Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    U
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 16
    • Best 0
    • Groups 0

underworld

@underworld

Please enter occupation - Please enter your interests

0
    Profile views
    16
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

underworld Unfollow Follow

Latest posts made by underworld

• RE: SEAT León Mk3 (2013-2020)

Καλημερα στους κατοχους Leon!

Ερωτηση.. Εχω βρει ενα μεταχειρισμενο Leon του 13 και με ενδιαφερει για αγορα. Ο εμπορος μου εχει δωσει και το VΙΝ του αυτοκινητου και γενικα δεν εχει θεμα να το παμε οπου θελω. Μπορειτε να προτεινετε καποια επισημη SEAT σε περιοχες γυρω απο την Μεταμορφωση οπου δε θα κανουν απλα ενα τυπικο chech-ξεπετα? Επισης με το VIN λογικα θα μπορουν να μου δωσουν ολο το ιστορικο του αυτοκινητου με οτι εχει κανει μεσα σε επισημες αντιπροσωπειες, σωστα? Ειναι και ο κυριοτερος λογος για να το παω σε αντιπροσωπεια.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      U
      underworld
    • RE: "Νεος" με προβληματισμο για την επομενη επιλογη..

Καλο μηνα σε ολους!
      Πλεον εχω κατασταλλαξει μεταξυ 3 επιλογων. Golf 7 1,4 122, Leon με το αντιστοιχο μοτερ και πρακτικα μονη μηχανολογικη διαφορα την αναρτηση (ημιακαμπτος ο Ισπανος, πολλαπλων το golf) και Focus 1,6 150.
      Ερωτηση τωρα και γενικα την αποψη σας στο εξης: μεχρι 125000 χλμ (εφοσον αποδειχτει σωστο ενα αμαξι με αληθινα χλμ σωστη συντηρηση κτλ) ειναι αποδεκτο με την αναλογη τιμη? Π.χ. golf 7 122000 χλμ μεσαια εκδοση(generation) με κατω απο 10000 ευρω..

U
      underworld

Balex κι εγω της αποψης σου ειμαι γι αυτο και ρωτησα να δω γνωμες.. Οσο για το αν ριχνει την τιμη..αν το χει και το κοιταει για κανα 3μηνο θα την ριξει θελει δε θελει..

piliourits σιγουρα εχουν τη σημασια τους και τα χλμ αλλα το κυριοτερο η συντηρηση που εχει γινει σε αυτο το διαστημα. Απο κει και περα ειναι πολυ και το ψυχολογικο κομματι που νομιζω ισχυει για τους περισσοτερους (και εγω μεσα σε αυτους) του να βλεπεις ενα μεγαλο 6ψηφιο νουμερο στο κοντερ σου. Στην σχετικη ερευνα που κανω παντως αυτο το διαστημα ισως ειναι προτιμοτερο να παρεις κατι μεχρι τα 70Κ και μετα να κοιταξεις απο τα 100 εως 120 περιπου.Γιατι? Συνηθως στο μεσοδιαστημα 70-100 θα εχουν αλλαχτει βασικα parts οπως δισκο πλατω θα χουν γινει αλλαγες καδενες τεντωτηρες (βλεπε μοτερ αμεσου ψεκασμου) και γενικα ειναι εκει που συνηθως θα ζητησει τα πρωτα σοβαρα πραγματα λογω φθορας ενα αμαξι.

U
      underworld

Dimsabas εχω βρει κανα δυο megane..τωρα θα γελασεις αλλα μετα απο τοσα χρονια δε θα θελα να ξαναπαω σε Γαλλικο..ετσι για την αλλαγη βρε αδερφε! χαχα.. κολλημα το ξερω..

https://www.car.gr/14785586-opel-astra-1-4-120-cosmo την τιμη την βρισκεται 'σωστη' αν κι εφοσον ειναι οκ το συγκεκριμενο?

U
      underworld

Ουτε εγω συμφωνω πως ενα βενζινοκινητο εχει μονο 160Κ χλμ ωφελιμη ζωη. Ποσο μαλλον αν εισαι τυπικος και σωστος στη συντηρηση του αυτοκινητου. Πολλα τα παραδειγματα εκει εξω και τα βλεπω καθημερινα. Το 207 το εδωσα με 144Κ χλμ και ο αγοραστης μου εκανε πλακα μηπως εχω 'γυρισει' τα χλμ προς τα πανω και οχι προς τα κατω. Αν σεβεσαι αυτο που εχεις θα σε σεβαστει κι αυτο πιστευω. Πετρελαιο θα κοιταξω μονο αν βρω κατι σε euro 6 για να εχω ησυχο το κεφαλι μου σε οτι αφορα τυχον απογορευσεις και εκλαμψεις του κρατους.
      Παντως πραγματικα ζητανε τρελα λεφτα στα μεταχειρισμενα και γι αυτο και βλεπω εδω και καιρο συνεχεια τις ιδιες αγγελιες αναρτημενες. Προφανως δεν τους νοιαζει τοσο να δωσουν το αμαξι οσο το να τσιμπησουν τον ενα που θα τους τα σκασει..

