-
Πολλών ειδών έρευνες.
Αυτή ήτανε για το iq.
Υπάρχουν και άλλες παρομοίου βεληνεκούς. Για νέες μπαταρίες ας πούμε. Αλλη για τα χάρτινα καλαμάκια. Αλλες για τη σωτηρία του πλανήτη μέσω μπαταριοκίνησης.
Η παρακάτω από τον αγαπητό Αρκά.
-
@manast said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Η παρακάτω από τον αγαπητό Αρκά.
-
Την επόμενη φορά που θα ζητήσεις βοήθεια από την επιστήμη ή θα χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία, ζήτα τις γνώσεις και την βοήθεια του Αρκάς.
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Αυτό λίγο πιο μεγάλο αλλά είναι πολύ μικρό γενικά. Άνετα παρκάρει και στην πόλη.
Αλλά δες χώρους.
Πως τα καταφέρνουν;
με ελειψη μπαρών και οποιουδήποτε μελέτης για παραμορφωση ζωνων απορρόφησης συγκρουσης μπορεις να βάλεις λαμαρίνα χαρτί και με καλή διαθεση να εκμεταλευτείς καθε σπιθαμη του εναπομείνοντα χώρου και γίνονται θαύματα
παρολα αυτα εντυπωσιακα τα κουτακια
-
@dublin said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
https://www.motomag.gr/news/epikairotita/benzinadiko-fantasma-stin-oinoi-leitoyrgoyse-13-hronia-paranoma-diakinontas
Τόσα πολλά λεφτά βγάζουν;! Υπάρχει κανείς βενζινας να μας πει;! Και για 18.000.000 πλήρωσε 150.000;! Ούτε καν 10μυρια;!Θα μπορούσε η εταιρία να του κάνει αγωγή για παράνομη χρήση εμπορικού σήματος και να ζητήσει τα λεφτά που θα κέρδιζε αν του πουλούσε αυτή όλα αυτά τα 18 μύρια. Αλλά δεν έχουν φαντασία οι εισαγγελείς!
-
Οι γιαπωνέζοι τα καταφέρνουν με σχεδόν fisheye φακό και ενήλικα επιβάτη στις διαστάσεις που είχαμε μεις 12 χρόνων.
Επίσης αν μπεις στην καρότσα ενός ψηλού Transporter παρόμοιους χώρους έχει.
Αλλά όποιος δεν είναι 65 κιλά 1.72, θα έστριβε κατά λάθος και θα έπαιρνε μαζί του και τα τραπεζάκια... -
Άμα δε σε θέλει ρε παιδάκι μου...
Πάρε κανά Σουζούκι, λιγότερο θα τρίζει. -
@antonakis said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Πάρε κανά Σουζούκι, λιγότερο θα τρίζει.Το ποσταρα και εγώ κάπου νομίζω! Να του δώσει ο Γάτος το 3008 να γελάσουμε!
700.000€..σιγα το όχημα, 15 Tesla θα είχε πάρει!
Υπάρχει κάποιος που δεν του την έχει πει αυτός ο άνθρωπος;?! Νομίζω του τελείωσαν στην Ελλάδα και τη Euroleague και έχει πιάσει άλλες κοινωνικές ομάδες, εταιρείες και θεσμούς!
-
Τις Μερκ τις βρίζει χρόνια τώρα, υπήρχε και βίντεο πριν 1-2 χρόνια με βρισίδια. Πάντως τα αγγλικά του είναι καλά, μόνο ένα λαθάκι είδα.
-
@realzeus said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Τις Μερκ τις βρίζει χρόνια τώρα, υπήρχε και βίντεο πριν 1-2 χρόνια με βρισίδια. Πάντως τα αγγλικά του είναι καλά, μόνο ένα λαθάκι είδα.
Τόσο βρισιδι ρίχνει στα Αγγλικά, έμαθε!
Το θυμάμαι.. έχω κάτι φίλους τρελούς βαζελους και μου στέλνουν τι ποσταρει να γελάμε! Αλλά τόσα χρόνια τον γουστάρουν.. τώρα που έριξε την ομάδα στα τάρταρα μου τα μασάνε..
-
Κρίμα πάντως για έναν ΠΑΟ να σέρνεται έτσι. Για μπάσκετ μιλάω πάντα.
-
Πάρε κανά Σουζούκι, λιγότερο θα τρίζει.700.000€..σιγα το όχημα, 15 Tesla θα είχε πάρει!
Μα γιατί γράφετε ό,τι σας κατέβει? 🧠
Εγω έχω μάθει στο forum (καρατσεκατισμένα), ότι εγώ, και οι υπόλοιποι βέβαια που δεν έχουμε πάρει μπαταριοκίνητο, το κάνουμε γιατί είμαστε ή άφραγκοι, ή τσιφούτηδες . -
Πάρε κανά Σουζούκι, λιγότερο θα τρίζει.700.000€..σιγα το όχημα, 15 Tesla θα είχε πάρει!
Εγω έχω μάθει στο forum (καρατσεκατισμένα), ότι εγώ, και οι υπόλοιποι βέβαια που δεν έχουμε πάρει μπαταριοκίνητο, το κάνουμε γιατί είμαστε ή άφραγκοι, ή τσιφούτηδες .Νομίζω ότι χιούμορ έκανε ο dublin. Δεν είναι fan της Tesla.
-
Εγω έχω μάθει στο forum (καρατσεκατισμένα), ότι εγώ, και οι υπόλοιποι βέβαια που δεν έχουμε πάρει μπαταριοκίνητο, το κάνουμε γιατί είμαστε ή άφραγκοι, ή τσιφούτηδες .Νομίζω ότι χιούμορ έκανε ο dublin. Δεν είναι fan της Tesla.
Χιούμορ κάνει και ο @manast ! Βέβαια θα μπορούσα να γράψω 20 Corolla και να ήμουν αυταποδεικτα σωστός
-
Πάρε κανά Σουζούκι, λιγότερο θα τρίζει.Χιούμορ κάνει και ο @manast ! Βέβαια θα μπορούσα να γράψω 20 Corolla και να ήμουν αυταποδεικτα σωστός
20 Corolla!!? Και τι να τα κάνει τόσα ...διαστημόπλοια!??
-
Θα τα κάνει δώρο στους παίκτες.
Τιμωρία από τις λίγες... -
Τις βρίζει χρόνια τώρα αλλά όλο με τέτοιες κυκλοφορεί....
-
Κι εγώ άμα είχα τα φράγκα του μόνο Mercedes θ' αγόραζα.
Με τόσα λεφτά που δίνει, μπορεί και να τις βρίζει ελεύθερα κιόλας.
Δεν θα παρεξηγηθεί η Mercedes, θα τον συγχωρεί φαντάζομαι -
Καλά αν και λάτρης της Merc, αν είχα τα λεφτά του μάλλον θα έπαιρνα Cayman GT4 RS. Ωραία και η Merc αλλά το άλλο πρέπει να είναι ανώτερο, πιο στριφτερό.
Γενικά επιλογές υπάρχουν, κρίμα που δεν έχουμε τα χρήματα!
-
@diego1960 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Γενικά επιλογές υπάρχουν, κρίμα που δεν έχουμε τα χρήματα!
Συμφωνώ και επαυξάνω
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!