-
Καλησπέρα σε όλους.
Σημερα αγόρασα ένα σκούτερακι το οποίο το έδωσα σε έναν υπάλληλο μου ο οποίος θα κινείται Αθηνα σε ώρες μεταμεσονύκτιες. Επειδή το μηχανάκι ειναι στο όνομα μου και ο υπάλληλος αυτός ειναι εθνικότητας που μαλλον θεωρείται ύποπτη για την αστυνομία, σε περίπτωση ελέγχου θελω να ξέρουν ότι το έχω δώσει με την συγκατάθεση μου ώστε να μην ενοχλούν εμένα, αυτόν και κόβουν το δρομολόγιο και τις ώρες εργασίας.
Ξέρει κανείς τι μπορω να κάνω; Μια υπεύθυνη δήλωση πχ ότι το έχω παραχωρήσει θα ειναι αρκετή; Κατι άλλο;
-
Καλησπέρα σε όλους.
Σημερα αγόρασα ένα σκούτερακι το οποίο το έδωσα σε έναν υπάλληλο μου ο οποίος θα κινείται Αθηνα σε ώρες μεταμεσονύκτιες. Επειδή το μηχανάκι ειναι στο όνομα μου και ο υπάλληλος αυτός ειναι εθνικότητας που μαλλον θεωρείται ύποπτη για την αστυνομία, σε περίπτωση ελέγχου θελω να ξέρουν ότι το έχω δώσει με την συγκατάθεση μου ώστε να μην ενοχλούν εμένα, αυτόν και κόβουν το δρομολόγιο και τις ώρες εργασίας.
Ξέρει κανείς τι μπορω να κάνω; Μια υπεύθυνη δήλωση πχ ότι το έχω παραχωρήσει θα ειναι αρκετή; Κατι άλλο;
-
Καλησπέρα σε όλους.
-
Διπλωμα εχει;Ολα τα χαρτια του ειναι οκ;
Send from outer space ★
-
Ολα
-
Τοτε δε θα εχει προβλημα. Εκτος αν το μηχανακι κανει θορυβο κλπ. Με εχουν σταματησει μπολικες φορες με το σκουτερ που εχω, και χωρις κρανος δε μου εχει πει κανεις τιποτα (βεβαια μενω σε αγροτικη περιοχη).
-
@IPL αν ειναι νομιμος σε ολα δε θα του κανουν κατι. για την υπευθυνη δηλωση δεν ξερω τι ισχυει.
-
Ναι, κοιταξτε παιδες, εμενα μου εχουν κανει (για να με ψαρωσουν, εννοειται, αλλα μου το εχουν κανει) μανουρα γιατι οδηγουσα το αυτοκινητο του Ε.Kacey, εγω ο Κ γιος του Ε (προκυπτουν απο τα χαρτια ολα αυτα).
'Και που ξερω εγω αν ειναι πατερας σου, και ακομα αν ειναι που ξερω οτι δεν του το εχεις κλεψει?' στυλ.
Οποτε και 'Επειδή το μηχανάκι ειναι στο όνομα μου και ο υπάλληλος αυτός ειναι εθνικότητας που μαλλον θεωρείται ύποπτη για την αστυνομία', ας κανει μια υπευθυνη δηλωση ο ιδιοκτητης με ενα γνησιο υπογραφης οτι παραχωρει ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τη χρηση του στον ταδε, αλλα διατηρει τη κυριοτητα του και το μηχανακι πρεπει να επιστραφει στον ιδιοκτητη σε πρωτη ζητηση, για να αποφυγουν τσαμπα ταλαιπωριες.
-
Όλα σε εσένα τυχαινουν, το έχουμε πει ότι έχεις μαγνήτη.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Και με το αυτοκινητο που με εχουν σταματησει, δε μου το εχουν πει αυτο (ειναι στο ονομα του πατερα μου). Αλλα η υπευθυνη δηλωση ειναι οντως κατι καλο να γινει, επειδη ποτε δε ξερεις τι γινεται!
-
Μια δήλωση νομίζω ότι ειναι ότι πρέπει. Εκτός απο αυτο, όταν δω κάποιον Δια στο δρόμο θα τον σταματήσω να μου πει την γνώμη του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλα σε εσένα τυχαινουν, το έχουμε πει ότι έχεις μαγνήτη.Sent from my Note 3 using smoke signals.
δεν εχω μαγνητη, οταν αραζεις στα Λιμανακια κλπ, κατι πρεπει να βρουν να πουν οι μαλακες...Αλλη μια φορα μου εχουν πει να μην παρκαρω στο χωρο σταθμευσης ('εμεις για σας το λεμε, γιατι γραφουμε εδω' ), και αλλη μια φορα εμενα και σε πολλους αλλους (λογικο, γιατι συνηθως ειναι οι ιδιοι μαλακες οποτε λενε τις ιδιες μαλακιες) εχουν πει 'τι δουλεια εχεις εδω κατω απο το Πειραια, δεν ειναι πολυ μακρυα για βολτα?'.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τοτε δε θα εχει προβλημα. Εκτος αν το μηχανακι κανει θορυβο κλπ. Με εχουν σταματησει μπολικες φορες με το σκουτερ που εχω, και χωρις κρανος δε μου εχει πει κανεις τιποτα (βεβαια μενω σε αγροτικη περιοχη).Θα ήθελα να πω στους μπουρτζόβλαχους της αγροτικής περιοχής, να αρχίσουν να σας λένε τίποτις αν δεν φοράτε κράνος, αλλιώς η εν λόγω περιοχή θα πέσει θύμα του δημογραφικού προβλήματος...
Καμαρώνεις κιόλας, που ήσουν χωρίς κράνος, σε σταμάτησαν και δεν σου είπαν τίποτε! -
Ναι λένε φόρα κράνος δεν είναι πως δε λένε οι άνθρωποι αλλά κλήση δε κόβουν αυτό λέω. Πάντως στο Αίγιο άμα έχεις μαμισιο μηχανάκι δε φοβάσαι να σε γράψουν. Κυριότεροι στόχοι είναι παπια με εξάτμιση κλπ.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ναι λένε φόρα κράνος δεν είναι πως δε λένε οι άνθρωποι αλλά κλήση δε κόβουν αυτό λέω. Πάντως στο Αίγιο άμα έχεις μαμισιο μηχανάκι δε φοβάσαι να σε γράψουν. Κυριότεροι στόχοι είναι παπια με εξάτμιση κλπ.Σου εξηγώ πως αν σε γράφανε εσένα και τους υπόλοιπους, θα σωζόταν ζωές. Τώρα που δεν σας γράφουν, κάποιοι θα φάνε το κεφάλι τους.
Οι μπάτσοι ΟΦΕΙΛΟΥΝ να κόβουν κώλους για κράνος και ζώνη, όπως επίσης και για καθισματάκια για τα μικρά.
-
Για ΟΛΑ οφειλουν να κοβουν κωλους. Τριμπουρδελα ειμαστε και το κεντρο καθε πολης εγινε πουταναριο.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Για ΟΛΑ οφειλουν να κοβουν κωλους. Τριμπουρδελα ειμαστε και το κεντρο καθε πολης εγινε πουταναριο.Μαζί σου, αλλά το κράνος είναι σημαντικότερο από το παρκάρισμα, όσο κακό και να προκαλεί το τελευταίο. Γιατί το παρκάρισμα, άντε να φέρει ταλαιπωρία. Το κράνος, θα φέρει θάνατο (χοντρικά το λέω...).
Από εκεί και μετά, θα έπρεπε να αρχίσουν να κόβουν κώλους από τα σημαντικά, για να φτάσουν σε όλα. Όπως και να υπάρξει επιτέλους μια λογική τιμωρία και για την υπερβολική ταχύτητα:- Σε πιάνω με +20 χλμ πάνω από το όριο, πρόστιμο 40€ (20€ στο 10ήμερο)
-Σε πιάνω με κάτι παραπάνω, πρόστιμο 350€ (175€ στο 10ήμερο) και 2 μήνες το δίπλωμα.
Η αναλογικότητα της τιμωρίας σε όλο της το μεγαλείο!
- Σε πιάνω με +20 χλμ πάνω από το όριο, πρόστιμο 40€ (20€ στο 10ήμερο)
-
Δικιο εχεις δε λεω. Απλα στο Αιγιο ειναι καπως αλλιως. Απο την ωρα που δεν ενοχλεις δε σε ενοχλουν. Εγω προσωπικα μετα το ατυχημα που ειχα με το αμαξι και καταλαβα οτι ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα, παντα φοραω κρανος.
-
κλασικοι, χωριατες μπατσοι. αν τους κερασεις και κανενα τσιπουρο (εννοειτε εν ωρα υπηρεσιας) τοτε
θα μπορεις να περνας με σουζα μπροστα απο το τμημα. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
κλασικοι, χωριατες μπατσοι. αν τους κερασεις και κανενα τσιπουρο (εννοειτε εν ωρα υπηρεσιας) τοτε
θα μπορεις να περνας με σουζα μπροστα απο το τμημα.Ναι το ξεφτιλισες ομως... Το Αιγιο δεν ειναι η κλαπατσουτσουνα και η πολη με το ενα μπατσικο.
Έλεγχος αστυνομίας σε οδηγό