Α δεν σας ειπα. Επικοινωνησαν παλι απο την Μαζντα μαζι μου και μου ειπαν οτι θα παραλαβω το fl. Για το πότε δεν ξερουν. Εχουν τιμοκαταλογους , αλλά στο σιτε δειχνει ακομα το παλιο μοντελο, οπως και σε ολα τα site στην Ευρωπη , εκτος απο το σιτε της Μαζντα Γερμανιας . Εκει εχει και configurator με το fl Μαζντα 2.
alexandros.K
@alexandros-k
Ιωαννινα - Please enter your interests
Best posts made by alexandros-k
-
RE: MAZDA FORUM
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητο
Απο πολλά σημεια μπορει να χανει νερο. Αλλαζες παραφλου ή ηταν χρονια με παλιο παραφλου ή και σκετο νερο? Μεσα στην καμπινα παρατηρησες παραπανω υγρασια απο οτι παλιοτερα? Αν μπορεις οδηγησε το με τον αερα του καλοριφερ στο κρυο. Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις τον αερα του καλοριφερ.Απλα η θερμοκρασια να ειναι στο κρυο κι ας ειναι και κλειστο. Οδηγησε το την επομενη φορα στο κρυο το καλοριφερ και δες αν ξαναεχασε
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητο
Καταρχην αυτος που στα αλλαξε ολα αυτα και χωρις να βρεθει το προβλημα ειναι λαμογιο. Σε βρηκε σαν ευκαιρια να βγαλει μερικα χρηματα εις βαρος σου. Ποσα πληρωσες μεχρι τωρα?
2ον ποσο νερο χανει ? Ειδες πουθενα νερα να σταζουν?
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
εγώ την μέρα τον εκλογών γίνομαι κουμπάρος σε γάμο στην Βόρεια Ελλάδα οπότε I am out
Και γιατι να μην ερθουμε εκει να φαμε και να πιουμε τζαμπα? Τζαμπα διοδια, τζαμπα φαι.... Βαλτε και κανα λεωφορειο
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
Σιγα το κατορθωμα, αυτο το κανει κι εμενα
-
RE: Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5)
H ζωη ειναι μικρη για να κανουμε παντα αυτο που "πρεπει"
Ποτε ποτε καλο ειναι να κανουμε κι αυτο που γουσταρουμε -
RE: Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Groucho Marx
-
RE: μπαταρία μάλλον καπούτ ...κ σημαντική ερώτηση
Εγω το μονο που καταλαβα, ειναι οτι η φιλη πρεπει να ειναι κανα τουμπανο, για να ασχοληθηκαν τοσοι πολλοι μαζι της
-
RE: Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο
Πηγα σημερα και οδηγησα το Swift (1,2 mild hybrid GLX) , γιατι αλλιως δεν θα με αφηνε σε ησυχία ο Λαπ . Βεβαια τι οδηγηση....ενα τεστ ντραιβ 5-6 χλμ με τον πωλητή διπλα μου.
Το αμαξακι μου αρεσε. Ειναι ευκολο στην οδηγηση , πολλη καλη ορατοτητα, πολλη καλη θεση οδήγησης,, καλο επιλογεα ταχυτητων , και καλο πατημα στο δρομο. Εχει σφιχτουτσικη αναρτηση, που δεν το αφηνει να παιρνει μεγαλες κλισεις , και του δινει μια πιο σπορ αισθηση . Γενικα ηταν καλυτερο απο αυτο που περιμενα. Βεβαια δεν ειναι σπορ αμαξι, αλλά σου δινει την αισθηση καρτ που λεει ο Λαπ. Ειναι απο τα πιο σπορ στην κατηγορια του. Αναλαφρο , με ευκολη εναλλαγη κατευθυνσης , αλλά και σταθερο ταυτοχρονα. Το σασι του νομιζω δεν ειναι και το καλυτερο σε ακαμψια , θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο , αλλά οκ 900 κιλα αμαξι ειναι. Το μοτερ του επισης καλο , αλλά ψηλα περιμενα λιγο παραπανω δυναμη. Προφανως το εχουν φυμωσει λογω ρυπων .Φρενα καλα, αν και βυθιζοταν κατω το μπροστινο μερος στο δυνατο φρεναρισμα, ομως λιγοτερο απο το MazdoYaris hybrid. Σε σχεση με το οποιο , το Σουιφτ ειναι πιο σπορ , πιο ευελικτο και πιο σφιχτο στο δρομο. Αν και το πλαισιο της Toyοta ειναι καλυτερο. Η λαμαρινα του Swift μου φανηκε λεπτη, γιατι εκανα το τεστ με το δαχτυλο (τοκ-τοκ , ειναι κανεις μεσα?) και νομιζω αν δεν προσεξεις ευκολα μπορει να γινει βαθουλωμα στο μελλον. Τα υλικα μεσα ειναι μετρια, (αν και με καλη σχεδιαση) οχι οτι θα εχεις καποιο προβλημα, αλλά μοιαζουν πιο φθηνα σε σχεση με το ΜΑζντα 2 (το γνησιο) . Οπως και ολη η κατασκευη φαινεται πιο προσεγμενη στο Mazda . Πχ μεσα στο χωρο του κινητηρα και οι αρμοκολες στους θολους ειναι εμφανεις, ενω στο 2 δεν φαινονται ετσι. Ενα αλλο που δεν μου αρεσε στο Σουιφτ ειναι το υλικο στα καθισματα. Και το μαξιλαρακι στα μαγουλα μαλακο και το υφασμα λεπτο . Εχω την αισθηση οτι θα χαλασει γρηγορα. Αυτο στην GLX, στην GL δεν ξερω πως ειναι.
Γενικα πολυ καλο αμαξακι, δεν το περιμενα. Αν δεν υπηρχε το Μαζντα ισως να ηταν η 1η μου επιλογη στα χρηματα που κοστιζει .
Ειχε δικο ο Λαπ που ελεγε για αισθηση καρτ και για το καθετο A Pillar που σου δινει πολυ χωρo . Και στο υψος μεσα , πολυ ανετο .
Latest posts made by alexandros-k
-
RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?
@panos2171 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Peugeot 308 II, 1.6 BlueHDI 105.000χλμ
Αλλαγή:
Λάδια
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο πετρελαίου100€ χωρίς ΦΠΑ
Περνανε τα 100,000χλμ αυτα τα αμαξια? Διαφορετικά τα λενε εδω μεσα
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@alexandros-k said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Να ρωτησω κατι γιατι δεν καταλαβα στα σιγουρα
Ο νομος λεει οτι πας αυτοφορο σε αυτη την περιπτωση που συζηταμε ? Γιατι διαβασα τον Adp και λεει δεν πανε (παρεθεσε και νομο, αλλά λεω μηπως εχει αλλαξει)@a-d-p said in [ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Κοινή Υπουργική Απόφαση 30870/1983 - ΦΕΚ 603/Β/19-10-1983
θ)Όταν ο οδηγός είναι μεθυσμένος ή βρίσκεται κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών, γεγονός που διαπιστώνεται με επίσημα αναγνωρισμένη μέθοδο (παράβαση των διατάξεων του άρθρ. 42 του ΚΟΚ). Η ακινητοποίηση διαρκεί μέχρι να παραλάβει το όχημα άλλος ικανός οδηγός ή μέχρι να περάσει η επίδραση που είχαν πάνω στον οδηγό το οινόπνευμα ή τα ναρκωτικά ή οι τοξικές ουσίες.
Ο οδηγός αυτόφωρο......το όχημα ακινητοποίηση
Υπάρχει κλιμάκωση των ορίων..... μέχρι ένα σημείο, δεν είναι αυτόφωρο
1... μόνο πρόστιμο 200€
2.... πρόστιμο 700€ κ αφαίρεση 90 μέρες
3.... Αφαίρεση 180 μέρες από τροχαία, αυτόφωρο, πρόστιμο 1200€ από τον δικαστή όμως + παρεπόμενη ποινή αφαίρεσης των πινακίδων του οχήματοςΑρα αυτος επρεπε να παει αυτοφορο, γιατι ηταν πανω απο το ανωτατο οριο .
