Αν έπεσε η χωρητικότητα της μπαταρίας μπορεί να κρατάει άψογη τάση αλλά να μην μπορεί να τροφοδοτήσει την μίζα. Αν αφήσεις 1-2 λεπτά τα φώτα ή τον ανεμιστήρα ανοιχτά η τάση θα πιάσει πάτωμα αν είναι η μπαταρία. Αν κρατάει τάση δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί έστω ξεψυχησμενα να γυρίσει τη μίζα.
Best posts made by w202-amg
-
RE: μπαταρία μάλλον καπούτ ...κ σημαντική ερώτησηposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
-
RE: Βελτίωση κινητήρα dieselposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Πως πεφτει η καταναλωση σε πειραγμενο diesel ?
-
RE: Ζημιά σε πλαστικό - λύσεις;posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Το καθαρισες? Βαλε σε ενα πανι λιγη σιλικονη, wd40 ή κατι παρεμφερες και καθαρισε το.
-
RE: Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]posted in Περί αυτοκίνησης
Έχεις μηχανή on off με τη γυναίκα σου , είναι 7 το πρωί Καλαμπάκα Παναγία, είμαι από πίσω σου τη μισή διαδρομή, προσπαθείς να τρέξεις αλλά ως εκεί πρήζεις μπ@λες κινούμενος στα οριακά, επιτέλους μια ευθεία 150-200μετρα και kickdown...... Από τα 40χαω φτάνω 100-120χαω για να σε περάσω και τέρμα φρένο λόγω φουρκέτας γιατί είσαι ζώον δίποδο.
Ελπίζω η γυναίκα σου να σου γκρινιάζει μέχρι του χρόνου, πράγμα το οποίο ξεκίνησε να κάνει ακαριαία κοιτώντας από τον καθρέφτη.Αν είχα μηχανή και μάλιστα με δεύτερο άτομο πίσω δεν θα καθόμουν να τρέχω όσο πάει μπροστά από ιχ που αν πέσω την @@@@@@ .
Υπάρχει τάση της μόδας που θεωρεί φλωριά το δεξί φλας για να πέρασει κάποιος? Το γκαζωμα τέρμα όταν σε προσπερνάνε δίνει κάποια επιβεβαίωση στον ανδρισμό του βλήματος? -
RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Τελικά αγόρασα ένα Audi allroad c5 2.7t tiptronic 2002 με 190.000κμ. Σε εξαιρετικη κατάσταση και με πολλά έξτρα. Όντως μπορεί να κοστίσε καινούργιο 90.000+€ χαζεύοντας τους τότε καταλόγους.
Το αμάξι είχε 14 χρόνια να αλλάξει ιμάντα χρονισμού οπότε μόλις το πήρα άμεσα έμεινα Αθήνα για συνεργείο.
Αλλάχτηκε σετ ιμάντα χρονισμού και αντλία νερού, θερμοστάτη και το καπάκι του,λάδια φίλτρο και σετ εξωτερικου ιμάντα τεντωτηρα.
Μαζί με την εργασία όλα 850€ ανταλλακτικά από Ελλάδα. Η εργασία 300€, ωστόσο πρώτη φορά στο εν λόγω συνεργείο ( δεν είμαι από Αθήνα, ασχολείται με Porsche κατά βάση) η εμπειρία ήταν κτ παραπάνω από άψογη δεδομένης της εργασίας που θέλουν τα αουντι για την εργασία αυτή. Άψογη δουλειά,με φερεγγυότητα και μετρημένος επαγγελματίας.
Από το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα σερί μόνο με το αμάξι μου ενασχόληση και έπλυνε ποδιά με το πιεστικό και έβαλε βίδες σε θόλους ποδιές, αεραγωγούς πριτσίνια και ότι άλλο έλειπε. + Καθαριότητα!!!
Αργότερα θα ποσταρω την αγορά των ανταλλακτικών που χρειάζονται περαιτέρω. -
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3 🔐posted in Αντίλογος
Μόνο εγώ νιώθω μια αηδία για τον πολιτικό κόσμο και τις αντιδράσεις του και τον ανταγωνισμό τους για το ποιος θα ασκήσει δριμύ κατηγορώ για το δυστύχημα στα Τρίκαλα?
