@a-d-p said in VW T-Roc 2017 mk1:
@underworld said in VW T-Roc 2017 mk1:
Καλημερες ... ακομα ποναω απ το χτεσινο service στον Κοιλακο (δε θυμαμαι τη τελευταια φορα που ειχα κανει service σε επισημη αντιπροσωπεια) οποτε ας γραψω το πονο μου..
4ετια οποτε το μεγαλο service. 33.900 χλμ.
Φιλτρα: λαδιου, συστ. κλιματισμου, γυρης/σκονης και αερος (το τελευταιο κατοπιν δικης μου απαιτησης γιατι κανονικα λεει αλλαζεται στις 90Κ χλμ!! αν ειναι δυνατον..)
Λαδια castrol 0-20.
Μπουζι.
Συντηρηση ελεγχος απολυμανση A/C.
Αλλαγη υγρων φρενων.
Ταπες,φλαντζες διαφορα ψιλολοιδια.
Μπροστινα τακακια επρεπε να αλλαχτουν (εδω ειχε γελιο και δε ξερω αν εκανα καλα που δεχτηκα να γινει μεσα η αντικατασταση τελικα)
Τα παραπανω λοιπον και με εκπτωση 15% στη προνομιακη τιμη των.. 757 ευρω!
195 ευρω τα φοβερα τακακια που δε τριζουν.. με ενημερωσαν πως αν κανω εκτος την αλλαγη οτιδηποτε μπορει να συμβει και να αφορα φρεναρισμα δε θα με καλυψει η εγγυηση. Ακομα σκεφτομαι τι φοβερο μπορει να παει στραβα βαζοντας επωνυμα τακακια (ΑΤΕ, ferodo κλπ) και να εχεις προβλημα στα φρενα..
Περαν τουτου εξαιρετικα ευγενικο προσωπικο, πολυ γρηγοροι αν και ειναι μερες που ηδη πολυς κοσμος λειπει και εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα για το συγκεκριμενο επισημο συνεργειο.
Με τις υγειες μας..
Επειδή είμαστε κοντά στα χλμ, στην τριετία θυμάσαι τι αλλαγές έκαναν, γιατί εμένα μου είπε για αλλαγή υγρών φρένων στην τριετία, λάδια - φίλτρα και στο επόμενο (4ο) αλλαγή μπουζί.
Το αυτοκινητο το εχω απο τον Γεναρη. Το πηρα απο ιδιωτη. Περισυ ειχε κανει αν θυμαμαι καλα μονο λαδια και φιλτρο λαδιου. Θα το τσεκαρω ομως σε πρωτη ευκαιρια και θα επανελθω. Πριν 2 χρονια πρεπει να ειχε αλλαξει πισω τακακια αν επισης θυμαμαι καλα. Μου κανει εντυπωση το "φαγωμα" στα τακακια σε τοσο λιγα χλμ. γενικα.
@andya3 αν δεν ηταν η "Joy" προφανεστατα δε θα το πηγαινα στην αντιπροσωπεια. Γνωριζω εξαιρετικο (εξειδικευμενο) συνεργειο και παρολο που ειναι στο Κορωπι (νομιζω ξερετε ποιο εννοω) για μια φορα το χρονο θα το πηγαινα εκει και μονο εκει και τους θεωρω πιο καταρτισμενους απ οποιαδηποτε επισημη αντιπροσωπεια. Και βαζουν επισης μονο γνησια ανταλλακτικα. Εκει εγινε και ο ελεγχος του αυτοκινητου πριν το παρω.
Για τα δικα μου ανταλλακτικα δε τα δεχονται εφοσον αφορα επεκταση της εγγυησης και αυτο γινεται μονο με δικα τους. Αν ημουν στην επισημη 4ετια (σε μια βδομαδα πρακτικα τελειωνει) τοτε θα δεχοντουσαν δικα μου με δελτιο αποστολης κλπ. Δλδ μεχρι περισυ θα μπορουσα να παω δικα μου ανταλλακτικα. Μου κανει εντυπωση αν ο Γρατσιας και στην επεκταση δεχεται να φερουμε δικα μας. Αν ειναι επιβεβαιωμενο την επομενη φορα ας ανεβω Αγ. Παρασκευη καλυτερα και πινω ενα καφε που λεει ο λογος.