Εγω παντως θα προτιμουσα αυτοκινητο κατευθειαν απο ιδιωτη , παρά απο εμπορο
alexandros.K
@alexandros-k
Ιωαννινα - Please enter your interests
Best posts made by alexandros-k
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
-
RE: MAZDA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Α δεν σας ειπα. Επικοινωνησαν παλι απο την Μαζντα μαζι μου και μου ειπαν οτι θα παραλαβω το fl. Για το πότε δεν ξερουν. Εχουν τιμοκαταλογους , αλλά στο σιτε δειχνει ακομα το παλιο μοντελο, οπως και σε ολα τα site στην Ευρωπη , εκτος απο το σιτε της Μαζντα Γερμανιας . Εκει εχει και configurator με το fl Μαζντα 2.

-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Απο πολλά σημεια μπορει να χανει νερο. Αλλαζες παραφλου ή ηταν χρονια με παλιο παραφλου ή και σκετο νερο? Μεσα στην καμπινα παρατηρησες παραπανω υγρασια απο οτι παλιοτερα? Αν μπορεις οδηγησε το με τον αερα του καλοριφερ στο κρυο. Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις τον αερα του καλοριφερ.Απλα η θερμοκρασια να ειναι στο κρυο κι ας ειναι και κλειστο. Οδηγησε το την επομενη φορα στο κρυο το καλοριφερ και δες αν ξαναεχασε
-
RE: Μitsubishi Lancer Evo Xposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ξεθαβω το τοπικο, καθως πλεον εγινα κι εγω κατοχος ενος Evo X

Το εχω περιπου μια βδομαδα στα χερια μου. Δεν εχω να πω πολλά, το αμαξι ειναι αλλου. Δεν υπαρχει τυχαια αυτος ο μύθος που επικρατει γυρω απο τις φτερουγες. Ακομα το μαθαινω......
Να ευχαριστήσω κι απο εδω τον Νικο με το ετερο Evo Χ (Nikos-) για τις πληροφοριες που μου δινει συνεχεια, γιατι δεν ειχα ιδεα απο Evo , καθως και τον Βασιλη (The Emperor) που μου εφαγε τα αυτια να παρω φτερουγα (αλλο που δεν ηθελα).

Καποιες φωτογραφιες
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
Εγω ξερω οτι αυτοι που μαμανε, δεν μιλανε για σεξ
Αυτοι που δεν ..... ειναι σαν τους κυνηγούς και τους ψαραδες
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Καταρχην αυτος που στα αλλαξε ολα αυτα και χωρις να βρεθει το προβλημα ειναι λαμογιο. Σε βρηκε σαν ευκαιρια να βγαλει μερικα χρηματα εις βαρος σου. Ποσα πληρωσες μεχρι τωρα?
2ον ποσο νερο χανει ? Ειδες πουθενα νερα να σταζουν?
-
RE: PEUGEOT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε? Δεν ειναι ψυχοφθορο ?? Για μενα ειναι πολυ
Εδω παντως απαγορευεται . Μονο για αμαξια μπορουμε να διαφωνησουμε κοσμια, εκτος κι αν πει κανενας τα Πεζω χρεπια.
Εκει επιτρεπονται και χτυπηματα κατω απο τη μεση
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο;
Τα τελη κυκλοφοριας γραφουν το ονομα και το ΑΦΜ το ιδιοκτήτη του αυτοκινητου . Εσενα λογικα η βεβαιωση θα εγραφε 5 διαφορετικά ΑΦΜ
Εγω παλι εχω αλλη ερωτηση....Αν καποιος ειχε παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας και δεν πληρωσε να αντιστοιχα τελη κυκλ, δεν μπορει να πουλησει το αμαξι του? Ή η βεβαιωση πληρωμης τελων περασμενων ετων αφορα την περιπτωση που ειχες κανονικα τις πινακιδες και δεν κατεβαλες τα τελη ?
