Best posts made by nasos
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα!
Και το φαΐ καταπληκτικό, θα πάω σίγουρα και με την οικογένεια.
-
RE: Toyota Yaris Cross
Παραγγείλαμε κι εμείς σήμερα ένα Yaris Cross 130HP Style.
Πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία αγορά αυτοκινήτου, δεν είμαστε 100% σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε, αλλά πήραμε το ρίσκο!
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
Να ρωτήσω κάτι βρε παίδες...;
Όλοι εσείς που κράζετε για τον πιτσιρίκο που δεν ήξερε, που ήταν κωλοφτιαγμένο, που έτρεχε πάνω από τα όρια, που νόμιζε πως ήταν άτρωτος, που που που...
Γεννηθήκατε 40 και 50 χρονών; Δεν τελικιάσατε στην Συγγρού; Στον Σείριο; Στην παραλιακή; Δεν στρίψατε δίχως αύριο στο Σούνιο, στον Διόνυσο, στον Μπράλο και στη Δεσφίνα; Δεν θεωρείτε πως έχετε κοροϊδέψει τον Χάρο αμέτρητες φορές στο τιμόνι;
Το ότι ζούμε και τα περιγράφουμε σήμερα, ως πιο σοφοί σίγουρα, λέτε στον εαυτό σας πως είναι θέμα γνώσεων και αυτοσυγκράτησης; Θέμα τύχης ήταν παλικάρια μου, θέμα τύχης είναι που είμαστε ζωντανοί, θέμα τύχης είναι που είμαστε αρτιμελής, θέμα τύχης είναι που δεν είμαστε σε καροτσάκι, θέμα τύχης είναι που τα όργανά μας δεν είναι σε κάποιον άλλον άνθρωπο.
Νομίζετε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση του οδηγού και η κοπέλλα μας ή η γυναίκα μας στη θέση της συνοδηγού και να είμαστε σήμερα 20-30 χρόνια μετά ένα ζευγάρι με ακρωτηριασμένα πόδια;
Ας προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε όση γνώση αποκτήσαμε στους νεότερους και πιο άπειρους, και ας μην κουνάμε το δάχτυλο, γιατί οι περισσότεροι έχουμε κάνει τα ίδια και χειρότερα, ενώ κάποιοι τα συνεχίζουν σε κάποιον βαθμό και σε πολύ μεγαλύτερες ηλικίες.
"Η σοφία είναι μια χτένα, η οποία σου έρχεται όταν είσαι πλέον φαλακρός..."
-
RE: Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]
Αν και γαύρος και Πειραιώτης, δεν είμαι φανατικός.
Έτσι, μου άρεσε την περασμένη Τετάρτη που πήρα την Tracy κατά τις 22:30 και πήγα και ήρθα αεροπορικώς στο Σούνιο από τη Δραπετσώνα. Οι δρόμοι ήταν λες και είχαμε καραντίνα επί COVID.
Όταν γύρισα είχε μόλις ξεκινήσει η παράταση, οπότε μετά από λίγη ώρα είδα και τα βεγγαλικά από το μπαλκόνι.
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
@nasos said in Toyota Yaris Cross:
Πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία αγορά αυτοκινήτου, δεν είμαστε 100% σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε, αλλά πήραμε το ρίσκο!
Καλορίζικο...
Ασπρισες αρχίζεις να σκέφτεσαι σαν συνταξιούχος..
μετοχε καλοριζικο λενε μονο.
εστω και αν....ευτυχως δεν ξεπεσε σε στελλαντι ο ανθρωπος
Παραλίγο.
Ήταν να παραγγείλουμε υβριδικό Mokka 1.2, αλλά ένας φίλος μου που δουλεύει στην Opel μου είπε πως αν το πάρω, θ' αλλάξει δουλειά.
-
RE: Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
@gidovoskos said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Προσωπικά θα προτιμούσα να πάω στο κουρείο του και να κολλήσω κόβιντ 19, για να έχω πιστοποιητικό νόσησης, μιας και δε γουστάρω να εμβολιαστώ.
Γιατί μέχρι τώρα δεν έχεις πάει σε κάποιον θάλαμο COVID ή έστω να ζητήσεις να βήξουν μερικές φορές στη μύτη σου μερικοί που νοσούν, ώστε να πάρεις το πολυπόθητο πιστοποιητικό;
-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
@ken11 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Θα κάνουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια,θα πηγαίνει ο γιος και η κόρη του γιατρού που έχει λεφτά,αφού δεν μπορεί ο γιος και η κόρη να ακολουθήσουν το επάγγελμα του πατέρα με την αξία τους,να βγάλουν ένα 18-19 δηλαδή στις πανελλήνιες,επειδή είναι του 13-14,θα πληρώνει ο μπαμπάς και θα τον κάνει γιατρό στο ιδιωτικό,πολύ ωραία,αυτός ο γιατρός θα εξετάζει αύριο η μεθαύριο εμένα και εσένα.
