@zaxosm said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Φτάσαμε λοιπόν αισίως τα 10000χλμ στο πρώτο μας 5μηνο. Δύο προβλήματα που έχω εντοπίσει έχουν μεταφερθεί στην αντιπροσωπεία. Το ένα είναι κάποιες γραμμές στην αριστερή πλευρά του Infotainment, οπότε παραγγείλανε νέο και περιμένω (ήδη 1+ μήνα.....) και επίσης μία γρατζουνιά στην πόρτα του συνοδηγού που είναι εκεί από όταν το παρέλαβα για την οποία μου έχουν πει θα βάψουν την πόρτα στα πλαίσια της εγγύησης, αλλά προσωπικά το τρενάρω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να βαφτεί η πόρτα τόσο νωρίς.
Κατά τα άλλα όλα είναι όπως αρμόζουν σε ένα τέτοιο όχημα. Εξαιρετικά άνετη κύλιση, και άνετη οδήγηση. Καταπίνει όμορφα τα χιλιόμετρα - δεν έχει φτιαχτεί για να κάνεις μαγκιές στις στροφές, άλλωστε δε με προδιαθέτει και ιδιαίτερα το τιμόνι. Βέβαια το μάχιμο χειροκίνητο κιβώτιο δίνει μια πινελιά να το κυνηγήσεις λίγο - και μου θυμίζει πως είμαι οδηγός σε σχέση με το βαρετό αλλά καθόλα άξιο στην πόλη inster.
Είναι ένα αυτοκίνητο που χαίρεσαι στα ταξίδια και στις εξορμήσεις. Γενικά ένα πολύ ισορροπημένο αυτοκίνητο χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα σε κάποιον τομέα αλλά που θα κάνει εξαιρετικά την δουλειά του. Οι χώροι είναι απίθανοι - δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο αυτοκίνητο - και πραγματικά μου έχουν λύσει τα χέρια. Αν εξαιρέσεις το βάθος του χώρου αποσκευών λόγω μπαταρίας που όμως λόγω της συρώμενης εταζέρας το σώνει εύκολα δίνοντας ύψος προς την οροφή, χωράει σχεδόν τα πάντα.
Τέλος να πω πως οι πολλαπλοί σύνδεσμοι πίσω, κάνουν μεγάλη διαφορά στην οδήγηση και στις αντιδράσεις σε απότομες ανωμαλίες ειδικά σε στροφές. Ουσιαστικά δεν αισθάνομαι αυτό το πέταγμα και αλλαγή κατεύθυνσης που αισθανόμουν κυρίως στο t-cross με τον ημιάκαπτο πίσω.
Αυτό το "πέταγμα" πάνω σε ανωμαλία σε στροφή το αισθανόμουν με το Focus MK2 με πολλαπλούς ενώ το Crossland περνάει ακλόνητο με ημιάκαμπτο, το ίδιο και το Megane 3 του αδερφού...Ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων...