-
Γνωστή μου θέλει να αγοράσει ένα τετράχρονο μεταχειρισμένο Scooterάκι μέχρι 200 cc. Της πρότειναν το συγκεκριμένο στα 400 ευρώ. Το ταβάνι του budget της είναι στα 600 ευρώ. Το ψάχνει γενικά το θέμα δεν έχει κολλήσει σε κάτι συγκεκριμένο. Έχει κανείς κάποια άποψη να βοηθήσει? Ο ανταγωνισμός τι λέει?
-
Γνωστή μου θέλει να αγοράσει ένα τετράχρονο μεταχειρισμένο Scooterάκι μέχρι 200 cc. Της πρότειναν το συγκεκριμένο στα 400 ευρώ. Το ταβάνι του budget της είναι στα 600 ευρώ. Το ψάχνει γενικά το θέμα δεν έχει κολλήσει σε κάτι συγκεκριμένο. Έχει κανείς κάποια άποψη να βοηθήσει? Ο ανταγωνισμός τι λέει?
-
-
Tα καλυτερα κινεζικα θεωρουνται κυμκο κ συμ να κοιταξει προς τα κει πρωτα
-
Με 600 ευρω, καλυτερα να παρει ενα astrea grand, kawasaki kaze r, suzuki shogun και θα εχει το κεφαλι της ησυχο.
-
Οι γυναικες δεν τα πανε καλα με χειροκινητο και συμπλεκτη. Στο παπι που ειναι ημιαυτοματο θα σκοτωθει.
1000 φορες ενα σκουτερ, θα ειναι σαν να εχει μια δευτερη τσαντα μαζι της με το χωρο κατω απο τη σελα, ομως καλυτερα να δει κανενα Piaggio Zip ...
Peugeot Elyseo 100 ή ανταγωνισμός?