Πολύ πιθανόν να υπήρξαν κενά ασφαλείας, αντίστοιχα πιθανό και να μην απείχαν από τα πρότυπα της χώρας στην ασφάλεια και να συνέβη ένα τρελό σενάριο βάση του οποίου θα μπορούσε να φταίει μέχρι και το αλεύρι......
Ακόμα δεν είχαν ανασύρει όλους τους εργαζομένους και επιδόθηκαν ΟΛΟΙ σε ένα ανελέητο κυνήγι εντυπώσεων και ακροτήτων .
Στα δε μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι μισοί βρίζουν και καταριούνται χυδαία ιδιοκτήτες και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να τους συνετίσουν ........
Από τα πολιτικά κόμματα μέχρι τον τελευταίο κουφιοκέφαλο πολίτη......τι σκατά κοινωνία είμαστε.υ.γ. Τις προάλλες ο Ευαγγελάτος ξεσκίστηκε να παίζει το βίντεο με τον λιμενικό......Τα παιδιά του πρέπει να βλέπουν το βίντεο μια ζωή?! ΑΗΔΙΑ ούτε θάνατος με αξιοπρέπεια δεν υπάρχει σ αυτή τη χώρα.
-
RE: Τριγμοί και ηχομόνωση. Υπάρχει λύσηposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Εγω σε w202 ασχοληθηκα πολύ με την ηχομονωση χωρις να αυξησω βαρος.Το αμαξι ηταν ηδη τερμα αθορυβο αλλα μπαινοντας συχνα σε καινουργια ταξι εβλεπα διαφορα.Αρχικα εβαλα πολύ μονωτικο 'αφρολεξ'αυτο το κιτρινο,δν γνωρίζω το ονομα του,στα πισω καθίσματα περιμετρικα και από κατω σε σημειο που να μην μπορω να τα κουμπωσω τον πρωτο καιρο μεχρι να πατηθεί λιγο.Επισης εβαλα μεταξυ καμπινας -χωρου αποσκευών σε οποιαδήποτε οπη επικοινωνιας.Στη συνεχεια εβαλα στις πλαινες κολωνες και στις εμπρος και πισω κολωνες όπως και στην εταζιερα που από κατω είναι λαμαρινα μερος του σασσι(Ορυκτοβαμβακα).Τελος εβαλα ξανα ορυκτοβαμβακα μεγαλα κομματια σε κάθε σχηματιζομενη 'μπανιερα' στα ποδια οδηγου και συνοδηγου κατω από την εργοστασικη.Δεδομενου παχους της εργοστασικης μοκέτας που αγκαλιαζε κάθε πτυχη του πατωματος,ο κοπος ηταν απίστευτος,δυο ατομα χρειαζοταν να παταμε πανω της . Ειδικα από τη μερια του οδηγου λογω του κουμπιού του κικνταουν......απλα νευρα απίστευτα μεχρι να μπει
Το αποτέλεσμα σχεδόν εφάμιλλο των νεων μερσεντές.Το μονο σημειο για βελτιωση χωρις να αυξησω βαρος είναι οι θολοι,οπου ο πλαστικος θολος μου είναι γυμνος,ενω των νεων μερσεντές είναι επενδυμενος με 'μοκετα' ψιλη.Δεν εκανα κατι ακομα για αυτό δεδομενου ότι σε w203 sc της οικογενειας βλεπω ότι κραταει πολύ νερο +γινεται καφε από τα νερα στην πρωτη βροχη. -
RE: Tρόποι ελέγχου μεταχειρισμένου αυτοκινήτουposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Αρχικα δες μονος σου τι θεματα βγαζει το εν λογω αυτοκινητο.Το συνεργειο ειναι μια καλη επιλογη που θα εχεις αποψη για αναλωσιμα(αναρτησης) και ισως μια συμπιεση.Απο κει και περα δοκιμαζεις τα παντα να δουλεψουν και οσο περισσοτερο μιλας με τον πωλητη τοσα περισσοτερα θα του ξεφυγουν.
Ιμαντες κτλ. ελπιζω μην πιστευεις οτι τα αλλαξε και στα φορτωνει στην τιμη.
Υ.Γ. Σε καμια περιπτωση μην διαλεξεις ΕΣΥ αμαξι για γνωστο σου,οι ανθρωποι ειναι παραξενοι.....
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
Όσον αφορά τη ζώνη , σχεδόν δεν θυμάμαι είδηση εδώ επαρχία θανατηφόρου τροχαίου που να φορά ζώνη. Όλα χωρίς ζώνη. Τα πιο κλασικά ο επιβαίνων εκτός αυτοκινήτου είτε το σώμα στο τιμόνι και το παρμπρίζ με τρύπα.
Έχετε θέμα για crash test ,λίγο πολύ όλοι έχουμε σχολιάσει, υπάρχει νόημα crash test χωρίς ζώνη?!
Για το κράνος λίγες σελίδες πιο πίσω είχαμε τα ίδια.......
Από τη στιγμή που ΣΩΖΕΙ ή ΕΣΤΩ θα υπάρχει ένα φέρετρο ανοιχτό ( δεν ακούγεται όμορφα αλλά το απαιτούν οι συνθήκες) γιατί συζητάμε περί ελευθερίας κτλ?
Αντίστοιχα γιατί δεν φωνάζετε για τα μποτάκια ασφαλείας, τα γάντια, τα ρούχα με τα αντίστοιχα υφάσματα, τις αλυσίδες και τα δαχτυλίδια σε χώρους εργασίας?! Θα έπρεπε να είναι ελεύθερη επιλογή?!Οι νόμοι και οι κανόνες έχουν βγει για να νουθετησουν όλους εμάς. Αναρωτηθηκατε γιατί έχουμε αυστηρές ποινές? Χώρες επιπέδου γιατί έχουν πιο λάιτ ποινές? Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς που κατατάσσομαστε.
Υ.γ. δεν το παίζω καθώς πρέπει ,πόσο μάλλον για την οδήγηση μου , αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι ορισμένα πράγματα είναι κόκκινες γραμμές π.χ. κόκκινο καθαρό, ζώνη, κράνος, Stop , ελιγμοί επαναλαμβανόμενοι πάνω από χ αριθμό θα έπρεπε να μας τραβάνε και μια σφαλιάρα μαζί με την κλήση για να τη θυμόμαστε. Νομίζω συζητάμε τα αυτονόητα που το καταλαβαίνουμε αλλά δεν γουστάρουμε να μας τα επιβάλλουν.
-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...posted in Αντίλογος
Ρε παίδες το καταλήξατε στα όρια του κοινωνικού ρατσισμού ή μου φαίνεται?
Όλοι σπουδάσαμε κάτι ή μη , δουλεύουμε πάνω σ αυτό είτε επειδή μας άρεσε στην αρχή είτε επειδή έπρεπε να ζήσουμε.
Δεν μπορώ να ακούω από το γυμνάσιο " κάνε το χόμπυ σου επάγγελμα" κοκ. Δεν βρέθηκε κανείς να πει σ αυτά τα παιδιά και σε μας ότι η δουλειά είναι μια ρουτίνα με το άγχος κοκ. Και το χόμπυ σου να κάνεις επάγγελμα,αν κάτι πάει στραβά,οι υποχρεώσεις τρέχουν , οι εργασίες κάπου για κάποιο λόγο κόλλησαν,δεν πληρώνεσαι κτλ. Γίνεται σκλαβιά και μάλιστα η δουλειά= σκλαβιά.
Όπως λέει ο Κιγιοσακι ο στόχος είναι να βάλεις τα χρήματα να δουλεύουν για σένα και όχι εσύ για αυτά. Μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στον ίδιο Ρυθμό χωρίς να δουλεύεις?
Όσον αφορά τις σχολές..... στην κοινωνία διαμορφώνεται η άποψη για ένα επάγγελμα και για τους ανθρώπους που το επαγγέλλονται ανάλογα την αναγκαιότητα της ύπαρξης του.
Η ιατρική σώζει ζωές, όχι όλοι .... όσοι πιάνουν νυστέρι. Οι υπόλοιποι τυγχάνουν ενός σεβασμού που χτίζεται σταδιακά,ως αγροτικοί ο κόσμος τους βλέπει σαν παιδιά για τα θελήματα ( κακώς!)
Οι φαρμακοποιοί ( καλή ώρα) έχουμε σεβασμό ως εκεί που σε έχουν ανάγκη,που θα τους ακούσεις,που θα τους δώσεις λύσεις κτλ . Δεν έχεις τον ίδιο σεβασμό από ένα πελάτη που του δίνεις κάθε μήνα 2 ντεπον,σε σχέση με κάποιον ασθενή που αφιερώνεις χρόνο για τα φάρμακα του και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προκειμένου να του βελτιώσεις την καθημερινότητα και είναι πολύ λογικό,ο πρώτος δεν σε έχει ανάγκη.
Οι λογιστές ...... Από τον κλάδο των ελεύθερων επαγγελματιών έπρεπε να τυγχάνουν μέγιστου σεβασμού, είναι συνεργάτες..... υπάρχει ο σεβασμός? Φυσικά και όχι όταν κάποιοι τους φεσωνουν κιόλας.
Η επιστήμη του Lap δεν έχει αντιληπτή εφαρμογή στην καθημερινότητα μας , άρα αχρειαστη? Όχι δεν είναι έτσι . Απλά δεν το βλέπουμε άρα δεν το εκτιμούμε.
Συνεργείο αυτοκινήτων μιας που το φόρουμ είναι αντίστοιχο.... Τον ίδιο σεβασμό- αναγνώριση θα έχει από μένα που πρέπει να κάνω 150κμ για να πάω στη δουλειά στην ώρα μου χωρίς κάποιον να με αντικαταστήσει και το ίδιο από κάποιον που πάει στη δουλειά με τα πόδια και το αμάξι το χει για μια βόλτα το σκ?
Χαλαρώστε όλα είναι θέμα οπτικής και αναγκαιότητας .
Latest posts made by w202-amg
-
RE: Stellantis Groupposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Εγώ θα σταθώ στο MG4 με το κάθισμα που έφυγε και την ανάκληση γιατί απλά έχω ξεβιδώσει καθίσματα και οι βίδες συνήθως σ αυτά τα σημεία είναι κορυφαίας ποιότητας. Για γέλια από τη μία αλλά και για κλάματα δεδομένης της σοβαρότητας.
-
RE: Daihatsu Terios IIposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@anton7 said in Daihatsu Terios II:
Kaλησπέρα. Σκέφτομαι για terios μεταχειρισμένο να το χρησιμοποιώ σε καρόδρομος, χωματόδρομους με λακκούβες και πέτρες. θα τα καταφέρει φορτωμένο με σακιά τριαντάρια και πόσα μπορεί να πάρει μαζί με οδηγό και συνοδηγό?
ΕυχαριστώΚαι γιατί να διαλύσεις το αμάξι και να μην πάρεις και ένα τρέιλερ? Φόρτωμα και καρόδρομος θα καταλήξει σαν σκόρπια αγροτικά που έχουμε στην επαρχία.
Με το τρέιλερ δεν τρώει ζόρι η ανάρτηση και το σασί για να τρίζει ολόκληρο. -
RE: MERCEDES-BENZ GLAposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@otso που είσαι λέμε για μερσεντές με υγραέριο τόση ώρα? περιμένω ατάκα!

-
RE: MERCEDES-BENZ GLAposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@ilias-a said in MERCEDES-BENZ GLA:
@w202-amg said in MERCEDES-BENZ GLA:
@a-d-p said in MERCEDES-BENZ GLA:
@w202-amg said in MERCEDES-BENZ GLA:
@A-d-P επίτηδες το κάνεις?! CLA έχει φαγωθεί η σύζυγος. Δεν καταλαβαίνει ότι δεν κοιτάμε μόνο την εμφάνιση στα αυτοκίνητα

Και σου άφησα λίγα χιλιάρικα περιθώριο για να βάλεις και LPG

( @otso mode off🤭
)Το περιθώριο που είναι ?!?!
3800ευρώ το ακριβότερο αμάξι που έχω πάρει.
Στο lpg δεν τσιγκουνευόμαστε, την ίδια βδομάδα πρέπει να τοποθετείται με την αγορά.Ποτε πριν δεις ολα τα κουσουρια του αυτοκινητου.
Εχεις δίκιο αλλά έτσι και αλλιώς ότι και να βγάλει lpg θα μπει. Απλά αλλάζω μπουζί και όλους τους πολλαπλασιαστές για να ψαχνουμε φαντάσματα. Αν τελειώσει το lpg μέχρι να βρω πρατήριο νιώθω ότι ανεμίζω το πορτοφόλι έξω από το παράθυρο

Κάποια στιγμή που είχε φτάσει 60λεπτά το σκουτερ έκαιγε πιο πολύ από το αμάξι. -
RE: MERCEDES-BENZ GLAposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@a-d-p said in MERCEDES-BENZ GLA:
@w202-amg said in MERCEDES-BENZ GLA:
@A-d-P επίτηδες το κάνεις?! CLA έχει φαγωθεί η σύζυγος. Δεν καταλαβαίνει ότι δεν κοιτάμε μόνο την εμφάνιση στα αυτοκίνητα

Και σου άφησα λίγα χιλιάρικα περιθώριο για να βάλεις και LPG

( @otso mode off🤭
)Το περιθώριο που είναι ?!?!
3800ευρώ το ακριβότερο αμάξι που έχω πάρει.
Στο lpg δεν τσιγκουνευόμαστε, την ίδια βδομάδα πρέπει να τοποθετείται με την αγορά. -
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4posted in Αντίλογος
@bekiaris με την καμία όμως για το μαγαζί. Θα κάψεις πολύ χρόνο από τη ζωή σου για ψίχουλα. Επίσης μην σκέφτεσαι τίμια, αν δεν χτυπάει τα πάντα όταν λείπεις πως θα παίρνεις το μερίδιο σου? Υπάρχουν διάφορες δεύτερες δουλειές που για το χρόνο που χαλάς θα βγάλεις περισσότερα.
Πρόσεχε και αυτό που σου λέει ο Ηλίας στη δουλειά δεν μας ενδιαφέρει αν η άλλη είναι μ@@ναρα. Επίσης αν την εμφάνιση τη χρησιμοποιεί γενικά, και να μην τσιμπήσεις θα σου σπάσει τα @@@@ .
Ακόμη συνέταιρος είναι δύσκολη φάση.Συνέταιρος γυναίκα ενώ είσαι παντρεμένος? Φρόντισε να βρεις δικηγόρο για τα περαιτέρω. -
RE: MERCEDES-BENZ GLAposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@A-d-P επίτηδες το κάνεις?! CLA έχει φαγωθεί η σύζυγος. Δεν καταλαβαίνει ότι δεν κοιτάμε μόνο την εμφάνιση στα αυτοκίνητα

-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...posted in Αντίλογος
- μια σημείωση οι σπουδές είναι απαραίτητες, στο αντικείμενο ή μη.
Εγω επικεντρώνομαι στην ήδη στημένη επιχείρηση ( ίδιου αντικειμένου με τις σπουδές συχνά).
Αντίστοιχα με τον Κρουζ ξέρω πολλούς που έχουν ξεμείνει στην επιχείρηση ενώ έπρεπε να τα βρέχουν στην θαλασσα και τα παιδιά τους ξυπνάνε τελευταία στιγμή. Φυσικά δεν έχουν όρεξη τότε να εξελίξουν την επιχείρηση είναι ήδη μεγάλοι. Ξέρω όμως και κάποιους που μπαίνουν νωρίς , πάιρνουν πρωτοβουλίες και συχνά την εξελίσσουν την επιχείρηση με τέτοιο ρυθμό που οι 'μεγάλοι' αναγκαστικά μένουν και βοηθούν.
Έτσι πιστεύω επιβιώνουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις.
- μια σημείωση οι σπουδές είναι απαραίτητες, στο αντικείμενο ή μη.
-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...posted in Αντίλογος
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί νέα παιδιά με γονείς που έχουν επιχειρήσεις που πάνε τάπα σηκώνονται και πάνε σεζόν και γενικά ΟΛΟΙ στριφοκολιάζουν να μην πάνε στις δουλειές των δικό τους?
κόμπλεξ?
καλή ζωή?
ΟΛΟΙ οι γονείς αγροίκοι?
Θυμάμαι στη σχολή που ήμουν σαν τη μύγα μες το γάλα χωρίς έτοιμη επιχείρηση το 99% δεν ήθελε με τίποτα να γυρίσει στην επιχείρηση τους.
Μεταπτυχιακά, Έρευνα και βλέποντας.
Φυσικά με όσους έχω επαφή γυρίζουν με σκυμμένο το κεφάλι πίσω. -
RE: MERCEDES-BENZ GLA posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα