Lag una

alexandros.K
@alexandros-k
Ιωαννινα - Please enter your interests
Best posts made by alexandros-k
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
Εγω παντως θα προτιμουσα αυτοκινητο κατευθειαν απο ιδιωτη , παρά απο εμπορο
-
RE: MAZDA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Α δεν σας ειπα. Επικοινωνησαν παλι απο την Μαζντα μαζι μου και μου ειπαν οτι θα παραλαβω το fl. Για το πότε δεν ξερουν. Εχουν τιμοκαταλογους , αλλά στο σιτε δειχνει ακομα το παλιο μοντελο, οπως και σε ολα τα site στην Ευρωπη , εκτος απο το σιτε της Μαζντα Γερμανιας . Εκει εχει και configurator με το fl Μαζντα 2.

-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Απο πολλά σημεια μπορει να χανει νερο. Αλλαζες παραφλου ή ηταν χρονια με παλιο παραφλου ή και σκετο νερο? Μεσα στην καμπινα παρατηρησες παραπανω υγρασια απο οτι παλιοτερα? Αν μπορεις οδηγησε το με τον αερα του καλοριφερ στο κρυο. Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις τον αερα του καλοριφερ.Απλα η θερμοκρασια να ειναι στο κρυο κι ας ειναι και κλειστο. Οδηγησε το την επομενη φορα στο κρυο το καλοριφερ και δες αν ξαναεχασε
-
RE: Μitsubishi Lancer Evo Xposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ξεθαβω το τοπικο, καθως πλεον εγινα κι εγω κατοχος ενος Evo X

Το εχω περιπου μια βδομαδα στα χερια μου. Δεν εχω να πω πολλά, το αμαξι ειναι αλλου. Δεν υπαρχει τυχαια αυτος ο μύθος που επικρατει γυρω απο τις φτερουγες. Ακομα το μαθαινω......
Να ευχαριστήσω κι απο εδω τον Νικο με το ετερο Evo Χ (Nikos-) για τις πληροφοριες που μου δινει συνεχεια, γιατι δεν ειχα ιδεα απο Evo , καθως και τον Βασιλη (The Emperor) που μου εφαγε τα αυτια να παρω φτερουγα (αλλο που δεν ηθελα).

Καποιες φωτογραφιες
-
RE: Οδήγησα....posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@dettol said in Οδήγησα....:
@spiros-0 said in Οδήγησα....:
@dettol said in Οδήγησα....:
Δεν ξέρω τι θα σου προσφέρει αυτό το αυθαίρετο όριο που έχεις βάλει αλλά αφού είναι σημαντικό για εσένα, μπορείς να περιμένεις να ικανοποιηθεί
Αυτο κανω, περιμενω να ικανοποιηθει. Ξεχασα να βαλω βεβαια τις καλες επιδοσεις και κατι άλλα μικροπραγματακια.
Γιαυτο λεω, παρτε ολοι ηλεκτρικα να δουμε συντομα εξελιξεις.
εμεις, απο την μερια μας σε ευχαριστουμε, διοτι οσο καθυστερεις(-ειτε) απολαμβανουμε χαμηλη φορολογια

Και οι αλλοι ευχαριστουν αυτους που πηραν πρωτοι ηλεκτρικα και εγιναν beta testers σε αυτα , σε φορτιστες, σε apps κτλ

