-
Έχω πρόταση για ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό στην Euroleague. Δύσκολη επιλογή. Πάντως, αν έρθω, θα είναι με Stellantis (θα προσπαθήσω τουλάχιστον να φτάσω).
-
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Έχω πρόταση για ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό στην Euroleague. Δύσκολη επιλογή. Πάντως, αν έρθω, θα είναι με Stellantis (θα προσπαθήσω τουλάχιστον να φτάσω).
ωχ.. ειναι την ιδια μερα; αν ναι, δυσκολα τα πραγματα θα ειναι στους γυρω δρομους
-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
ωχ.. ειναι την ιδια μερα; αν ναι, δυσκολα τα πραγματα θα ειναι στους γυρω δρομους
Αλήθεια ειναι αυτό....εγώ επειδή δεν ασχολούμαι με τέτοια βλακείες, δεν ξέρω ποιες μέρες έχει τι.
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Αλήθεια ειναι αυτό....εγώ επειδή δεν ασχολούμαι με τέτοια βλακείες, δεν ξέρω ποιες μέρες έχει τι.
το τσεκαρα. Οντως, παο - βιλερμπαν στις 30/11 21:15. Σορρυ ακυρο απο εμενα, δεν παιζει να μπλεξω εκει περα.
-
το τσεκαρα. Οντως, παο - βιλερμπαν στις 30/11 21:15. Σορρυ ακυρο απο εμενα, δεν παιζει να μπλεξω εκει περα.
30/11 ή 30/10? Γιατί εαν είναι 30/10, μάλλον πρέπει να το αλλάξουμε?
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
30/11 ή 30/10? Γιατί εαν είναι 30/10, μάλλον πρέπει να το αλλάξουμε?
30/10 !! σορρυ, λαθος πληκτρολογιου
-
Καταρχήν μεχει τις 9.30 που θα μαζευτούμε ολοι θα εχει ηρεμησει η κίνηση εκει. Μεχρι τις 9 θα εχουν μαζευτει
Δευτερον εκει που ειναι το μαγαζι δεν εχει σχεση με τον αγωνα .. δεν φτανουν μεχρι εκει τα παρκαρισμενα! . -
Εγώ θα πάω πάντως (εκτός κάποιου απροοπτου φυσικά). Δεν με ενδιαφέρει ο παναθηναικος. Μονο πολύ σημαντικά παιχνιδια και final 4 βλέπω στο μπάσκετ
Δεν μπορουμε συνεχεια να αναβάλουμε κάτι. Οσοι δεν μπορέσουν να κανονισουμε πιο συντομα για άλλη συνάντηση να μπορέσουν και εκείνοι. Μακάρι να εχει προσέλευση και να γίνονται πιο συχνά συναντήσεις
-
Πλησιάζει η ώρα της αυριανής μας συνάντησης στο γνωστό Ψαρονέφρι, στο Μαρούσι (Κύμης)
https://g.co/kgs/vzjKX25Το παιχνίδι μπάσκετ στο ΟΑΚΑ δεν δημιουργεί εκεί πρόβλημα!
Μπορούμε να κάνουμε την ώρα άφιξης ελαστικότερη μέχρι 21:30 για να έχει πέσει η γύρω κίνηση.
Ως τώρα συμμετοχή έχουν δηλώσει:
@cirus
@fanis75
@dettol
@dimsabas
@criuser
@harisma23
@kostis20
@nasos
@mesastou
@ZT13
@antoniokon
@George-0
@panormus772
@ilias-a
@katafractos17
@papanikΕλπίζω να μην ξέχασα κανένα!
Παρακαλώ επιβεβαιώστε για να μιλήσω για τραπέζι! -
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα!
Παρακαλώ επιβεβαιώστε για να μιλήσω για τραπέζι!Επιβεβαιώνω και επίσης θα μπορέσω να έρθω κατά τις 21:00 τελικά.
-
επιβεβαιώνω
-
Δυστυχώς, τελικά δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ.
-
This post is deleted! -
Ακυρο δυστυχως και απο μενα, εχει ερθει η κορη απο Θεσσαλονικη και θα κατσει ολη τη βδομαδα.
-
Εγω θα ερθω κατα τις 9 ,εκτος αν τύχει καποιο επειγον περιστατικό γιατι είμαι εφημερία.
-
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ως τώρα συμμετοχή έχουν δηλώσει:
Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα!
Παρακαλώ επιβεβαιώστε για να μιλήσω για τραπέζι!Στέφανε, στην επερχόμενη συνάντηση ΔΕΝ είχα δηλώσει συμμετοχή λόγω διαγωνισμάτων τετραμήνου...
Και τελικά έχουν πέσει μαζεμένα αυτήν την εβδομάδα, οπότε δεν θα μπορέσω...
-
-
This post is deleted! -
Ρε σεις παιδιά ..
Μην σπαμαρετε εδω μπας και βρουμε άκρη πόσοι και ποιοι θα έρθουν... -
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κι εγώ μέσα.
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