Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 4
    • Posts 2002
    • Best 287
    • Groups 0

sargus

@sargus

734
    Profile views
    2002
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

sargus Unfollow Follow

Best posts made by sargus

• RE: Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum

Στο Civic όπως και στα Focus/Xceed-ProCeed θα είμαι ανένδοτος ότι και να λέει το marketing η διαφήμιση αλλά και οι εδώ οπαδοί των δύο αυτών μοντέλων. Μόνο 1.5T, μόνο μηχανικό κιβώτιο. Δεν θέλω ούτε 1000cc mh με άλογα από 1500cc, ούτε DCT, ούτε eCVT/CVT, ούτε HEV. Απλά πράγματα. ΔΕΝ με πείθουν, ΔΕΝ είναι 'το ίδιο' τα 150ps από 1000cc mh ή από eHEV και από 1500cc non mh με μηχανικό πως να το κάνουμε τώρα ρε οπαδοί;....

Το δυστυχές για εσένα (και για εμένα) είναι ότι αργά ή γρήγορα δε θα βρίσκουμε αμάξι όπως το περιγράφεις. Όλα κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Και με το ρυθμό που κινείσαι εσύ συγκεκριμένα αμφιβάλλω αν θα προλάβεις κανένα non hybrid με μηχανικό κιβώτιο.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      sargus
      sargus
    • RE: KIA SPORTAGE 2021

Μου αρέσει και εμένα πολύ!

Ίσως πιο πολύ από κάθε άλλο ανταγωνιστή του. Για να το δούμε βέβαια και από κοντά όταν έρθει.

sargus
      sargus
    • RE: Νέο Honda Civic 2017

InkedIMG_6080.jpg

Πήγα χθες να το πάρω, και έτσι όπως με περίμενε, μου ήρθε η ανάγκη να το βγάλω φωτογραφία.
      4,5 χρόνια και 44.000 χλμ. μετά, είναι ακόμα έρωτας!
      Ακόμα χαίρομαι τα πρωινά που θα το πάρω για να φύγω και ακόμα περισσότερο αν έχω καμιά μακρινή διαδρομή!
      Δε μου έχει ζητήσει τίποτα πέρα από τα αναλώσιμα, δεν τρίζει τίποτα, δεν έχει αποχρωματιστεί τίποτα και γενικά τίποτα πάνω του δε δείχνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί. Εξαίρεση αποτελούν μερικές γρατζουνιές που έχει στους προφυλακτήρες και σε 2 ζάντες. Ίσως φέτος το καλοκαίρι τα διορθώσω αυτά.
      Συνεχίζουμε δυνατά λοιπόν!

sargus
      sargus
    • RE: Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum

https://www.autoblog.gr/2021/06/16/dierreuse-to-pisw-meros-tou-neou-honda-civic-hatchback/

Ο πωπος είναι ωραίος..

sargus
      sargus
    • RE: Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!

Χαιρετώ την παρέα!
      Λοιπόν παραλάβαμε χθες! Η σύζυγος είναι ξετρελαμένη!! Ξέχασε και το Ioniq και τα πάντα! Εγώ δεν είμαι και τόσο χαρούμενος, θα πω μετά γιατί.
      Οφείλω να αναγνωρίσω στην VW ότι έχει φτιάξει ένα πολύ μελετημένο αμάξι σε όλες του τις λεπτομέρειες. Έχει παντού γαντζάκια για να κρεμάς πράγματα, έχει παντού θήκες (έξυπνες και μη), ξαπλώνουν και σηκώνονται πολύ εύκολα όλα τα καθίσματα (ακόμα και του συνοδηγού!), οι ζώνες και τραβιούνται εύκολα και κουμπώνουν στη θέση τους πολύ εύκολα, οι ζώνες της 3ης σειράς αποθηκεύονται πολύ έξυπνα στην οροφή, η εταζέρα σταματάει σε 3 σημεία ενώ αποθηκεύεται και κάτω από το πάτωμα, έχει παντού θήκες (το ξαναείπα;), το infotainment είναι ίσως το πιο λογικό στη σχεδίαση που έχω δει ενώ με εντυπωσίασε και το γεγονός ότι μιλούσα τώρα με τη σύζυγο (που πάει τα παιδιά σε εξωσχολικά) και την άκουγα σαν να ήταν μέσα σε ένα ήσυχο δωμάτιο και όχι στο δρόμο (καλό noise cancelling;) κ.α. πολλά που δε θυμάμαι. Είναι βασικά ένα πολύ έξυπνο αυτοκίνητο που είναι φτιαγμένο να υπηρετεί την οικογένεια (και να κάνει τη ζωή της αρκετά πιο εύκολη).
      Οι χώροι είναι άφθονοι. Με τα μεγάλα καθισματάκια των παιδιών και χωράω να κάτσω ακόμα και εγώ ανάμεσα τους (που δε φημίζομαι για το λεπτό του σκελετού μου...) Οι επιβάτες είναι άνετοι μέσα στο να γυρίσουν, να κουβεντιάσουν, να κάνουν πράγματα. Γενικά, απολαμβάνεις να βρίσκεσαι εκεί μέσα.
      Στο δρόμο: κλασσική ποιότητα κύλισης VW. Επίσης, πάρα πολύ καλό στο σιδέρωμα των λακουβών. Από χθες, το έχουμε περάσει από κάποια μέρη που μαρτυρούσαμε με τα άλλα αυτοκίνητα και με αυτό περνάς χωρίς να καταλαβαίνεις πολλά πολλά. Στις στροφές βέβαια, θυμήθηκα ότι δεν είναι ένα χαμηλό χατς, και αυτό με χάλασε λιγάκι αλλα οκ, οικογενειακό αμάξι είναι. Κάποια στιγμή που οδηγούσε η σύζηγος σε κάτι στροφιλίκια (λίγο γρήγορα είναι η αλήθεια), ένιωσα αβεβαιότητα σα συνοδηγός λόγω της -σχετικά- πλαδαρής συμπεριφοράς του (εκεί μου θύμισε SUV).
      Γιατί δεν είμαι και εγώ τόσο χαρούμενος:
      Χθες που πήγα για να παραλάβω, πρόσεξα για πρώτη φορά το service book (το ίδιο το book και μια εκτύπωση από το σύστημα που συμφωνούσε με το book). Και λέω για πρώτη φορά γιατί ενώ είχα φτιάξει μια λίστα με 40 σημεία να τσεκάρω στο αυτοκίνητο το service book το είχα ξεχάσει τελείως επειδή πιστεύω ότι 1. εύκολα μαγειρεύεται και 2. μια εταιρία leasing -ειδικά όπως η leaseplan- ξέρω ότι φροντίζει να γίνονται έστω τα απαραίτητα.
      Είδα χθες λοιπόν ότι η πρώτη καταγραφή στο service book ήταν όταν το αμάξι ήταν 22 μηνών και είχε 56.000 χλμ! Έκτοτε όλα κανονικά. Το επεσήμανα στον πωλητή ο οποίος, από ότι μου έδειξε, δεν το είχε προσέξει και αρχίσαμε τα τηλέφωνα σε διάφορους υπεύθυνους σε καρέντα και leaseplan στην Αθήνα. Στα περισσότερα τηλέφωνα (εκτός ενός μεγαλοδιευθυντή) έπαιρνε με ανοιχτή ακρόαση και άκουγα και εγώ χωρίς να τους ειδοποιήσει σχετικά. Αυτό που μάθαμε ήταν ότι τα ηλεκτρονικά αρχεία όλων συμφωνούσαν με το service book και ότι δεν ήξεραν πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Αυτοί συν κάποιοι μηχανικοί που πήραμε μετά θεωρούν ότι αποκλείεται ένας σύγχρονος τούρμπο πετρελαιοκινητήρας να μην έχει αλλάξει έστω λάδια για τόσα χλμ. γιατί θα είχε πάθει μεγάλη ζημιά. Εικάζουν ότι το πήγε εκτός δικτύου ο ιδιοκτήτης και ότι απλά δε συμπλήρωσαν το book. (Σήμερα με πήρε πάλι τηλ. ο πωλητής της Βελμαρ και μου είπε ότι βρήκαν τον ιδιοκτήτη από τη leaseplan και ότι αυτός είναι ένα στέλεχος της Lidl βορείου Ελλάδας και ότι τους είπε στο τηλέφωνο ότι όποτε του βάραγε το αμάξι, το πήγαινε και του έκανε το σερβς του κανονικά στην πόλη που ήταν κάθε φορά.)
      Μετά από αυτά, είπα στον πωλητή (χθες) ότι σκέφτομαι να μην παραλάβω. Μου λέει: "Κάνε ότι νομίζεις. Εγώ σου λέω πάντως ότι το αμάξι είναι άριστο"! Σκέφτηκα λοιπόν, ότι από τότε μέχρι και να το πάρω, το αμάξι έχει κάνει ακόμα 42.000 χλμ. με τα σερβις του κανονικά, σκέφτηκα ότι έχω εγγύηση ενός χρόνου, σκέφτηκα ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να το επιστρέψω (με κάποιο αντίτιμο) και να πάρω τα λεφτά μου πίσω και κυρίως σκέφτηκα ότι η σύζυγος θα έκανε να μου μιλήσει κανένα μήνα αν δεν το έπαιρνα, οπότε και το πήρα! Πόσο ηλιθια ήταν αυτή η απόφαση, δεν ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει.
      Εσείς τι λέτε;
      Α, και μερικές σκόρπιες φωτό γιατί τελικά χθες δεν έβγαλα (και ήταν πλυμένο/κερωμένο) καθώς είχε βροχές και καταιγίδες που το έκαναν χάλια!

