Και εγω περασα και εφαγα καλα αλλα και χαρηκα που γνωρισα τα παιδια απο κοντα. Επισης αισιοδοξος που βλεπω καποιους απο εμας να εχουν πλεον ηλεκτρικα που τα φορτιζουν στο σπιτι απο ενεργεια που παραγουν.
Best posts made by George 0
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
-
RE: Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]
@antoniokon said in [Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]]
Μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο αλλά νομίζω έγινε κατανοητό το πνεύμα της ανάρτησης αυτής...
Το πνευμα νομιζω ειναι μεταθεση ευθυνων/ανευθυνοτητα.
-
RE: Toyota Yaris Cross
Έκανα το πρώτο ταξίδι λόγο γιορτών, προς Άγραφα και λίμνη Πλαστήρα. Το cruise control δουλεύει τέλεια, αντιλαμβάνεται τα αυτοκίνητα και προσαρμόζει την ταχύτητα. Επιταχύνει λίγο απότομα από όσο θα ήθελα όταν κάνεις reset. Αρκετά χρήσιμο το sign assist που με ένα συνεχόμενο κλικ στο +- πιάνεις τα νόμιμα όρια.
Επίσης μαζί με το cruise μπαίνει πιο πολύ σε λειτουργία το Lane Assist και στρίβει πιο αυτόματα το τιμόνι. Δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος γιατί σε μεγάλες στροφές δείχνει να επιστρέφει στην ευθεία και να κλείνει 1-2 φορές μέχρι να τελειώσει τη στροφή. Κακή αίσθηση σε μερικές στροφές όπου ένιωσα ότι το έστριβε απότομα. Επίσης δεν με κράταγε μέσα στην λωρίδα και πήγαινα πέρα δώθε αλλά στην επιστροφή κατάλαβα ότι θέλει ενεργοποίηση επιπλέον ρύθμιση για τη διατήρηση στη μέση της λωρίδας. Σε 2 σημεία που είχε ξυστεί η άσφαλτος και υπήρχε άσπρο ίχνος μπερδεύτηκε και με τράβηξε εκτός λωρίδας. Γενικά το LTA θέλει δουλίτσα και για αυτό σου θυμίζει να κρατάς το τιμόνι. Κάποιες φορές γίνεται λίγο μάχη όμως με τα χέρια και κάποιες φορές είναι άνετο. Παίζει ρόλο και η ποιότητα του δρόμου. Τελικά καλύτερα να το έχεις από το να μην το έχεις.
Έκανα 600 χιλιόμετρα και έκαψα 75% της βενζίνης από γεμάτο ντεπόζιτο οπότε έμεινα πολύ ευχαριστημένος από αυτό αλλά είδα ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου καθαρό EV στην εθνική. Δουλεύει όμως ηλεκτρικά και για αυτό κρατάει χαμηλά την κατανάλωση.
Έκανα 8 χιλιόμετρα σε χωματόδρομο με λάσπη και λίγο χιόνι και δεν αντιμετώπισα προβλήματα καθώς τα λάστιχα είναι αρκετά μεγάλα και το βάρος του αυτοκίνητου ικανό ώστε να μην κολλήσω πουθενά.
Από θόρυβο δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα ίσως λίγο η αίσθηση ότι είναι λεπτές οι πόρτες και είμαι κάπως εκτεθειμένος. Ικανοποιημένος από τον χώρο αποσκευών.
-
RE: TOYOTA FORUM
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
@ataim said in TOYOTA FORUM:
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Όταν όμως γίνεται προσπάθεια όλα αυτά να ωραιοποιηθούν και να εμφανιστούν σαν τεχνολογική υπεροχή. Εκεί κάπου ξεφεύγει το θέμα και αρχίζει να κάνει αρνητική εντύπωση.
Ένα από τα καλύτερα drivetrain που έχω οδηγήσει είναι το multitronic του A4. Το cvt εξαφάνιζε το lag της τουρμπίνας και είχες σοβαρό, άμεσο και συνεχόμενο γκάζι. Είναι κρίμα που την παράτησαν την μετάδοση, από τα καλύτερα cvt που κυκλοφορούσαν.
Πάνε χρόνια που το κατάργησε η audi. Δεν ξέρω το λόγο, αλλά αναίτια δεν θα το έκανε. Το είχε αναπτύξει μόνη της, άρα είχε ρίξει φράγκα που πήγαν χαμένα.
Εφόσον οι εκπομπές CO2 είναι προτεραιότητα στην Ευρώπη, τα διπλοσύμπλεκτα είναι η προτιμητέα λύση. Έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές.
DSG η CVT το μέλλον ανήκει στα αυτόματα σασμάν. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δεν βλέπουν την τεχνολογική πρόοδο.
-
RE: TOYOTA FORUM
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
@iceman7 said in TOYOTA FORUM:
Πολύ μαντάμ σουσου μας προέκυψες ρε συ φίλε !
Κλαίω!!!
Δεν ειναι μαντάμ σουσου, αλλά ζω την ζωή μου χωρίς ocd και βλακείες. Τα σίδερα ειναι για να μας υπηρετούν και να διαλύονται αυτά αντί για εμάς!
Σου βρήκα αμάξι. Είναι και Citroen
-
RE: CITROËN FORUM
@a-d-p said in CITROËN FORUM:
@criuser said in CITROËN FORUM:
Εμένα το αιρκρος έχει 6 εκ. μεγαλύτερο μεταξόνιο και είναι πιο άνετο.
6 εκ. παραπάνω μονο στο πουλί κάνουν διάφορα, όχι σε μεταξόνιο αυτοκινήτου 🤭
Απίστευτο σχόλιο
-
RE: Lynk & Co
Άκου όνομα!
-Έλα μητσ'μ, τι αυτοκινητο είπ'ς πως πηρ'ς ;
-Λυνκέν'κο!
-Λουκάν'κο; Και τι μοντέλ;;;; Χοτ σκ'λί;;;;;
Χαχχα Geely geely
-
RE: Toyota Corolla Cross
@kkostask said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Θόρυβος ασφάλτου περνάει πίσω σε βαθμό ενοχλητικό ή έστω αξιοπροσεκτο, εκεί που έχουν διαφορετικά οδοστρώματα, αντί για γυαλισμένο 3Α χαλίκι όπως εμείς;
Τι να σου πω…στην Σλοβενία νόμιζα ότι οδηγούσα πάνω σε χαλί Προφανώς και δεν άκουγα τίποτα. Το καλύτερο δίκτυο που οδήγησα. Ακόμα και στους επαρχιακούς τους είναι άψογοι.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το υλικό διάστρωσης αλλά και ότι οι δρόμοι δεν είναι ίσια στρωμένοι. Το Αυτοκίνητο κουνάει σαν να είσαι σε βάρκα. Δεν φαντάζεσαι το ξενέρωμα μόλις πέρασα τους Ευζώνους.
Πετάχτηκα μέχρι το Μόναχο το 2018….4500 χλμ σε 10 μέρες ανετα και ωραία…Ε, από Ευζώνους μέχρι Θεσσαλονίκη χέστηκα πάνω μου από τον κωλόδρομο….
Εάν εξαιρέσεις τις ιδιωτικές εθνικές της Ελλάδας οι δημόσιοι δρόμοι είναι γτπ.
Latest posts made by George 0
-
RE: Dacia Duster LPG ή MG ZH max Hybrid+ ή κάτι άλλο;
Και εγω το Suzuki προτεινω.
-
RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
@criuser said in [ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]](/p
Στο ΚΑΠΗ θα πουλάω τογιότα μόνο...
Σε όσους δεν έχουν πάρει καινούριο Citroen
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το Appcalypto αν και ταινιαρα έχει κάψει πολύ κόσμο!
