Μπανάρα σήμερα και βγήκαμε στον ήλιο.
Best posts made by georgemit
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
-
Έφτασε σήμερα, αύριο ή Δευτέρα παραλαμβάνουμε!!
Πάντως οι χρόνοι της hyundai πολύ πιο γρήγοροι ακόμα κι από τις δικές τους αρχικές εκτιμήσεις... -
Μεσαία Τρίκαλα
Ρίζα
Καθώς ανέβαινα Τρίκαλα στις ανηφόρες το πλάκωσα λίγο και μόλις σταμάτησα μύριζε καμένο, θέλω να πιστεύω πως είναι λόγω καινουργίλας, καίγονταν τίποτα κεριά.
-
Από mobile.de στο χρώμα που το έχω παραγγείλει.
Από προχτές που μου είπαν ότι φάνηκε στο σύστημα οι μέρες κυλούν βασανιστικά.... -
RE: Απαραίτητα αξεσουάρ αυτοκινήτου;
Δε κουβαλάω τίποτα επίσης, με το fiesta ούτε ρεζέρβα.
Έχω πάντα μαζί μου μια εικόνα του χριστουλη, μόλις μείνω κάνω οτοστόπ και απλά προσεύχομαι να περάσει κάποιος σαν το gatoz που τα έχει όλα.
-
RE: Hyundai i30 2017
Εκδρομούλα σήμερα από Βραχάτι - Λυγουριό - Ναύπλιο - Λυγουριό - Βραχάτι.
Προτίμησα τον δρόμο της Επιδαύρου.
Πραγματικά απόλαυσα τη διαδρομή και το αυτοκίνητο.
Με ικανοποιεί 100% για τη χρήση που το θέλω.
Προσπερνάς με την ιδέα και κινείσαι γρήγορα και οικονομικά.
Το αμάξι στιβαρό και δεν ακούγεται υποψία τριγμού.
Ίσως να ήθελα λίγο καλύτερη μόνωση κατά την κίνηση στην Ε.Ο, ακούγεται ο θόρυβος από τα λάστιχα.
Η κατανάλωση πραγματική έκπληξη...
Στο sport σε όλη τη διαδρομή προς Επίδαυρο, με αρκετές προσπεράσεις και στο eco μόνο στο κομμάτι της παλιάς εθνικής από Αρχαία μέχρι Βραχάτι. -
Μπάνιο και κερωμα με fusso coat soft99.
Εύκολη εφαρμογή αρκεί να προσέχεις στις κάθε είδους χαραμαδες, μετά χάνεις χρόνο να βγάζεις το κερί με οδοντογλυφιδες.
-
Λίμνη Δόξα!
Κάπου στην επιστροφή κοντά στη λίμνη της Στυμφαλίας πήρε το μάτι μου σε ταβέρνα μαύρο vitara glx, λασπωμένο, με φιμέ πίσω φανάρια, @mastoras78 μήπως ήσουν εσύ; -
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
Παμε σε εναν παιδότοπο, πληρωνει 5€ το ατομο και δεν υπαρχουν και κοφτερά αντικείμενα...
-
Θα γράψω 2 λόγια για το αυτοκίνητο καθώς είναι η πρώτη φορά που το οδηγώ τόσες μέρες συνεχόμενες και το χαίρομαι πραγματικά.
Να θυμίσω ότι το πήρα 12/22, το οδηγούσα μια φορά τη βδομάδα ή σε κάποιο ταξίδι και το ένιωθα ξένο. Άσε που ήμουν με το ξεσκονοπανο όλη μέρα.
Τώρα στις διακοπές το οδηγω, το σκονιζω, τα παιδιά το γεμίζουν άμμο αλλά το χαιρόμαστε.Τα θετικά του:
Πολύ καλή ποιότητα κύλισης πάρα τα 18αρια. Δε κοπανάει καθόλου αν και είσαι με το άγχος της λακκούβας.
Καλό κράτημα και τιμόνι, σου εμπνέει εμπιστοσύνη, σταθερό και ευθυβολο στην ε.ο.
Μέσα δε τρίζει τίποτα, τα πάντα λειτουργούν κανονικά, κανένα σύστημα ή οθόνη δε μου έχει κάνει κορδελακια.
Πολύ οικονομικό για τα άλογα του, όταν το έκλεισα το υπολόγιζα στα 9 άρια και έχω μέση κάτω από 6.
Αποδοτικο υβριδικό σύστημα, πραγματικά κάνει δουλειά, έχει πλάκα να εκμεταλλευεσαι τη φορά σου και να πηγαίνεις σβηστός με 120. Start stop με ανεπαίσθητη λειτουργία.
Καλή αίσθηση επιλογέα και κλιμάκωση κιβωτίου.
Τρομερα ευκολοδηγητο, πολύ μαλακά χειριστήρια.Τα αρνητικά του:
Χώρος αποσκευών οριακος για 4μελη οικογένεια. Αναγκαστικά έβγαλα εταζερα, είχα όμως τις καρέκλες της θάλασσας και ομπρέλα.
Σε αγχώνει στις παραλίες λόγω ύψους, θέλει προσοχή.
Επίσης τα φώτα αν και led είναι απλά ικανοποιητικά, δε κάνουν και τη νύχτα μέρα. Σε λευκό οδόστρωμα είναι πολύ καλά, σε σκούρο θέλεις το κάτι παραπάνω.Γενικά 8 μήνες μετά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου, πιστεύω ότι θα το χαρώ μέχρι το επόμενο τουτού μου που ίσως είναι ηλεκτρικό, 99% όμως θα είναι πάλι χουάι - ντάι.
Latest posts made by georgemit
-
RE: ΟΔΗΓΗΣΗ Ακατάλληλα Υποδήματα (Σαγιονάρα Παντόφλα κλπ)
Κάποιοι ακόμα πιο μερακλήδες φοράνε και γόβες.
-
RE: Τρακαρισμένο αυτοκίνητο
@ilias-a said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
@xmarios64 said in Τρακαρισμένο αυτοκίνητο:
Καλησπέρα βρήκα ένα τρακαρισμένο Suzuki swift του 18' που μου φάνηκε σε όχι τοσο κακή κατάσταση και θα ήθελα την γνώμη σας στο κατά πόσο μπορεί να φτιαχτεί αυτό το αμάξι χωρίς πολλά λεφτά...
https://www.facebook.com/marketplace/item/1839556213233672/Αν δεν εισαι φανοβαφεας δε νομιζω να σε συμφερει η σωστη επισκευη του.
Ακριβώς! Τέτοιες περιπτώσεις είναι για τους φαναρτζήδες, αν το αμάξι δεν είναι σοβαρά χτυπημένο, το αγοράζουν τζάμπα και το επισκευάζουν με πολύ λίγα χρήματα.
Για μας τους κοινοί θνητοί μπορεί να στοιχίσει όσο το ατρακάριστο. -
RE: VW Tiguan 2024
Να συμπληρώσω... ΠΕ.70 Δασκαλος, ΠΕ.70.50 Δάσκαλος με μάστερ ειδικής αγωγής, ΠΕ. 71 Δασκαλος ειδικής από παιδαγωγικό Βόλου.
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ fiesta 1.4 του 2009 είχα.
Από το 2019 βέβαια είχα και ένα scala, το fiesta το έδωσα το 22. -
Για τα ελληνικά δεδομένα το entry level της bmw φαντάζει supercar, δυστυχώς.
Δυστυχώς για μας τους Έλληνες, το αυτοκίνητο μια χαρά είναι μη παρεξηγηθώ. -
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@jimkl-0 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πες μας λίγο για την κατανάλωση
Αδιάφορο σε τέτοια αμάξια που τα παίρνεις για να οδηγείς και όχι για να μετακινείσαι
Νομίζω υπερβάλουμε, καθημερινό αμάξι είναι, δεν είναι Μ4 του σαββατοκύριακου. Σαφώς και θα ενδιαφέρει η κατανάλωση.
Καλορίζικο στον φίλο, πολύ όμορφο. -
RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)
Χτύπησα έναν bargain ταχυφορτιστή μαζί με γρήγορα καλώδια γι αυτό ρωτάω. Μηηηηπως χρειαστεί να αφήσουμε κάποια στιγμή το κινητό να φορτίζει στο αμάξι όσο είναι σβηστό.
Θα το δοκιμάσω όταν τα παραλάβω. -
RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)
Γράφω εδώ γιατί το νήμα έχει μεγαλύτερη κίνηση.
Γνωρίζει κάποιος αν η πρίζα 180w που έχουμε στα hyundai μας, δίνει ρεύμα ακόμα και με την ανάφλεξη κλειστή;
Επίσης αν βάλω εκεί το φορτιστή του κινητού θα φορτίζει γρηγορότερα από ότι στον αναπτήρα; -
RE: TOYOTA FORUM
Πιο ενοχλητική από το μουγκριτό είναι αυτή η αίσθηση πατιναρίσματος που σου δίνει.
Τελικά δε μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή. Και οικονομία στην πόλη και απολαυστικό ταξίδι. -
RE: Renault Clio V
Σε μετατροπή που είχα κάνει σε fiesta mk7 τα άλλαζα κάθε 20.000 km.
Μάλιστα ο υγραεριάς που το πήγα για αλλαγή μου πήρε 20€ για το κάθε ένα. Τα βρήκα 3 - 4€ και τα άλλαζε ο μάστορας μου στο service.
Αν η εταιρεία προτείνει αυτά τα διαστήματα ακολούθησε τα.