-
@lap said in Ford Puma 2019:
Αν φοράει ο Άλεξ μαγιό σαν του Μπορατ, και εγώ τον Άλεξ θα ψήφιζα.
Ααααχαχαχαχα
-
@criuser said in Ford Puma 2019:
Αφού είναι Τογιότα...
Σαν φάρμακο για την πίεση...
Tα προηγούμενα άλλαζα! Το τογιότα (ένα έχω) το έχω κρατήσει 3 χρόνια, το μακροβιότερο μετά την 116.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, γαλλόχρεπα έρπεπε να αγοράζω, οπότε να ατα αλλάζω αναγκαστικά στον χρόνο λόγω βλαβών.
-
Σε καταλαβαίνω για τα γαλλόχρεπα….μου έκαψε πάλι λάμπα το άτιμο…3η σε 10 και μισό χρόνια…για πέταμα λέμε…
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
Και κάπως έτσι εξηγείται γιατί τα bsuv πουλάνε τόσο ενώ τα χαμηλά όχι.
Πουλάνε λόγω μόδας, lifestyle και γιατί σε μεγάλο ποσοστό επιλέγουν οι γυναίκες, πος ως γνωστόν επιλέγουν με άλλα κριτήρια. Μου έλεγε ο φίλος μου στην Φορντ, 9 στους 10 που μπαίνουν στην έκθεση για το Φόκους, εαν ειναι με την συμβία μαζί, κατευθείαν αγοράζουν Πούμα! Δεν υπάρχει ούτε 1 γυναίκα που θα δώσει πράσινο φως για το Φόκους έναντι του Πούμα.
Εμ τώρα , να θες χαμηλό και να πας με την γυναίκα να της δείξεις το ... Focus;;;
Αν είναι δυνατόν, έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια!Εννοείται πως το Puma πιο δίπλα με το baby face καγιέν μπροστινό μέρος θα της κάνει αμέσως κλικ.
Για να έμπαινε σε καμία VAG αντιπροσωπεία και να έβλεπε το Golf , ή το Α3 , ή σε BMW την σειρά 1 , δεν θα είχε την ίδια άρνηση.
Τα Tiguan, Q3 και Χ1, Χ2 είναι πολύ πιο ακριβά οπότε θα έβγαιναν εκτός , T roc , TCross, Q2 είναι κατώτερα μέσα έξω από Golf , A3 , ευτυχώς η BMW δεν έχει B SUV , οπότε καλοταξιδο το νέο μας BMW 1 series αγάπη μου!
-
Ακατονόητες οπως παντα οι γυναίκες!
Εμενε παρότι γουστάρω suv πιο βολικό μου φαίνεται και ειναι το yaris απο το YC..
Ε η γυναικα εχει κολλησει ότι αυτό ήθελε και δεν επρεπε να το πουλησω αλλα να της το δώσω κλπ
Που προφανως με τον τρόπο και τα μέρη που κινειται και το
ιστορικό αβαριών που κανει, το μεγαλυτερο σε μηκος και με πιο περιορισμένη χαμηλή ορατότητα suv θα ήταν ακόμα πιο ακατάλληλο γι αυτήν.... -
Επεμενα οταν πηρα το πουμα να βαλω ρεζερβα κι οχι κιτ και χθες πλεγμα που εβγαινε μεσα απο τσιμεντο ξεσχισε το μπροστα δεξι λαστιχο,το οποιο σε 2 λεπτα εχασε ολον αερα. Αμεσως ηρθε μνμ στο κινητο απο την εφαρμογη, οπως και αναψε το ταμπλο. Η μονη δυσκολια ηταν το ανοιγμα του γρυλλου που περιεχει τον μοχλο και το καρυδακι για τα μπουλονια, γιατι το εχουν κομπακτ. Φυσικα το λαστιχο πεταμα.
-
Το κιτ επισκευσης ειναι μια μπαρουφα και μιση,αν δεν εχεις κανονικη ρεζερβα πισω,ναι,θα ταλαιπωρηθεις παλι μεχρι να βαλεις και να βγαλεις,αλλα ρε φιλε θα φυγεις μετα απο καποια ωρα,με το κιτ να παλευεις.