Στη Βιολογία ήμουν σκράπας. Ευτυχώς όμως στη 2α Λυκείου ήμουν διπλανός με έναν πανέπυξπνο τύπο, και μπορούσα να αντιγράφω στα διαγωνίσματα. Ο τύπος αυτός μάλιστα ήταν τόσο εξωπραγματικός, που εκτός από άριστος σε ΟΛΑ τα μαθήματα, ήταν άριστος και στην παρέα, και στο χαβαλέ και στις ψευτοσκανταλιές που κάναμε. Πέρασε σε πολύ δύσκολη για την εποχή πολυτεχνική σχολή, πήγε μετά εξωτερικά για μεταπτυχιακά/διδακτορικά και σήμερα είναι κοσμήτορας πολυτεχνικής σχολής στην Ελλάδα.
Κάποια μέρα όμως που μας έβαλαν ένα απροειδοποίητο διαγώνισμα, μας είχαν αλλάξει θέσεις επειδή μιλούσαμε και έκατσα με έναν άλλον, ο οποίος ήταν εξίσου κουμπούρας μ' εμένα στη Βιολογία, αν όχι χειρότερος. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω 8, και μετά να μείνω μετεξεταστέος στη Βιολογία για Σεπτέμβριο.
Ο κουμπούρας αυτός λοιπόν, πήγε σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού μετά, τελείωσε ιατρική, είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο, δεν θα ήθελα να πω την ειδικότητα για να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί, και ο τοίχος του είναι γεμάτος ευχαριστίες από ασθενείς.
Ένας άλλος συμμαθητής μου, ήθελε διακαώς να γίνει δικηγόρος, έδωσε 2-3 φορές, δεν πέρασε, πήγε έξω σε καλό και πολύ δύσκολο πανεπιστήμιο, πέρασε 2-3 μαθήματα σε 4 χρόνια, πήρε μεταγραφή σε ένα κωλοχώρι της ίδιας χώρας, πέρασε άλλα 3-4 σε άλλα 1-2 χρόνια, και μετά πήρε κακήν-κακώς μεταγραφή στην Κομοτηνή στο 2ο έτος και μετά από συνολικά 10+ χρόνια πήρε το πολυπόθητο ΕΛΛΗΝΙΚΟ πτυχίο, ούτε ΔΙΚΑΤΣΑ ούτε τίποτα.
Που θέλω να καταλήξω με αυτό το σεντόνι...
Το να γράψεις καλά στις πανελλήνιες δεν σε κάνει άριστο, ούτε το να γράψεις άσχημα σε κάνει αποτυχημένο. Το να σπουδάσεις σε ελληνικό δημόσιο ΑΕΙ δεν σε κάνει πετυχημένο και το να σπουδάσεις στο εξωτερικό ή σε ιδιωτικό αποτυχημένο. Όπως μπορείς να πάρεις πτυχίο στο δημόσιο ΑΕΙ με κονέ σε ΔΑΠ/ΠΑΣΠ/ΚΝΕ και σκονάκια σε κάθε μάθημα, έτσι μπορείς να αγοράσεις και ένα πτυχίο σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο ή σε κάποιο άγνωστο πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Όπως μπορείς να είσαι άψογος και να πάρεις με το σπαθί σου ένα πτυχίο σε δημόσιο ΑΕΙ, έτσι μπορείς να πάρεις και από ένα ιδιωτικό ή του εξωτερικού.
Δεν μου λέει τίποτα αν κάποιος μπήκε στο ΕΜΠ με 19, και πέρασε τα μαθήματα κολλώντας αφίσες.
Η κόρη του γιατρού δεν περιμένει το ελληνικό ιδιωτικό ΑΕΙ για να γίνει γιατρός, μπορεί και σήμερα να πάει Ιταλία/Βουλγαρία/Ρουμανία.
Μην είστε απόλυτοι. Αυτά...
-
RE: Που θα παμε διακοπες 2024 ;
Εμείς πάντως ήρθαμε χθες στο Ψαροπούλι της βόρειας Εύβοιας,με €35 το τρίκλινο και δική μας ομπρέλα, ενώ σε ομπρέλα και ξαπλώστρα μαγαζιού, έχει €2.50/άτομο ελάχιστη κατανάλωση και τέλος.
