-
Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με την ιστορία του κάθε προέδρου, ξέρω όμως πως ήταν από τους φιλολαϊκούς προέδρους!
Η κατοικία είναι αγαθό, θεωρώ δε πως είναι το προαπαιτούμενο για την ανάδειξη ενός έθνους και μιας οικονομίας! Εάν την εξασφαλίσεις είτε δωρεάν σε άπορους είτε σε τιμές κόστους μαζικής παραγωγής και οικονομίας κλίμακας απελευθερώνεις όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου στην ανάπτυξη της οικονομίας σε στέρεες βάσεις!
Εάν την αφήσεις ως εμπόρευμα και δη χρηματιστηριακό προιον με υπεραξίες τότε οδηγείς τις παραγωγικές δυνάμεις να εργάζονται απλώς και μόνο για να υπάρχουν, και όχι για να αναπτύσονται! Χαμένος ιδρώτας και κόπος για κάτι που απλώς δηλώνει την ύπαρξη σου! Είναι άκρως αντιαναπτυξιακό
-
-
@otso Έχει Eurovision
-
Είδε κανείς τον πρώτο ημιτελικό ?
Γενικά από γουώκ τραγούδια πως πάει ?
Εχουν ή άλλαξε ο σερίφης ?

-
Σε λίγο βγαίνει η Ελλάδα με ένα εξαιρετικό τραγούδι!

-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@otso Έχει Eurovision
Ευχαριστω αλλά βλεπουν οι γατες μου μαστερ σεφ και δεν με αφηνουν ναλλαξω καναλι , ασε που ουρλιαζει και ο σκυλος οταν ακουει ποιοτικα τραγουδια .
-
Βγαίνει η Ελλάδα!

Edit: Πολύ καλό!!!!
-
Καλά ρε σεις, τι έχουν πάθει όλοι με τους Εργολάβους;!
Λες και η αιτία της παρακμής της σύγχρονης Ελλάδας είναι οι Εργολάβοι!https://www.facebook.com/share/r/1CEQFxYDDP/
Φάτε Εργολάβους, να σας μείνει η γλύκα

-
Αυτά ειναι σουδάκια δεν ειναι εργολάβοι.
-
Πηλιου τη ζαχαροπλαστικη δεν την κατεχεις νομιζω.
-
Ηρθε λάθος φωτό από την γραμμή...
-
Οι εργολάβοι...

Και ένα πολύ παλαιό ψιλοκρύο ανέκδοτο...
Ενας κυρ Παντελής, για να συνδέουμε τα πράγματα, πηγαίνει στο σπίτι του μετά την δουλειά και λέει να περάσει από ένα ζαχαροπλαστείο... Μπαίνει βλέπει φρέσκα σου και ψωνίζει ένα κουτί.
Οπως βγαίνει έξω πάει να περάσει τον δρόμο, τον χτυπάει ένα αυτοκίνητο και πάει.
Κυρ-Παντελής ήταν, ψυχούλα πάει στον Παράδεισο και χτυπάει την πόρτα.
Ελλειπε για λίγο ο Αγιος Πέτρος και ήταν η Παναγία στο πόδι του. Ρωτάει λοιπόν ποιός είναι ?
Και ο κυρ-Παντελής απαντάει : Χαίρε κεχαριτωμένη, ο κύριος με τα σου...

-
Το αστείο ποιο είναι;;; Δεν το έπιασα! Ότι πήγε στον παράδεισο ή ότι είναι ψυχούλα;

-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αυτά ειναι σουδάκια δεν ειναι εργολάβοι.
Σουδακια;;;
Τι είναι αυτό;;;
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το αστείο ποιο είναι;;; Δεν το έπιασα! Ότι πήγε στον παράδεισο ή ότι είναι ψυχούλα;

Οτι δεν ήταν πασόκ...

-

-
Η φωτογραφία είναι λάθος, θα μπινελικωσω τον κομισάριο, εγώ του ζήτησα αυτά σαν τους Εργολάβους που δείξατε, αλλά σιροπιαστα, που τα λένε και "μπαμπάδες" (χωρίς ρ).
Τέλος πάντων, γιατί τόσο μένος με τους Εργολάβους;
-

Γιατί αν δεν παρκάρεις στην διάβαση πεζών και ΑΜΕΑ για να πάρεις σουβλάκια δεν φτιάχνεις safe roads ...
-
Η γιδοσύνη του γιδότοπου δεν έχει αντίπαλο, ούτε σε ποιότητα ούτε σε ποσότητα.
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Γιατί αν δεν παρκάρεις στην διάβαση πεζών και ΑΜΕΑ για να πάρεις σουβλάκια δεν φτιάχνεις safe roads ...
Αυτό είναι βαν συνεργείου της HD που βάφει διαβάσεις το βράδυ. Οπότε πιθανότατα ήταν εκεί για δουλειά.
ΥΓ: Piliourits απαράδεκτο να μην ξέρεις ποιοι είναι οι εργολάβοι... Χαχα.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]