Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    O
    • Profile
    • Following 1
    • Followers 0
    • Topics 7
    • Posts 3123
    • Best 1237
    • Groups 0

otso

@otso

farmer - enviroment

2924
    Profile views
    3123
    Followers
    1
    Following
    Joined Last Online

otso Unfollow Follow

Best posts made by otso

• RE: criuser vs Lap

Neotera
      O κρουζερ τα παρατησε ολα , γυρισε στο πατρικο του , αγορασε παλια ξυλινη βαρκα με κουπια , ναυτικο καπελλο σαν τον Διανελο στην μανταλενα κι εγινε ψαρας .Πλεον στα γενια του διακρινεις το αλατι της θαλασσας , σβηνει την θλιψη του στο κρασι και την πελαγισια τσιπουρα .
      Ο λαπ μετετρεψε την ντουλαπα του σε γραφειο και κλείστηκε μεσα , πεταξε ολα τα βιβλια συγγραματα μικρο - μακρο και διαβαζει μετα μανιας κομιξ .
      Ο antonmone γραφτηκε σε σχολη θεατρου και κανει εντατικα μαθηματα για να παιξει σε νεα βερσιον του Jesus Christ Superstar η εστω σε νεα ταινια για τον παισιο .
      αυτα .

posted in Αντίλογος
      O
      otso
    • RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης

@ataim said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Κάτι ακούγεται ότι θα αναλάβει τις επιδοτήσεις κεντρικά η ΕΕ. Αν όντως κάνουν κάτι τέτοιο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν η επιδότηση να αφορά ευρωπαϊκά προϊόντα για να μην φύγει το συνάλλαγμα εκτός. Έχουμε εδώ κάνα καλό ev?

Σιτροεν , το λεει κι ο κρουζερ που ειναι αμαρκος ακομματιστος αβαδιστος.

posted in Περί αυτοκίνησης
      O
      otso
    • RE: Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁

Δεν μπορω ναποφασισω
      τι τουτου να παρω
      θελω και μεγαλο
      θελω και μικρο

ταχα μου να καιει βενζινη
      η ισως κηροζινη
      η μπλιαχ ηλεκτρικο
      να ειναι και ψηλο

να παει στα χωραφια
      και γρηγορα στη στρατα
      και ισως ειδικη
      ναντεχει στο σφυρι

κανενα δεν μαρεσει
      ομορφα το κρυβω
      και κοροιδευω αραδα
      τον καθε πωλητη

Βοηθατε χωριανοι
      κατι πρεπει να παρω
      γιατι μου μουρμουραει
      η γυναικα καθε πρωι

ετσι στα γρηγορα , αν υπαρχει κανας κρητικος να μας πει μια αντιστοιχη μαντιναδα

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      O
      otso
    • RE: Του γατου η ροδα

Moυ κανει εντυπωση που προτεινετε στον γατο οχηματα κατασκευασμενα της δυτικης καπιταλιστικης κοινωνιας κατασκευασμενα με τον μοχθο και την υπεραξια εξαθλιωμενων εργατων , χωρις να λαβετε υποψιν την καταγωγη και την διαδρομη του νηματοθετη Γατου .
      Ας το θεσουμε λοιπον στις σωστες βασεις , ενα παιδι μεγαλωσε στις δυτικες συνοικιες διαβαζοντας Ντοστογιεφσκι και Τολστοι , μπαινοντας στην εφηβεια γνωρισε τον Γκορκι και οι οριζοντες του διευρυνθηκαν με Μαγιακοφκι , ετοιμος πια για να γοητευτει απο τον Μαρξ επεσε στα χερια του Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη και αμεσως αναζητησε Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο . Απο κει και περα ο δρομος ανοιγε προς Λενιν και Τροτσκι .
      Εγω λοιπον θα προτεινω οχηματα σχεδιασμενα και κατασκευασμενα απο απογονους αυτων των μουζικων που ειχαν στεναξει κατω απο το κνουτο των βογιαρων και τους σμιρους της οχρανα .
      f55db02f-3c2e-4a34-80d9-cf5b7fed43ef-images.jpg !
      0a558b5f-5fa6-4b14-a821-9e5b81e95064-Lada_Taiga_4x4_1.7i_(53222891595).jpg

https://www.youtube.com/watch?v=in8OVms8omk
      παθετε πλακα
      https://russian-suv.com/home#vehicle

