Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    I
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 4
    • Posts 112
    • Best 22
    • Groups 0

imr

@imr

30
    Profile views
    112
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

imr Unfollow Follow

Best posts made by imr

• RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά

@red_monster said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:

Σε ποιο πρίμιουμ SUV με αρχική τιμή πλέον των 40 k € ανήκει αυτό το πίσω άκρο ?IMG_5116.jpg

τουλαχιστον εχει Δισκοφρενα, οποτε δικαιολογει το premium

posted in Περί αυτοκίνησης
      I
      imr
    • RE: Εργένης ψάχνει όχημα

@player_gr said in Εργένης ψάχνει όχημα:

Νομίζω εννοούσε το Aircross , όχι το sedan.

Ναι aircorss εννοουσα

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      I
      imr
    • RE: Κόστος ελέγχου αυτοκινήτου

@bassstarlet said in Κόστος ελέγχου αυτοκινήτου:

Καραφλό μηχανικό με τατουάζ, δεν εμπιστεύομαι.

Ισχυει για καραφλο κουρεα.
      Αλλα καραφλο μηχανικο γιατι να μην εμπιστευτεις?

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      I
      imr
    • RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης

Να κάνω μια ερωτηση, τα Ηλεκτρικά παρκάρουν δωρεάν σε όλες τις θέσεις ελεγχομενης σταθμευσης στην Αθήνα?

I
      imr
    • RE: Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.

@n-k-9 said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41288124-honda-jazz

Πρώτο χέρι.
      Θα το κοιτάγατε;
      Αν ναι, ποιά τιμή θεωρείτε δίκαιη (υπό την προϋπόθεση πως δεν απαιτεί κάτι άμεσα);

Πριν 4 χρονια εψαχνα και εγω honda jazz, πανω απο 5 ειχαν οσα ηταν σε αριστη κατασταση. Οσα ειχαν πανω απο 250κ χλμ ειχαν 3-3500.

Ετσι οπως εχει γινει η αγορα ισως και να αξιζει εαν μπορεις να ριξεις την τιμη και εχει σωστη συντηρηση. 4000 μου φαινεται πιο λογικο εαν ειναι σε καλη κατασταση

I
      imr
    • RE: Αγορά μεταχειρισμένου : Diesel ή βενζίνη + προσθήκη υγραερίου

Δυσκολη επιλογη.

Το υγραεριο ειναι λιγο περιεργο πως θα κατσει και αν θα δημιουργησει προβληματα ειδικα σε συγχρονα αυτοκινητα.
      Απο την αλλη και τα diesel οσο πανε χειροτερευουν με adblue κτλ.

Σε euro 6 δεν θα επαιρνα τιποτα απο τα 2, θα κοιτουσα κατι σε υβριδικο.

I
      imr
    • RE: Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.

@alexandros-k said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

Ουτε το Mini cooper r53 ειναι αξιοπιστο . Το αντιθετο θα ελεγα
      Τζουλιετα αξιοπιστη σχετικα, το multiair ισως χρειαστει αλλαγη , αλλά ειναι κοστος καπου στα 1000-1500€ νομιζω
      RX8 φανταζομαι δεν θες λογω κινητηρα

Rx8 ναι δεν πλησιαζω, προσπαθω οσο μπορω να βρω μια μεση λυση σε αξιοπιστια.

Το r53 ειναι σε φαση θα ειμαι οδικη και συνεργεια η απλα εχει θεματακια?

@sarantism said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

Το Gti άστο. Εδώ καινούργιο το αγόραζες και έβγαζε θέματα. Έχει φοβερό γκάζι, κράτημα, ποιότητα κατασκευής, αλλά μέχρι εκεί. Ο κινητήρας.....
      Το yaris δεν είναι άσχημο για αξιοπιστία. Αν σου αρέσει να μην έχεις μπροστά σου τπτ και να βλέπεις ότι και ο συνοδηγός, δλδ ένα ταμπλό και τα όργανα....στο κέντρο...Καλό είναι.
      Mx5 θα βρεις σε καλή κατάσταση.
      Πας πολλά χρόνια πίσω και κράτα στην άκρη καβάντζα για τπτ απρόοπτο. Η Alfa Romeo εξαιρετική αλλά....Δεν ξέρω από αξιοπιστία. Αν είναι αξιόπιστο το Mini καλή επιλογή.
      Τώρα είδα το fiesta. Έχω το απλό το 1,4 και είναι εξαιρετικό. Κράτημα, ποιότητα κύλισης, πολύ καλό τιμόνι, αξιόπιστο, με 95 άλογα δε βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Προσωπικά με έχει κερδίσει αυτό το αυτοκίνητο. Ξεκούραστο αυτοκίνητο. Ούτε σκληρό, ούτε μαλακό στις στροφές. Αν βρεις από ιδιώτη προσεγμένο με κλειστά μάτια. Σε St θα είναι καλύτερο, αλλά με λακούβες κλπ το αντέχεις να είσαι στην τσίτα; Εσύ ξέρεις.
      Μπορείς να το βρεις σε 1.6 πετρέλαιο. Οικονομικό. Μια χαρά.

Στο φιεστα νομιζω ο 1.6 βενζινη αλλα και ο 1000ρης βενζινη στις πρωτες εκδοσεις δεν ηταν καθολου αξιοπιστοι, το φοβαμαι λιγο.
      Πετρελαιο εχω το 1.6 στο cmax πολυ καλο και αξιοπιστο. Επειδη ομως δεν θα κανω ταξιδια με το δευτερο κοιταω μονο βενζινη

I
      imr
    • RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης

@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@imr said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

ο
      το leaf είναι κατώτερο θεω

Η πρωτη σκεψη μου στο i3 ηταν. ισως και με το rex. Το κοιταω και αυτο σοβαρα

κοιτα μονο αυτο και άσε το leaf. δεν έχει και liquid cooling στις μπαταρίες και γενικά να μην πλατιαζω μια μετριότητα και κάτω είναι η υλοποιηση

για μονο πολη δεν θα κοιταζα το rex. μονο το πληρες ηλεκτρικο

το i3 ηταν εξαιρετικη υλοποιηση και η bmw με το carbon fiber σασι του που του δινει και εξαιρετικα χαμηλο βαρος εμπαινε μέσα στην παραγωγη του

αν βρεις ενα με μικρο degradation στην μπαταρια είναι οτι καλύτερο μπορεις να πάρεις σε μεταχειρισμένο

το μονο που πρεπει οπωςσδηπωτε να προσεξεις στην κατοχή του είναι οτι πρέπει να κάνεις ΜΟΝΟ ΜΕΙΚΤΗ ασφάλεια και αυτό γιατι το σασι που είναι το τεραστιο πλεονεκτημα του αυτοκινητου που του χαρίζει μικρό βαρος και είναι ταυτοχρονα εξαιρετικα ανθεκτικο ειναι και το μειονεκτημα του αφού σε ενδεχόμενη ζημια/τρακαρισμα βγαίνει κατευθείαν ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ το αμάξι. Αν έχεις μικτη δεν εχεις θεμα

Ευχαριστω! κατατοπιστικοτος!

I
      imr
    • RE: Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?

@fanis75 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

@imr said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

Εχει καποιος καποια προταση για συνεργειο ford στην Αθηνα (κεντρικα προς βορεια) για cmax 1.6diesel?

Εξουσιοδοτημένο ή όχι? Καλά λόγια έχω ακούσει για το εξειδικευμένο "Φάνης" στα Βριλήσσια. Επίσης εξαιρετικά λόγια μου έχουν πει για την Ford Κωνσντνίνου στον Σταυρό Αγ. Παρασκευής (https://ford-konstantinou.gr/).

@imr said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:

Δεν ειχα σκεφτει καθολου το θεμα σερβις πριν παρω ford και τελικα ειναι πολυ σημαντικο κομματι.

Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό, μιλάμε για 1 φορά τον χρόνο για 1 ημέρα, δεν είναι κάτι το φοβερό ακόμα και μακριά να είναι.

Ποιο πολυ με απασχολει που δεν εχω καποιον εμπιστοσυνης (ειται για βλαβη, ειτε για την συντηρηση)

Δεν με πειραζει να ειναι εξουσιοδοτημενο η οχι, ουτε να πληρωσω κατι παραπανω αρκει να μην ειναι σε σημειο αισχροκερδιας. (και σε επισημη

I
      imr
    • RE: Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.

Ακολουθησε το b-max για μικρο πολυμορφικο.

Γενικα αυτη την κατηγορια (μαζι με nissan note, honda jazz κτλ) πεθανε μαζι με τα πολυμορφικα οταν ηρθαν τα suv

I
      imr

Latest posts made by imr

@ntinaras said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

@imr said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

Καλησπερα, ειναι στην αναζήτηση για ενα δευτερο αυτοκινητο.
      Εδώ και κανα 2 χρονια κάνω συνεχώς κύκλους και δεν αποφασίζω τιποτα.

Υπαρχει ενα cmax για βασικο το οποιο μας καλυπτει. Το προβλημα ειναι ότι χρειαζόμαστε ενα δευτερο αυτοκινητο για λίγα χιλιόμετρα στην πόλη.

Μεχρι εδω καλα θα επερνα κανα yaris αλλα ψαχνω κάτι που να το γουστάρω κιόλας.

Θέλω κάτι που να τα κανει όλα, να ειναι οικονομικό και αξιόπιστο και να εχει μέχρι 10κ. Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο.

Το αυτοκινητο δεν θα κανει πολλα χιλιόμετρα οπότε δεν με απασχολεί τόσο η οικονομία (βέβαια με 2 ευρώ βενζίνη το ξανασκεφτομαι)

Μεχρι τωρα εχω σκεφτεί τα παρακατω και κανω κύκλους ανάλογα την περίοδο.

• Mx 5 nc. Καλο για δευτερο, διασκεδαστικό και πρακτικό. Με χαλάει λίγο το διθέσιο στην πρακτικότητα και η έλλειψη παρκινγκ.

• Giulietta. All around λυση όμορφο και με δύναμη. Θα ήθελα να παω σε multiair αλλα με προβληματίζει η αξιοπιστία τους.

• Mini cooper s r53. Καλο, διασκεδαστικό και υπάρχουν σε αρκετα καλές τιμές, σκεφτομαι μονο την πρώτη γενιά λόγο αξιοπιστίας.

• golf 5 gti. Καλο σε όλα αλλα πολλα τελη.

Καμιά αλλη ιδέα για αυτοκινητο πόλης για γουστα?

Suzuki swift?
      Είτε το 1.3 είτε το 1.6 αν δεν σε νοιάζουν τα τέλη.

Ναι το εχω δει, το βλεπω πιο πολυ σαν μια λογικη λυση.

Δεν με νοιαζουν τα τελη και το 1.6 ειναι αρκετα καλο, απλα με χαλαει λιγο που ειναι ατμοσφαιρικο, θα ηθελα λιγο το κατι παραπανω

I
      imr

@red_monster said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

Υπαρχει ενα cmax για βασικο το οποιο μας καλυπτει. Το προβλημα ειναι ότι χρειαζόμαστε ενα δευτερο αυτοκινητο για λίγα χιλιόμετρα στην πόλη.

Μεχρι εδω καλα θα επερνα κανα yaris αλλα ψαχνω κάτι που να το γουστάρω κιόλας.

Θέλω κάτι που να τα κανει όλα, να ειναι οικονομικό και αξιόπιστο και να εχει μέχρι 10κ. Μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο.

Το αυτοκινητο δεν θα κανει πολλα χιλιόμετρα οπότε δεν με απασχολεί τόσο η οικονομία (βέβαια με 2 ευρώ βενζίνη το ξανασκεφτομαι)

Μεχρι τωρα εχω σκεφτεί τα παρακατω και κανω κύκλους ανάλογα την περίοδο.

• Mx 5 nc. Καλο για δευτερο, διασκεδαστικό και πρακτικό. Με χαλάει λίγο το διθέσιο στην πρακτικότητα και η έλλειψη παρκινγκ.

• Giulietta. All around λυση όμορφο και με δύναμη. Θα ήθελα να παω σε multiair αλλα με προβληματίζει η αξιοπιστία τους.

• Mini cooper s r53. Καλο, διασκεδαστικό και υπάρχουν σε αρκετα καλές τιμές, σκεφτομαι μονο την πρώτη γενιά λόγο αξιοπιστίας.

• golf 5 gti. Καλο σε όλα αλλα πολλα τελη.

Το Gti άστο. Εδώ καινούργιο το αγόραζες και έβγαζε θέματα. Έχει φοβερό γκάζι, κράτημα, ποιότητα κατασκευής, αλλά μέχρι εκεί. Ο κινητήρας.....
      Το yaris δεν είναι άσχημο για αξιοπιστία. Αν σου αρέσει να μην έχεις μπροστά σου τπτ και να βλέπεις ότι και ο συνοδηγός, δλδ ένα ταμπλό και τα όργανα....στο κέντρο...Καλό είναι.
      Πας πολλά χρόνια πίσω και κράτα στην άκρη καβάντζα για τπτ απρόοπτο. Η Alfa Romeo εξαιρετική αλλά....Δεν ξέρω από αξιοπιστία. Αν είναι αξιόπιστο το Mini καλή επιλογή.
      Τώρα είδα το fiesta. Έχω το απλό το 1,4 και είναι εξαιρετικό. Κράτημα, ποιότητα κύλισης, πολύ καλό τιμόνι, αξιόπιστο, με 95 άλογα δε βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Προσωπικά με έχει κερδίσει αυτό το αυτοκίνητο. Ξεκούραστο αυτοκίνητο. Ούτε σκληρό, ούτε μαλακό στις στροφές. Αν βρεις από ιδιώτη προσεγμένο με κλειστά μάτια. Σε St θα είναι καλύτερο, αλλά με λακούβες κλπ το αντέχεις να είσαι στην τσίτα; Εσύ ξέρεις.

