Εγω παντως θα προτιμουσα αυτοκινητο κατευθειαν απο ιδιωτη , παρά απο εμπορο
alexandros.K
@alexandros-k
Ιωαννινα - Please enter your interests
Best posts made by alexandros-k
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
-
RE: MAZDA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Α δεν σας ειπα. Επικοινωνησαν παλι απο την Μαζντα μαζι μου και μου ειπαν οτι θα παραλαβω το fl. Για το πότε δεν ξερουν. Εχουν τιμοκαταλογους , αλλά στο σιτε δειχνει ακομα το παλιο μοντελο, οπως και σε ολα τα site στην Ευρωπη , εκτος απο το σιτε της Μαζντα Γερμανιας . Εκει εχει και configurator με το fl Μαζντα 2.

-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Απο πολλά σημεια μπορει να χανει νερο. Αλλαζες παραφλου ή ηταν χρονια με παλιο παραφλου ή και σκετο νερο? Μεσα στην καμπινα παρατηρησες παραπανω υγρασια απο οτι παλιοτερα? Αν μπορεις οδηγησε το με τον αερα του καλοριφερ στο κρυο. Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις τον αερα του καλοριφερ.Απλα η θερμοκρασια να ειναι στο κρυο κι ας ειναι και κλειστο. Οδηγησε το την επομενη φορα στο κρυο το καλοριφερ και δες αν ξαναεχασε
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
Εγω ξερω οτι αυτοι που μαμανε, δεν μιλανε για σεξ
Αυτοι που δεν ..... ειναι σαν τους κυνηγούς και τους ψαραδες
-
RE: PEUGEOT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε? Δεν ειναι ψυχοφθορο ?? Για μενα ειναι πολυ
Εδω παντως απαγορευεται . Μονο για αμαξια μπορουμε να διαφωνησουμε κοσμια, εκτος κι αν πει κανενας τα Πεζω χρεπια.
Εκει επιτρεπονται και χτυπηματα κατω απο τη μεση
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Καταρχην αυτος που στα αλλαξε ολα αυτα και χωρις να βρεθει το προβλημα ειναι λαμογιο. Σε βρηκε σαν ευκαιρια να βγαλει μερικα χρηματα εις βαρος σου. Ποσα πληρωσες μεχρι τωρα?
2ον ποσο νερο χανει ? Ειδες πουθενα νερα να σταζουν?
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο;
Τα τελη κυκλοφοριας γραφουν το ονομα και το ΑΦΜ το ιδιοκτήτη του αυτοκινητου . Εσενα λογικα η βεβαιωση θα εγραφε 5 διαφορετικά ΑΦΜ
Εγω παλι εχω αλλη ερωτηση....Αν καποιος ειχε παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας και δεν πληρωσε να αντιστοιχα τελη κυκλ, δεν μπορει να πουλησει το αμαξι του? Ή η βεβαιωση πληρωμης τελων περασμενων ετων αφορα την περιπτωση που ειχες κανονικα τις πινακιδες και δεν κατεβαλες τα τελη ?
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
εγώ την μέρα τον εκλογών γίνομαι κουμπάρος σε γάμο στην Βόρεια Ελλάδα οπότε I am out
Και γιατι να μην ερθουμε εκει να φαμε και να πιουμε τζαμπα? Τζαμπα διοδια, τζαμπα φαι.... Βαλτε και κανα λεωφορειο

-
RE: Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
H ζωη ειναι μικρη για να κανουμε παντα αυτο που "πρεπει"
Ποτε ποτε καλο ειναι να κανουμε κι αυτο που γουσταρουμε

Latest posts made by alexandros-k
-
RE: Αυτοκίνητα Αστυνομίαςposted in Περί αυτοκίνησης
Η Αυστριακή αστυνομία κρίνει ακατάλληλα και αποσύρει τα ηλεκτρικά περιπολικά από την ενεργό δράση
-
RE: Γελοιογραφία & Χιούμορposted in Αντίλογος
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
H διαφορά μεταξύ αυτών που έχουν τιμοκατάλογο και αυτών που δεν έχουν, είναι ότι στην πρώτη περίπτωση γνωρίζεις ακριβώς τι θα πληρώσεις.
Στην δεύτερη, αργείς πολύ να το μάθεις...

Πολλοι θα ηθελαν να ειναι ετσι . Γιατι μονο με τιμοκαταλογο εχουν πιθανοτητες
-
RE: Γελοιογραφία & Χιούμορposted in Αντίλογος
@monman2 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ο κολλητός μου με το tesla εχει γκόμενα 23 χρονών και είναι 62
Sugar daddy το λενε τα νεα παιδια
-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικάposted in Περί αυτοκίνησης
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ιδανικά οι ντήζελ μηχανές "θέλουν" να αναβοσβήνουν οσο πιο αραιά γίνεται (εξ' ου και στα καράβια σβήνουν στο τέλος της ημέρας)
Νομιζω , γιατι στο ενδιαμεσο λειτουργει ο κινητηρας ως γεννητρια . + Δεν συμφερει να σβησουν, γιατι γινεται προθερμανση στο λιπαντικο τους και προλιπανση πριν παρουν μπρος.
-
@chrisk6 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@chrisk6 said in [Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.]
Μιλαω για το 2008 μοντελο. Πολυ μακρυ κιβωτιο. Παντα οργανο μιλαμε ετσι.
Αυτο παραέκλεβε τοτε

Εκτος αν ειχαν βαλει μικροτερους τροχους και εγραφε παραπανω χλμΔεν το ειχα μετρησει με GPS να εχω ακριβεια.
Αλλα ποσο να εκλεβε? 10-15 χλμ?Τελικη ταχυτητα 175 λεει στο ιντερνετ παντως
-
@chrisk6 said in [Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.]
Μιλαω για το 2008 μοντελο. Πολυ μακρυ κιβωτιο. Παντα οργανο μιλαμε ετσι.
Αυτο παραέκλεβε τοτε

Εκτος αν ειχαν βαλει μικροτερους τροχους και εγραφε παραπανω χλμ -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@chrisk6 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εμένα με το νέο μου Suzuki Swift με φωτογράφισαν για 4 χλμ μόνο πάνω από το όριο οι αλήτες @terryp117 🤭

Τολμηρος...

Θα ειχε κανα 170αρι στο οργανο.Καπου το 2010 κατεβαινα απο Λαρισα και με το τοτε Swift (1.3) ειχε γραψει 200 το οργανο.
Μιλαμε φτερο στον ανεμο...
Έχε το νου σου, η παραγραφή αρχίζει μετά τα 30 χρόνια τουλάχιστον, όπως παραδέχθηκε κάποτε και ο Κίσινγκερ, όταν είχε βγει στη σύνταξη, οπότε πρόσεχε το τι ομολογείς...!!!
Το 2010 , ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ μου ακούγεται...!!!
1,3 Σουίφτ και 200..???, Γκρεμό προς Λάρισα από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη έχει..??!!
Μήπως κατέβαινες τον Μπράλο..?? Αλλά κι εκεί δύσκολο το κόβω..!!
Θα είχε μάλλον αρπαγμένη φλάντζα, ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ του οργάνου...!!!Swift 1.3 gti εννοει . Αρχες 90's . Στο καντραν τοσο εγραφε τελικη περιπου . Πραγματικα ηταν κατω απο 190
-
@sette said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@sette said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τη Κυριακή κατά τις 16:30, κατηφόριζα το Σχιστό προς Πειραιά. Έπαιζα 90-100 (όριο 80), σε άδειο δρόμο σχεδόν. Λίγο πριν τις μάντρες με τα μτχ, διέκρινα κάτι που δεν μου άρεσε και έκοψα... Πλησιάζοντας βλέπω περιπολικό, τύπο με 'πιστόλι' και έναν άλλο να μιλάει με οδηγό που σταμάτησε. Κάνοντας τον 'χαζό', ανάβω φλας και από τη μεσαία σιγά-σιγά σταματάω τέρμα δεξιά λίγο πίσω τους. Κάνω πως βγάζω πορτοφόλι κλπ... Περιμένω να δω κίνηση... Τίποτα... Κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω θέλετε κάτι άλλο από δίπλωμα; Αυτός που ήταν χωρίς το πιστόλι, μου λέει: 'δεν κάναμε νόημα! όλα καλά! μπορείτε να φύγετε'. Λέω μέσα μου, πάλι καλά που δεν έφαγα 150 ευρώ στο κεφάλι για 10-20 km/h παραπάνω... Αυτόν βέβαια που σταμάτησαν, με είχε προσπεράσει πριν τη κατηφόρα με καμιά 140... Πρέπει να έφτασε οισοφάγο (350 πρέπει να τα είχε τσεπούλα + 20 μέρες δίπλωμα ΑΝ είχαν καλή διάθεση...)... Καμιά συμπόνοια σε yaris καγκούρικα... Σκίστε τους όπου τους βλέπετε...
υ.γ εμένα στο Mondeo με κοπέλα δίπλα, από μακριά με περνάνε και μπάρμπα, οπότε δεν ασχολούνται συνήθως... Είμαι πολύ βαρετή περίπτωση...
Οκ ..... Αλλά γιατι σταματησες?

Για ξεκάρφωμα... και να καταλάβω αν με είχε φωτογραφίσει. Δεν γνωρίζω αν θα μου ερχόταν κλήση στο σπίτι, χωρίς να με σταματήσουν. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το πράγμα...
Θα σου εκαναν νοημα να σταματησεις νομιζω