Όμως ομοειδή πράγματα πράγματα πρέπει να συγκρίνουμε.Βάλε λοιπόν ένα πρωσθιοκίνητο νορμάλ βιτάρα να κάνει την διαδρομή που έκανες.Κι αν έσχιζες λάστιχο,επισκευή με το κιτ θα έκανες? Εγώ απλώς θα άλλαζα λάστιχο.
δικουνα βιτ = νο βιτ ατ ολ. ρεζερβε με 150 η οριτζιναλε. το προμπλεμ με το σε τριο δεν ειναι να καμει διαδρομη τριζατη. ειναι τα σκορπισμενα τεμαχια εαν βγει απο αυτη. αλλα να ομιλησωμε και για τετρα σε σε τριο? χεχε
κοιτα, το νιβι δεν ειναι παλιο τζιβι, που ειναι σκυλομαυρο, ουτε νιτζιβι εκτος. αλλα ειδικα η βενζινα παταει γαματα, σε σημειο που αναρωτιεσαι τι εχεις παρει, παει το κωλο της και κατι ακομη, καιει ελαχιστα, δεν χαλαει, δεν σπαει, χωραει. και οταν δεις εκεινο το χωματο χωσιδι μπαινεις και βγαινεις σε ενα κομματι. και εχει ενα σκασμο οφ ροαντ αφτερ μαρκετ πραματακια. γενικα εχω δει καθε προτασις απο χαμηλη κατηγορια μεχρι πολλα φραγκα, οκ οχι επιπεδου lc. 5 χρονια ληζ εχω σπασει ρεκορ που δεν ξανακανα ενω εχω γκαφρα για οτι γουσταρω. αλλα αναλογο φαν του λιβ εντ ντράιβ δεν υπαρχει. και το τελευταιο περασμα μου απο γαλλους με το πουγκ το πεντε μηδεν οχτω ηταν σαν μιλφατο αβυζο, σαν εφ κέι κέι ενα πραμα, πηδας αλλα οπως παιρνεις το χαπι για τη πιεση: επειδη πρεπει