@panos2171 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
@storm said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
Εγώ αναφέρθηκα σε αλλαγή τομέα εργασίας, αλλαγή αντικειμένου. Δεν θέλω να ξαναδουλέψω σε αυτά που κάνω επί 30 χρόνια. Δεν βρίσκω κανένα νόημα να παραμείνω στο ίδιο αντικείμενο.
Προφανώς σε κάποιους τομείς υπάρχει ανάγκη να βρούνε 50αριδες ή 55ριδες για να κάνουν την δουλειά του 25άρη. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Σε νοσοκομείο ξανά δεν θέλω να μπω και να παίξω τη ζωή μου κορώνα/γράμματα για να τρώνε άλλοι με χρυσά κουτάλια και να έχουν ζωάρες.
Τίποτα, εγώ έχω τελειώσει. Μήνες έμειναν και πάω ΔΥΠΑ.
Εξαρτάται και ο κλάδος. Δε γίνετε από υπαλληλος γραφείου να θες να γίνεις μηχανικός αυτοκινήτων. Σε ηλικίες άνω των 50 θέλουν να πληρώσουν εμπειρία όχι διάθεση για δουλεια γι αυτό είναι δύσκολο να εμφανιστείς ως άπειρος στα 50 και να σε δεχτούν να μάθεις.
Πραγματικά δεν ξέρω αν πληρώνεται η εμπειρία. Δεν έχω πετύχει κάποια περίπτωση. Αντίθετα έχω πετύχει περιπτώσεις όπου μου ξεφουρνίζουν ότι η θέση "έχει ένα συγκεκριμένο budget αλλά ζητάμε εμπειρία". Παίζει ρόλο και τι θεωρεί κάποιος ως κανονικό μισθό με βάση την εμπειρία.
Εγώ για παράδειγμα παίρνω ένα μισθό ίδιο από το 2011, όπου μου είχε γίνει και μείωση 10% λόγω κρίσης. Από τότε δεν έχω πάρει ούτε ένα euro αύξηση, ούτε καν το ποσό της μείωσης. 15 χρόνια ίδιος μισθός.
Οι καινούριοι που έρχονται στο τμήμα και είναι κάτω από 33 ετών με βασικό πτυχίο και με μία βασική εμπειρία 5 ετών παίρνουν 500euro πάνω από μένα και έχουν και μία σακούλα προνόμια τα οποία σε μένα ποτέ δεν έδωσαν.
Άρα που πληρώνεται η εμπειρία;
Προφανώς υπάρχει στρατηγική προσλήψεων και συγκεκριμένη κουλτούρα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού σε πολλές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Όπως υπάρχει και εντελώς διαφορετικό εργασιακό καθεστώς μέσα στα ίδια τα τμήματα.