-
RE: VW FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@green-power said in VW FORUM:
Τι χρονολογίας το αυτοκίνητο;
T-ROC dream?
nightmare
Latest posts made by alexandros-k
-
RE: Stellantis Groupposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@criuser said in Stellantis Group:
5 ευρώ στα 100 χλμ που κάνει κάθε εβδομάδα, άρα στους 11 μήνες αφού βγάζω έξω την άδεια, θα έχει όφελος 1100 ευρώ
Με 5 καθε βδομαδα δεν βγαινει 1100
-
RE: ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#posted in Περί αυτοκίνησης
Μου εχει τυχει κι εμενα τετοιο φορτηγο μπροστα μου . Γιατι παλαντζαρουν ετσι ? Πολυ φορτιο και τελειωμενη αναρτηση ?
-
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
@w202-amg said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@alexandros-k said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
@w202-amg said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Είναι απλό να καταργήσω egt αισθητήρες μόνος ή αισιόδοξο?
Γιατι να τους καταργησεις? Μπορει να σου σωσουν το μοτερ . Εδω βαζουμε εξτρα πυρομετρα, εσυ θες να τα βγαλεις?!?
Έχω ένα παράξενο θέμα στο Audi. Βγάζει σφάλμα και στους δύο( από όταν το πήραμε)και μένει στην ecu η μέγιστη θερμοκρασία σταθερή. Ωστόσο δεν υπάρχει check, και μέσω vcds δεν φαίνεται ούτε enrichment να κάνει, ούτε προπορεια να κόβει. Κατανάλωση ίσως θα μπορούσε να είναι μικρότερη.
Boost request και actual είναι το ίδιο και φτάνει μέχρι 1500-1600mbar. Θα έπρεπε 2000.
Στο δρόμο πάνω από 4000σαλ είναι σαν να εκτοξεύεται με έντονη διαφορά.
Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη.
Ξεγελασα τους αισθητήρες με ωμικες αντιστάσεις, έπεσε η θερμοκρασία αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Για νέους δεν δίνω 500+€ ,ο ένας δεν έχει κ χώρο + λένε ότι δεν αντέχουν οι αφτερ. Θα δώσω μια ευκαιρία στις πλακέτες για κόλλημα μιας που σφάλμα γείωσης βγάζουν.Ειναι μαζι με τους λ σε εναν αισθητηρα?
Όχι ξεχωριστά είναι, ένας σε κάθε πλευρά.
2.7T Stage 1 Tune, B5 Audi S4 & Early C5 Audi A6/Allroad (APB) Performance ECU Upgrade https://eurosporttuning.com/2-7t-stage-1-tune-b5-audi-s4-early-c5-audi-a6-allroad-apb-performance-ecu-upgrade/?srsltid=AfmBOoqK7vv1MUtfkXgpOWWkGPwJCArk48Upcam7-CUlaFg9m3UBBAR8
Δεν μπορώ να βάλω της apr το σάιτ που έχει στοκ δυναμό μέτρηση, αλλά ουσιαστικά είναι ίδιο μοτίβο. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν νιώθω αυτό του διαγράμματος,στο αντίθετο λες και 4000-5500 πιάνει απότομα φουλ boost.Καλα δεν ξερεις αν φταινε οι egt αισθητηρες για το μπουστ σε "λαθος" στροφες . Το ιδιο συμβαινει και στο Πεζω το δικο μου. Εχω πειραξει ομως καταλυτη, εξατμιση, εισαγωγη. Αντε να βρεις την αιτια. Αν δουλευει σωστα και δεν εχεις αλλο θεμα, οπως αυξημενη καταναλωση απο υπερεμπλουτισμο, αστο οπως ειναι.
-
RE: Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]posted in Περί αυτοκίνησης
@sarantism said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
@panos2171 said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Υπερμεγιστο ζώο με scooter χάνοντας την έξοδο από την εθνική αποφάσισε να κάνει αναστροφή για να γυρίσει πίσω.
Κάποιοι είναι μόνο δύο χέρια δύο πόδια τίποτα παραπάνωΩχ μωρέ. Πόσο χώρο πιάνει το σκούτερ. Εντάξει ένα λάθος έκανε. Πες πως ήταν πεζός και περπατούσε. Λίγο παραπάνω όγκο πιάνει.