IMG_6151 Large.jpeg IMG_6028 Large.jpeg IMG_6027 Large.jpeg

sargus
      sargus

Λοιπόν παιδιά, τον τελευταίο καιρό δουλεύω σε μια δουλειά που για να πάω από το σπίτι μου, διασχιζω 30 λεπτά επαρχιακή στροφοδιαδρομή. Χωρίς κάμερες, χωρίς αστυνομία, χωρίς μποτιλιάρισμα ή φανάρι πουθενά και γενικά τίποτα που να μου κόβει το ρυθμό που εγώ επιλέγω κάθε στιγμή!
      Η απόλαυση είναι ανεπανάληπτη! Κυριολεκτικά δε θέλω να τελειώσει η διαδρομή! Είναι η πρώτη φορά που χαίρομαι το αμάξι τόσο πολύ συνεχόμενα!
      Αν δεν είχα τέτοιο αμάξι (κατάλληλο για τέτοιο δρόμο εννοώ) θα πήγαινα να αγόραζα! Τόσο ωραία είναι η διαδρομή! Νιώθω πολύ τυχερός. Αντίστοιχα περισυ που ήμουν συνεχώς 1η-2α μες την πόλη είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως το αλλάξω να πάρω κανένα αυτόματο μικρό.
      Περιττό να σας πω ότι η civicara δίνει ρέστα. Έχω και καινούργια λάστιχα και το εσπρεσσακι γίνεται φρέντο μέχρι να φτάσω! Χεχεχε
      (Έτσι όπως ακούω τον κινητήρα να λυσάει και να τα δίνει όλα μετά από κάθε στροφή, σκέφτομαι ότι σε μερικά χρόνια που θα είμαι και εγώ με κάποιο ηλεκτρικό, δε θα έχω αυτήν την ηχητική πορωση του κινητήρα και μου χαλάει λίγο τη διάθεση..)

sargus
      sargus
    • RE: BYD forum

Πήγα σήμερα και έκανα τεστ το dolphin.
      ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!