τα παιδια δεν μπορουσαν να καταλαβουν ποιος ηταν ο Willem Dafoe
Ο Mel Gibson έπαιζε
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
@andya3 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@george-0 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@andya3 said in [BMW 1 Series F70 (2024)]
Και η Honda έχει αναπτύξει δικά της υβριδικά και πάνε άπατα.
Το 2023 ποσοστό πωλήσεων παγκοσμίως:
Toyota - 11%
VW - 6%
Honda - 5%
Ford - 5%
Hyundai - 5%Μια χαρά πωλήσεις κάνει η Honda και δεν είναι κανένα τέρας με δεκάδες εταιρείες όπως η VAG.
Αν βάλεις τι πσοοστό από τις πωλήσεις της Toyota και της Honda είναι τα υβριδικά τους, θα μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα, που να έχει και σχέση με την κουβέντα που κάνουμε.
Δεν χρειάζεται τόσο πολύ ανάλυση. Κάποια είναι υβριδικά κάποια ηλεκτρικά κάποια plug in και κάποια ICE. Επίσης είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα υβριδικά πουλάνε σαν νεράκι στη σαχαρα.
Καλά, αφού δε χρειάζεται, θα στηριχτούμε στην αξιοπιστία των δικών σου απόψεων.
Παρέθεσε εσύ τα στοιχεία που επικαλείσαι και μην περιμένεις ότι υπάρχει κάποια συνομωσία που σε δικαιώνει.
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
@andya3 said in [BMW 1 Series F70 (2024)]
Και η Honda έχει αναπτύξει δικά της υβριδικά και πάνε άπατα.
Το 2023 ποσοστό πωλήσεων παγκοσμίως:
Toyota - 11%
VW - 6%
Honda - 5%
Ford - 5%
Hyundai - 5%Μια χαρά πωλήσεις κάνει η Honda και δεν είναι κανένα τέρας με δεκάδες εταιρείες όπως η VAG.
Αν βάλεις τι πσοοστό από τις πωλήσεις της Toyota και της Honda είναι τα υβριδικά τους, θα μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα, που να έχει και σχέση με την κουβέντα που κάνουμε.
Δεν χρειάζεται τόσο πολύ ανάλυση. Κάποια είναι υβριδικά κάποια ηλεκτρικά κάποια plug in και κάποια ICE. Επίσης είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα υβριδικά πουλάνε σαν νεράκι στη σαχαρα.
-
RE: Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
@a-d-p said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Μόλις το είδα σκέφτηκα αυτά που έγραφε ο @iceman7 .
Τι να πει κανείς για αυτό το βίντεο. Ότι τα πατίνια πάνε όπου θέλουν. Ότι ο οδηγός της πορσε είναι κλασικός μλκς. Ότι η αντίδραση του πατινα είναι απαράδεκτη. Δεν ξέρω πάντως δείχνει τη ζούγκλα που επικρατεί στους δρόμους.
-
RE: Citroen e-C3 2024
@super-t said in Citroen e-C3 2024:
mild hybrid 48V με τον ηλεκτροκινητήρα (28 hp) μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Οπότε είναι αυτόματο DSG?
-
RE: BYD forum
Ίσως δεν ήταν ξεκάθαρο. Το Yaris είναι το άλλο αυτοκίνητο για τα μακρινά ταξίδια (αυτοσαρκάζομαι , χαλαρά τα λέω με χιούμορ)
Οκ δεν το έπιασα με την πρωτη. Με το καλό το δελφινάκι ελπίζω να σε ικανοποιήσει.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@george-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ωχ!!! έχει debate του ΣΥΡΙΖΑ! Στο ΕΡΤ news
Πληθωρικός ο Πολακης, ως συνήθως!
Πιο δημοφιλής είναι η Μαριγκονα από τον αντρακλα αντί γουόκ Πολατση.
Αυτή είναι αυτή η κούκλα που έλεγαν τις προάλλες;;
Αυτή. Είναι η δικιά μας Dua Lipa.