Τι έχει ο bwa του golf gti mk5 ?

Τι μου γράφεις.....; bwa, by the way σημαίνει; Anyway lol.
      Τα μαύρια του χάλια έχει.

Επισκόπηση AI
      19 Most Common Problems With The Volkswagen Golf | VolksmasterThe MK5 Golf GTI (2006–2010) is generally reliable but suffers from key engine issues in its 2.0L FSI/TSI engines, including critical failures of the cam follower, high-pressure fuel pump (HPFP), timing belt/chain, and PCV valve. Common problems also include severe carbon buildup on valves, diverter valve failure, and coil pack issues.
      YouTube
      YouTube
      +3

Key Engine Weak Points (BPY/FSI Engines)
      Cam Follower Wear: Critical issue where the cam follower on the high-pressure fuel pump (HPFP) wears down, leading to catastrophic engine damage if not replaced every 10k–20k miles.
      Carbon Buildup: Direct injection causes heavy carbon buildup on intake valves, leading to rough idle and power loss.
      PCV Valve Failure: The PCV valve often splits, causing a loss of boost, rough idle, and potential oil leaks.
      Diverter Valve (DV) Failure: The rubber diaphragm fails, resulting in boost leaks. Upgrading to the newer "D" revision or a piston-style valve is recommended.
      Timing Belt and Chain: The engine uses both a belt and a chain (with a tensioner). Failure of either causes catastrophic engine failure.
      YouTube
      YouTube
      +6

Other Common Issues
      Coil Packs: Prone to failure, causing misfires.
      Intake Manifold: Flaps can fail, causing check engine lights.
      Oil Pickup Pipe: Known to become blocked, causing low oil pressure.
      Coolant System: Water pump failure is common.
      YouTube
      YouTube
      +4
      For later MK5 models (2008.5–2010), the TSI engine is more robust but still prone to timing chain tensioner issues. Early "BPY" FSI engines are more likely to have cam follower issues.

Το ΑΙ Εχει μπλεξει μέσα fsi tsi τα παντα.

Από ότι ξέρω και εγώ οι 2λιτροι τσι ειναι αρκετα αξιοπιστοι

I
      imr

@realzeus said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

Στα μεταχειρισμένα ισχύει το «όποιο βρεις από αυτά που σου αρέσουν σε καλύτερη τιμή και κατάσταση». εκτός αν έχεις ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο μυαλό σου, οπότε το κυνηγάς μέχρι να βρεθεί.

Η λίστα σου είναι τόσο ποικίλη που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε γιατί ένα MX-5 δεν έχει καμία σχέση με μια Giuletta (η αλλαγή Multiair - αν χρειαστεί- έγβαινε λίγο πάνω από το 500άρικο και κάτι άλλο χοντρό δεν έβγαζε) ή Golf V GTi. Αν σ' ενδιαφέρει πισωκίνητο παιχνίδι (εκεί αναγκαστικά πας στο δίλιτρο ΜΧ-5 NC, για να μην σου λείπει τόσο πολύ η δύναμη), και όχι η πρακτικότητα ή η ροπή χαμηλά, την απάντηση επίσης την ξέρεις. Τέλος αν ενδιαφέρει να είναι παντού γρήγορο και χρηστικό, επίσης γνωρίζεις την απάντηση (κάτι σε hatchback 150-200 ίππων).

Πολύ καλή πρόταση και το Fiesta ST που αναφέρθηκε παραπάνω. Αν πας σε αυτήν την κατηγορία έχει κι άλλα ωραία πυραυλάκια, όπως το i20 N. Θα απέφευγα πάντως Mini, για λόγυος κοπανήματος και αξιοπιστίας.

Αλλά στο τέλος καταλήγουμε στο τι θα βρεις στην αγορά και πόσα λεφτά θέλεις να ξοδέψεις...

ΥΓ: Τις τουρμπίνες δεν θα τις φοβόμουν. Το μισό φόρουμ έχει τούρμπο, κανέναν δεν θυμάμαι να την πήρε στο χέρι...

Αυτό ειναι και το προβλημα μου εχω πολλα μοντέλα στα υπόψιν και ειναι τεράστια λίστα.

Το ιδανικό και λογικό οπως εχω σκεφτεί ειναι καποιο μικρό hot hatch.

Μου αρεσει πολυ και το up gti αλλα δεν υπάρχουν πολλα στην αγορά και ειναι τσιμπημένα.

Το fiesta st με τον 1.6 ειναι γενικα αξιόπιστο?
      Για τους 1000 τα ξέρω πανω κατω

I
      imr

@a-d-p said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα ντίζελ – Τι αλλάζει στα ΚΤΕΟ

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/sfiggei-o-kloios-gyro-apo-ta-ntizel-ti-allazei-sta-kteo/

Δηλαδή όσοι εχουν απο 10-13 περνανε ετσι? 🤣 η κάτι διαβάζω λάθος?

I
      imr

Χτες ειδα ότι το ντιζελ έφτασε παραπάνω απο τη βενζίνη.

Βρήκαν ευκαιρία να τσιμπήσουν τις τιμές πριν την επιδότηση?

I
      imr

πρώτο αν είναι γρήγορο, το αυτοκίνητο που έχεις εννοώ, αλλά σαν δεύτερο για εμένα μην ψάχνεις κάτι γρήγορο 10+ χρόνια. Τα γρήγορα συνήθως αυτοί που τα έχουν αν κρίνω από εμένα, τα χαίρονται στα γκάζια.
      Δε θα το πάρω γρήγορο για να το πηγαίνω αργά. Θα το πιέσω. Αν ξέρεις τον ιδιοκτήτη καλά, εντάξει. Αν δεν τον ξέρεις.....
      Μη μπεις δλδ σε μπελάδες. Και άντε αν μπεις να βγεις εύκολα και μην τρέχεις από μάστορα σε μάστορα για να βγάλεις άκρη.
      Η ατμόσφαιρα, είναι λιγότερο κοστοβ

Συμφωνω, ενα cmax diesel εχω τωρα, δεν ειναι γρηγορο αλλα για οικογενειακες μετακινησεις ειναι οτι πρεπει, παει ξεκουραστα παντου. Πριν ειχα ενα scirocco 1.4 200 αλογα για 10 χρονια. Δεν το λες τρελα γρηγορο αλλα ειχε πολυ καλη συνολικη αισθηση.

Γενικα εχω στο μυαλο μου οτι τοσο παλιο αυτοκινητο θα χρειαστει πραγματα, και η θα τα πληρωσω στην αγορα η μετα.

Το civic μαρεσει θεωρητικα αλλα ποτε δεν τα συμπαθησα εμφανισιακα.

I
      imr

@scotch said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/52926331-bmw-i3

Αν έχεις πρόσβαση σε πρίζα, καλοτάξιδο.

Αν ειχα μπριζα το ειχα παρει χτες.

Δυστυχως δεν εχω αυτην την στιγμη και ουτε προβλεπεται για τα επομενα 2 χρονια

I
      imr

@ektoras said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

Ψάξε και για Suzuki swift sport σε αυτά τα χρήματα.

Το εχω και αυτό στα υπόψιν.
      Με χαλάει λίγο το ατμοσφαιρικό αλλα ειναι πολυβκαλη λυση

I
      imr

@alexandros-k said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

Ουτε το Mini cooper r53 ειναι αξιοπιστο . Το αντιθετο θα ελεγα
      Τζουλιετα αξιοπιστη σχετικα, το multiair ισως χρειαστει αλλαγη , αλλά ειναι κοστος καπου στα 1000-1500€ νομιζω
      RX8 φανταζομαι δεν θες λογω κινητηρα

Rx8 ναι δεν πλησιαζω, προσπαθω οσο μπορω να βρω μια μεση λυση σε αξιοπιστια.

Το r53 ειναι σε φαση θα ειμαι οδικη και συνεργεια η απλα εχει θεματακια?

Στο φιεστα νομιζω ο 1.6 βενζινη αλλα και ο 1000ρης βενζινη στις πρωτες εκδοσεις δεν ηταν καθολου αξιοπιστοι, το φοβαμαι λιγο.
      Πετρελαιο εχω το 1.6 στο cmax πολυ καλο και αξιοπιστο. Επειδη ομως δεν θα κανω ταξιδια με το δευτερο κοιταω μονο βενζινη

I
      imr

@panos2171 said in Επιλογή δεύτερου αυτοκινήτου.:

εγώ θα έλεγα fiesta st mk7 , νομίζω είναι πιο κοντά στα θέλω σου

Ναι τα εχω δει, πως ειναι απο αξιοπιστία?

I
      imr
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