-
@famas said in Ford Puma 2019:
Επεμενα οταν πηρα το πουμα να βαλω ρεζερβα κι οχι κιτ και χθες πλεγμα που εβγαινε μεσα απο τσιμεντο ξεσχισε το μπροστα δεξι λαστιχο,το οποιο σε 2 λεπτα εχασε ολον αερα. Αμεσως ηρθε μνμ στο κινητο απο την εφαρμογη, οπως και αναψε το ταμπλο. Η μονη δυσκολια ηταν το ανοιγμα του γρυλλου που περιεχει τον μοχλο και το καρυδακι για τα μπουλονια, γιατι το εχουν κομπακτ. Φυσικα το λαστιχο πεταμα.
Ελπίζω να σκέφτηκες να πάρεις φωτογραφίες και να πας στον δήμο να αξιωθεις, αποζημίωση για τη ζημιά.
-
Μεγάλη υπόθεση να έχεις ρεζέρβα πίσω.
Άντε να είσαι στο πουθενά καμιά περίεργη ώρα και να περιμένεις οδική γιατί το Κιτ επισκευής δεν μπορεί να "επισκευάσει".
Μεγάλη χαζομάρα να μην εξοπλίζεται το αυτοκίνητο με ρεζέρβα. -
ΖΧ του πατέρα που το οδηγούσα κι εγώ: 200.000 km δεν έσκασε λάστιχο ποτέ (δε βγήκε ποτέ η ρεζέρβα από κει κάτω που ήταν χωμένη, αμφιβάλλω κι αν είχε αέρα αν ποτέ τη χρειαζόμασταν
Corsa: 230.000 km δεν έσκασε λάστιχο ποτέ,
Fiesta : 230.000 km έσκασε μία φορά, το βρήκα σκασμένο κάτω από το σπίτι
scala: 20.000 km δεν έσκασε ποτέ.
Το Matizaki της γυναίκας:** 130.000 km επίσης ποτέ
Οπότε αααααν μου τύχει καθαρίζει η οδική, στο καινούριο δεν έχω καν ρεζέρβα.
-
@groover1972 said in Ford Puma 2019:
Ελπίζω να σκέφτηκες να πάρεις φωτογραφίες και να πας στον δήμο να αξιωθεις, αποζημίωση για τη ζημιά.
Υπεβαλλα στο Novoville. Συνεβει σε διακοπες.
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
ΖΧ του πατέρα που το οδηγούσα κι εγώ: 200.000 km δεν έσκασε λάστιχο ποτέ (δε βγήκε ποτέ η ρεζέρβα από κει κάτω που ήταν χωμένη, αμφιβάλλω κι αν είχε αέρα αν ποτέ τη χρειαζόμασταν
Μην γράφεις τέτοια εδώ μέσα, γιατί υπάρχουν πολύ γκαντέμηδες...
-
@groover1972 said in Ford Puma 2019:
Υπεβαλλα στο Novoville. Συνεβει σε διακοπες.
Ελπίζω να κάνει δουλειά, και να αποζημιωθεις
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Το ότι εσύ είσαι υπερβολικά τυχερός, δεν λέει κάτι για τον μέσο όρο.
- Στο Xedos χρειάστηκα 2-3 φορές την ρεζέρβα.
- Στο Focus 3-4 φορές, Μια φορά μάλιστα μου δίπλωσε πάνω σε καμπή με 100+ (από Περιφερειακό προς Μουδανιών, κάτω από το τουνελάκι που βγάζει στην Μουδανιών) και ευτυχώς ξέρω να κάνω ανάποδο τιμόνι...
- Στο Discovery 4-5 φορές και οι 2 εκτός δρόμου, στα κατσάβραχα.
- Στο Saab μόνο 2 φορές.
