Neotera
O κρουζερ τα παρατησε ολα , γυρισε στο πατρικο του , αγορασε παλια ξυλινη βαρκα με κουπια , ναυτικο καπελλο σαν τον Διανελο στην μανταλενα κι εγινε ψαρας .Πλεον στα γενια του διακρινεις το αλατι της θαλασσας , σβηνει την θλιψη του στο κρασι και την πελαγισια τσιπουρα .
Ο λαπ μετετρεψε την ντουλαπα του σε γραφειο και κλείστηκε μεσα , πεταξε ολα τα βιβλια συγγραματα μικρο - μακρο και διαβαζει μετα μανιας κομιξ .
Ο antonmone γραφτηκε σε σχολη θεατρου και κανει εντατικα μαθηματα για να παιξει σε νεα βερσιον του Jesus Christ Superstar η εστω σε νεα ταινια για τον παισιο .
αυτα .
Best posts made by otso
-
RE: criuser vs Lap
-
RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
@ataim said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Κάτι ακούγεται ότι θα αναλάβει τις επιδοτήσεις κεντρικά η ΕΕ. Αν όντως κάνουν κάτι τέτοιο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν η επιδότηση να αφορά ευρωπαϊκά προϊόντα για να μην φύγει το συνάλλαγμα εκτός. Έχουμε εδώ κάνα καλό ev?
Σιτροεν , το λεει κι ο κρουζερ που ειναι αμαρκος ακομματιστος αβαδιστος.
-
RE: Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁
Δεν μπορω ναποφασισω
τι τουτου να παρω
θελω και μεγαλο
θελω και μικροταχα μου να καιει βενζινη
η ισως κηροζινη
η μπλιαχ ηλεκτρικο
να ειναι και ψηλονα παει στα χωραφια
και γρηγορα στη στρατα
και ισως ειδικη
ναντεχει στο σφυρικανενα δεν μαρεσει
ομορφα το κρυβω
και κοροιδευω αραδα
τον καθε πωλητηΒοηθατε χωριανοι
κατι πρεπει να παρω
γιατι μου μουρμουραει
η γυναικα καθε πρωιετσι στα γρηγορα , αν υπαρχει κανας κρητικος να μας πει μια αντιστοιχη μαντιναδα
-
RE: Του γατου η ροδα
Moυ κανει εντυπωση που προτεινετε στον γατο οχηματα κατασκευασμενα της δυτικης καπιταλιστικης κοινωνιας κατασκευασμενα με τον μοχθο και την υπεραξια εξαθλιωμενων εργατων , χωρις να λαβετε υποψιν την καταγωγη και την διαδρομη του νηματοθετη Γατου .
Ας το θεσουμε λοιπον στις σωστες βασεις , ενα παιδι μεγαλωσε στις δυτικες συνοικιες διαβαζοντας Ντοστογιεφσκι και Τολστοι , μπαινοντας στην εφηβεια γνωρισε τον Γκορκι και οι οριζοντες του διευρυνθηκαν με Μαγιακοφκι , ετοιμος πια για να γοητευτει απο τον Μαρξ επεσε στα χερια του Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη και αμεσως αναζητησε Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο . Απο κει και περα ο δρομος ανοιγε προς Λενιν και Τροτσκι .
Εγω λοιπον θα προτεινω οχηματα σχεδιασμενα και κατασκευασμενα απο απογονους αυτων των μουζικων που ειχαν στεναξει κατω απο το κνουτο των βογιαρων και τους σμιρους της οχρανα .
!
https://www.youtube.com/watch?v=in8OVms8omk
παθετε πλακα
https://russian-suv.com/home#vehicle -
criuser vs Lap
Nομιζω τους αξιζει ενα τοπικ
Οπου θα ξεδιπλωνουν την σοφια τους , τις γνωσεις τους ,τις εμπειριες τους , την αμπελοσοφια τους στη ζωη και την πολιτικη , στις επιστημες , στο φαγητο ,τα πυρηνικα , τους πυραυλους μεσου βεληνεκους , με λιγα λογια τα παντα ολα .
Μπορουν επισης να ξεκατινιαζονται και να αφηνουν τα αλλα τοπικ ησυχα .
Επισης μπορουν να συμμετεχουν και οι φαν τους
και οι χειτερζ οφ κορσ .
Τους δινουμε πριβε τραπεζι σαυτο το φορουμ .
Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο ελληνες.Και για να μην τσακώνονται τα ονοματα στην μαρκιζα μπηκαν με σειρα ηλικιας , πρωτο ονομα ο σεβαστος πρεσβυτερος.
-
RE: Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁
Εγω παντως μετα τα χιλιαδες μυνηματα και την πλακα δεν θυμαμαι τι αμαξι ειχε και γιατι θελει να το αντικαταστησει .
