Εγω παντως θα προτιμουσα αυτοκινητο κατευθειαν απο ιδιωτη , παρά απο εμπορο
alexandros.K
@alexandros-k
Ιωαννινα - Please enter your interests
Best posts made by alexandros-k
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
-
RE: MAZDA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Α δεν σας ειπα. Επικοινωνησαν παλι απο την Μαζντα μαζι μου και μου ειπαν οτι θα παραλαβω το fl. Για το πότε δεν ξερουν. Εχουν τιμοκαταλογους , αλλά στο σιτε δειχνει ακομα το παλιο μοντελο, οπως και σε ολα τα site στην Ευρωπη , εκτος απο το σιτε της Μαζντα Γερμανιας . Εκει εχει και configurator με το fl Μαζντα 2.

-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Απο πολλά σημεια μπορει να χανει νερο. Αλλαζες παραφλου ή ηταν χρονια με παλιο παραφλου ή και σκετο νερο? Μεσα στην καμπινα παρατηρησες παραπανω υγρασια απο οτι παλιοτερα? Αν μπορεις οδηγησε το με τον αερα του καλοριφερ στο κρυο. Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις τον αερα του καλοριφερ.Απλα η θερμοκρασια να ειναι στο κρυο κι ας ειναι και κλειστο. Οδηγησε το την επομενη φορα στο κρυο το καλοριφερ και δες αν ξαναεχασε
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
Εγω ξερω οτι αυτοι που μαμανε, δεν μιλανε για σεξ
Αυτοι που δεν ..... ειναι σαν τους κυνηγούς και τους ψαραδες
-
RE: PEUGEOT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε? Δεν ειναι ψυχοφθορο ?? Για μενα ειναι πολυ
Εδω παντως απαγορευεται . Μονο για αμαξια μπορουμε να διαφωνησουμε κοσμια, εκτος κι αν πει κανενας τα Πεζω χρεπια.
Εκει επιτρεπονται και χτυπηματα κατω απο τη μεση
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Καταρχην αυτος που στα αλλαξε ολα αυτα και χωρις να βρεθει το προβλημα ειναι λαμογιο. Σε βρηκε σαν ευκαιρια να βγαλει μερικα χρηματα εις βαρος σου. Ποσα πληρωσες μεχρι τωρα?
2ον ποσο νερο χανει ? Ειδες πουθενα νερα να σταζουν?
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο;
Τα τελη κυκλοφοριας γραφουν το ονομα και το ΑΦΜ το ιδιοκτήτη του αυτοκινητου . Εσενα λογικα η βεβαιωση θα εγραφε 5 διαφορετικά ΑΦΜ
Εγω παλι εχω αλλη ερωτηση....Αν καποιος ειχε παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας και δεν πληρωσε να αντιστοιχα τελη κυκλ, δεν μπορει να πουλησει το αμαξι του? Ή η βεβαιωση πληρωμης τελων περασμενων ετων αφορα την περιπτωση που ειχες κανονικα τις πινακιδες και δεν κατεβαλες τα τελη ?
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
εγώ την μέρα τον εκλογών γίνομαι κουμπάρος σε γάμο στην Βόρεια Ελλάδα οπότε I am out
Και γιατι να μην ερθουμε εκει να φαμε και να πιουμε τζαμπα? Τζαμπα διοδια, τζαμπα φαι.... Βαλτε και κανα λεωφορειο

-
RE: Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
H ζωη ειναι μικρη για να κανουμε παντα αυτο που "πρεπει"
Ποτε ποτε καλο ειναι να κανουμε κι αυτο που γουσταρουμε

Latest posts made by alexandros-k
-
RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
@panos2171 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Θα τους χαιρετήσω και θα το πάω σε συνεργείο peugeot, εκεί που πάω αλλά 4 γαλλικά
Σε ποιον τα πας ?
60κ χλμ για βαλβολινες , δεν ειναι και νωρις . Λογικο ακουγεται
Σε Aygo απο οτι καταλαβα. Μερικα ανταλλακτικα ειναι λιγο τσιμπημενα , οπως και οι εργατοωρες βλεπω, Οπότε κουνα τους το μαντηλι -
RE: Αυτοκίνητα Αστυνομίαςposted in Περί αυτοκίνησης
@chrisk6 said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Είδα περίπου C-HR στα Ιωάννινα.