- Το χειρότερο όμως ήταν με την 330i, όπου δεν είχε ρεζέρβα (κανονικά φορούσε run-flat από το εργοστάσιο, αλλά το πήρα από τον προηγούμενο με <<κανονικά>> Dunlop) όπου βγαίνω 4+ το πρωί από γαμήλιο γλέντι σε χλιδάτο ξενοδοχείο μετά το λιμάνι και βλέπω το μπρος αριστερό 225/40/18 <<πίτα>>. Ο αφρός δεν έκανε τίποτα, οπότε οδική και φόρτωμα. Καλή φάση Κυριακή ξημερώματα... Εν τω μεταξύ το σπίτι μου είναι 25 χλμ από εκεί (Περαία). Την Δευτέρα βγάλσιμο όλος ο τροχός, φόρτωμα στο Land Rover και στο κοντινότερο βουλκανιζατέρ.
- Μόνο το Punto (που κράτησα πολύ λίγο) δεν χρειάστηκε ρεζέρβα.
Χωρίς να αναφέρω επαγγελματικά οχήματα, όπου άλλαζα λάστιχο σε φορτωμένο φορτηγάκι με παλέτα 800 κιλών, ή Steyr με πυρομαχικά...
-
Στην στροφή που αναφέρεις με 100+ το ανάποδο τιμόνι θα το χρειαζόσουν και με όλα τα λάστιχα υγιή…..
-
@que2 said in Ford Puma 2019:
Στην στροφή που αναφέρεις με 100+ το ανάποδο τιμόνι θα το χρειαζόσουν και με όλα τα λάστιχα υγιή…..
Χαχαχα. Είναι που δεν με ξέρεις από κοντά, ρώτα τον φίλο μου @monman2 πως διαχειρίζομαι αυτές τις στροφές*.
*Άλλη μου αγάπη είναι η στροφάρα, αφού έχεις στρίψει δεξιά στην διασταύρωση αεροδρομίου (μέτωπο από Περαία προς Θεσσαλονίκη), όπου αριστερά είναι η στροφάρα και δεξιά βγαίνεις πάλι Μουδανιών. Εκείνη είναι η στροφάρα-δικαστής!!!
-
@realzeus said in Ford Puma 2019:
Χαχαχα. Είναι που δεν με ξέρεις από κοντά, ρώτα τον φίλο μου @monman2 πως διαχειρίζομαι αυτές τις στροφές*.
*Άλλη μου αγάπη είναι η στροφάρα, αφού έχεις στρίψει δεξιά στην διασταύρωση αεροδρομίου (μέτωπο από Περαία προς Θεσσαλονίκη), όπου αριστερά είναι η στροφάρα και δεξιά βγαίνεις πάλι Μουδανιών. Εκείνη είναι η στροφάρα-δικαστής!!!
Αν κατάλαβα καλά,
είναι η είσοδος στην γέφυρα που κάνεις πέταγμα αν μπεις με πολλά;!! -
@hountalas said in Ford Puma 2019:
@realzeus said in Ford Puma 2019:
Αν κατάλαβα καλά,
είναι η είσοδος στην γέφυρα που κάνεις πέταγμα αν μπεις με πολλά;!!Αυτή. Η αριστερή 270 μοιρών περίπου.
-
Εκείνη είναι η στροφάρα-δικαστής!!!
Πρόσθεσε και την στροφή από Χορτιάτη για Άγιο Βασίλειο, στην μεγάλη κατηφορική ευθεία, που βλέπεις τις λίμνες, είτε στεγνή είτε βρεγμένη είναι για σεμινάριο.
-
@ektoras said in Ford Puma 2019:
Πρόσθεσε και την στροφή από Χορτιάτη για Άγιο Βασίλειο, στην μεγάλη κατηφορική ευθεία, που βλέπεις τις λίμνες, είτε στεγνή είτε βρεγμένη είναι για σεμινάριο.
Εκεί θες καλά φρένα. Όπως καλά φρένα θες κατεβαίνοντας από έξοδο Περιφερειακού για Καυτατζόγλειο.
Ford Puma 2019