O
      otso
    • criuser vs Lap

Nομιζω τους αξιζει ενα τοπικ
      Οπου θα ξεδιπλωνουν την σοφια τους , τις γνωσεις τους ,τις εμπειριες τους , την αμπελοσοφια τους στη ζωη και την πολιτικη , στις επιστημες , στο φαγητο ,τα πυρηνικα , τους πυραυλους μεσου βεληνεκους , με λιγα λογια τα παντα ολα .
      Μπορουν επισης να ξεκατινιαζονται και να αφηνουν τα αλλα τοπικ ησυχα .
      Επισης μπορουν να συμμετεχουν και οι φαν τους
      και οι χειτερζ οφ κορσ .
      Τους δινουμε πριβε τραπεζι σαυτο το φορουμ .
      Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο ελληνες.

Και για να μην τσακώνονται τα ονοματα στην μαρκιζα μπηκαν με σειρα ηλικιας , πρωτο ονομα ο σεβαστος πρεσβυτερος.

posted in Αντίλογος
      O
      otso
    • RE: Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁

Εγω παντως μετα τα χιλιαδες μυνηματα και την πλακα δεν θυμαμαι τι αμαξι ειχε και γιατι θελει να το αντικαταστησει .
      Απλα ειδα πλακα και μπηκα .
      Πιο πολυ θα βοηθουσε να εγραφε ο καθενας τα αρνητικα του αμαξιου του , αντι να το προτεινει λες και ειναι το αγιο δισκοποτηρο της αυτοκινησης .
      Καλα καποιοι κανουν λες και ανηκουν σε σεχτα μαρκας
      Και αλλοι σαν μαοικοι που θελουν να προσηλυτισουν
      πρωτοετη στη μαρκα τους η στην μαρκα των ονειρων τους

O
      otso
    • RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης

@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Στην τελευταία μου εκδρομή, σταμάτησα στο ΣΕΑ Αλμυρού και στις δύο διαδρομές, μια και ήταν ακριβώς στο μέσον της διαδρομής, είτε προς Θεσσαλονίκη, είτε προς Κιλκίς.

Δεν θυμόμουν αν είχε σταθμό φόρτισης εκεί.

Κοίταξα σήμερα στο γούγλε μάπς και το επιβεβαίωσα ότι έχει ένα σταθμό της Προτέργια με 50 - 60 ταχύτητα για 2 θέσεις αυτοκινήτων.

Είχε και ενδιάμεσα αν ήθελες φόρτιση σε Καμμένα Βούρλα, Στυλίδα και αλλού εκτός βέβαια Αυτοκινητόδρομου.

Με τις ταχύτητες αυτές όμως στην μισή ώρα που κάθισα σε κάθε ΣΕΑ, προφανώς θα ήταν αδύνατο να φορτίσω αρκετά, αν μάλιστα δεχτούμε ότι δεν θα ήταν πιασμένος κάποιος φορτιστής.

Δεν μιλάμε για Τέσλα που έχουν τους δικούς τους, αλλά τα υπόλοιπα ηλεκτρικά, πως θα έβγαζαν αυτό το ταξίδι, αφού η πραγματική τους αυτονομία, είναι κάτω από 300 χλμ.

Και πόση ώρα θα έκαναν να φορτίσουν.

