Α δεν σας ειπα. Επικοινωνησαν παλι απο την Μαζντα μαζι μου και μου ειπαν οτι θα παραλαβω το fl. Για το πότε δεν ξερουν. Εχουν τιμοκαταλογους , αλλά στο σιτε δειχνει ακομα το παλιο μοντελο, οπως και σε ολα τα site στην Ευρωπη , εκτος απο το σιτε της Μαζντα Γερμανιας . Εκει εχει και configurator με το fl Μαζντα 2.

alexandros.K
@alexandros-k
Ιωαννινα - Please enter your interests
Best posts made by alexandros-k
-
RE: MAZDA FORUM
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητο
Απο πολλά σημεια μπορει να χανει νερο. Αλλαζες παραφλου ή ηταν χρονια με παλιο παραφλου ή και σκετο νερο? Μεσα στην καμπινα παρατηρησες παραπανω υγρασια απο οτι παλιοτερα? Αν μπορεις οδηγησε το με τον αερα του καλοριφερ στο κρυο. Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις τον αερα του καλοριφερ.Απλα η θερμοκρασια να ειναι στο κρυο κι ας ειναι και κλειστο. Οδηγησε το την επομενη φορα στο κρυο το καλοριφερ και δες αν ξαναεχασε
-
RE: PEUGEOT FORUM
Δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε? Δεν ειναι ψυχοφθορο ?? Για μενα ειναι πολυ
Εδω παντως απαγορευεται . Μονο για αμαξια μπορουμε να διαφωνησουμε κοσμια, εκτος κι αν πει κανενας τα Πεζω χρεπια.
Εκει επιτρεπονται και χτυπηματα κατω απο τη μεση -
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητο
Καταρχην αυτος που στα αλλαξε ολα αυτα και χωρις να βρεθει το προβλημα ειναι λαμογιο. Σε βρηκε σαν ευκαιρια να βγαλει μερικα χρηματα εις βαρος σου. Ποσα πληρωσες μεχρι τωρα?
2ον ποσο νερο χανει ? Ειδες πουθενα νερα να σταζουν?
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
Σιγα το κατορθωμα, αυτο το κανει κι εμενα
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
εγώ την μέρα τον εκλογών γίνομαι κουμπάρος σε γάμο στην Βόρεια Ελλάδα οπότε I am out
Και γιατι να μην ερθουμε εκει να φαμε και να πιουμε τζαμπα? Τζαμπα διοδια, τζαμπα φαι.... Βαλτε και κανα λεωφορειο
-
RE: Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5)
H ζωη ειναι μικρη για να κανουμε παντα αυτο που "πρεπει"
Ποτε ποτε καλο ειναι να κανουμε κι αυτο που γουσταρουμε -
RE: Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Groucho Marx
Latest posts made by alexandros-k
-
RE: Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
@eltonjohn said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
@k-m said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Το απόγευμα από Αθήνα προς κορινθο. Ένα μικρό δεν θυμάμαι μάρκα μπροστά μου στη μεσαία λωρίδα και εγώ δεξιά και πίσω. Ξαφνικά χωρίς φλας αρχίζει και μπαίνει το μισό στην αριστερή και ξαφνικά απότομα το επαναφέρει στη μεσαία. Βγαίνω αριστερά και το περνάω και βλέπω μέσα μια κοπελίτσα κάπου στα 25 με το κινητό στο δεξι χερι να γράφει μηνύματα.
Της έριξες χριστοπαναγίες;
Yπαρχουν κι αλλες βρισιες. Ημαρτον τετοια μερα
-
RE: Renault Captur II
@ilias-a said in Renault Captur II:
οταν οι αλλαγες ειναι σε συνετο χρονο ή χιλιομετρα η αναμειξη (με καταλληλων προδιαγραφων λιπαντικο) δε δημιουργει προβλημα, οταν εχει πιασει μουργα το λιπαντικο και ουσιαστικα εχει αυξηθει το ιξωδες του, το ξεπλυμα και η ολικη (οσο μπορει να γινει) αλλαγη στις περισσοτερες περιπτωσεις μου εχει δημιουργησει προβλημα.
Τι προβλημα Ηλια ?
-
RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ξεθυμαινουν σε γύφτους
Που το ειδες αυτο? Αυτοι ειδικα την περνανε φινα
-
RE: Απλό vs μεταλλικό χρώμα
Το Πεζω 207 που εχω , ειναι λευκο μη μεταλλικο, διπλης επιστρωσης . Πολυ καλο . Δεν εχω κανενα παραπονο . Και ηταν δωρεαν (χωρις εξτρα χρεωση δηλαδη)
-
RE: Εγγυηση και αστοχία υλικου
@sarantism said in Εγγυηση και αστοχία υλικου:
Περίπου παρόμοια περίπτωση με τη δική σου. Ο κινητήρας είναι με 95.000 χλμ που για βενζίνη θεωρείται ίσως το 1/3 της ζωής του. Εκτός αν είναι πετρέλαιο. Το ότι πληρώνουν είναι θετικό γιατί ίσως φοβούνται μελλοντικές δικαστικές εξελίξεις.
Μέτρα τον δικηγόρο στην πρώτη δίκη, τον εμπειρογνόμωνα τον δικό σου που θα έρθει σαν μάρτυρας. Αν όλα πάνε καλά χωρίς αναβολές, στον χρόνο θα γίνει η δίκη. Αν χάσουν και σε πάνε σε έφεση, περίπου στο 1200άρι είναι τα δικαστικά σου συν την νέα παράσταση του δικηγόρου συν καμιά 2 χρόνια για την εκδίκαση της έφεσης.
Πόσα τα υπολογίζεις τα έξοδα του δικηγόρου και τα δικαστικά που αν κερδίσεις θεωρητικά στα δίνουν αλλιώς τα ξανασκάς για να κάνεις αγωγή για να σου πληρώσουν τα δικαστικά σου έξοδα.
Το δικαστήριο θα επιδικάσεις όλο το ποσό δλδ 6700 ή θα υπολογίσει παλαιότητα και θα στο ρίξει στα π.χ. 4000 ευρώ;
Συν του ότι ή θα πρέπει να φτιάξεις το αμάξι με δικά σου έξοδα ή θα περιμένεις μια 5 ετία μέχρι να δεις τι θα αποφασίσει το δικαστήριο.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Τα 1800 συν από την τσέπη σου. Ή να στο γράψω αλλιώς, κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι. Είναι φίλε μου να μη σου τύχει.
Το πήγα δικαστικά και το μετάνοιωσα με όλη την ταλαιπωρία και με τους δικαστές πρωτόδικα και εφετείο να μη νοιάζονται να βρεις το δίκιο σου αλλά να πάνε στην επόμενη υπόθεση. Έκανα το λάθος να μην πάρω εκρηκτικά και να ζωστώ με αυτά. Σε τέτοιο σημείο σε φτάνουν.
Εμένα το εφετείο ήταν στην Κομοτήνη με εμένα να μένω στην Καβάλα. Η "πλάκα" ποια είναι. Ενώ είχαμε ένα νούμερο στο ξεκάρφωτο σταματούσαν τα νούμερα, ερχόταν η κλούβα με κρατούμενους, μπένανε εκείνοι για να δικαστούν και εμείς στην απ ξω να περιμένουμε να τελειώσουν (μία ώρα αναμονή). Πάει ο χρόνος "ελάτε αύριο". Από Καβάλα; Και κουβαλούσα τον δικηγόρο και τον εμπειρογνώμονα που γκρίνιαζε γιατί έχανε το μεροκάματό του.
Είναι τρέλα το τι επικρατεί και το πόσο γραμμένο στα @@ τους σε έχουν στα δικαστήρια οι.....δικαστές.....Δικαιοσύνη....Τελικα δικαιωθηκες?
-
RE: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]
@babisstinson said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@georgemit said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@dettol said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@babisstinson said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Καλημέρα,
Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις κάπως "unfollow", ώστε να μην εμφανίζονται μηνύματα στα θέματα από συγκεκριμένους χρήστες; Αντίστοιχα λογικά δεν θα σου εμφανίζονται και αν τα θέματα έχουν νέα μηνύματα κλπ.
Ευχαριστω
ναι, βρισκεις τον χρηστη και κανεις block. Ετσι δεν βλεπεις τιποτα απο οσα γραφει. Δεν δουλευει ομως οπως το block στο fb, δηλαδη εδω στο φορουμ, ο χρηστης αυτος συνεχιζει και βλεπει κανονικα ολα οσα γραφεις εσυ.
Και συνεχίζεις να τον διαβάζεις μέσα από τις παραθέσεις που του κάνουν οι άλλοι.
Ισχύει, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να βλέπω "νεο μηνυμα" από χρήστες που κουράζουν με τα ίδια και τα ίδια, συνήθως εντελώς εκτός θέματος.
Ήδη η εμπειρία μου με το φορουμ έχει βελτιωθεί το τελευταίο διήμερο.
Ναι κι εγω το ιδιο . Ειδικα οσο ηταν κατω , ολα μια χαρα
-
RE: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]
Ποιος παιζει με τον γενικο ??
-
RE: Peugeot 3008 (2024)
Καλοταξιδο το εργαλλλλειο
Σιγουρα εχει στροφομετρο -
RE: Νissan Qashqai J11 [2014-__]
Γι αυτο τα κανουν ευκαμπτα αυτα τα πλαστικα συνηθως ή βαζουν εναν ευκαμπτο συνδεσμο
-
RE: Νissan Qashqai J11 [2014-__]
@babisstinson said in Νissan Qashqai J11 [2014-__]:
Ναι οκ μεταχειρισμένο, αλλά και πάλι 40000 για να κλατάρει κάτι τόσο βασικό μου φαίνονται λίγα.
40 εκανε αυτος απο οταν το πηρε. Μπορει να ειχε άλλα 100 απο πριν . Αυτο καταλαβα