Δικό μας και φίλων μας.
Best posts made by famas
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης

Μία φώτο από το αυτοκίνητο του φίλου σου. -
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης
Από τις συναντήσεις της Παρασκευής.

-
RE: Ford Puma 2019posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Μετά από απίστευτες παλινωδίες και απάλευτες καθυστερήσεις επίκειται κι η δική μου παραλαβή, λευκό st line με έξτρα τη ρεζέρβα, τελική τιμή 21900, παραγγελία 4 Σεπτεμβρίου 2021. Το αυτοκίνητο περιμένει έκδοση αδείας και πινακίδα.
-
RE: Χρόνια πολλάposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
Χρονια Πολλα σε Cirus, Criuser, σε μενα φυσικα και σε οσους γιορταζουν.
-
RE: Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)posted in Αντίλογος
Παρουσιάστηκε το Σάββατο σε ειδική εορτή το νέο άρμα Ελληνικής κατασκευής με drivetrain από την Carlsberg και οπλισμό από τη McFarland, φέρει το Σ.Ε.Π. ΔΙΑΣ, εξ ου και το όνομα του.

Latest posts made by famas
-
RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]posted in Αντίλογος
@sette said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@famas said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@sarantism said in [Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως)
Άκουσα ανάλυση από τον Γεώργιο Φίλη το παλικάρι με τα γέννια, όχι τον άλλον το παπαγαλάκι.
Οι προβλέψεις του εν λόγω αναλυτή για τον πόλεμο στην Ουκρανία αποτελούν μνημείο αποτυχίας σε βαθμό που συναγωνίζεται το άλλο ιερό τέρας Ιωάννη Μάζη.
Έχοντας παρελθόν ολότελα λανθασμένων αναλύσεων, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τώρα είναι σωστός;Οι αναλυτές (όχι τα παπαγαλάκια), αναλύουν βάση πληροφοριών από ανοικτές πηγές και φυσικά λογικών παραδοχών. Μπορούσε να γνωρίζει πχ ότι ο Ζελενσκυ θα έκανε πίσω στη Κωνσταντινούπολη και ότι θα αποφάσιζε να καταστρέψει τη χώρα του; Θεωρητικά, θα μπορούσε να υποθέσει ότι οι Ευρωπαίοι και οι κυβέρνηση Μπάιντεν θα υποστήριζαν την Ουκρανία σαν λυσσασμένα σκυλιά, αλλά και πάλι, χρειαζόταν χρήσιμος ηλίθιος...
Μα δεν μιλάμε για αυτά. Εδώ είτε διάβαζες Real Zeus είτε άκουγες Φίλη και Μάζη ήταν ένα και το αυτό. Ο αδαής(όχι ο Real) έλεγε ότι οι Ρώσσοι δεν θα επιτρέψουν να φτάσει δυτική βοήθεια στην Ουκρανία. Κι εδώ και τέσσερα χρόνια διαψέυδεται καθημερινά. Παραδείγματα άπειρα:
https://thesseconomy.gr/ιωάννης-μάζης-σκηνοθεσία-πολέμου-η-κ/
*Πόσες φορές οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, έχουν εξαγγείλει πότε θα επιτεθεί η άλλη χώρα; Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία», τόνισε και επισήμανε ότι η απομάκρυνση του προσωπικού, διαφόρων πρεσβειών από την Ουκρανία αποτελεί την «δεύτερη φάση της σκηνοθεσίας».Επιπλέον, ο γνωστός συγγραφέας υπογράμμισε ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα συμφέρον να επιτεθεί στην Ουκρανία.*
Αλλά είπαμε, εσείς δεν διαβάζετε παπαγαλάκια
-
RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]posted in Αντίλογος
@sarantism said in [Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως)
Άκουσα ανάλυση από τον Γεώργιο Φίλη το παλικάρι με τα γέννια, όχι τον άλλον το παπαγαλάκι.
Οι προβλέψεις του εν λόγω αναλυτή για τον πόλεμο στην Ουκρανία αποτελούν μνημείο αποτυχίας σε βαθμό που συναγωνίζεται το άλλο ιερό τέρας Ιωάννη Μάζη.
Έχοντας παρελθόν ολότελα λανθασμένων αναλύσεων, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τώρα είναι σωστός; -
RE: Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]posted in Αντίλογος
@a-d-p said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@famas said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Χθες ξεκίνησα αυτή τη σειρά.... καλή μου φαίνεται
Την ξεκίνησα κι εγώ, όντως βλέπεται, ακόμα είμαι στον πρώτο κύκλο.
Άδεια για επαπειλούμενη δεν δίνουν στο UK ; Τόσο μισογύνηδες; Κι εμείς υπερασπιζόμαστε τις βάσεις τους;Μήπως μιλάς για το after the flood?

https://www.imdb.com/title/tt26745417/Nαι, αυτή.
-
RE: Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]posted in Αντίλογος
Χθες ξεκίνησα αυτή τη σειρά.... καλή μου φαίνεται
Την ξεκίνησα κι εγώ, όντως βλέπεται, ακόμα είμαι στον πρώτο κύκλο.
Άδεια για επαπειλούμενη δεν δίνουν στο UK ; Τόσο μισογύνηδες; Κι εμείς υπερασπιζόμαστε τις βάσεις τους; -
RE: Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)posted in Αντίλογος
Καλά ας υπογράψει πρώτα κάτι ο ψηλός γιατί από λόγια και σχέδια χορτάσαμε.