο κάθισματα! Τα υπόλοιπα εν καιρό!
Καλοταξιδευτο να ειναι.
-
RE: Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...posted in Αντίλογος
@skg1958 said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
Κεραυνοί στο φως της ημέρας.Διάρκεια έκθεσης 20 λεπτά
Ερωτηση, με φιλτρο 20 λεπτα εκθεση τη μερα?
-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ασχετο, αλλά
Κάτι πρέπει να γίνει με τις μηχανές που παρκάρουν οριζόντια για να καβαντζωνουν θέση οι τετραποδοι ιδιοκτήτες τους.
Είναι ηθικό ρε ππρ (αυτός με το σημείωμα, όχι στον monmann προφανώς) να καβαντζωνεις θέση σε δημόσιο δρόμο, λες και είναι το πάρκινγκ σου ;
Είμαι εγώ ο μλκς που ψάχνω μισή ώρα για πάρκινγκ και εσύ ο μάγκας ;Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τέτοιες φουστιες.
Δυστυχως ή ευτυχως οταν το δικυκλο μπορει να κυκλοφορει νομιμα (πινακιδες, τελη, ασφαλεια) εχει το δικαιωμα της σταθμευσης οπου το επιτρεπουν. Ανεπιτρεπτο αλλα νομιμο.
Απ οτι καταλαβαινω μιλαει για ιδιοκτητες μοτο και αυτοκινητου που βγαζουν το αυτοκινητο και παρκαρουν την μοτο στην θεση ωστε να την ξαναβρουν οταν επιστρεψουν. Αυτο ειναι μλκια...Αν μιλαμε για μοτο που απλα παρκαρουν παραλληλα και οχι καθετα ειναι αλλη κουβεντα και εχουν καθε δικαιωμα απο την στιγμη που πληρωνουν τελη κυκλοφοριας κλπ κλπ.
Το καταλαβα γιαυτο και ειπα ανεπιτρεπτο αλλα νομιμο.
-
Ασχετο, αλλά
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...posted in Περί αυτοκίνησης
@xenos said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
@famas said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
Το ασθενοφόρο που τράκαρε πριν λίγες μέρες, έπεσε σε κλούβα ματ που είχε κλείσει τη γέφυρα, χωρίς καμία σήμανση (τον οδηγό του ασθ. άκουσα στην τηλ. που ήταν μέσα στα αίματα). Ποιος έφταιγε; Οι αγρότες;
Ο μαλακας που το οδηγουσε φταιει και ειναι τυχερος που στο διαβα του δε βρεθηκε κανας πεζος.
Γιατί ρε Ηλία; Πήγαινε με ασθενή μέσα, γρήγορα (αν ήταν συγγενής σου;) σε επαρχιακό δρόμο και ξαφνικά είδε μια κλούβα κάθετα στο δρόμο. Τι να κάνει;
10 μέτρα μήκος, 3μέτρα ύψος και προβολείς από πάνω όπως βλέπουμε στη φωτό και το είδε ξαφνικά;
Επειδή λοιπόν είχε κολώνα φωτισμού από πάνω δεν οφείλουν να σημάνουν πιο πριν το δρόμο; Παιδιά αυτά είναι τακτικές mad max, όχι επίσημο κλείσιμο δρόμου από αστυνομία.
Λαθη ή παραλειψεις στη διαδικασια εχουν γινει, δεν του δινουν ομως αλλοθι στην ανεπαρκεια του.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...posted in Περί αυτοκίνησης
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
Το ασθενοφόρο που τράκαρε πριν λίγες μέρες, έπεσε σε κλούβα ματ που είχε κλείσει τη γέφυρα, χωρίς καμία σήμανση (τον οδηγό του ασθ. άκουσα στην τηλ. που ήταν μέσα στα αίματα). Ποιος έφταιγε; Οι αγρότες;
Ο μαλακας που το οδηγουσε φταιει και ειναι τυχερος που στο διαβα του δε βρεθηκε κανας πεζος.
Γιατί ρε Ηλία; Πήγαινε με ασθενή μέσα, γρήγορα (αν ήταν συγγενής σου;) σε επαρχιακό δρόμο και ξαφνικά είδε μια κλούβα κάθετα στο δρόμο. Τι να κάνει;
Βρε Ξενο 4 μετρα υψος εχει η κλουβα, δεν εβρεχε, ουτε ομιχλη ειχε για να πουμε οτι ειχε μειωμενη ορατοτητα που και εκει δικαιολογια δε θα ειχε αλλα για να λεμε. Αν δε μπορεσε να δει την κλουβα πες μου σε παρακαλω αυτος ο ανθρωπος πρεπει να οδηγει?