Δεν είχα ξαναδεί αυτό το μοντέλο σε περιπολικό!!
Δεν πρόλαβα φωτό…Να το

-
RE: Mazda CX-30posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Έφτασε η ώρα για το πρώτο "φίλημα". Σταματάω σε διάβαση να περάσει πεζός, προφανώς η πίσω χάζευε, ακούω μπαμ, καρφώθηκε από πίσω μου. Ε να πάρει λέω θα έγινε μεγάλη ζημιά..
Κατεβαίνω, της κυρίας ενα παλιο εσκορτ διαλύθηκε μπροστα, προφυλακτήρας, φαναρι, ψυγείο, τα πάντα όλα, γέμισε ο δρόμος υγρά. Κοιτάω το δικό μου, ήταν και νύχτα, δεν βλέπω κάτι παρα μόνο έφυγε η στρογγυλή τάπα στο μαύρο πλαστικό και γρατσουνίστηκε λίγο ο προφυλακτήρας δεξιά κι αριστερά. Αυτή πήγε να μου πει δεν εχεις τιποτε, παμε να φυγουμε κλπ.
Κοίταξα όσο μπορούσα από κάτω, δεν φαίνεται κάτι, ούτε στραβωμένο ούτε κάτι άλλο. Δεν είδα να έχουν αλλάξει και οι ανοχές μεταξύ πορτμπαγκαζ και προφυλακτήρα-πλαινων, ανοιγοκλεινει σαν να μην έγινε τιποτε. Ελπίζω να την βγάλουμε μόνο με την αλλαγή του μαύρου πλαστικού.Εν τω μεταξύ παρατήρησα ότι εκεί στην τρύπα την στρογγυλή έχει ένα κενό 1.5 εκατοστού περίπου, χωράει να βάλεις ένα δάχτυλο μεταξύ μαύρου πλαστικού και σασί. Ίσως αυτό το κενό απορροφάει κομμάτι της σύγκρουσης και δεν κάνει ζημιά στο σασί. Την τρώει δηλαδή ο προφυλακτήρας και γλιτώνεις, τουλάχιστον μέχρι ένα επίπεδο σύγκρουσης. Θα φανεί στο συνεργείο όταν ανέβω Αθήνα για τον πραγματογνώμονα.
Έμεινα πάντως πολύ ικανοποιημένος από το πόσο "δεμένο" είναι το αμάξι, από το μπαμ περίμενα πολύ μεγααλύτερη ζημιά. Σε αντίστοιχο τρακαρισμα με το Compact παλιότερα (συμπτωματικά πάλι γιορτινές μέρες) είχε μπει μεσα προφυλακτήρας, είχαν σπάσει βάσεις, το πλαστικό κουτί που κρατούσε την ρεζέρβα στο κάτω μέρος (αυτό μόνο έκανε 300+ (!) ευρώ γμτ την εταιρεία τους μέσα).

