εύκολα επηρεαζόμενος από οποιονδήποτε του πεί μία μπαρούφα.
επηρρέασε τον εσύ λοιπόν. Προφανώς ξέρεις περισσότερα για αυτοκίνητα απο τον τυχαιο Χ συναδελφο του.
ενα τζιπ σταθερό και βράχος
Ακούγεται σα να θέλει 4κινηση και αξιοπιστια. Βιταρα και Νταστερ που ακουστηκαν τα εχουν απ οσο ξερω. Σχολια του τυπου "τενεκεδες" προερχονται απο κοσμο που θετει ψηλα κριτηρια οπως πουλ-μουρ και γκομενοπαγιδας τα οποια σεβαστα αλλα ασχετα με αυτοκινηση. Αν θελει να πληρωσει προπελες και αστερια ας το κανει αλλα για να βρει σοβαρη 4κινηση εκει περα θα ματωσει (δεν νμζ να βρει τπτ καινουριο στο μπατζετ του).
Μαζντα που ακουστηκε ειναι αμαξαρες αλλα δεν ξερω για 4κινηση. Τα θεωρω σαφως ασφαλτινα. Και εχω τις αμφιβολιες μου για την καταναλωσ των σκαιακτιβ. Επισης μπατζετ ξεφευγει.
Τουοτα αγαπαει ολη η Ελλαδα που σεβεται τα λεφτα της αλλα δεν ειναι πραγματικη 4κινηση - τουλαχιστο στα Υc. δεν ειμαι σιγουρος για chr. Παλι νμζ οτι πρεπει να ματωσει λιγο για το αντιστοιχο τωρινο ραβ.
Φοβαμαι ομως η φαση του ειναι σαν το ανεκδοτο με εκεινον που κοιταζε λιστες προσοντων μελλοντικων νυφων και τελικα διαλεξε αυτη με τα μεγαλυτερα μεμέ. Νομιζω οτι εχει κληρωσει ηδη κατι σε Γερμανια γιατι οι ετεροι γιατροι μονο σ αυτα κλεινουν πορτα κ δεν ακουγετε σαν τενεκες. Ειδικα οι Ωριλαδες θα εγκρινουν με 1000.
Σιτροεν ψιλοτιμια και στο μπατζετ αλλα πουλ μουρ 0. Ισως εγκρινουν βεβαια οι ορθοπεδικοι.
Αντε κανα λεξους (αλλα σιγα μην στα λεφτα αυτα).