Καλή χρονιά και υγεία σε όλους!!!

xenos
@xenos
Φληναφήματα και πομφόλυγες...
Best posts made by xenos
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
Τί πληροφορίες κι εντυπώσεις υπάρχουν για το Bitros? Θα αγοράζατε αυτοκίνητο από κει;
Πολύ δύσκολα...
-
RE: Παρατημένο αυτοκίνητο σε πυλωτή. Ποιος μπορεί να το πάρει;
η ερωτηση πηγαινει και στο διαδικαστικο. πχ πρεπει να αλλαξει η αδεια κυκλοφοριας και να βγει καινουργια με 3 ονοματα και μετα να πανε αυτοι σε συμβαιολογραφο για την πωληση και μετα να ξαναβγει αδεια κυκλοφοριας με 1 ιδιοκτητη?
Νομίζω ότι αφού τα βρουν μεταξύ τους οι '3', οι 2 πλέον κάνουν υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν επιθυμούν την κατοχή τους και την παραχωρούν στον 3ο. Ο 3ος τότε με τις δηλώσεις, αποδοχές, κλπ κλπ, πάει και κάνει τη μεταβίβαση στο όνομα του. Ένας να διαφωνεί όμως, μένουν όλα....
-
RE: Έμποροι μεταχειρισμένων
Για να μην λέμε μόνο για τους εμπόρους, να λέμε και για τους ιδιώτες.
Βλέπω ένα αυτοκίνητο, με νορμάλ χλμ, καλό, τίμιο, με λίγο παραπάνω εξοπλισμό από το βασικό και "τίμια" τιμή (όχι πάτωμα). Του λέω οκ, το θέλω.
Είναι 1ος ιδιοκτήτης και ελληνικό.
Μου λέει κοίτα, θα μου δώσεις 500ε προκαταβολή και θα μου δώσεις και 10-15 μέρες και το παίρνεις.
Και εκεί άρχισε ο καυγάς!Όχι πλάκα κάνω. Του λέω βρε άνθρωπε δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, γιατί να το κάνουμε έτσι και όχι τυπικά και ωραία;
Όχι μου λέει, το αμάξι είναι καλό θα φύγει κλπ κλπ.
Ρωτάω έναν γνωστό μου και βρίσκει ότι το αμάξι δεν είναι καν στο όνομα του, αλλά σε εταιρία leasing/ενοικίασης. Μου λέει μακρυά, μην τυχόν και δώσεις λεφτά.Και έτσι για άλλη μια φορά μείναμε με το πουλάκι τσίου στο χέρι.
-
RE: Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου
@cirus said in Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου:
Η αλήθεια είναι ότι εχει περάσει μια κουλτούρα του στυλ τα VFM και αυτά που καίνε το λιγότερο είναι τα καλύτερα αμαξια και εξυπνη αγορά και όλα τα υπόλοιπα είναι μαπα και πετας τα χρήματα σου !!!!
Δεν ξέρω πως έχουμε φτασει σε αυτό
Νομίζω έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί ο πληθωρισμός έχει φτάσει στο άπειρο, οι μισθοί παραμένουν στα ίδια και πλέον το αυτοκίνητο το ίδιο έχει γίνει άπιαστο αγαθό για μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Ακόμα και το πιο φθηνό είναι πλέον πολύ ακριβό. Μιλάμε για τα 35άρια των τέσλα σα να ναι δίφραγκα.
Κάποτε ο οικογενειάρχης έλεγε με 15κ παίρνω ένα τίμιο αυτοκινητάκι, με 20 ένα καλό, με 25 κάνω και οτ κέφι μου. Τώρα λες με 30 παίρνω μια μλκία που δεν καλύπτει καν τις ανάγκες μου, αλλά τι να κάνω (και που να τα βρω βεβαίως). -
RE: Φίλτρο ελευθέρας...αναβάθμιση ή όχι;
Δεν έχει τόση διαφορά ωστέ να αξίζει το κόστος.
-
RE: Renault Captur II
@lap said in Renault Captur II:
Πάνε και δοκίμασε το στην πράξη
Βάλε τον πωλητή στη μέση του δρόμου και δοκίμασε το πάνω του! Πες του, έλα να τσεκάρω κάτι στον εξοπλισμό...
-
RE: Γελοιογραφία & Χιούμορ
Όταν χιονίζει να έχεις. Μια μέρα πριν με 10+ βαθμούς και ήλιο, έχει νοημα;
Είναι η νέα λογική της κυβέρνησης. Πεθανες; πνίγηκες; κάηκες; Εσύ φταις, εγώ σε προειδοποίησα.
Latest posts made by xenos
-
RE: ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Αμαρουσίου - Χαλανδρίου (μετά τη ριζάρειο) ξεφύτρωσαν πολλά κτίρια για επιχειρήσεις. Ξεκίνησε η Τ3ρνα με 6 κτίρια (στο ίδιο οικόπεδο) και ξαφνικά ξεπετάχτηκαν άλλα 2 και διπλανό οικόπεδο από γεμάτο με ελιές ...έγινε ίσιωμα και αυτό.
