Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες που προσπαθούν να δώσουν ένα καλύτερό κόσμο στα παιδιά τους.
Best posts made by yem
-
RE: Χρόνια πολλά
-
RE: Skoda Fabia MK4 2021
Δεν θα το βγάλει σε GTEC? Εκεί θα πούλαγε καλά με Φ.Α.
-
RE: Toyota Corolla 2019
Δεν φαντάζεσαι , κάθε μήνα έρχεται και από μία βλακεία .
Την τσακίζουμε με τα παιδιά και πάμε στην επόμενη.
.
Η καλύτερη ever σαβουροαγορά :Την πετάς και κολλάει στο τζάμι...πολύ γέλιο
-
RE: Carspotting [#7]
Ήρθαν τα πρώτα ID Buzz, λόγο ελλείψεων στους ημιαγωγούς λείπουν κάποια εξαρτήματα αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει ανάκληση
-
RE: Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]
Δεν μου αρέσει που οι δρόμοι έχουν γίνει κάτι ανάμεσα σε ζούγκλα και σε ρινγκ . Παντού διπλοπαρκαρισμένα με αλάρμ για να μην "ενοχλούν" , παντού νταήδες που δεν σταματάνε σε στοπ , μαλάκες που δεν σκέφτονται ότι το φανάρι είναι πορτοκαλί και μπροστά η διασταύρωση έχει ήδη "κλείσει" και απλά προχωράνε μέχρι να μην περνάει ούτε μηχανάκι αο την διασταύρωση , εξυπνοκαριόλιδες που η αναμονή στην ουρά στο φανάρι δεν είναι για αυτούς γιατί ο χρόνος τους είναι σίγουρα πιο πολύτιμος από τον δικό σου και περνάνε πρώτοι μπροστά από το φανάρι προσπερνώντας όλους του ηλίθιους που περιμένουν . Μλκες μου τι να πω σήμερα τους είδα όλους αυτούς μαζεμένους Χ10 φορές χειρότερα από'τι τα γράφω ...Sorry για την γλώσσα αλλά...
-
RE: Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα!
Μια καλαίσθητη κούπα για να πίνω την βιεννέζικη σοκολάτα μου όταν είμαι στο σαλέ
https://toleiritoukokora.gr/product/koupa-koutsou-be-loved/
![alt text](
Latest posts made by yem
-
RE: ΟΔΗΓΗΣΗ Ακατάλληλα Υποδήματα (Σαγιονάρα Παντόφλα κλπ)
@jamesd said in ΟΔΗΓΗΣΗ Ακατάλληλα Υποδήματα (Σαγιονάρα Παντόφλα κλπ):
Puma speedcat (sparco)
Αααααχχχχχχχ, τι μου θύμισες...
Πριν 30 χρόνια Το μισό Μπουρνάζι και η μισή Πετρούπολη με seicento sport φόραγε sparco από Ayia Varavara για να έχει γκάζι / φρένο τακούνι...
-
RE: Τρακαρισμένο αυτοκίνητο
Με μια αλοιφούλα είναι κομπλέ , μην μασάς !
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
@green-power said in BMW 1 Series F70 (2024):
Σκέψου πως μου φαίνεται εμένα ο άσος που είχα ατμοσφαιρικό fiesta του 10 με 96 άλογα...
Οι περισσότεροι κάπως έτσι είμαστε , μπήκαμε σε έναν αυτοκινητιστικό λήθαργο και απο τα "ψόφια" ατμοσφαιρικά βρεθήκαμε με τούρμπο - οθόνες και 18" ζάντες χααχχααχαχα .
Άντε και το επόμενο ηλεχτρικό
-
Βρε εννοείται να το χαίρονται όλοι όσοι το αγόρασαν δεν το συζητάμε, και σίγουρα δεν συγκρίνεται οδηγικα με b-suv ούτε και με c suv, αλλά δεν μπορούμε να λέμε για πορτμπαγκαζ ότι δεν έχει σημασία σε C-hatch! Και στην τελική δεν μιλάμε για κανένα super car ή για κανένα special edition Μοντέλο Για Το entry level της bmw μιλάμε
-
RE: Γελοιογραφία & Χιούμορ
@george-0 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Εντάξει αυτή είναι η μαλακία με τον τραμπ
Αυτό δεν είναι μλκια, χάρισμα είναι
-
RE: Γελοιογραφία & Χιούμορ
Εμένα μου κάνει για :
-Τι έχεις μωρό μου?
-Τίποτα.
-όχι τώρα που έχει ματς -
RE: Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]
@dettol said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Ξεκινησε Landman, Dune prophecy και Silo. Αφηστε κατω τα τιμονια και πιαστε τα τηλεκοντρολ!
ω ρε φίλε , και δεν τελείωσα ακόμα true detective και From... ευτυχώς (?) έχω ακόμα αναρρωτική οπότε θα προλάβω κατς απ
-
RE: Renault Clio V
@jimkl-0 said in Renault Clio V:
Dynamic έκδοση έχω και εγώ μοντέλο 2021, σε αυτή τη θέση εμένα έχει το ECO. Μήπως είναι μαρκετίστικό και απλά αλλάζει το όνομα ενώ ουσιαστικά είναι το ίδιο?
Όχι έτσι είναι.απλά έχεις την standard χαρτογράφηση με eco mode και normal mode δεν έχεις το sport mode.
-
@vagkirk said in BMW 1 Series F70 (2024):
100-120 λίτρα παραπάνω χώρου και μάλιστα μόνο σε ύψος ενός B suv δεν κάνουν τη διαφορά για ογκώδη καρότσια , παρκοκρέβατα κλπ συμπράγκαλα που θέλετε.
Δεν μιλάμε μόνο για παρκοκρέβατα και για καρότσια αλλά και όλα τα άλλα συμπρακαλα που θέλουν τα παιδιά μαζί.
Όταν είσαι 20-30 πόντους μακρύτερος από ένα BSUv τότε δεν δικαιολογεί να έχεις και τόσο μικρότερο πορτ μπαγκαζ.Σχεδιαστικά πάντως τα σπάει.
-
RE: Renault Clio V
@archiezulu said in Renault Clio V:
Εγώ την dynamic έχω μοντέλο 2020 και δεν έχει
Για τα clio δεν ξέρω , αλλά τα Captur τα dynamic του 2020 δεν είχαν στον στανταρτ εξοπλσιμό . Την επόμενη χρονιά είχαν my sence με τα drive mode και κάποια με κρυφό φωτισμό