Αν ήταν ποδήλατο; Αν ήταν πατίνι; Τι διαφορά έχουν;
Μην τρελένεστε ρε παιδιά. Στην Ελλάδα είστε. Πταίσμα είναι.Αν δεν τον δεις ομως και τον παρεις παραμαζωμα .....
Τον σκουτεράκια; Τότε θα έπαιρνα παραμάζομα και έναν πεζό. Αν πηγαινει αργά, με 20 ή με 10χλμ και με τον μικρό όγκο που έχει, χαμπάρι δεν παίρνεις πως πάει αντίθετα.
Το καταλαβαίνεις επειδή βλέπεις τη μούρη αντί για τον κώλο της μηχανής.Είχα χάσει μια έξοδο. Έβαλα με το αμάξι όπισθεν. Είχα αναμένα αλάρμ. Σιγά σιγά πήγαινα προς τα πίσω. Με κορνάρανε....
Δλδ αν ήμουν σταματημένος τι διαφορά θα είχε;. Στην άκρη ήμουν. Με πόσο πάει η όπισθεν και αργά;Κάποια πράγματα τα μεγαλοποιούμε.
Μιλαμε για εθνικη οδο . Ολοι τρεχουν . Απογορευονται οι πεζοι νομιζω . Για να κανεις πισω μετα απο εξοδο , μπορει να εισαι πανω στην λωριδα επιταχυνσης αυτου που μπαινει στην εθνικη. Μπορει κι ο αλλος που ερχεται να σκεφτεται "εδω βγαινω 'η παραακατω?" και να παει πανω στην ΛΕΑ που εσυ κανεις πισω . Πολλά "μπορει" . Ειναι επικίνδυνο
-
Γιατι να τους καταργησεις? Μπορει να σου σωσουν το μοτερ . Εδω βαζουμε εξτρα πυρομετρα, εσυ θες να τα βγαλεις?!?
Έχω ένα παράξενο θέμα στο Audi. Βγάζει σφάλμα και στους δύο( από όταν το πήραμε)και μένει στην ecu η μέγιστη θερμοκρασία σταθερή. Ωστόσο δεν υπάρχει check, και μέσω vcds δεν φαίνεται ούτε enrichment να κάνει, ούτε προπορεια να κόβει. Κατανάλωση ίσως θα μπορούσε να είναι μικρότερη.
Boost request και actual είναι το ίδιο και φτάνει μέχρι 1500-1600mbar. Θα έπρεπε 2000.
Στο δρόμο πάνω από 4000σαλ είναι σαν να εκτοξεύεται με έντονη διαφορά.
Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη.
Ξεγελασα τους αισθητήρες με ωμικες αντιστάσεις, έπεσε η θερμοκρασία αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Για νέους δεν δίνω 500+€ ,ο ένας δεν έχει κ χώρο + λένε ότι δεν αντέχουν οι αφτερ. Θα δώσω μια ευκαιρία στις πλακέτες για κόλλημα μιας που σφάλμα γείωσης βγάζουν.Ειναι μαζι με τους λ σε εναν αισθητηρα?
-
-
RE: Περί Θητείας [#3]posted in Αντίλογος
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
ΣΑΡΑΝΤΗ, αυτό για τα αντι............. είναι παραμύθι....
Πήγα στρατό το 1977, άστα να πάνε, δεν μας έπιανε τίποτε....Ηταν παλιας τεχνολογιας τοτε Τερυ. Σε επιαναν ετεροχρονισμενα. Σιγουρα σε εχουν πιασει πλεον

-
@otso said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Κινούμαι αργά στο χάλια οδικό δίκτυο προς Ροδαυγή Άρτας...... Κατολίσθηση σε ένα σημείο, λείπει η απέναντι λωρίδα. Κόβω, εμφανίζεται τύπος γκαζωτος απέναντι, δεν συγκινείται να κόψει στοιχειωδώς, σινιάλο ατελείωτο μου κάνει ( έχω σταματήσει εν τω μεταξύ) και χωρίς να κόψει ,τιμόνια στο βρώμικο οδόστρωμα και δεν κάνει στραικ πάνω μου . Τι σκατα έχουν για εγκέφαλο γαμω το κεφάλι τους?!
Ήδη έχω σταματήσει και δεν αξιώνεται να κόψει αλλά χρόνο για σινιάλο και μλκιες έχει άπλετο. Φυσικά λόγω του χαλαρού μουντ έφαγε μόνο μουτζα.
Είναι στην ίδια κατηγορία ηλιθιων που όταν βλέπουν κάποιον να βγαίνει από κάποιο τυφλό σημείο έχουν χρόνο για κορναρισματα αλλά όχι για να σηκώσουν το πόδι από το γκάζι και να χαϊδεψουν το φρένο.
Κατά τα άλλα ας λύσουμε σαν κοινωνία πιο σύνθετα προβλήματα που μας απασχολούν. Τα τοπικ στην κατηγορία 'Αντιλογος' είναι επίπεδου πυρηνικής φυσικής για τις αμοιβάδες.Εσυ η απο ατυχημα θα πας η εμφραγμα στους κωλοδρομους που οδηγεις .
Φιλικη συμβουλη , παρατα τα ολα , βαλε εναν αμπελωνα και να φτιαχνεις κρασι . Συζυγος φιλης στο Κιατο φαρμακοποιος , αφησε το φαρμακειο φυτεψε αμπελωνα και ασχολειται με τον οινο , στις αρχες γελουσαμε με τον αδελφο της , οτι παει τουστριψε . Ελα ομως τωρα που εχει φοβερα κρασια και ειναι φιρμα . Μας κοπηκε το γελιο . Βεβαια το φαρμακειο το κραταει η γυναικα του .Θα του ειχε στρίψει οντως, αν αφηνε το φαρμακειο . Δεν το αφησε ομως. Δεν αφηνεις φαρμακειο . Ολα τα φαρμακεια εχουν κερδη
-
@panos2171 said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Υπερμεγιστο ζώο με scooter χάνοντας την έξοδο από την εθνική αποφάσισε να κάνει αναστροφή για να γυρίσει πίσω.
Κάποιοι είναι μόνο δύο χέρια δύο πόδια τίποτα παραπάνωΩχ μωρέ. Πόσο χώρο πιάνει το σκούτερ. Εντάξει ένα λάθος έκανε. Πες πως ήταν πεζός και περπατούσε. Λίγο παραπάνω όγκο πιάνει.
Αν ήταν ποδήλατο; Αν ήταν πατίνι; Τι διαφορά έχουν;
Μην τρελένεστε ρε παιδιά. Στην Ελλάδα είστε. Πταίσμα είναι.Αν δεν τον δεις ομως και τον παρεις παραμαζωμα .....
-
Κινούμαι αργά στο χάλια οδικό δίκτυο προς Ροδαυγή Άρτας...... Κατολίσθηση σε ένα σημείο, λείπει η απέναντι λωρίδα. Κόβω, εμφανίζεται τύπος γκαζωτος απέναντι, δεν συγκινείται να κόψει στοιχειωδώς, σινιάλο ατελείωτο μου κάνει ( έχω σταματήσει εν τω μεταξύ) και χωρίς να κόψει ,τιμόνια στο βρώμικο οδόστρωμα και δεν κάνει στραικ πάνω μου . Τι σκατα έχουν για εγκέφαλο γαμω το κεφάλι τους?!
Ήδη έχω σταματήσει και δεν αξιώνεται να κόψει αλλά χρόνο για σινιάλο και μλκιες έχει άπλετο. Φυσικά λόγω του χαλαρού μουντ έφαγε μόνο μουτζα.Και ειχες προτεραιοτητα αν καταλαβα σωστα, αφου το δικο του ρευμα ηταν κλειστο. Εκτος αν ηταν ανηφορα γι αυτον
Απο Ροδαυγη, βγαινει Φιλιππιαδα, σωστα?