Και χωρις διπλωμα για ιδια παραβαση προσφατα
Διάβασε αυτό το άρθρο....τα εξηγεί καλά
https://www.protothema.gr/greece/article/1586725/den-sunelavan-ton-45hrono-sta-hania-akolouthodas-edoli-tou-eisaggelea-na-min-stelnoun-tous-methusmenous-sto-autoforo/Συμπερασμα κατα την γνωμη μου. Υπευθυνοι κατα σειρα ειναι ο 45χρονος, ο/η εισαγγελεας που εδωσε αυτη την εντολη , οι αστυνομικοι που δεν εφαρμοσαν τον νομο (ηταν υποτροπος και επρεπε να τον κρινουν αλλιως, ασχετως τι γενικες οδηγίες ειχε δωσε ο εισαγγελεας) και φταιει και αυτος/η που παρελαβε το αμαξι και μετα το εδωσε πισω στον μεθυσμενο. Αυτα λεει η κοινη λογικη . Τωρα ποιος θα πληρωσει και πόσο.... καλα κρασια
-
Ο νομος λεει οτι πας αυτοφορο σε αυτη την περιπτωση που συζηταμε ? Γιατι διαβασα τον Adp και λεει δεν πανε (παρεθεσε και νομο, αλλά λεω μηπως εχει αλλαξει)@a-d-p said in [ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
θ)Όταν ο οδηγός είναι μεθυσμένος ή βρίσκεται κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών, γεγονός που διαπιστώνεται με επίσημα αναγνωρισμένη μέθοδο (παράβαση των διατάξεων του άρθρ. 42 του ΚΟΚ). Η ακινητοποίηση διαρκεί μέχρι να παραλάβει το όχημα άλλος ικανός οδηγός ή μέχρι να περάσει η επίδραση που είχαν πάνω στον οδηγό το οινόπνευμα ή τα ναρκωτικά ή οι τοξικές ουσίες.
Ο οδηγός αυτόφωρο......το όχημα ακινητοποίηση
Υπάρχει κλιμάκωση των ορίων..... μέχρι ένα σημείο, δεν είναι αυτόφωρο
1... μόνο πρόστιμο 200€
2.... πρόστιμο 700€ κ αφαίρεση 90 μέρες
3.... Αφαίρεση 180 μέρες από τροχαία, αυτόφωρο, πρόστιμο 1200€ από τον δικαστή όμως + παρεπόμενη ποινή αφαίρεσης των πινακίδων του οχήματοςΑρα αυτος επρεπε να παει αυτοφορο, γιατι ηταν πανω απο το ανωτατο οριο .
Και χωρις διπλωμα για ιδια παραβαση προσφατα
-
θ)Όταν ο οδηγός είναι μεθυσμένος ή βρίσκεται κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών, γεγονός που διαπιστώνεται με επίσημα αναγνωρισμένη μέθοδο (παράβαση των διατάξεων του άρθρ. 42 του ΚΟΚ). Η ακινητοποίηση διαρκεί μέχρι να παραλάβει το όχημα άλλος ικανός οδηγός ή μέχρι να περάσει η επίδραση που είχαν πάνω στον οδηγό το οινόπνευμα ή τα ναρκωτικά ή οι τοξικές ουσίες. -
RE: Ford Puma 2019
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
@axel12p said in Ford Puma 2019:
Υ.Γ. Σχετικά με τα Ιωάννινα, εκτός από την Κουκουβάγια στους Λιγκιάδες, αξίζει και η Σβούρα λίγο πιο νωρίς!
Λιγο πιασοκωλέ ομως
Λεφτα υπαρχουν
Υπαρχουν , αλλά δεν τα εχουμε εμεις
-
RE: Ford Puma 2019
@axel12p said in Ford Puma 2019:
Υ.Γ. Σχετικά με τα Ιωάννινα, εκτός από την Κουκουβάγια στους Λιγκιάδες, αξίζει και η Σβούρα λίγο πιο νωρίς!
Λιγο πιασοκωλέ ομως
-
RE: Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!
@zithos said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@alexandros-k said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@zithos said in [Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!]
Κανένα πλυντήριο δεν έχει αυλή.
Αρκετα εχουν. Αυλειο χωρο, ακαλυπτο, πως το λενε
Στα χωριά όχι στην πόλη.
Ενταξει
-
@zithos said in [Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!]
Κανένα πλυντήριο δεν έχει αυλή.
Αρκετα εχουν. Αυλειο χωρο, ακαλυπτο, πως το λενε
-
@zithos said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@tgd said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Γιατί χρησιμοποιούν το πλυντήριο για πάρκινγκ.
Το παράνομο πάρκινγκ είναι άλλη περίπτωση υπάρχει και η τροχαία για αυτό να τους πάρει τις πινακίδες, λέμε δεν θέλουν πελάτες τους διώχνουν.
Μεσα στην αυλη του πλυντηριου δεν μπορει να κοψει κληση η τροχαια
-
RE: TOYOTA FORUM
Κανεις δεν ειναι αντιToyotaιος . Εγω παντως δεν ειμαι σιγουρα . Ειχα Toyota και το εχω ακομα και ισως ξαναπαρω στο μελλον (καλα να ειμαστε) . Απλά δεν σηκωνεις απο πλακα και το παιρνεις τοις μετρητοίς αν πουμε κατι κακο για υβριδικο Toyota @bill_hsd