Φαγητό σε ταβέρνα €31.50 τα 3 άτομα.
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
Δεν είναι πολύς καιρός που αναπολούσα την κρεατοφαγία στο Τρίγωνο Καλυβίων τις παλιές καλές μέρες...
Θα ήθελα πολύ να έρθω, αλλά εκτός από ένα θέμα υγείας που έχω (έκανα μια μικροεπέμβαση την περασμένη εβδομάδα και με ταλαιπωρεί), έχω Παρασκευή και Σάββατο δύο άλλες ταβερνιάσεις (στις οποίες δεν ξέρω αν τελικά θα μπορέσω να πάω κι εκεί) και μάλλον θ' ακούσω τα σχολιανά μου αν λείψω και την Πέμπτη!
Latest posts made by nasos
-
@alexandros-k said in Toyota Yaris Cross:
@nasos Καλοταξιδο
ειχες ενα Εvo X καποτε ή αλλος Νασος ειναι αυτος ?
Άλλος.
-
Καλορίζικο...
Αλήθεια λέω. Και καλορίζικο και ασπρισε...
Μόνο στα μούσια, να είμαστε ακριβής.
-
Καλορίζικο...
Παραλίγο.
Ήταν να παραγγείλουμε υβριδικό Mokka 1.2, αλλά ένας φίλος μου που δουλεύει στην Opel μου είπε πως αν το πάρω, θ' αλλάξει δουλειά.
-
Καλορίζικο...
Αφού έχω το Tracer για τα καγκουριλίκια, μπορώ να συμβιβαστώ πλέον και με ένα χαλαρό οικογενειακό αυτοκίνητο πόλης.
-
-
RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]
@monman2 said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
@piliourits said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
@criuser said in Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί):
Κλασσική αριστερή αντίληψη, που προέρχεται από τότε που η ΕΣΣΔ στήριζε τους Αραβες απέναντι στην Αμερική.
Σαν του Ζαραλίκου που λέει σε βίντο ότι οι εργαζόμενοι στην Μαρφίν στην Πανεπιστημίου είχαν γνώση τι γινόταν στην Στουρνάρα στου Παπασωτηρίου και στην γωνία Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους...
Το ότι η Χαμάς διαπραγματεύεται οφέλη για να παραδώσει στους γονείς τους τα πτώματα των αμάχων παιδιών που σκότωσε και πήρε μαζί της, το περνάμε στο ντούκου...
Οπως και κάθε άλλη αραβική πράξη μίσους.
Το κουβάρι πλέον δεν ξετυλίγεται.
Αυτό που γράφει ο κρουζερ είναι να μιλήσεις σε έναν Παλαιστίνιο παππού που έχει θάψει τα μισά απ τα παιδιά και τα εγγόνια του απ τους βομβαρδισμούς...Για αυτό τα έκανε να γίνουν μάρτυρες 72 παρθένες είναι αυτές και θα φέρουν απο 72 φίλες τους ... η κάθε μιά!
Israel Saves Palestinian Child, Mother Still Wants Him To Be MartyrΠόσο λυπηρό...
-
RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Συμφωνώ, ιδιαίτερα προσωπικότητες που στέκονται στην άκρη για να χτυπήσουν κάποιον χωρίς να εκφράζονται τις θεωρώ άκρως προβληματικές με προβλήματα κοινωνικοποίησης και δεν θα ήθελα καμία επαφή. Μικρότερος θα έδινα ευκαιρίες να τους γνωρίσω πλέον δεν αφιερώνω καθόλου χρόνου.
Καλά, γνώρισε τις προσωπικότητες που εκφράζονται και δεν έχουν προβλήματα κοινωνικοποίησης και τις άλλες αγνόησέ τες.
-
RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@nasos said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Φαντάσου λοιπόν, τι θα γινόταν εάν όντως με γνώριζαν προσωπικά.
Εγώ πάντως από τότε που γνώρισα από κοντά τον @gatoz στο Ψαρονέφρι, μαλάκωσα και σταμάτησα να του τη μπαίνω τόσο πολύ.
Γιατι ; ειναι γοητευτικη προσωπικοτητα ;
Σαγηνευτική!
Δηλαδη αμα ερχομαστε ολοι στο ψαρονεφρι το φορουμ θα ηταν ανευ αντικειμενου , με ποιον θα τσακονωμαστε να κανουμε ψυχοθεραπεια ;
Μπα, δεν νομίζω.
Είμαι σίγουρος πως κάποιοι όσο λακαμάδες είναι από το πληκτρολόγιο, τόσο λακαμάδες θα είναι και από κοντά.