Κριμα

Ελπιζω να κανατε δηλωσεις και να βγαλατε φωτο. Η ζημια θα ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο οτι περιγραφεις , δυστυχως
Αλλά ολα θα φτιαχτουν, δεν εγινε κατι ανεπανορθωτο -
RE: Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!posted in Περί αυτοκίνησης
@antonakis said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Αν το επισκευάσεις, είσαι ελεύθερος να το κυκλοφορήσεις. Αν σε συμφαίρει είναι δικό σου θέμα.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω από το άρθρο.Όχι ότι θα έρχεται γερανός να στο παίρνει από το γκαράζ.
Εγω παλι καταλαβαινω οτι ψαχνουν αφορμες να τα αποσυρουν υποχρεωτικα με βαση το Euro .
Αν και οπως ειπα, δεν πιστευω οτι θα γινει τιποτα απο ολα αυτα. Τουλαχιστον οχι στις χρονολογιες που αναφερουν . Απλά φοβιζουν τον κοσμο για να τα ξεφορτωθει απο μονος του -
@alexandros-k said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Πχ να ειναι Euro 1 και να μην εχει περασει ΚΤΕΟ απο το 2026 και μετα ?
Ένα αυτοκίνητο που δεν περνάει ΚΤΕΟ και κοστίζει 10 φορές την αξία του για να επισκευαστεί τι πρέπει να γίνει κατά την άποψή σου δηλαδή? (αν δεν τα σκάσει ο ιδιοκτήτης για την επισκευή)
Ρωταω τι λεει το αρθρο , τι σχεση εχει η αποψη μου ? Εγω μπορει να θελω να το εχω σε ακινησια και σε 5 χρονια να το περασω ΚΤΕΟ και να το κυκλοφορησω .
-
Μαλλον δεν συνενοουμαστε . Υπαρχει οικειοθελής αποσυρση τωρα ναι , οχι ομως υποχρεωτικη με βασει το Euro ρυπων που λενε αυτοι .
To άρθρο που αναπαράγεται είναι σαφές.
Δεν είναι υποχρεωτική η απόσυρση (άρα στο παίρνει με το ζόρι ώστε να υπάρχει ανάγκη αποζημίωση), αλλά είναι υποχρεωτική η σωστή χρήση, συντήρηση και επισκευή του, που οδηγεί έμμεσα στην εθελοντική απόσυρση.Αν ηταν ετσι τα euro που κολλανε ?
Ξαναδιάβασε το άρθρο που ανέβασες.
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η απόσυρση θα αφορά οχήματα που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως:
Ακινησία:
Τεχνικός έλεγχος:
Κόστος επισκευής:
Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα απόσυρσης
2026: Απόσυρση οχημάτων προδιαγραφών Euro 1.Άρα θα εξετάζονται τα κριτήρια ανά έτος, ανάλογα με το euro που καλύπτει.
Δεν ανεβασα εγω το αρθρο
Το ξαναδιαβασα . Και λεει για υποχρεωτικη αποσυρση τελικα.Εσυ καταλαβαινεις οτι πρεπει να πληρει ενα απο τα κριτηρια για να αποσυρθει ενα αμαξι ?
Πχ να ειναι Euro 1 και να μην εχει περασει ΚΤΕΟ απο το 2026 και μετα ?Εγω καταλαβαινω οτι θελουν να αποσυρουν ολα τα Euro 1 απο το 2026 και μετα και ψαχνουν αφορμες
-
Μαλλον δεν συνενοουμαστε . Υπαρχει οικειοθελής αποσυρση τωρα ναι , οχι ομως υποχρεωτικη με βασει το Euro ρυπων που λενε αυτοι .
To άρθρο που αναπαράγεται είναι σαφές.
Δεν είναι υποχρεωτική η απόσυρση (άρα στο παίρνει με το ζόρι ώστε να υπάρχει ανάγκη αποζημίωση), αλλά είναι υποχρεωτική η σωστή χρήση, συντήρηση και επισκευή του, που οδηγεί έμμεσα στην εθελοντική απόσυρση.Αν ηταν ετσι τα euro που κολλανε ?
Το συγκεκριμενο δεν λεει για υποχρεωτικη αποσυρση , το λενε ή το υπονοουν άλλα παρομοια αρθρα
-
Άλλο τα αυξημενα τελη και αλλο αποσυρση ομως που λενε αυτα τα αρθρα
Μα και τώρα υπάρχει απόσυρση ως διαδικασία. Απλά δεν υπάρχει κανένα όφελος (πλέον της αξίας του μετάλλου ή έξτρα bonus σε αγορά νέου).
Μαλλον δεν συνενοουμαστε . Υπαρχει οικειοθελής αποσυρση τωρα ναι , οχι ομως υποχρεωτικη με βασει το Euro ρυπων που λενε αυτοι . Αλλο το ενα , αλλο το αλλο
Σε υποχρεωνει κανεις να αποσυρεις το αμαξι σου τωρα? Οχι -
Ενα αμαξι καποιας αξιας πως θα το αποσυρεις χωρις αποζημιωση?
Αν ένα αυτοκίνητο 20ετίας έχει π.χ. λέω εγώ τώρα 3πλάσια τέλη και ασφάλεια από ένα καινούργιο, το κίνητρο είναι η μείωση του κόστους χρήσης.
Άλλο τα αυξημενα τελη και αλλο αποσυρση ομως που λενε αυτα τα αρθρα