U
      underworld

Το Αστρα ειναι αυτο που μ αρεσει πολυ σε εμφανιση (μετα την Ιταλιδα οκ) .. Θεωρεις οτι ανηκει στα αξιοπιστα οσο μπορει βεβαια κανεις να το πει αυτο? ΣΙγουρα καιει λιγο παραπανω απο τα αλλα λογω του βαρους του οκ.. αλλα δε φανταζομαι πανω απο 1-2 λιτρα στα 100. Παντως σε εμφανιση με καλυπτει φουλ. Για την Τζουλιετα εχω αποφασισει πως οχι...

U
      underworld

@Vagkirk δε φανταζεσαι βεβαια τι δουλεμα εχω να φαω απο φιλους και γνωστους αν παρω γκολφ..γιατι για αρκετα χρονια το εκραζα (γενικα το γκρουπ εννοω) για τα προβληματα αξιοπιστιας κτλ κτλ.. Παιζει να παω τουλαχιστον σε λεον να πουλησω τρελιτσα για ισπανικο ταμπεραμεντο και τριχες κατσαρες χαχα...
      Περα απο τη πλακα το 7αρι οκ μ αρεσει μεσα και φαινεται να βελτιωσανε και τα προβληματα που ειχε το μοτερ (επικαθισεις βαλβιδων οκ θα υπαρχουν λογω αμεσου ψεκασμου αλλα εχω το know how ηδη απο το RC και ξερω που και πως). Το θεμα ειναι αν τελικα θα παω σε βενζινη ή diesel (λογω πληθωρας επιλογων του δευτερου).
      Πρακτικα ως τωρα πηγαινω προς 3 μοντελα.. golf/leon'focus. Με outsider τον κορεατη.

U
      underworld

@harisma συμφωνουμε απλα αν βρω σε καλυτερη κατασταση ενα golf/leon θα προτιμησω αυτο εννοειται.

Το θεμα ειναι οτι οσο ξεψαχνιζω το car βλεπω απειρες επιλογες περισσοτερες στα diesel (απο το ΄14 και μετα μαλιστα) σε τιμες καλυτερες της βενζινης! Και ολο μου μπαινει η ιδεα ... Μιλαω παντα για ελληνικα αυτοκινητα κατω των 80.000 χλμ.
      Ετσι ενδεικτικα.. https://www.car.gr/20776649-kia-ceed
      https://www.car.gr/18092025-opel-astra- ... p-business
      https://www.car.gr/16600639-hyundai-i-3 ... rt-90hp-5d
      https://www.car.gr/18420077-seat-leon-tdi

Και αρκετα παρομοια ακομα.. ε ολο και καποιο απ'αυτα ειναι καλο κιολας..

U
      underworld

@RealZeus ποιος σου ειπε οτι δε φοβαμαι την αξιοπιστια των VAG?? χαχα..απλα διαβαζω οτι κυριως απο το 13 και μετα εχουν βελτιωθει πολυ τα πραγματα και βγηκε επιτελους και αυτη η ρημαδοκαδενα απο μεσα. Αξιοπιστια πλεον νομιζω πως μονο οι Κορεατες μπορουν να λενε οτι εχουν και καποιοι Ιαπωνες. Στα ευρωπαικα θεμα τυχης πιστευω περισσοτερο..

@Dimsabas δε ψαχνω πλεον προσομοιωση του RC..αλοιμονο κιολας. Απλα κατι πιο ενδιαφερον απο τα auris pulsar κλπ της συνομοταξιας αυτης που περισσοτερα τα αγοραζουν για την αξιοπιστια που κυριως στο παρελθον εχουν δειξει. Και φυσικα σε καμια περιπτωση δε θελω πια το 'κοπανημα' του Γαλλου.. αν κι αυτο θελει προσπαθεια για να το ξαναπετυχω χαχα..

@harisma23 συμφωνω απολυτα δε το συζηταμε. Βασικα δε θελω κατι πανω απο τα 150 αλογα. Ειμαι μια χαρα ως εκει και με 20+kg ροπη. Απο κει και περα με νοιαζει το πατημα η συμπεριφορα και η ασφαλεια (παθητικη) του αυτοκινητου.

@gatoz ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και επειδη εχω μιλησει ηδη με τον τυπο που δινει το φοκους ακουστηκε οντως μια χαρα και μου πε ακριβως το ιστορικο του αυτοκινητου να παμε να το δουμε και σε επισημη Ford κτλ.

Αρα μεταξυ focus / golf προκρινουμε το πρωτο περισσοτερο..?

U
      underworld

Και για να μιλαμε λιγο και με παραδειγματα..ως τωρα τα πιο ενδιαφεροντα ας πουμε που εχω βρει ειναι
      https://www.car.gr/14530495-ford-focus- ... -150ps-5dr και
      https://www.car.gr/classifieds/cars/view/20317877/

Με οτι παζαρι μπορει να παιξει φυσικα. Και κι εφοσον ειναι οκ τα αυτοκινητα. Ελπιζω μονο να μην κουραστω και καταληξω με κανα auris και 'περασμενα μεγαλεια... κλαιω' lol

U
      underworld
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