Τρομερή ποιότητα στο εσωτερικό και τρομερή ποιότητα κύλισης!! Πιστεύω ότι κατουράει όλα τα c segment. Αν δεν ήξερα τίποτα και μου έλεγες ότι είναι jaguar (στο εσωτερικό) θα μου φαινόταν λογικό. Καλά, κάτι golf, A3 κτλ. δεν στέκονται δίπλα του. Το αυτοκίνητο είναι μασιφ! Και σε συναρμογη εσωτερικού και σε κύλιση και σε λακουβες και σε μια ραμπα που το ανέβασα στραβά. Δε μου αρέσει στο εσωτερικό το χερουλι της πόρτας που φαίνεται ευθραυστο και ότι το πάτωμα για τους πίσω επιβάτες είναι ψηλά και διπλωνουν τα πόδια. Βέβαια σε εμενα πίσω θα κάθονται τα παιδιά που μάλλον είναι καλύτερο έτσι. Πέρα από αυτά τα δύο σημεία, το εσωτερικό το βρήκα τέλειο. (Έχει μέχρι και ένα κομψό "στυλό" σε μια υποδοχή κάτω από τον τεμπέλη για να κόβεις ζώνες και να σπας παράθυρα).
      Το εξωτερικό του δε μου αρέσει και τόσο (ιδιαίτερα η μούρη).

Έχω αναστατωθεί!
      Ψάχνω να δω πως θα κάνω τραμπα το δικό μου (Honda civic 2018) με το dolphin.
      Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι λατρεύω το αμάξι μου και λυπάμαι να το δώσω. Για αυτό το σκέφτομαι ακόμη. Αν είχα οποιοδήποτε άλλο αμάξι δε θα σκεφτόμουν τίποτα. Θα το εκλεινα πριν τελειώσει το τεστ ντραιβ.

Υ.Γ. Το οδήγησα μέσα σε πόλη για λίγη ώρα. Θέλω να ξαναπάω να ζητήσω να το βγάλω εθνική και να το οδηγήσω λίγο πιο δυναμικά σε στροφές (όχι γιατί θέλω να οδηγώ έτσι αλλά για να καταλάβω καλύτερα τι αμάξι είναι).

Αχχχ...από εκεί που δεν είχα μπελάδες, απέκτησα!!

sargus
      sargus

Κάνω update για να πω ότι το αμάξι το έχουμε παραγγείλει. Μαύρο Touran του 2017 με 98.000 χλμ, 1.6 tdi, έκδοση advance (σχετικά μέτρια προς πλούσια). Θα το πάρουμε λογικά μες την εβδομάδα αφού αλλαχθούν κάποιες κλειδαριές και διακόπτες και περάσει κάποια επεξεργασία από έξω (γυάλισμα; τρίψιμο; κέρωμα;) για να βελτιωθούν κάποιες ατέλειες. Δεν το πήγα τελικά πουθενά για έλεγχο. Βαρέθηκα. Βασίστηκα σε αυτούς και τις όποιες εγγυήσεις δίνουν.
      Η σύζυγος είναι πολύ χαρούμενη και το περιμένει πως και πως. Άρα όλα καλά από αυτό το μέτωπο.
      Ελπίζω να μη μας σπάσει τα μπαλάκια με ζημιές η VW. Αν όχι, πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούμε καθώς φαίνεται ιδανικό για οικογένεια.
      Θα ποστάρω φωτός άμα τη παραλαβή.

Καμιά γρήγορη συστάδα συμβουλών κανείς για τα πετρελαιοκίνητα και δη τα tdi; Θα είναι το πρώτο μου μαζουτ!

sargus
      sargus

Πήγα σήμερα και μου άλλαξαν στα πλαίσια ανάκλησης τη μάσκα μπροστά που φέρει τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Όλα καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση της Σαρακάκης.
      Σε άλλα θέματα, έχω δώσει το αμάξι εδώ και λίγες ημέρες στη γυναίκα για να το οδηγήσει και λίγο εκείνη και πήρα εγώ τον κουβά της (Astra H). Σήμερα μου ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να μου το επιστρέψει ποτέ...τον ήπιαμε μάγκες! Έβαλα μόνος μου τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου! 👎

sargus
      sargus

Τελικά, έχω καταλήξει οριστικά σε touran από τα μεταχειρισμένα της Βελμαρ.
      Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο επαγγελματίες είναι.
      Είχαμε διαλέξει ένα αυτοκίνητο και μας το έφεραν από Αθήνα (θυμίζω μένω Κρήτη) να το δούμε. Πήγαμε σήμερα και το είδαμε και η σύζυγος εντυπωσιάστηκε!
      Οι άνθρωποι εκεί φαίνονται -προς ώρας τουλάχιστον- πολύ επαγγελματίες. Δώσαμε το πρώτο ΟΚ οπότε τώρα θα το ετοιμάσουν που σημαίνει σερβις, βιολογικό, και θα μου αλλάξουν και λάστιχα (από μόνοι τους)! Τα λάστιχα είναι του 2019 και μου είπαν επί λέξει ότι εμείς από εδώ δε δίνουμε αμάξι με τόσο παλιά λάστιχα! (πόντος!). Μετά που θα το ετοιμάσουν, μπορώ να το πάω όπου θέλω για έλεγχο (αν και σκέφτομαι να μην το πάω πουθενά-αφού δεν έχω κάποιον δικό μου να εμπιστεύομαι). Επίσης παράγγειλαν ένα διακόπτη παραθύρων που κολλάει και πίσω κλειδαριά πορτμπαγκαζ που την είχαν ήδη αφαιρέσει γιατί μου είπαν ότι κολλούσε και αυτή. Σήμερα του είχαν βάλει καινούργια μπαταρία.
      Εαν το πάρω, θα μου δώσουν εγγύηση μηχανικά-σαζμαν κτλ. για 1 χρόνο, εγγύηση χλμ., ατρακάριστου, σερβις μπουκ με όλα τα σερβις στην αντιπροσωπεία (ήταν νομίζω αμάξι της λιζπλαν-ξέρουμε τίποτα για αυτούς;) και οδική για 1 χρόνο επίσης.
      Στο τέλος, αφού έφευγα, θυμήθηκα να τους ρωτήσω εαν κρατάνε το astra της γυναίκας μου και προς έκπληξη μου μου είπαν "γιατί όχι" φέρτε το από βδομάδα να το εκτιμήσουμε.
      Τι να πω; έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο του επαγγελματισμού και της προσοχής προς τον πελάτη.
      Ααα, το έκανα και μια μικρή βόλτα και μου άρεσε πάρα πολύ οδηγικά. Ένα πραγματικά άνετο αυτοκίνητο που "καταπίνει" πολύ ωραία τις λακούβες. Πολύ ωραία ποιότητα κύλισης και δεν ακουγόταν ούτε ένας τριγμός μέσα.
      Για να δούμε ρε Φάουβε...

sargus
      sargus

Latest posts made by sargus

• RE: Διλληματα - οικογενειακό D SUV

Τι αμαξαρα είναι το παραπανω Mazda; Πωπω, μου έπεσαν τα σαγονια!

sargus
      sargus
    • RE: Toyota Corolla Cross

@piliourits said in Toyota Corolla Cross:

Επέμεινα για 5λιτρο 0W-16

Γιατί επέμεινες; Εκείνοι τι είχαν σκοπό να κάνουν δηλαδή;

sargus
      sargus
    • RE: TESLA FORUM

Οπα! Βρε λες;

https://www.carandmotor.gr/nea/poio-einai-tesla-model-q-poso-tha-kostizei#

sargus
      sargus
    • RE: NEO CITROEN C5 AIRCROSS

Τρομερή προσφορά για ένα πολύ ωραίο οικογενειακό αυτοκίνητο!
      Το σκέφτομαι και εγώ μήπως αλλάξω το touran.
      Ξέρουμε αν έχουν βελτιώσει καθόλου τα διάσημα πλέον προβλήματα τους με το adblue;

sargus
      sargus
    • RE: Επενδύσεις και τα ρέστα

@red_monster said in TESLA FORUM:

Το πρόβλημα δεν έγκειται καθεαυτό στη συνεργασία με την εταιρεία Freedom24. Το ζήτημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι...

Πολύ κατατοπιστικός. Έμαθα και εγώ τι παίζει με αυτόν τον τύπο. Να σαι καλά!
      Αλλα, ρε φίλε, πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις;

posted in Αντίλογος
      sargus
      sargus
    • RE: HONDA FORUM

Το έχω ξαναγράψει κάπου εδώ μέσα ότι εγώ έχω άριστες εντυπώσεις από τον Σ.
      Επειδή εδώ Κρήτη που είμαι, οι αντιπρόσωποι και οι μάστορες είναι μάλλον οι χειρότεροι "επαγγελματίες" του Δυτικού κόσμου, έχει χρειαστεί πολλές φορές να επικοινωνήσω με Σ στην Αθήνα και πάντα μα πάντα:
      α. είναι διαθέσιμοι (απαντάνε στα τηλέφωνα ή στα μειλ μου)
      β. είναι ευγενέστατοι
      γ. δίνουν λύση στο εκάστοτε θέμα μου.

Δεν έχω εμπειρία από άλλον εισαγωγέα (αφού δε χρειάστηκε ποτέ να επικοινωνήσω με κάποιον άλλον), αλλά στον Σ εγώ βάζω Άριστα!

sargus
      sargus
    • RE: TESLA FORUM

@dettol said in TESLA FORUM:

Το ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά δεν κρατιέμαι. Ποια ήταν τα «σάπια της Tesla”;

χαχαχαχα

Εσύ πρέπει να είσαι ωραίος τύπος από κοντά!

sargus
      sargus
    • RE: Οδήγησα....

@fanis75 said in Οδήγησα....:

Το εχεις το ξεσπασμα, δεν χρειαζεται να το εχεις σε καθε αλλαγη ταχυτητας. Εαν αρεσει σε καποιον αυτη η ταλαιπωρια μπορει στο ηλεκτρικο να αφηνει καθε λιγο το γκαζι και να τρωει την κλοτσια.

χαχαχα κορυφαίο!
      Θα ήθελα βιντεάκι από κάποιον να το κάνει (κάτι σε Μπενι Χιλ μου ήρθε στο μυαλό!)

sargus
      sargus
    • RE: HONDA ZR-V

Άλλη κλάση ρε παιδιά το Crv μέσα! Αμαξαρα! Τα άλλα δύο μπροστά του φαίνονται λίγο κακομοιρικα! Ειδικά το hrv.

sargus
      sargus
    • RE: BYD forum

@red_monster said in BYD forum:

@sargus said in BYD forum:

@dettol said in BYD forum:

@sargus said in BYD forum:

Εγω θα το έκανα. Ούτως ή άλλως πάω σουπερμάρκετ 3-4 φορές την εβδομάδα και πάω και 1-2 άλλες φορές σε αλλού είδους μαγαζιά που έχουν φορτιστές. Οπότε για εμένα προσωπικά, το συγκεκριμένο αμάξι με την τόσο μικρή μπαταρία δε θα ήταν καθόλου πρόβλημα.

τις επομενες φορες που θα πας σουπερμαρκετ, δες αν ειναι κατειλημμενες οι θεσεις φορτισης απο θερμικα ή οχι. Αν πας ωρες αιχμης (πχ σαββατο πρωι), ειναι δυστυχως πολυ πιθανο (ειδικα στην αθηνα) οτι θα ειναι παρκαρισμενα θερμικα.

Ναι το έχω τσεκάρει. Εμένα με καλύπτει. Αλλά εγώ θέλω Tesla. Άντε στη χειρότερη Byd.
      Βασικά εμένα το μεγάλο μου απωθημένο τα τελευταία 10-20 χρόνια είναι το πισωκίνητο. Μου αρέσει να παίζω κολιές στις πλατείες με 1η-2α! Και είχα αρχίσει να το ξεγράφω γιατί ήταν σχετικά ακριβά (και δίλιτρα και...και...) αλλά τώρα η ηλεκτροκίνηση τα επανέφερε στη ζωή ημών των πλεμπαίων!
      👍

Τα τεσλα δεν έχουν δυνατότητα απενεργοποίησης του ESP

Δεν ξέρω, δεν έχω ψάξει σχετικά. Είχα μείνει με κάτι βιντεάκια στο YT που κανουν μπαντιλίκια και υπέθεσα ότι θα είναι η νόρμα.
      Χρειάζεται κάποιο ξεκλείδωμα ή κανένα σκάλισμα κάπου;

sargus
      sargus
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST