@iceman7 said in TESLA FORUM:
Προφανώς επειδή πια έχουμε άλλες ανάγκες κομμένα τα αμάξια. Ενα χαμάλη για κάθε μέρα και κλαιν και οι εκδρομές και τα ταξίδια. Πανάκριβα όλα είναι. Και απαιτούν χρόνο για οργάνωση.
Ωραίες οι θεωρίες για σκέψεις, φυλακές κλπ αλλά άντε δες ζημιά στο αμάξι χωρίς εγκεφαλικό, άντε βρες μάστορα να το φτιάξει σωστά (αδύνατο μιας και είναι όλοι κατσαπλιάδες), άντε φάε χρόνο σε συνέργια και άντε απαξίωση….
Να μου λείπει.
Προσωπικά έχω μια προσέγγιση στη ζωή.
Αν κάτι δεν μπορώ να το απολαύσω όπως θέλω, απλά το κόβω. Δεν το απολαμβάνω με συμβιβασμούς 
My way …..
αν το σκεφτείς σε βάθος, δεν έχεις και άδικο, είχα γνωρίσει πριν χρόνια έναν έμπορο σε εστίαση (πριν σκάσει η κρίση του 10) και είχε περιουσία εκκατομυρίων, πολλά ακίνητα που τα ενοικίαζε, και είχε ένα ταπεινό Ford focus. Πολύ ανοιχτός τύπος και χαλαρός, χωρίς τουπέ (μάλλον έκανε την περιουσία μόνος του και γνώρισε την ζωή απο την καλή και απο την ανάποδη), πιάσαμε κουβέντα, εγώ 18αρης, βοηθούσα τον πατέρα μου στην δουλειά που είχε πάρει σε αυτόν. Του λέω (ως λάτρης των αυτοκινήτων), τόσα χρήματα, φτιάχνεται πολυκατοικία μετρητά όλα, και έχετε ford? και μου λέει, αγόρι μου, και αυτό πολύ μου είναι, δεν με νοιάζει καθόλου, δεν θα μου προσφέρει κάτι ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο... τον κοίταξα λίγο περιεργα ως πιο μικρός και αφελής, αλλά πόσο δίκαιο είχε... και εμείς συζητάμε αν ο Musk θα Κανένα νέο Tesla...