Εγω παντως θα προτιμουσα αυτοκινητο κατευθειαν απο ιδιωτη , παρά απο εμπορο
alexandros.K
@alexandros-k
Ιωαννινα - Please enter your interests
Best posts made by alexandros-k
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
-
RE: MAZDA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Α δεν σας ειπα. Επικοινωνησαν παλι απο την Μαζντα μαζι μου και μου ειπαν οτι θα παραλαβω το fl. Για το πότε δεν ξερουν. Εχουν τιμοκαταλογους , αλλά στο σιτε δειχνει ακομα το παλιο μοντελο, οπως και σε ολα τα site στην Ευρωπη , εκτος απο το σιτε της Μαζντα Γερμανιας . Εκει εχει και configurator με το fl Μαζντα 2.

-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Απο πολλά σημεια μπορει να χανει νερο. Αλλαζες παραφλου ή ηταν χρονια με παλιο παραφλου ή και σκετο νερο? Μεσα στην καμπινα παρατηρησες παραπανω υγρασια απο οτι παλιοτερα? Αν μπορεις οδηγησε το με τον αερα του καλοριφερ στο κρυο. Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις τον αερα του καλοριφερ.Απλα η θερμοκρασια να ειναι στο κρυο κι ας ειναι και κλειστο. Οδηγησε το την επομενη φορα στο κρυο το καλοριφερ και δες αν ξαναεχασε
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.posted in Περί αυτοκίνησης
Εγω ξερω οτι αυτοι που μαμανε, δεν μιλανε για σεξ
Αυτοι που δεν ..... ειναι σαν τους κυνηγούς και τους ψαραδες
-
RE: PEUGEOT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε? Δεν ειναι ψυχοφθορο ?? Για μενα ειναι πολυ
Εδω παντως απαγορευεται . Μονο για αμαξια μπορουμε να διαφωνησουμε κοσμια, εκτος κι αν πει κανενας τα Πεζω χρεπια.
Εκει επιτρεπονται και χτυπηματα κατω απο τη μεση
-
RE: Χάνει νερό το αυτοκίνητοposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Καταρχην αυτος που στα αλλαξε ολα αυτα και χωρις να βρεθει το προβλημα ειναι λαμογιο. Σε βρηκε σαν ευκαιρια να βγαλει μερικα χρηματα εις βαρος σου. Ποσα πληρωσες μεχρι τωρα?
2ον ποσο νερο χανει ? Ειδες πουθενα νερα να σταζουν?
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένωνposted in Περί αυτοκίνησης
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο;
Τα τελη κυκλοφοριας γραφουν το ονομα και το ΑΦΜ το ιδιοκτήτη του αυτοκινητου . Εσενα λογικα η βεβαιωση θα εγραφε 5 διαφορετικά ΑΦΜ
Εγω παλι εχω αλλη ερωτηση....Αν καποιος ειχε παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας και δεν πληρωσε να αντιστοιχα τελη κυκλ, δεν μπορει να πουλησει το αμαξι του? Ή η βεβαιωση πληρωμης τελων περασμενων ετων αφορα την περιπτωση που ειχες κανονικα τις πινακιδες και δεν κατεβαλες τα τελη ?
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
εγώ την μέρα τον εκλογών γίνομαι κουμπάρος σε γάμο στην Βόρεια Ελλάδα οπότε I am out
Και γιατι να μην ερθουμε εκει να φαμε και να πιουμε τζαμπα? Τζαμπα διοδια, τζαμπα φαι.... Βαλτε και κανα λεωφορειο

-
RE: Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
H ζωη ειναι μικρη για να κανουμε παντα αυτο που "πρεπει"
Ποτε ποτε καλο ειναι να κανουμε κι αυτο που γουσταρουμε

Latest posts made by alexandros-k
-
RE: Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]posted in Περί αυτοκίνησης
@w202-amg said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
https://ibb.co/ZRLpcR8s
Ήμουν 10 λεπτά από πίσω έτσι έπαιρνε όλες τις αριστερές στις περισσότερες των οποίων δεν έβλεπε λόγω βουνού. Άνοιγε προβολείς και αν δεν έβλεπε φώτα ( λες και τα φώτα των ιχ φαίνονται σε τέτοιες συνθήκες πριν δεις το αμάξι) έμπαινε έτσι. ......
Τύχη που δεν πήρε κάποιον στο λαιμό του.
Υ.γ. δεν το παίζω νομοταγής,εγώ με ιχ πατάω τη διπλή ανάλογα αν δεν βλέπω κοκ......Τηλ στο 100 αν και δεν προκειται να γινει τιποτα σ αυτους τους δρομους. Μονο αν απο τυχη ειναι καποιο περιπολικο εκει κοντα
-
RE: Αυτοκίνητα Αστυνομίαςposted in Περί αυτοκίνησης
@a-d-p said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
@panos2171 said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Υποθέτω και κατασχέσεις. Στη Χαλκιδική έχουν ένα S60 Volvo
Αν βολεύει το χρώμα, ναι
Καλα που δεν το πηραμε σε ασπρο δηλαδη

-
RE: Αυτοκίνητα Αστυνομίαςposted in Περί αυτοκίνησης
Εγω βλεπω περιπολικο toyota chr (1ης γενιας) στα Γιαννενα
Δεν ξερω αν ειναι ενα ή περισσοτερα, αλλά το βλεπω συνεχεια -
RE: Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
@lapin said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Καλημέρα, έχει κανείς κάποια πρόταση για μοντέλο ή εταιρία ελαστικών σε διάσταση 245/40 R19; Ή έστω ποια να αποφύγει κανείς;
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 . Tα εχω σε ιδια διασταση αλλά σε 18αρα ζαντα. Καλο κι οχι πολυ ακριβο λαστιχο
-
RE: Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
@realzeus said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ισχύει ότι το μέσο αυτοκίνητο με νορμάλ οδήγηση δεν λιώνει λάστιχο στην ελληνική άσφαλτο. Βέβαια τα πιο βαριά ή δυνατά αυτοκίνητα τρώνε λαστιχάκι. Εξαρτάται βέβαια και από το ίδιο το λάστιχο, δεν είναι όλα ίδια.
και τον τροπο οδηγησης
-
@ilias-a said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Ποιο λαστιχο με 30-35000κμ στον μπροστινο αξονα δεν εχει σημαντικη φθορα?
Το αμεσως καλυτερο μετα το ιδανικο για το φιλο, ειναι να βαλει τωρα 2 καινουρια λαστιχα εμπρος και σε ενα χρονο αλλα 2.Μωρε το ιδανικο ειναι να τα αλλαζεις ολα καθε 2 χρονια ή 20κ χλμ, αλλά δεν το κανει κανεις , για ευνόητους λογους . Ποση φθορα εχουν τα συγκεκριμενα , το ξερει μονο ο φιλος που ρωτησε αν θα τα κανει μπρος πισω.
-
@realzeus said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
όχι στα τελειώματα τους.
Δεν ειπε οτι ειναι τελειωμενα . Του πατερα μου εχει καινουρια λαστιχα μπροστα και πισω παλιοτερα . Δεν εφυγε ποτε