@cirus said in Cupra Formentor:
@k-m said in Cupra Formentor:
σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες.
θα βγαλω μεσα στο ΣΚ και θα ανεβασω
αντε εντάξει εχεις 3 μέρες διορία!!!!
@cirus said in Cupra Formentor:
@k-m said in Cupra Formentor:
σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες.
θα βγαλω μεσα στο ΣΚ και θα ανεβασω
αντε εντάξει εχεις 3 μέρες διορία!!!!
14/5 παραγγελία και παρέλαβα σήμερα 29/9.
4.5 μήνες
1.5 dsg pack
@alex-mix said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Τελευταιο ποστ για να μην κουραζω .Τον οκτωβρη ο κουμπαρος μου εφερε συνεργειο 20 ατομα ολοι απο γυμναστηριο Ο Αρνι στον Κοναν ηταν τιποτα μπροστα τους.Ξερετε ποσο δουλεψαν?Απο 20 κλουβες κουβαλησαν μετα την κοπανησαν.Και εφερε αλλοδαπους για τις υπολοιπες 600.
Δε θα έβαλε καθρέφτες στο χωράφι
Χρόνια πολλά με υγεία ευτυχία χαρά, και πολλά λεφτά (μην ξεχνάτε να το λέτε γιατί κάθε χρόνο μας λείπει )
Mπηκαν τα F1 asymmetric 6
παραγωγή 3723 απο Σλοβενία
εντυπώσεις μολις παω λιγο σε εθνικη
Έχουν και εγγυηση 1 χρονο ή 20.000km αν παθουν ζημια που δεν επισκευάζεται.
ένα Cardhu 18, όπως καθε Χριστουγεννα
@katafractos17 said in Led για ομίχλης:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι τα φώτα ομίχλης δεν πρέπει να είναι δυνατά, γιατί τότε φέρνουν αντίθετο αποτέλεσμα αντανακλώντας την ομίχλη;
Εκτός και αν μιλάτε για χρησιμοποίηση τους σε άλλες συνθήκες από αυτές για τις οποίες προορίζονται, οπότε είναι παράνομο και κανονικά τιμωρείται με κλήση.
Το θέμα είναι πως υπάρχουν και στοκοι και στην εθνική εκτος από τα.μπροστα ανάβουν το.βραδυ και το πίσω που ειναι άκρως ενοχλητικό για όσους ακολουθούν.
Δεν οδηγησα αλλα ειδα renault 5 & dongfeng box (4.92 και 4.02 αντίστοιχα)
Όνομα Μπαταρία Χιλιόμετρα μηκος τιμη
DONGFENG BOX 31 kWh City 31 4.02 24.500 €
DONGFENG BOX 42 kWh City 42 310 4.02 26.350 €
DONGFENG BOX 42 kWh Prime 42 310 4.02 28.500 €
Renault 5 Evolution 40kWh 40 312 3.92 26.900 €
Renault 5 Techno 40kWh 40 312 3.92 29.400 €
Renault 5 Techno 52kWh 52 410 3.92 32.900 €
Renault 5 Iconic 52kWh 52 410 3.92 34.900 €
Το Box απίστευτα ευρύχωρο, λες και ήμουν στο formentor. Κάθισα άνετα μπροστά και πίσω είχα 5 δάχτυλα κενό από το μπροστά κάθισμα (1.85 είμαι).
Πολύ λειτουργικό μεσα με ηλεκτρικο κάθισμα με 4 μνήμες στην ακριβή έκδοση και όλα τα extra και 360 κάμερα.
Ωραιες και οι πόρτες χωρίς πλαίσιο στο παράθυρο.
Το 5 ακριβώς το αντίθετο. Άνετα μπροστά και δεν χωρούσα καν πίσω. Έκατσα ίσα ισα να μην ακουμπάω μπροστα στο ντουλαπι και τότε χώρεσα οριακα πίσω κσι με λιγο ανασηκωμένα ποδιά λόγω δαπέδου.
Μέσα δεν με συγκίνησε, μόνο οι αναμνήσεις του παλιου 5. Οι τιμές τσιμπημένες για αυτό που τελικά ειναι.
ΥΓ: η εξυπηρέτηση απο το συγκεκριμένο αντιπρόσωπο της renault απελπισία.
@vagkirk said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τελικά αυτό το παραβίαση ορίων ταχύτητας πλέον τι παίζει;
Υπάρχει κάποια εμπειρία;
Θα υπάρχει το περιθώριο "χάριτος" των 10χλμ ή 700€ στο κεφάλι κατευθείαν;
Δεν νομίζω να σε γράψουν με 125 σε όριο 120 γιατί έχουν και τα όργανα ποσοστό ακρίβειας. Αλλα νομίζεις θα δυσκολευτούν να βρουν 20 άτομα στην εθνική με 130+?
Επίσης παρκάρισμα σε θέση άμεσα μεσα σε ιδιωτικό χώρο ορίζεται κάπως? Πχ θέσεις σε σουπερμάρκετ, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου κτλ
Ή εκεί τα γαϊδούρια επιτρέπονται?
Και σιγά σιγά πρέπει να δούμε και το πάρκινγκ χωρίς να φορτίσεις σε θέση φορτιστή.
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Νέος ΚΟΚ: Τι πρόστιμα θα πληρώνουν από 13 Σεπτεμβρίου οι παραβάτες οδηγοί
Το παραβίαση Στοπ χωρίς ατύχημα πως ορίζεται?
Έπεσε στα φρενάρισμα ο άλλος και δεν χτυπήσαμε και ήταν και μπάτσος εκεί και το είδε και με έγραψε?
7k-8k τώρα που βλέπω τιμές παλι στα seamaster
Εξαρτάται τη λοξά του καθενός. Εγώ θέλω βαρύ μεγαλο ρολόι να το αισθάνομαι στο χέρι, αναλογικό με μπαταρία ή αυτόματο κούρδισμα.Ειναι θέμα ευχαρίστηση και όχι επίδειξης αφου τις περισσότερες φορές (εκτος καλοκαιριου) δεν φαίνεται καν κάτω από τα μανικια. Τώρα έχω ένα Tissot (600€) αλλά η επιθυμία μου ειναι ένα καλο Ωμέγα (δεν ξέρω αν θα έχω ποτε την άνεση να δώσω 5κ για ρολοι)
Αλήθεια αν εχεις νομική προστασία σε καλύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις ?
Κάτι τέτοιο χρειάζεται ως ασφαλιστική υπηρεσία.
Εννοώ το "μου χρωστάει και δεν βγαίνει, αναλάβετε το"
@johnny-0 said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Αν η χωρα ηταν σοβαρη, τη νομικη αμοιβη (την πραγματικη) και τα δικαστικα εξοδα του ιδιοκτητη θα τα πληρωνε ο μπαταχτσης ενοικιαστης, μαζι με τα οφειλομενα. Οι δικηγοροι (που ειναι και παρα πολυ υπεραριθμοι και τωρα με τα ιδιωτικα θα γινουν ακομα περισσοτεροι) ομως το εχουν στησει ετσι ωστε να εξυπηρετει αυτους , σου λεει εισπραττεις ενοικια αρα εχεις χρημα, ο ενοικιαστης μπορει να ειναι φτωχομπινες. Ακομα και οι αντιπροσωποι των ενοικιαστων και ιδιοκτητων ειναι δικηγοροι!
Φοιτητης κυπριος οφειλει 3 ενοικια και ειναι εξαφανισμενος στο τηλεφωνο. Η διαχειριστρια εχει να τον δει μηνες.
Η δικηγορος προτεινει να ξεκινησει διαδικασια για εξωση, μαζι με δικαστικο επιμελητη αμοιβη 1200€.
Ο ιδιοκτητης τα παιρνει κρανιο, ξερει οτι δεν προκειται να δει λεφτα απο τον κυπριο και απο πανω θα πληρωσει και τα κερατιατικα (αμοιβες των παραπανω και χαμενα ενοικια), φωναζει κλειδαρα και ανοιγει το σπιτι (ο κυπριος απλα πηρε ολα τα πραγματα, τραβηξε την πορτα και εφυγε, χωρις να παραδωσει κλειδια). Στο σπιτι υπηρχε μια βρωμικη φορμα και ενα παλιο τραπεζακι, τα οποια θα κατεγραφε ο δικαστικος επιμελητης και θα επαιρνε 600€. Αλλη μια μερα στην μπανανια...
Απλά αν κάνει μήνυση ο φοιτητής δεν θα ξεμπλέξει ο ιδιοκτήτης. Πως μπήκε μεσα χωρίς να έχει παραδώσει κλειδί? Διάρρηξη λέγετε και θα λεει μετά ότι είχα και 3 κινητά και 10.000 μετρητά και μου τα πήρε. Και αντε να αποδείξει ότι δεν ειναι ελέφαντας μετά.
Χμμμ, τα φρένα τα βρήκε πολύ καλά. Σε αντίθεση με τον Άγγλο
που τα βρήκε επικίνδυνα
Τα φρένα ειναι καλα. Αστάθεια έχει.
@nascar1 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Συν ότι αν κάποιος αγοράζει ηλεκτρικό έχει πολύ καλύτερη εμπειρία οδήγησης.
Θα διαφωνήσω αλλα είναι προσωπική γνώμη.
Εμπειρία οδήγησης ειναι με τούρμπο θερμικό αυτόματο να ακούς τις αλλαγές ταχύτητας και το τούρμπο. Αλλη κάβλα. Τώρα καλα ειναι και οικονομικά τα πίου πίου αλλά πρέπει να πας σε ionic N που εχει καλές εξωμοιώσεις θορυβου.
@piliourits said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:
Επίσης, γιατί όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες που λέτε αντιμετωπίζουν προβλήματα, δεν κάνουν τα χαμένα μισθώματα δωρεά υπέρ δημοσίου, να τα βρουν μπροστά τους όσοι τους έριξαν πιστόλι;
Δεν ξερω πλεον , αλλα παλια ηθελε τη δικαστική αποφαση απο την έξωση.
Αν εχεις φτασει εκει και δεν εφυγε αφηνοντας απλα 3-4 νοικια μεσα, το κανεις λογικά και για να τα βρει μπροστα του αλλα και για να μην πληρωσεις φορο 15% σε αυτα που δεν πηρες.