Απλα ειδα πλακα και μπηκα .
Πιο πολυ θα βοηθουσε να εγραφε ο καθενας τα αρνητικα του αμαξιου του , αντι να το προτεινει λες και ειναι το αγιο δισκοποτηρο της αυτοκινησης .
Καλα καποιοι κανουν λες και ανηκουν σε σεχτα μαρκας
Και αλλοι σαν μαοικοι που θελουν να προσηλυτισουν
πρωτοετη στη μαρκα τους η στην μαρκα των ονειρων τους -
RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]
@diego1960 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αυτό λέω! Δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανέναν οτι το όπλο δε θα καταλήξει έξω, δε θα το πάρει ο Χ/Ψ έφηβος που θα υποστεί bullying, δε θα το πάρει ο κάθε παρανοικός ακροδεξιός για να "καθαρίσει την Ελλάδα" ή να "προστατευθεί τελικά και έξω" (γιατί αυτοι είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να βγάλουν άδεια) κτλ. Πρακτικά δε μπορεί να υπάρξει έλεγχος σε αυτό. Οπότε όχι, παραμένω σταθερός στο "ποτέ και για κανένα λόγο όπλα στον κόσμο".
Πριν κανα 2 βδομαδες ανανεωσα την αδεια οπλοκατοχης
Επρεπε να περασω απο ψυχιατρο και παθολογο .
Περιτω να σας πω οτι την διαγνωση την βγαζουν οι γραμματεις των γιατρων χωρις να ρωτησουν τιποτα η να με δουν γιατροι . Αυτο συμβαινει απο ανεκαθεν . Ο οποιοσδηποτε στην ελλαδα φερει οπλο καραμπινα που αν βγαλει το πλαστικο απο την θηκη αντι 3 παιρνει 8 σφαιρες , αν σας δειξω δε τα μονοβολα τις μυτερες σφαιρες της wincester θα παθεται πλακα με το βεληνεκες που εχουν .
Μπορεις λοιπον στην ελλαδα να εχεις ενα οπλο των αμερικανων αστυνομικων τις περιφημες χραπα χρουπα .
Ολοι λενε οτι ειναι κυνηγοι , βλακειες . Τα μισα σπιτια που γνωριζω εχουν πιστολια απο τον πολεμο και μετα .
3 τουλαχιστον δολοφονιες εχουν γινει στην περιοχη μου με οπλα που ειχαν αδεια .
Τι θελω να πω οτι ειμαι υπερ του Φανη και της οπλοκατοχης κατοπιν πραγματικης εκπαιδευσης και πραγματικης ψυχολογικης αξιολογισης .
Να ειστε σιγουροι οτι τα 2/3 των κυνηγων δεν θα περναγαν ψυχιατρο . Επισης η συμπαθης ταξη των ρομά ειναι πλεον οπλισμενοι . Οπως και ολοι οι παρανομοι .
Οι μονοι που δεν ειναι οπλισμενοι στην ελλαδα ειναι οι νομιμοι και φιλησυχοι , και αυτοι δεν εχουν το δικαιωμα ουτε τον εαυτο τους ουτε την οικογενεια τους ουτε την περιουσια τους μην τυχον παθει κατι κανας παρανομος .
Δεν νομιζεται οτι ειστε ιδεοληπτικοι και παραλογοι;
Απ τις χωρες με την μεγαλυτερη οπλοκατοχη μετα την Υεμενη και τις ΗΠΑ ειναι η Φινλανδια , εχετε ακουσει να χυνεται αιμα στους δρομους;
Το παν ειναι η εκπεδευση . και οχι το μεσον , γνωριζετε οτι με ενα τσουβαλι λιπασμα μπορει καποιος να ισοπεδωσει βουλη και συνταγμα ; -
RE: Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.
Στα παιδια παιρνουμε
καινουργιο και το οσον το δυνατον ασφαλεστερο
αν δεν εχουμε την δυνατοτητα , του δινουμε το δικο μας καλο και οδηγουμε εμεις το χρεπι .
Ειναι λαθος να μην δινουμε το καινουργιο δικο μας στο παιδι και να του δινουμε 15 ετιας για να μην γρατζουνισει το καλο της οικογενειας .
Οταν θα χρειαστει αν χρειαστει το θεμα ειναι να επιζησει το παιδι και οχι να χασουμε το παιδι και να εχουμε το καλο αυτοκινητο στην αυλη μας .
Αυτο γενικα γνωμη μου , δεν απευθυνεται στον συμφορουμιτη που εκανε την ερωτηση. -
RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
Mαλακιες
Ο Σεφερης και αλλοι δουλευαν σε γραφειο και ηταν φραγκατοι. Στον καιρο των ποιητων του ελληνικου φωτος
ο πατερας μου μου ειχε πει πως πεθαιναν ο κοσμος απο θερμοπληξια στον αλωνισμο .
Σιγα μην τους ενοιαζε το ελληνικο φως και το μαλακιζειν εστι φιλοσοφειν.
Εδω με 41 υπο σκιαν ο μεν οδηγος εχει κλιματισμο αλλα οι οδηγοι των παμπαλαιων φορτηγων τα ειχαν φτυσει , ασε για ελεγχο και μικροεπισκευες . προσπαθησε εκει μεσα στην αλωνιστικη να αλλαξεις ιμαντα .
Παραγωγη ουτε τα εξοδα , η τελευταια βροχη ηταν 10mm τις αποκριες , ετησια βροχοπτωση 120mm ολη γεναρη φλεβαρη , χιονια γιοκ .
Αποζημιωση απο ελγα γιοκ , να τα ποτιζες λεει , ελα που τα ποταμια δεν ειχαν νερο.
Τιμες τρελλη πτωση τις 2 τελευταιες βδομαδες , αν πιασουμε τα 30 λεπ θα ειναι πανηγυρι . Παλι βγηκε η τουρκια με τα εκατομυρια τονους ρωσικα σταρια .
30λεπ πουλαγαμε το 2010 , περιμενετε η πτωση της τιμης θα περασει στο ψωμι και στα προιοντα μακαρονια κτλ
Αν και ψωμι τρωτε απο το ουκρανικο μαλακο με καισιο που ειναι και υποβαθμισμενο και για πεταμα .
Σορυ για το οφ τοπικ. -
RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Στην τελευταία μου εκδρομή, σταμάτησα στο ΣΕΑ Αλμυρού και στις δύο διαδρομές, μια και ήταν ακριβώς στο μέσον της διαδρομής, είτε προς Θεσσαλονίκη, είτε προς Κιλκίς.
Δεν θυμόμουν αν είχε σταθμό φόρτισης εκεί.
Κοίταξα σήμερα στο γούγλε μάπς και το επιβεβαίωσα ότι έχει ένα σταθμό της Προτέργια με 50 - 60 ταχύτητα για 2 θέσεις αυτοκινήτων.
Είχε και ενδιάμεσα αν ήθελες φόρτιση σε Καμμένα Βούρλα, Στυλίδα και αλλού εκτός βέβαια Αυτοκινητόδρομου.
Με τις ταχύτητες αυτές όμως στην μισή ώρα που κάθισα σε κάθε ΣΕΑ, προφανώς θα ήταν αδύνατο να φορτίσω αρκετά, αν μάλιστα δεχτούμε ότι δεν θα ήταν πιασμένος κάποιος φορτιστής.
Δεν μιλάμε για Τέσλα που έχουν τους δικούς τους, αλλά τα υπόλοιπα ηλεκτρικά, πως θα έβγαζαν αυτό το ταξίδι, αφού η πραγματική τους αυτονομία, είναι κάτω από 300 χλμ.
Και πόση ώρα θα έκαναν να φορτίσουν.
ABRP και PlugShare λύνουν όλες σου τις απορίες
Ε ναι εξισώσεις για μια βόλτα.
Αν προσθέσεις και λίγο google maps να δεις πως πας, ένα Waze για μπλόκα και κάμερες και ένα street view να δεις αν ο προορισμός έχει άνετο πάρκινγκ τότε προγραμματίζεις την επόμενη εκτόξευση της ΝΑΣΑ από το σπίτι σουΑναπολω τις εποχες που με ενα χαρτη μισελεν ταξιδεψα ολη την ευρωπη .
Latest posts made by otso
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τσοχατζοκουλης
Και οι μιζες που θα πηγαινουν ;
Μαλλον ο γλομπος ηταν μοναχοφαης η ο γουρλοματης τα θελει ολα δικα του ; -
RE: Posts προς Θεσσαλονικείς
@a-d-p said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
@otso said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Επειδη τα παιδια θα επισκεφτουν την Comicon στο Βελλιδειο .
Υπαρχει εκει γυρω τιποτε χορταστικο και φτηνο για πεινασμενους φοιτητες ;
Οχι δηθενιες κι ετς .
Προτειμουνται στεκια που συχναζουν ταλαιπωρημενοι αφραγκοι πλασιεδες , μικροσυνταξιουχοι παπουδες , και ανθρωποι της χειρωνακτικης εργασιας .Ακριβώς δίπλα, αλλά οι τιμές είναι για κληρονόμους.
Θες να μπω στην λιστα λαπ ;
Που ισως να ειναι και εφοριακος ; -
RE: Posts προς Θεσσαλονικείς
@kkostask said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Ανεβαίνεις Αγγελάκη, αριστερά στη Σβώλου και μέχρι τη Γούναρη έχει αρκετά φοιτητικά στέκια, ειδικά στα στενάκια….
ευχαριστω
-
RE: Posts προς Θεσσαλονικείς
Επειδη τα παιδια θα επισκεφτουν την Comicon στο Βελλιδειο .
Υπαρχει εκει γυρω τιποτε χορταστικο και φτηνο για πεινασμενους φοιτητες ;
Οχι δηθενιες κι ετς .
Προτειμουνται στεκια που συχναζουν ταλαιπωρημενοι αφραγκοι πλασιεδες , μικροσυνταξιουχοι παπουδες , και ανθρωποι της χειρωνακτικης εργασιας . -
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εντωμεταξυ ήμουν στα πρόθυρα αγοράς οικοπέδου όπως σου είχα γράψει αλλά δεν το αγόρασα λόγω παλαιού ρέματος δίπλα, θυμάσαι που τα λέγαμε στο τσατ;
Ε λοιπόν, σύμφωνα με το ΣτΕ δεν θα μπορούσα να χτίσω. Είναι απίστευτο αυτό που έκαναν σε τόσους επενδυτες
Eπενδυτης που θα εχτιζε διπλα σε ρεμα
Συσκευαστηριο ημιτασιον τσιγαρων ;
Και δωρεαν συμβουλες απο κληρονομο ;
Που σε μας δεν λεει ουτε ποσο τσιμεντο να βαλουμε στο σοβα ;Να αφήσετε να κάνει κανένα μεροκάματο και κανένας σοβατζής. Μονοφαγάδες...
Οι σοβατζηδες δεν υπαρχουν πια , τους πατησε το τρενο .
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εντωμεταξυ ήμουν στα πρόθυρα αγοράς οικοπέδου όπως σου είχα γράψει αλλά δεν το αγόρασα λόγω παλαιού ρέματος δίπλα, θυμάσαι που τα λέγαμε στο τσατ;
Ε λοιπόν, σύμφωνα με το ΣτΕ δεν θα μπορούσα να χτίσω. Είναι απίστευτο αυτό που έκαναν σε τόσους επενδυτες
Eπενδυτης που θα εχτιζε διπλα σε ρεμα
Συσκευαστηριο ημιτασιον τσιγαρων ;
Και δωρεαν συμβουλες απο κληρονομο ;
Που σε μας δεν λεει ουτε ποσο τσιμεντο να βαλουμε στο σοβα ;τα τσιγαρα ποιος τα ανεφερε;
Πλακα κανω ρε συ , οταν ακους για χτισιμο στις ρεματιες οι χωριατες παει ο νους μας σε κατι παρανομο και οχι σε βιλες .
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εντωμεταξυ ήμουν στα πρόθυρα αγοράς οικοπέδου όπως σου είχα γράψει αλλά δεν το αγόρασα λόγω παλαιού ρέματος δίπλα, θυμάσαι που τα λέγαμε στο τσατ;
Ε λοιπόν, σύμφωνα με το ΣτΕ δεν θα μπορούσα να χτίσω. Είναι απίστευτο αυτό που έκαναν σε τόσους επενδυτες
Eπενδυτης που θα εχτιζε διπλα σε ρεμα
Συσκευαστηριο ημιτασιον τσιγαρων ;
Και δωρεαν συμβουλες απο κληρονομο ;
Που σε μας δεν λεει ουτε ποσο τσιμεντο να βαλουμε στο σοβα ; -
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
@criuser said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Λαπ είσαι μήπως Καθολικός ?
Γιατί αν είσαι προλαβαίνεις...
το Κονκλάβιο που θα επιλέξει τον διάδοχο του Πάπα Φραγκίσκου θα μετέχουν όπως ορίζει το αυστηρό πρωτόκολλο μόνο όσα μέλη – καρδινάλιοι είναι μικρότεροι των 80 ετών και όλοι έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και στο εκλέγεσθαι. Πρακτικά με βάση τα όσα ορίζονται στο πρωτόκολλο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας όλοι οι άνδρες Καθολικοί στο θρήσκευμα έχουν το συγκεκριμένο δικαίωμα
Τι νοημα εχει ; ετσι κι αλλιως το αλαθητο το εχει 100%
Ασε που πουλαει τον εαυτο του σαν παντρεμενος εδω μεσα , εννοω την περσονα που εμφανιζεται σαν λαπ με σουζουκι .
Θα μπορουσε να ειναι ντελουλου κληρονομος με φεραρι , η αεργος μητροπολιτης που μας τρολλαρει. -
RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
με ηλεκτρομαγνητική βόμβα φανταζομαι μονο εσεις θα κυκλοφορειτε
Μετά απο emp θα κυκλοφορούν μόνο τα άλογα και τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια
ουτε εγω με φιεστακι του 78 ; η τρακτερ του 70 ;