-
-
-
-
-
σκύλος αυτό θα δουλεύει ακόμα και στα τρισέγγονά σου
-
Αντε να βαλω και τον Λησταρχο... μια και ειναι το μοναδικο κομματι που κυκλοφορα ενα ελλαδι
-
Δεν βλεπω καλα απο την φωτο
Η 1200 ειναι?
Βλεπω εχεις φτιαξει και την σελα του συνοδηγου ε?
Οπως και να'χει μια παρα πολυ καλη και τιμια μοτοσυκλετα, και ειδικα η νεα 1250 ειναι ευκαιρια με κατω απο 9000€ που εχειΗ κουκλα μου σε σχηματισμο με αλλα μοντελακια
-
Κούκλες και των 2 σας οι κοπέλες
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν βλεπω καλα απο την φωτο
Η 1200 ειναι?
Βλεπω εχεις φτιαξει και την σελα του συνοδηγου ε?
Οπως και να'χει μια παρα πολυ καλη και τιμια μοτοσυκλετα, και ειδικα η νεα 1250 ειναι ευκαιρια με κατω απο 9000€ που εχειEιναι το 1250 GT K8 και η τιμη της ειναι 10.500 , δεν εισαγεται στην ελλαδα ...ακομα τουλαχιστον , απλως την ¨εχτισα' μονος μου ..Η σελα ΝΑΙ ειναι φτιαγμενη στα'πρωτυπα' της συνοδηγου
Εδω φαινεται σιγα σιγα το 'χτισιμο'
Για οποιον ενδιαφερεται περισσοτερες λεπτομεριες ΕΔΩ
-
Mπραβο, την εχεις κανει πολυ χρηστικη
Δεν εχω οδηγησει την 1250 αλλα ξερω οτι εχει πολυ ΡΟΠΗ
Για αυτο πηρα και εγω το Ζ1000, ηθελα ροπη, αυτο ειναι που μετραει, να ανοιγεις το γκαζι απο οτι στροφες να'ναι, και να σε κολαει πισω -
Happy Grannies...
Η Bonny μου μαζί με την αδελφή της (φίλου και συμφορουμά). -
Ο χρήστης After έγραψε:
Για αυτο πηρα και εγω το Ζ1000, ηθελα ροπη, αυτο ειναι που μετραει, να ανοιγεις το γκαζι απο οτι στροφες να'ναι, και να σε κολαει πισωΝαι οντως εχει πολυ ροπη ..απο τις 2000 στροφες εχει 10 χιλιογραμα και απο τις 3400 μεχρι τον κοφτη περιπου , 11,4 ,αν δεν ξερεις να την κουμανταρεις και ειδκα σε γλυστερους δρομους ειναι επικυνδυνο...
Το καβασακι εχει και αυτο ροπη αλλα απο τις 6000 και μετα που σημαινει οτι μπορεις να το ελέγξεις
-
Το παλαίμαχο superfour μου:
ΥΓ. D-Jet αν δεν σου κάνει κόπο γράψε δυο λόγια για την Bonneville, εντυπώσεις και ειδικά για αντιπροσωπεία, πιθανές βλάβες κλπ. Πανέμορφη είναι, να την χαίρεσαι
-
Ο χρήστης scotty έγραψε:
Για αυτο πηρα και εγω το Ζ1000, ηθελα ροπη, αυτο ειναι που μετραει, να ανοιγεις το γκαζι απο οτι στροφες να'ναι, και να σε κολαει πισωΝαι οντως εχει πολυ ροπη ..απο τις 2000 στροφες εχει 10 χιλιογραμα και απο τις 3400 μεχρι τον κοφτη περιπου , 11,4 ,αν δεν ξερεις να την κουμανταρεις και ειδκα σε γλυστερους δρομους ειναι επικυνδυνο...
Το καβασακι εχει και αυτο ροπη αλλα απο τις 6000 και μετα που σημαινει οτι μπορεις να το ελέγξεις
Να σου πω την αληθεια, το '07 που εχω εγω, απο τις 4000στρ εχει ηδη πολυ ροπη, το προηγουμενο οντως ειχε μερικα αλογα παραπανω στα κοκκινα(καπου 5), αλλα χαμηλα ηθελε πιο πολλες στροφες
Να φανταστεις οτι πηγαινα για δικυλινδρο λογω ροπης, αλλα τελικα με εξεπληξε με την ροπη του, και ετσι με υπερκαλυπτει
Εγω εχω πει, το bandit 1250 ειναι πραγματικα ευκαιρια σε αυτην την τιμη που δινεται
Δυστυχως ομως στην Ελλαδα εχουν φαει κολλημα με τα varkadero -
κατσε φιλε μου ..μην μπερδευεις το varadero που ειναι ον οff Μηχανη με το Bantid που χαρακτηρίζεται μηχανη τουρισμου ..καιμμια σχεση το εννα με το αλλο , εκεινο ομως που μιαζουν ειναι οτι και τα δυο εχουν 2 ροδες τιποτα μα τιποτα αλλο ..Και τα δυο ειναι πολυ καλα μηχανακια ...και μετα τον Ληστη παλι VaRADERO παρω , για να μπορω να ταξιδευω ΑΝΕΤΑ με προσιτο γκαζι ..ο ληστης εχει πολυ γκαζι και καπου σε βαζει στο τρυπακι οπως ολες οι μηχανες που εχουν γκαζι να κανεις απο καγκουριες μεχρι και να ταξιδευεις με πολλα κμ .. καπου που εμενα με εχει κουρασει
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Happy Grannies...
Η Bonny μου μαζί με την αδελφή της (φίλου και συμφορουμά).ο βήχας κ το στυλ δεν κρύβονται
οταν θα αποφασίσω να πάρω πραγματική μηχανή θα είναι σιγουρα στα υπόψην
-
Ο χρήστης scotty έγραψε:
κατσε φιλε μου ..μην μπερδευεις το varadero που ειναι ον οff Μηχανη με το Bantid που χαρακτηρίζεται μηχανη τουρισμου ..καιμμια σχεση το εννα με το αλλο , εκεινο ομως που μιαζουν ειναι οτι και τα δυο εχουν 2 ροδες τιποτα μα τιποτα αλλο ..Και τα δυο ειναι πολυ καλα μηχανακια ...και μετα τον Ληστη παλι VaRADERO παρω , για να μπορω να ταξιδευω ΑΝΕΤΑ με προσιτο γκαζι ..ο ληστης εχει πολυ γκαζι και καπου σε βαζει στο τρυπακι οπως ολες οι μηχανες που εχουν γκαζι να κανεις απο καγκουριες μεχρι και να ταξιδευεις με πολλα κμ .. καπου που εμενα με εχει κουρασειΟσο on-off ειναι το varadero, τοσο on-off ειναι και το 1098
Ισα να περασει ενα χωματοδρομο ειναι, το οποιο το κανει και οποιοδηποτε αλλο μηχανακι αν δεν το λυπασαι
Οτι ειναι ανετο, ναι ειναι, αλλα εγω δεν εθιξα το μηχανακι, αλλα τον λογο το οποιο τα αγοραζουνε οι περισσοτεροι -
-
-
Βάλτε μια φωτο από το δίκυκλό σας!