-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
Εγω ξερω οτι αυτοι που μαμανε, δεν μιλανε για σεξ
Αυτοι που δεν ..... ειναι σαν τους κυνηγούς και τους ψαραδες
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Καταρχην αυτος που στα αλλαξε ολα αυτα και χωρις να βρεθει το προβλημα ειναι λαμογιο. Σε βρηκε σαν ευκαιρια να βγαλει μερικα χρηματα εις βαρος σου. Ποσα πληρωσες μεχρι τωρα?
2ον ποσο νερο χανει ? Ειδες πουθενα νερα να σταζουν?
-
RE: PEUGEOT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε? Δεν ειναι ψυχοφθορο ?? Για μενα ειναι πολυ
Εδω παντως απαγορευεται . Μονο για αμαξια μπορουμε να διαφωνησουμε κοσμια, εκτος κι αν πει κανενας τα Πεζω χρεπια.
Εκει επιτρεπονται και χτυπηματα κατω απο τη μεση
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο;
Τα τελη κυκλοφοριας γραφουν το ονομα και το ΑΦΜ το ιδιοκτήτη του αυτοκινητου . Εσενα λογικα η βεβαιωση θα εγραφε 5 διαφορετικά ΑΦΜ
Εγω παλι εχω αλλη ερωτηση....Αν καποιος ειχε παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας και δεν πληρωσε να αντιστοιχα τελη κυκλ, δεν μπορει να πουλησει το αμαξι του? Ή η βεβαιωση πληρωμης τελων περασμενων ετων αφορα την περιπτωση που ειχες κανονικα τις πινακιδες και δεν κατεβαλες τα τελη ?
Latest posts made by alexandros-k
-
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
ΠΟΙΟΣ ΚΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..??!!
https://www.gocar.gr/news/feed/54541,Erxetai_apagoreysh_sthn_taxythta.html
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
σε λίγο καιρό ο νέος ΚΟΚ δεν θάναι, παρά μια
κακή ανάμνηση...!!Καλη αναμνηση θες να πεις.....
Τα ελεγε ο αειμνηστος Κ.Κ.
Οπως ελεγε . βρειτε ενα καλο αμαξι (της τοτε τεχνολογιας) και κρατηστε το
Τα ελεγε εδω και 30χρονια , ισως κι απο πιο παλιά . Ποσο μπροστα ηταν -
RE: Toyota Corolla Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@nikonino said in Toyota Corolla Cross:
@alexandros-k said in Toyota Corolla Cross:
Μαλλον καποιοι πηραν τα μοτερ σστο χερι με τα λεπτα λαδια και αναγκαστηκά εβγαλαν οδηγια για πιο παχυρευστο
Αν πας μια φορά το χρόνο για λάδια ό,τι και να του βάζεις… Απλά με τα 5w-30 ως σαν πιο παχύρευστο δεν καίγονται το ίδιο εύκολα… Αλλά μια χαρά καίγονται και αυτά. Εδώ καίγονται τα 10w-40 στην κορολα του 2003. Δουλευόμαστε με τις αλλαγές μια φορά το χρόνο; Και να μου πεις η Toyota παίζει μπάλα με ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Στις άλλες αντιπροσωπίες με τους τούρμπο κινητήρες ξέρετε τι γίνεται εκεί πέρα; Χαμός…
Αν δεν κανεις πολλά χλμ , τι πειραζει να αλλαζεις μια φορα το ετος ? Ολα ειναι αναλογα με την χρήση. Και το ιξωδες και η συχνοτητα αλλαγης.
Το πιο μεγαλο ιξωδες δεν το προτειναν λογω της καταναλωσης λιπαντικου , αλλά για την καλυτερη λιπανση και προστασια του κινητηρα -
Μαλλον καποιοι πηραν τα μοτερ σστο χερι με τα λεπτα λαδια και αναγκαστηκά εβγαλαν οδηγια για πιο παχυρευστο
-
Στο αλλο βιντεο το κανει πιο ομαλα. Ο αλλος εκανε λες και περναγε τεστ με κορινες
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν ξερω αν ειναι συχνη πρακτικη σ αυτους, αλλά εμενα μου μοιαζει για ενα οργανο , που του ηρθε να παιξει νομιμα χωρις να του πει κανεις κατι
(απο όσο ξέρω)
είναι γενική τακτική για να δημιουργηθεί ένας θύλακας χωρίς κίνηση που θα βοηθήσει στο να ... ... (διάφορα).Πχ, στην συγγρού ένας ηλίθιος πέρασε με πατίνι και έφτασε στην νησίδα όπου και αποκλείστηκε (σενάριο επιστημονικής φαντασίας).
Ένα περιπολικό δημιουργεί ένα traffic break να σπάσει λίγο η κίνηση έτσι ωστε ένας άλλος πιο μπροστά να την διακόψει πιο εύκολα να απεγκλωβίσουν το μ/νο.https://en.wikipedia.org/wiki/Traffic_break
@A-d-P το χρησιμοποιούν οι εδώ άσχετοι ή βγαίνει ο μπάρμπας με τα χέρια ψηλά και λέει στοπ στοπ στοπ;
Δεν το ηξερα. Ενδιαφερον. Ο τροπος ειναι λιγο παραξενος
-
RE: Περί ΚΤΕΟposted in Περί αυτοκίνησης
Ο οδηγός τιμωρείται επειδή δεν έχει ΚΤΕΟ. ΄Η ασφάλεια. Μόνο που αυτά δεν είναι υποχρέωση του οδηγού, αλλά του ιδιοκτήτη...
Υποτιθεται οτι αυτα θα επρεπε να τα ελεγξει ο οδηγος πριν οδηγησει το οχημα.
-
Στο βιντεο με την bmw , αυτη ειναι πρακτικη για να διακοψει την πικνη κινηση? Να κανει ενα κενο δλδ ?
Κουφος τροπος. Προβλεπεται αυτη η βλακεια ? Ασε που παραλιγο να του φυγει τοσο αποτομα που το εκανε
Και 2ον, θα δημιουργήσει πυκνη κινηση στους πισω, οπότε ποιο το όφελος?
Δεν ξερω αν ειναι συχνη πρακτικη σ αυτους, αλλά εμενα μου μοιαζει για ενα οργανο , που του ηρθε να παιξει, νομιμα, χωρις να του πει κανεις κατι -
@bathan said in Toyota Corolla Cross:
@alexandros-k said in Toyota Corolla Cross:
Οσοι "το πατατε" και κανετε ταξιδια ειναι λαθος να βαζετε 0-8
Το 0-20 ειναι προτιμοτερο σε τετοιες περιπτωσειςΠάντα κοιτάμε τι γράφει το βιβλιαράκι !!!
Δεν ειπα κατι διαφορετικο. Το γραφει στο βιβλιαρακι
-
RE: Renault 5 E-Techposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Aυτος παλια εκανε βιντεο με pc /online games . Τον εβλεπε ο γιος ενας φιλου μου (οταν ηταν 10 ετων) . Ακομα το ιδιο χαζοχαρουμενο στιλ εχει . Νομιζω. Γιατι δεν αντεχω να δω πολυ
-
Το γραφει και η ιδια η Τοyota , στο εγχειρίδιο που ποσταρε ο
@supergeorge στην πισω σελιδα .
Το 0-8 ειναι για ψυχρο καιρο και συχνες κρυες εκκινησεις
Για μεγαλες ταχυτητες και φορτια ταιριαζει το πιο μεγαλο ιξωδες . Μεχρι και 5-30 υπαρχει στα αποδεκτα ιξωδη. Το λεει η ιδια η Toyota
Οσοι "το πατατε" και κανετε ταξιδια ειναι λαθος να βαζετε 0-8
Το 0-20 ειναι προτιμοτερο σε τετοιες περιπτωσεις