ABRP και PlugShare λύνουν όλες σου τις απορίες

Ε ναι εξισώσεις για μια βόλτα.
      Αν προσθέσεις και λίγο google maps να δεις πως πας, ένα Waze για μπλόκα και κάμερες και ένα street view να δεις αν ο προορισμός έχει άνετο πάρκινγκ τότε προγραμματίζεις την επόμενη εκτόξευση της ΝΑΣΑ από το σπίτι σου 😂😂😂

Αναπολω τις εποχες που με ενα χαρτη μισελεν ταξιδεψα ολη την ευρωπη .

posted in Περί αυτοκίνησης
      O
      otso
    • RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]

@diego1960 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:

Αυτό λέω! Δεν εχω εμπιστοσύνη σε κανέναν οτι το όπλο δε θα καταλήξει έξω, δε θα το πάρει ο Χ/Ψ έφηβος που θα υποστεί bullying, δε θα το πάρει ο κάθε παρανοικός ακροδεξιός για να "καθαρίσει την Ελλάδα" ή να "προστατευθεί τελικά και έξω" (γιατί αυτοι είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν να βγάλουν άδεια) κτλ. Πρακτικά δε μπορεί να υπάρξει έλεγχος σε αυτό. Οπότε όχι, παραμένω σταθερός στο "ποτέ και για κανένα λόγο όπλα στον κόσμο".

Πριν κανα 2 βδομαδες ανανεωσα την αδεια οπλοκατοχης
      Επρεπε να περασω απο ψυχιατρο και παθολογο .
      Περιτω να σας πω οτι την διαγνωση την βγαζουν οι γραμματεις των γιατρων χωρις να ρωτησουν τιποτα η να με δουν γιατροι . Αυτο συμβαινει απο ανεκαθεν . Ο οποιοσδηποτε στην ελλαδα φερει οπλο καραμπινα που αν βγαλει το πλαστικο απο την θηκη αντι 3 παιρνει 8 σφαιρες , αν σας δειξω δε τα μονοβολα τις μυτερες σφαιρες της wincester θα παθεται πλακα με το βεληνεκες που εχουν .
      Μπορεις λοιπον στην ελλαδα να εχεις ενα οπλο των αμερικανων αστυνομικων τις περιφημες χραπα χρουπα .
      Ολοι λενε οτι ειναι κυνηγοι , βλακειες . Τα μισα σπιτια που γνωριζω εχουν πιστολια απο τον πολεμο και μετα .
      3 τουλαχιστον δολοφονιες εχουν γινει στην περιοχη μου με οπλα που ειχαν αδεια .
      Τι θελω να πω οτι ειμαι υπερ του Φανη και της οπλοκατοχης κατοπιν πραγματικης εκπαιδευσης και πραγματικης ψυχολογικης αξιολογισης .
      Να ειστε σιγουροι οτι τα 2/3 των κυνηγων δεν θα περναγαν ψυχιατρο . Επισης η συμπαθης ταξη των ρομά ειναι πλεον οπλισμενοι . Οπως και ολοι οι παρανομοι .
      Οι μονοι που δεν ειναι οπλισμενοι στην ελλαδα ειναι οι νομιμοι και φιλησυχοι , και αυτοι δεν εχουν το δικαιωμα ουτε τον εαυτο τους ουτε την οικογενεια τους ουτε την περιουσια τους μην τυχον παθει κατι κανας παρανομος .
      Δεν νομιζεται οτι ειστε ιδεοληπτικοι και παραλογοι;
      Απ τις χωρες με την μεγαλυτερη οπλοκατοχη μετα την Υεμενη και τις ΗΠΑ ειναι η Φινλανδια , εχετε ακουσει να χυνεται αιμα στους δρομους;
      Το παν ειναι η εκπεδευση . και οχι το μεσον , γνωριζετε οτι με ενα τσουβαλι λιπασμα μπορει καποιος να ισοπεδωσει βουλη και συνταγμα ;

posted in Αντίλογος
      O
      otso
    • RE: Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.

Στα παιδια παιρνουμε
      καινουργιο και το οσον το δυνατον ασφαλεστερο
      αν δεν εχουμε την δυνατοτητα , του δινουμε το δικο μας καλο και οδηγουμε εμεις το χρεπι .
      Ειναι λαθος να μην δινουμε το καινουργιο δικο μας στο παιδι και να του δινουμε 15 ετιας για να μην γρατζουνισει το καλο της οικογενειας .
      Οταν θα χρειαστει αν χρειαστει το θεμα ειναι να επιζησει το παιδι και οχι να χασουμε το παιδι και να εχουμε το καλο αυτοκινητο στην αυλη μας .
      Αυτο γενικα γνωμη μου , δεν απευθυνεται στον συμφορουμιτη που εκανε την ερωτηση.

O
      otso
    • RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]

aloni 2.jpg

Mαλακιες
      Ο Σεφερης και αλλοι δουλευαν σε γραφειο και ηταν φραγκατοι. Στον καιρο των ποιητων του ελληνικου φωτος
      ο πατερας μου μου ειχε πει πως πεθαιναν ο κοσμος απο θερμοπληξια στον αλωνισμο .
      Σιγα μην τους ενοιαζε το ελληνικο φως και το μαλακιζειν εστι φιλοσοφειν.
      Εδω με 41 υπο σκιαν ο μεν οδηγος εχει κλιματισμο αλλα οι οδηγοι των παμπαλαιων φορτηγων τα ειχαν φτυσει , ασε για ελεγχο και μικροεπισκευες . προσπαθησε εκει μεσα στην αλωνιστικη να αλλαξεις ιμαντα .
      Παραγωγη ουτε τα εξοδα , η τελευταια βροχη ηταν 10mm τις αποκριες , ετησια βροχοπτωση 120mm ολη γεναρη φλεβαρη , χιονια γιοκ .
      Αποζημιωση απο ελγα γιοκ , να τα ποτιζες λεει , ελα που τα ποταμια δεν ειχαν νερο.
      Τιμες τρελλη πτωση τις 2 τελευταιες βδομαδες , αν πιασουμε τα 30 λεπ θα ειναι πανηγυρι . Παλι βγηκε η τουρκια με τα εκατομυρια τονους ρωσικα σταρια .
      30λεπ πουλαγαμε το 2010 , περιμενετε η πτωση της τιμης θα περασει στο ψωμι και στα προιοντα μακαρονια κτλ
      Αν και ψωμι τρωτε απο το ουκρανικο μαλακο με καισιο που ειναι και υποβαθμισμενο και για πεταμα .
      Σορυ για το οφ τοπικ.

posted in Αντίλογος
      O
      otso

Latest posts made by otso

• RE: Πιστοποιητικό καλοπληρωτή

μετακομηση ουτε στον χειροτερο εχθρο μου .
      το τρελο δεν μου φαινεται κακος ανθρωπος και ξερω και μου εχει πει οτιδηποτε συμβει η χρειαστουν τα παιδια να με παρουν τηλεφωνο .
      και το εκτιμω αυτο .
      Απ την αλλη και εγω εχω πει ουτε ποστερ στους τοιχους
      εχει η κορη μου εναν πινακα και ειναι στην γωνια .

posted in Αντίλογος
      O
      otso

@cirus said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

@ilias-a said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Υπογραφουν συμβολαιο με τις υποχρεωσεις του καθενα, στην τελικη αν κατι στραβωσει του ενοικιαστη κανει καταγγελεια συμβασης και βρισκει αλλου, ο ιδιοκτητης τι κανει και ποσος χρονος απαιτειται?

Ναι γιατι ειναι πολύ ευκολο να βρεις καπου αλλου ετσι οπως ειναι τα πραγματα

Δυσκολιες υπάρχουν και από τις 2 μεριες. Μην τα βλέπουμε τα πραγματα μονο από την μια.

Μονο αυτό λεω

Εχω υπάρξει και ενοικιαστης και δεν ηταν ροδινα τα πράγματα. Οποτε τωρα που νοικιαζω το βλεπω το θεμα και από την αλλη μερια.

Μπραβο ρε cirus κι αναρωτιομουν γιατι σε συμπαθουσα .

posted in Αντίλογος
      O
      otso

Νοικιαζω 2 χρονια για τα παιδια , στην ουσια αναγκαστηκα να το παρω γιατι δεν εβρισκα τιποτα αλλο να μας αρεσει . Ειναι ενα στενο περιθωριο οταν περνανε καπου που πρεπει να βρεις οποσδηποτε σπιτι και εκει πατανε .

1. Δεν ειναι επιπλωμενο , και δεν θελαμε γιατι τα επιπλωμενα ηταν με επιπλα και συσκευες τις γιαγιας τους με τισ λιγδες του προηγουμενου που επρεπε απο χρονια να εχουν παει σκουπιδια .
      2. Ηταν φρεσκοβαμμενο με μπογια της πλακας και μαστορα που δουλευε λαντζα και εβαφε στη ζουλα τετοια σπιτια .
      3. Δεν μπορουσαμε να ελεγξουμε τι λειτουργει και τι οχι καθως ολα ηταν στο ονομα του προηγουμενου και ειχαν κοπει αφου ειχε φυγει .
      4. τα παντα ειναι στο ονομα μου ολοι οι λογαριασμοι , οκ λογικο
      5. οταν ηρθε ρευμα νερο υπηρχαν προβληματα , το πρωτο και κυριοτερο δεν υπηρχε ρελε διαφυγης , απαιτησα και εστελε ηλεκτρολογο και το εφτιαξε . Υδραυλικα προβληματα , καζανακι , ντουζιερα τα φτιαξαμε εμεις γιατι λεει ηταν απο την χρηση μιας βδομαδας που ημασταν μεσα , το προβλημα στην συνδεση λεβητα φυσικου αεριου και ηλεκτρικου θερμοσιφωνα παραμενει , βασικα και ο θερμοσιφωνας θελει πεταμα αλλα θα πει οτι φταιμε εμεις .
      6. η συντηρηση κλιματιστικου καθε χρονο και λεβητα φυσικου αεριου καθε 2 χρονια βαραινει εμας , το δεχτηκα δεν μπορουσα να κανω αλλιως και δεν ξερω τι ειναι το συνηθες
      7. απαιτησε και δεν μπορουσα να κανω αλλιως οτι οταν αφησουμε το σπιτι να ειναι στην κατασταση που το βρηκαμε δηλ. φρεσκοβαμενο , μαλλον εννοουσε να κρατησει την εγγυηση και οχι να το βαψουμε εμεις .
      8. δεν θυμαμαι αν εδωσα 2 μηνες εγγυηση η εναν
      9. Το συμβολαιο ειναι ενος χρονου .
      10. απαιτησε τα μισα μαυρα και ολα μπροστα , εκει μουλαρωσα και δεν το δεχτηκα .
      11. ολα φαινονται στην εφορια αν και δεν με συμφερει ουτε μενα
      12. τον 2ο χρονο δεν μου εκανε αυξηση , προφανως γιατι πρωτη φορα θα του ετυχε καθε 25 τα χρηματα να ειναι στον λογαριασμο του.
        Το κυριοτερο τωρα
        μου προτεινει 2ετες συμβολαιο με αυξηση 9% δηλαδη οχι αυξηση του χρονου .
        Η δικαιολογια οτι θα παρω 1 μηνιατικο δωρο ( οχι δεν θα παρω δεν ειμαι δικαιουχος ΟΠΕΚΑ )
        Το χειροτερο μου λεει τα μισα μαυρα . Αν και θα με συνεφερε φορολογικα καθως οχι μονο δεν εκπιπτει αλλα μου προστιθεται στο εισοδημα Σιχαινομαι αυτου του ειδους μαυρα (ειναι και ΔΥ) Και εχει και καφετερια στην γυναικα του . Ειναι και μπερδεμα καθε μηνα τα παιδια να ψαχνουν ατμ να βγαζουν λεφτα να ψαχνουν να τον βρουν η να περναει εκεινος απο κει μου φαινεται μπερδεμα . Δεν εχουν και ορεξη να τον βλεπουν καθε τοσο .
        Μου λεει κατι οτι αυξανεται εισοδημα και τετοια , αφου φορολογειται αυτοτελως το ενοικιο , δεν τα ξερω και καλα , αλλα γενικα εχω στεναχωρια , πες μου τοσα ρε μεγαλε στα βαζω καθε μηνα και τελος .
        Βεβαια δεν ξερω αν ειναι πουστιες του λογιστη του ωστε να φανει οτι του κανει φοβερη δουλεια .
        Σεντονι αλλα εσεις τι θα κανατε ; Συμβουλες ; σε εναν κατα τα αλλα αψογο ενοικιαστη ;
      posted in Αντίλογος
      O
      otso
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται όλες οι όμορφες κοπέλες να το πω πιο κομψά διότι είστε και πατεράδες, γίνονται φαρμακοποιίες;

Δηλαδή το έρμο το παλικάρι όταν μπει στο αμφιθέατρο πρώτη ημέρα και δει αυτό το θέαμα ….πως είναι δυνατόν να έχει το μυαλό του στο διάβασμα;;;

Το αντιθετο απο τις νομικαριες που εχουν και μενταλ προβλεμ
      Λαπ αμα μπορουσα να βγαλω φωτο μια που ανοιξε σχετικα προσφατα , εχω παθει την πλακα μου , ξεχναω τι να ζητησω
      αφου δεν παω στις ξαδερφης μου .

posted in Αντίλογος
      O
      otso

@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Λοιπόν τα έχετε αλλιώς στο μυαλό σας όπως και εγώ όταν ταξίδευα, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και θα σας διαψεύσει.
      Ωστόσο αν ο μ.ο της κοινωνίας συμφωνεί μαζί σας τότε μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ,δεν θα προτιμούνται σε θέσεις εργασίας.
      Λύθηκε τώρα?
      Υπηρχε ετοιμο φαρμακειο η αποθηκη ;
      η αλλαγη τεραστια
      Απο οσους ξερω που πανε κυπρο εναι που δεν μπορουσαν να περασουν εδω και υπηρχε ετοιμη και στρωμενη δουλεια
      πχ κορη ξαδερφης μου φαρμακοποιου που υπηρχε οικογενειακο παλιο φαρμακειο με ουρες ενω αλλα βαραγαν μυγες .
      Στο ιδιο οικογενειακο περιβαλλον και γιατροι που εγραφαν τα φαρμακα χωρις να ασχολειθεις εσυ και ανευ αμοιβης .
      Οποτε ο στουρνος επρεπε οπωσδηποτε να γινει φαρμακοποιος

posted in Αντίλογος
      O
      otso

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@george1977 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Η κυβέρνηση δείχνει ότι αδυνατεί ή αδιαφορεί να καταπολέμησει την ακρίβεια, που σε επιμέρους περιπτώσεις όπως στο ρεύμα είναι εμφανώς αισχροκέρδεια. Και αυτό θα πληρώσει στις εκλογές.

Όλα τα υπόλοιπα περί ΟΠΕΚΕΠΕ, καταθέσεων κλπ είναι απλώς κερασάκια στην τούρτα. Και δεν θα είχαν καμία ουσιαστική σημασία αν η καθημερινότητα των Ελλήνων ήταν καλύτερη από οικονομικής άποψης.

Βέβαια εκτός από τη μείωση του ΦΠΑ που αρνείται πεισματικά η κυβέρνηση, δεν έχει κάτι άλλο να αντιπροτείνει ή να ρίξει στο τραπέζι σαν ιδέα η αντιπολίτευση, προφανώς ούτε αυτή μπορεί να κάνει κάτι για την ακρίβεια.

Οπότε όσοι περιμένουν κεντρο-αριστερούς σωτήρες μετά τον Κούλη, καλύτερα να κρατάνε μικρό καλάθι. Γιατί μάλλον θα υπάρχει μια μεταβατική κυβέρνηση για κάποια περίοδο και μετά η ΝΔ θα ξαναβγεί.

Το να αυξηθεί η φορολογία στις τράπεζες , θα βοηθούσε ακόμη και εαν τα χρήματα πηγαίναν στην μείωση του χρέους.

Από την μια χαθήκαν δισ με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και από την αλλη τώρα που "εγιναν" ιδιωτικές και βγάζουν κέρδη να πάρει τίποτε το κράτος;

Θα σου απαντήσω και ναι και όχι για τους φόρους στις τράπεζες ή στα διυληστήρια ή στους εφοπλιστές κλπ που σκίζουν τα ιμάτιά τους οι αριστεροί.

Όχι, γιατί μια κυβέρνηση είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Όπως πρέπει να φροντίζει τα οικονομικά των πολιτών για να ζουν αξιοπρεπώς, αντίστοιχα και για τις επιχειρήσεις ή τους επιχειρηματίες πρέπει να φροντίζει ή τέλος πάντων να μην τους εμποδίζει να βγάζουν λεφτά.

Όλες οι κοινωνικές ομάδες πρέπει να στηρίζονται από μια κυβέρνηση. Μην πέφτουμε στην παγίδα των αριστερών που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους με οικονομικά κριτήρια σε καλούς και κακούς και δημιουργούν πόλωση καιν διχασμό στην κοινωνία επειδή έτσι επιβιώνουν πολιτικά.

Ναι, γιατί όταν η κοινωνία υποφέρει οικονομικά και ο πολίτης βλέπει κάποιες επιχειρήσεις να βγάζουν υπερκέρδη, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και εμφανής αισχροκέρδεια εις βάρος του, πάλι δημιουργείται διχασμός στην κοινωνία και αισθήματα αδικίας στους πιο αδύναμους.

Όλα είναι θέμα τήρησης ισσοροπιών.

εχεις σκεφτει ποτε τι ειναι τα μονοπωλια?
      λεμε τωρα...

η τα καρτελ
      λεμε τωρα

posted in Αντίλογος
      O
      otso

@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Ναι αλλά φακελώθηκες. Τώρα τελείωσε…. 😁

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι σε πειράζω. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος και πειράζω τον κόσμο και με παρεξηγούν…..μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα ο @otso

(Πού χάθηκες αυτός; Πήγε να χαιρετήσει τον γείτονα τσιφλικά στο διπλανό τσιφλίκι ;;;; Κάνει μέρες να έρθει πίσω στον υπολογιστή)

Αστα λαπ ειμουνα χθες με τον λογιστη μου και κουτσομπολευαμε
      Τα λεφτα που εχουν χασει οι πραγματικοι αγροτες του πεδιου
      ειναι απιστευτα , επειδη εχει και αυτος χωραφια τα υπολογιζε περισσοτερο απο μενα που ειχα γραψει ενα εξωπραγματικο ποσο .
      Επειδη γνωριζει περισσοτερα απο μενα για την πραγματικη οικονομικη κατασταση της περιοχης μου ειπε οτι πιο μαυρη δεν γινεται .
      Διακοπες δεν πηγε ουτε αυτος , ψαχναμε να βρουμε αν πηγε καποιος διακοπες , εχουν παει 2-4 συνταξιουχοι με την αγροτικη εστια στην Αιδηψο .
      Θυμηθηκα τον γατο στις συνταξεις συζητησαμε και γι αυτο . Αυτη την στιγμη το 98% των αγροτων που βγαινουν στην συνταξη και που πληρωναν εισφορες βγαινουν με 440 καθαρα τον μηνα , το υπολοιπο 2% που ειχαν πληρωσει προαιρετικα επι δρακουλα βγαινει με καθαρα καπου 580 ε .
      Υπολογισαμε οτι σε 10 χρονια δεν θα υπαχει στην περιοχημας τιποτα , στην Θεσσαλια επισης εκτος ισως περιοχη καρδιτσας
      πιο ζωντανη θα παραμεινει η Β. Ελλας και οι δενδρωδεις καλλιεργειες .
      Με την περικοπη του 20% του προιπολογισμου της καπ ωστε να πανε στα κανονια των γερμανων και ριξιμο το μπαλακι στις εθνικες κυβερνησεις , οπου ελλαδα προγραμματισμος οραμα πλανο χρηματοδοτησεις ειναι παγκοσμιως ανεκδοτο , πως τα βλεπεις τα πραγματα ;

μα τι λες? να αγορασεις μετοχες, ομολογα και ολα τα μαγικα που σου λενε να κανεις για να εχεις καλη συνταξη.

Τώρα γίνεσαι χωρίς λαϊκιστής, χωρίς λόγο κιόλας !
      Η κατάσταση για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ύπαιθρο και ταΐζουν όλα τα βόδια εξέκιουτιβ νταιρεκτορ τσέους των αθηνών είναι αποκαρδιωτική

ειμαι και λαϊκιστής και λαϊκός. ο γάτος δεν το αρνήθηκε ποτές.

όταν ξεκίνησες ένα νήμα περί συντάξεων, υπέθεσα αγωνία για το μέλλον, όχι το δικό σου ή το δικό μου, γενικά της αντιμετώπισης των απόμαχων της οικονομικής δραστηριότητας. φαίνεται όμως από την κουβέντα να μην υπάρχει καν υποψία των προνομιούχων, μι του προνομιούχος, για την αγωνία κάθε @otso ή γενικά μέσου Ελληνα μη λαμόγιου που τα φέρνει δύσκολα πέρα και βλέπει την απομαχοποίηση απίθανη και ζοφερή.

Συχνα πυκνα μου περνα η ιδεα οτι εδω μεσα και χωρις να ψεγω κανεναν δεν υπαρχει επαφη με την πραγματικη ζωη , οχι αυτη που ζουμε εμεις και θεωρουμε πραγματικοτητα , σαν τους αναγνωστες του καπιταλ που θεωρουν οτι η οικονομια αυτορυθμιζεται , ιδιως των 10 οικογενειων στην ελλαδα και οτι δεν θα τους τυχει στραβη . Προσωπικα ξερω 2 αστεγους , ο ενας πεθανε που με την κριση βρεθηκαν στον δρομο και που δεν δικαιουνταν ουτε την εθνικη συνταξη , και που ολα τα μετρα που εξαγγελονται κατα καιρους δεν μπορουν να τους αγγιξουν , γιατι οταν σου κοβεται το ρευμα δεν εχεις ουτε την πολυτελεια πια για λογιστες και εργατολογους ουτε την πληροφορηση και σκεφτεσαι μονο πως θα φας και το εφκα συνεχιζει και τοκους των τοκων κτλ .
      Η χοντρη χοντρη πλακα ειναι οτι οταν πεφτουν εξω ολα αυτα τα μαλακοσυστηματα και χασουν τα λεφτα τους , ουρλιαζουν ολοι αυτοι οι αντικρατιστες να τους σωσει το κρατος δηλαδη εμεις .

posted in Αντίλογος
      O
      otso
    • RE: ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ, ΕΦΑΠΑΞ, ΕΝΟΙΚΙΑ Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ?

Ας μην ειμαι παντα αρνητικος
      προς φτωχους επενδυτες
      https://gr.investing.com/challenges?entry=insight_strip

posted in Αντίλογος
      O
      otso

@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Αγοράστε κουπόνια του ΚΚΕ.

Σε λίγα χρόνια θα είναι συλλεκτικά...😊

Το εχεις κανει το κομποδεμα
      Να πηγαινεις να αναβεις κανα κερι
      να σε κραταει γερό
      να τα τρως
      και να μας χαριζεις ευθυμες στιγμες
      την καλημερα μου

προ ημερωνε του πουλησα κουπονια και ενα βιταρα, εγω ντυμενος εφοπλιστης και αυτος ντυμενος μαρξ που λεει μια ψυχη που διαβαζει αλλα δεν γραφει. οκ, γυρισα σπιτι με σιτροε.

Μου θυμιζετε Αντρεα - Δρακουλα
      Στη βουλη οξυμενοι τονοι
      Στις κατ ιδιαν συναντησεις αντρεα μου κωστα μου
      επαθαν πλακα οι πασοκοι του καφενειου , (9οταν βγηκαν τα πρακτικα) ο δικος τους αντρεας να μιλαει ετσι στον τρισκαταρατο ; το λιγοτερο που περιμεναν ηταν να βγει ο μητσοτακουλας με το ματι μαυρισμενο .

posted in Αντίλογος
      O
      otso
    • RE: ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ, ΕΦΑΠΑΞ, ΕΝΟΙΚΙΑ Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ?

Μου κανει εντυπωση
      που ολοι εδω μεσα φαινεται να μην πιστευετε στο προτζεκτ
      Ελλαδα 2.0
      Κανετε σαν να μας περιμενουν μαυρα χρονια .
      Κασσανδρες

posted in Αντίλογος
      O
      otso
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST