Ξεκινας παντα με μια επαναρυθμιση του και ελεγχο για τυχον καταγεγραμμενες βλαβες
ilias-a
@ilias-a
Μηχανικος Αυτοκινητων.
Τοποθετηση συστηματων υγραεριου. - ψαρεμα, ποδοσφαιρο, ενυδρεια.
Best posts made by ilias-a
-
RE: πρόβλημα με αυτόματο κιβώτιο toyota yaris 2009
-
RE: Suzuki Swift (2024)
@lap said in Suzuki Swift (2024):
40 ετών, αυτόματο και πάει μια χαρά
Το 2ο μου αυτοκινητο ηταν, με 101 αλογα μαμα.
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
Μη σου τυχει αυτη η στιγμη, απο τον καναπε μας πολλα μπορουμε να πουμε.
-
RE: Θόρυβος σε opel corsa c cdti 1.3
πολλες φορες σε αυτη την αλλαγη απο 2πλης μαζας βολαν σε μονης κανει θορυβο στο ρελαντι, αυτο στη μεση της διαδρομης του πεταλιου ειναι προβλημα.
ο μηχανικος σου τι σου ειπε? -
RE: Αγορά SUV για οικογένεια
@kger said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Επίσης, να πω για το xceed που γράφτηκε πριν, εμένα μου αρέσει πολύ, η γυναίκα τσινάει. Θέλει SUV, τι να κάνω...
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.Γιατι πατε με τις γυναικες σας για αγορα αυτοκινητου, οταν αυτες πανε για καλλυντικα, νυχια, φρυδια και λοιπες γυναικειες υποθεσεις σας παιρνουν μαζι και αλλαζουν τη αγορα ή τον καλλωπισμο τους συμφωνα με τη γνωμη σας?
-
RE: Αγορά SUV για οικογένεια
Βρε ταξιδευτη σαν τουβλο με καπελο τζοκευ απο πανω ειναι.
-
RE: Toyota Corolla Cross
Γιατι τσακωνεστε για την εμφανιση που ειναι καθαρα υποκειμενικο κριτηριο?
-
RE: Citroen e-C3 2024
Το ακριβοτερο πραγμα που το εχουμε δωρεαν αλλα δε μπορεις ουτε να δανειστεις εστω και λιγο απο το διπλανο σου ειναι ο χρονος. Δυστυχως οι περισσοτεροι το μεγαλυτερο μερος που μας αναλογει το σπαταλαμε τσαμπα.
-
RE: Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]
Θα ηθελα στον τελικο τις 2 Ελληνικες ομαδες και ας το σηκωσει η καλυτερη.
Latest posts made by ilias-a
-
RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αν είμαστε πολλοί με κανένα χορηγό, κάτι μας έπαιρνε να κάνουμε ...
Εδω για την καυλαντα μας και σφαζομαστε, σκεψου να εχουμε βαλει και το χερι στην τσεπη και να περιμενουμε και κανα μικρο ή μεγαλο οφελος.
-
RE: Τρακαρισμένο αυτοκίνητο
@xmarios64 said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Καλησπέρα βρήκα ένα τρακαρισμένο Suzuki swift του 18' που μου φάνηκε σε όχι τοσο κακή κατάσταση και θα ήθελα την γνώμη σας στο κατά πόσο μπορεί να φτιαχτεί αυτό το αμάξι χωρίς πολλά λεφτά...
https://www.facebook.com/marketplace/item/1839556213233672/Αν δεν εισαι φανοβαφεας δε νομιζω να σε συμφερει η σωστη επισκευη του.
-
RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
@panos2171 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ναι αλλά παίζει ρόλο και το πότε. Από την άλλη το να πέσεις σε κάτι ελαττωματικό δεν είναι καθόλου απίθανο.
Το να χαλάσει μια αντλία σε αυτά τα χλμ δεν είναι το σύνηθεςΑντλια βενζινης, μια φορα να εχει μπει νερο μεσα αρκει, ναι μεν ο φιλος λεει οτι βαζει απο εταιρικα πρατηρια αλλα και σε αυτα οι μαμουνιες γινονται, οπως και απο τους μεταφορεις.
Εχω φιλο ταριφα που στο καλοριφερ βαζει πετρελαιο κινησης μιας και το αγοραζει μαυρο 1 ευρω το λιτρο, αυτος που του το πουλαει απο που το βρισκει αραγε? -
RE: PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)
@mike_4 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Peugeot 2008, μοντέλο 2020, βλάβη στην αντλία βενζίνης στα 70000 χλμ.
Συνολικό κόστος επισκευής ~350 ευρώ. Βενζίνη 90% των φορών σε BP εταιρικά πρατήρια. Είχε κανείς κάτι αντίστοιχο; Είναι φυσιολογικό;Οτι δουλευει καποια στιγμη χαλαει.
-
RE: Προβληματισμός για το ποιο αμάξι να θυσιαστεί
@vigilantius__1985 said in Προβληματισμός για το ποιο αμάξι να θυσιαστεί:
Επανέρχομαι στο topic καθώς έχω αρχίσει να συγκλινω προς κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Η αγορά θα πραγματοποιηθει περίπου σε έναν χρόνο από τώρα. . Από αυτά που έχω δει, με δεδομένο ότι πρόκειται για οικογένεια με ένα παιδι 6 ετών και χωρίς προοπτική για άλλοbolded text και για budget περί τα 35.000 ευρωbolded text, έχουμε:
- Alfa Romeo junior ibrida
- Lexus Lbx
- Bmw 120 hybrid
- Μικρό ερωτηματικό για το αν έρθει το καινούργιο evitara με θερμικό μοτέρ, λόγω πολύ καλής εμπειρίας με τη μάρκα (swift)
Δεν είμαι προκατειλημμένος, είχα Corolla, swift, τωρα έχω giulietta και θα ήθελα μια χρυσή τομή χωρίς να είναι "βαρκα-γυαλό" το αμάξι, ενώ δίνω βάση στο ποιοτικο σαλόνι (μοναδικό σημείο που πονάει η giulietta). Θα ήθελα να αποφύγω το group vag λόγω μειωμένης αξιοπιστίας (την εδώ διαπιστώσει σε πολλά αμάξια φίλων), παρ' ό,τι τα θεωρώ πολύ ποιοτικά αμάξια, όπως το νέο Tiguan ας πούμε.
Θα ηθελα τις απόψεις σας παιδιά και εννοείται αν σας περνάει κάποια εναλλακτική από το μυαλό.Απο τα 3 πρωτα η δικη μου επιλογη (Ιαπωνας μεχρι αηδιας ειμαι) θα ηταν το Lexus Lbx.
-
RE: Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)
@a-d-p said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
@otso said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Και με πτυχίο νοσηλευτικής, διαβάζω.....και ότι ψάχνουμε για νοσηλεύτρια τα πρωινά
.....το έστειλα στη σύζυγο.....δεν πείστηκεΠρολαβαινω να αρρωστησω ή την εκλεισαν?
-
RE: TESLA FORUM
@red_monster said in TESLA FORUM:
Αφού λέμε ότι έχει και μηχανικό τρόπο απασφάλισης
Αναλογα τι διαδικασια χρειαζεται για να ενεργοποιησεις το μηχανικο τροπο, συγχωρησε με δεν εχω μπει σε τεσλα και δε γνωριζω.
-
RE: TESLA FORUM
Θεωρω απαραδεκτο οι κλειδαριες των θυρων να μην ανοιγοκλεινουν αποκλειστικα με μηχανικο τροπο.
-
RE: Καθυστερηση παραδοσης αυτοκινητου
@fanis75 said in Καθυστερηση παραδοσης αυτοκινητου:
Δεν ξέρω λεπτομέρεις, το έμαθα όταν πούλησα το Κρος. Κάποια αναβάθμιση και ψηφιοποίηση και δυσκόλεψε πολυ η "διαδικασία" αυθημερόν για τους διεκπαιρεωτές και τα φακελάκια. Οπότε, τουλάχιστον για τώρα, ακόμα και ο διεκπαιρεωτής πρέπει να περιμένει, δεν μπορεί να έχει την άδεια σε 1-2 ώρες.
Φανη χθες μου εκαναν μεταβιβαση μεταχειρισμενου αυτοκινητου, η διαφορα ειναι οτι πλεον κλεινεις ραντεβου δηλαδη θες 2 μερες για να σε δεχτει + 10 ευρω μαυρα ακομα για το αμμεσο ραντεβου, σε 2 ωρες ειχα την αδεια στα χερια.
-
RE: VW T-Cross
@iceman7 said in VW T-Cross:
Σε αυτό το αμαξι λογικά θα μάθει και η κόρη και με εχετε φάει όλοι να μαθει σε αυτοκίνητο με ταχύτητες!
Συνετο ειναι το να μαθει με χειροκινητο σαζμαν η νεα οδηγος.