Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Φίλος πουλάει τα κατάλληλα μηχανάκια για να βγάλεις το Γαρδέλλη (ή Στήβ Ντούζο ) από μέσα σου, check :
http://www.mgi.gr/content/view/163/35/lang,el/
Για μεγαλύτερο μαζοχισμό έχει και Bold'or 900, όπου σε βλέπω να παίρνεις την SL καθημερινά για
οικονομία.Γιατί δεν ακολουθείς το παράδειγμα του KP για vintage vespoula ?ο ΚΠής είναι χομπίστας τεντυμπόης και κινείται αποκλειστικά μέσα στα όρια του δήμου Ηλιούπολης... αν τον πιάσουν παραέξω τον μαστιγώνουν επιτόπου!
Κοίτα, στις μηχανές πρέπει να έχεις μπόλικη λόξα για να πας σε βιντατζιά. Η sl που λες, μπορεί να είναι 40 χρονών αλλά είναι αυτόματη, με υδραυλικά τα πάντα όλα, αναρτήσεις που κάνουν πλαφπλάφ στις λακούβες και γενικά σαν αυτοκίνητο είναι το ίδιο εύκολο στην οδήγηση με το μέσο 1400 σύγχρονο, μόλις συνηθίσεις τον όγκο της. Βάζω στοίχημα δε ότι βρίσκω πιο εύκολα ανταλλακτικά από το ΚΙΑ-ΡΙΟ πχ του '96... Το μπολντόρ απο την άλλη απαιτεί υπερτραφείς όρχεις (5κιλά/πλευρά), μεγάλη υπομονή και μεγάλο πορτοφόλι. Επειδή, δυστυχώς για εμένα, δε διαθέτω τίποτε εκ των τριών, να μου λείπει το βύσσινο καλύτερα!Δυστυχώς, αυτή την περίοδο η μηχανή αποτελεί εργαλείο για εμένα, οπότε προφανώς και κοιτάζω κάτι πιο σύγχρονο και λιγότερο επίπονο για τη μέση μου, για αυτό και η σχετική κουβέντα με τον Krus...
Φυσικά, οι πιο σύγχρονες μηχανές που έχουν και λίγο ρετρό στυλ (πχ η bonnie ή η V7) μ'αρέσουν καλύτερα από τις περισσότερες καινούργιες/σπορ που έχουν στυλ επιταγχυνόμενου μυγοχέσματος αλλά αν έχω την επιλογή να πάω σε κάτι πιο ασφαλές και ξεκούραστο μάλλον θα το προτιμήσω.Άσχετο:
Ο φιλαράκος σου έχει φέρει πολύ όμορφα μηχανάκια κατά καιρούς, όπως το cb400ss (αλλά άντε να βρεις ανταλλακτικά έτσι και χρειαστείς κάτι) και το καταπληκτικό nc36 που αν είχα τα φράγκα το αγόραζα επιτόπου.
Τελικά, και sorry για το off-topic, τι ειναι προτιμοτερο για την καθημερινότητα από πλευράς άνεσης, οικονομίας, αξιοπιστίας
κλπ, η bonnie ή η v7?(οδήγηση εντός πόλης με κοντινές βόλτες απο 45άρη που έχει καμμια 10ετία αποχής απο το άθλημα)