-
Χαιρεται! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 8ετιας μηχανακι μου.Εδω και λιγες μερες Αναβει συνεχεια το λαμπακι λαδιου(παρολο που μεσα εχει λαδι)Αυτο ισως αποτελει ενδειξη για καποια βλαβη αλλα εχω χαθει.Πηγα και αλλαξα μπαταρια διοτι ισως ειχα απωλειες ρευματος απο την προηγουμενη(και για αυτο να αναβε το λαμπακι ) αλλα το προβλημα υπαρχει ακομα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ηλεκτρονικη βλαβη(δν γνωριζω αν ολα συνεδεονται ηλεκτρονικα) η το πιο λογικο να εχει προκυψει προβλημα με την καυση του λαδιου η την τροφοδοσια προς την μηχανη ας πουμε?Οποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ.ΕΥχαριστω
-
Χαιρεται! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 8ετιας μηχανακι μου.Εδω και λιγες μερες Αναβει συνεχεια το λαμπακι λαδιου(παρολο που μεσα εχει λαδι)Αυτο ισως αποτελει ενδειξη για καποια βλαβη αλλα εχω χαθει.Πηγα και αλλαξα μπαταρια διοτι ισως ειχα απωλειες ρευματος απο την προηγουμενη(και για αυτο να αναβε το λαμπακι ) αλλα το προβλημα υπαρχει ακομα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ηλεκτρονικη βλαβη(δν γνωριζω αν ολα συνεδεονται ηλεκτρονικα) η το πιο λογικο να εχει προκυψει προβλημα με την καυση του λαδιου η την τροφοδοσια προς την μηχανη ας πουμε?Οποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ.ΕΥχαριστω
-
-
Ο χρήστης nikosousan έγραψε:
Χαιρεται! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 8ετιας μηχανακι μου.Εδω και λιγες μερες Αναβει συνεχεια το λαμπακι λαδιου(παρολο που μεσα εχει λαδι)Αυτο ισως αποτελει ενδειξη για καποια βλαβη αλλα εχω χαθει.Πηγα και αλλαξα μπαταρια διοτι ισως ειχα απωλειες ρευματος απο την προηγουμενη(και για αυτο να αναβε το λαμπακι ) αλλα το προβλημα υπαρχει ακομα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ηλεκτρονικη βλαβη(δν γνωριζω αν ολα συνεδεονται ηλεκτρονικα) η το πιο λογικο να εχει προκυψει προβλημα με την καυση του λαδιου η την τροφοδοσια προς την μηχανη ας πουμε?Οποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ.ΕΥχαριστωΣε μηχανικό πήγες;
Το πιο πιθανό είναι ότι έχει κολλήσει ο αισθητήρας στο ντεποζιτο του λαδιου και δείχνει χαμηλή στάθμη.Βλέπεις να πέφτει η στάθμη του λαδιού; -
σε μηχανικο θα το παω απο βδομαδα.Και δυστυχως οχι.Το λαδι δεν εχει κατεβει καθολου.Εβαλα λιγο λαδακι στο δοχειο της βενζινης γιατι φοβαμαι οτι θα κολλησει το μηχανακι.
-
Χαλάρωσε !!
Το πιο πιθανο, ειναι να κολλησε το φλοτερ ή οτι εχει για αισθητηρα στο δοχειο λαδιου.
Εαν η εξατμιση βγαζει το κλασσικο διχρονο μυστηριωδες πεπλο ομιχλης, ακομα και χωρις να 'χει ζεσταθει το μηχανακι σου ειναι μια χαρα!Για παν ενδεχομενο ωστοσο, διοτι οπως λες ειναι και 8ετιας... πηγαινε σε ενα συνεργειο για να βεβαιωθεις πως η αντλια λαδιου λειτουργει σωστα.
Μεγα λαθος που εβαλες λαδακι στη βενζινη, διοτι ΑΝ οντως η αντλια λειτουργει σωστα, τοτε με το πλουσιοτερο σε λαδι μειγμα αντι καλου πολυ ευκολα μπορει να υπερθερμανεις τον κινητηρα. (η καυση λαδιου, αυξανει τη θερμοκρασια του θαλαμου καυσης).
-
ευχαριστω φιλε !
σκουτερακι vivacity peugeot 50cc διχρονο