Κρούζερ εκεί πέρα είναι εκτός σχεδίου και δεν έχουν χτιστεί όλα τα οικόπεδα;
Επίσης όλοι οι δίπλανοί δρόμοι στις 9 και στις 5 είναι κόλαση! Όταν τελειώσουν όλα τα κτίρια μόνο με ελικόπτερο θα περνάς και πάρκινγκ στο δρόμο με τίποτα. -
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
@w202: Η πλειοψηφία των εργοδοτών τα ξέρει τα κόλπα αυτά και είτε απολύει Δεκέμβρη είτε αναγκάζει τον υπάλληλο να παραιτηθεί.
Τώρα η δική σου περίπτωση ήταν ειδική.@criuser said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Το να έχεις υπάλληλο μόνο με τον βασικό, επιχειρηματικά για μένα είναι τεράστιο λάθος.
Γιατί στην περίπτωση αυτή ο υπάλληλος δεν έχει τίποτα να χάσει και είναι εύκολο να σε παρατήσει για μικρές διαφορές.
Αν όμως του έδινες 2-300 ευρώ καθαρά πάνω από τον βασικό, τότε και αυτός θα έβλεπε με άλλη ματιά το μαγαζί σου και δεν θα ψαχνόταν κάθε μέρα για κάτι άλλο είτε ως δουλειά, είτε να σου ελαφρύνει το ταμείο.
Από τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ με κρούζερ. Μεγάλο λάθος ο απόλυτα βασικός και οι μηδενικές αυξήσεις. Το βλέπεις στην καθημερινότητα μας πια σε κάθε εμπορικό μαγαζί που επικρατεί η πλήρης αδιαφορία και αμάθεια. Δεν ενδιαφέρονται για τπτ και κανέναν. Η απάντηση "με το βασικό και πολλά κάνω" φέρνει κακίες του στυλ "να διάβαζες" και όχι άδικα πολλές φορές...
Ακόμα και σε μεγάλες εταιρείες τα ίδια λάθη κάνουν, όχι με το βασικό βέβαια. Αλλά παίρνεις έναν άνθρωπο με πχ 900ε καθαρά και μετά από 5 χρόνια παίρνει ακριβώς τα ίδια και βγάζει δουλειά. Ειδικά οι νέοι έχουν το job hopping για πλάκα. -
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
Άστα w202, oι εργοδότες είναι πολύ αδικημένοι σε αυτή τη χώρα. Καλύτερα να γίνεις υπάλληλος και εσύ, να βάλεις πλάτη.
-
Nα παίρνουν σπίτια για χρέη <30-40κ (για διαμέρισμα λέμε πάντα) είναι ξεφτίλα.
Από αυτούς που έδωσαν 20κ και έβαλαν 300κ δάνεια, ναι οκ, εννοείται να τα πάρουν. -
@w202-amg said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Πάντως το εργολαβικά κέρδος δεν είναι τόσο απλό όπως το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Μετά από μια ανακαίνιση 60τ.μ. σπίτι που έκανα τα συνεργεία και οι εργάτες κόντεψαν να με αρρωστήσουν. ....δεν συντονίζονται με τίποτα.
Ομοίως, αλλά ο μηχανικός ζήτησε +30% από το συνολικό κόστος +1500*6 μήνες για το συντονισμό (που έγινε στους μισούς). Μακάρι να είμασταν τόσο άνετοι να το έκανε ο μηχανικός.
-
RE: Αρχαία Δρυόπη-Μεγαλοβούνι-Ορθολίθι 30-3-2025
Είναι όλα χλωρά και βρεγμένα ακόμα, άκου τον οτσο.
-
RE: Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα
Δεν ξέρει από υπολογιστές (μόνο word), αλλά ξέρει photoshop.
Δεν γνώριζα καν ότι υπάρχει τέτοιο section στο car.
-
RE: Ένας χρόνος με το Nissan Qashqai 4x4 και 30.000km
@billy84 said in Ένας χρόνος με το Nissan Qashqai 4x4 και 30.000km:
@xenos said in Ένας χρόνος με το Nissan Qashqai 4x4 και 30.000km:
Ta geolandar πως είναι στη βροχή; Έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα;
Τα σκέφτομαι όπως και τα falken wildpeak σε μη 4κίνητο.Έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα στη βροχή, σε επαρχιακά κομμάτια και κακή άσφαλτο και είναι πολύ καλά. Βέβαια πάντα έχω ενεργοποιημένα τα ηλεκτρονικά και την τετρακίνηση στο auto σε αυτές τις συνθήκες, όμως το πάτημα το νιώθω πολύ ικανοποιητικό.
Σε τι διάσταση τα έχεις βάλει και από που αν θυμάσαι (είμαι για αλλαγή).
-
RE: Ερώτηση για Vitara
Επειδή είμαι στο ψάξιμο, θα σου πω ότι αν μπορει να το μεταβιβάσει και αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση (χλμ;) τοτε είναι και πάλι σε σχετικά υψηλά επίπεδα τιμής.