-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το έχουν κάνει έτσι για να μην ανοίγει η πόρτα πολύ και προκαλούνται ζημιές στο ίδιο ή άλλα οχήματα ή και τροχαία ατυχήματα αν την ανοίξει κάποιος απρόσεκτα στην μεριά της κυκλοφορίας.
Δεν είναι θέμα κόστους είναι πολιτική απόφαση

κάποιος που πάει συχνά Ιαπωνία είπε ότι είναι και θέμα ευγένειας και οι εταιρίες θέλουν να παίρνουν καλό σκορ σε αυτόν τον τομέα
@andya3 δεν πείραξα κανέναν μεντεσέ, τον περιοριστή /stop γαργάλησα να του δώσω με πατέντα παραπάνω μήκος όπως σωστά καταλάβαν ο @lap @ilias-a @super-t
Στην αρχή τον ξεβίδωσα τελείως απο την μεριά της κολόνας και είδα οτι η πίσω πόρτα ανοίγει σχεδόν 90 μοίρες χωρίς να ακουμπάει πουθενά σε σασί ή στην μπροστινή πόρτα!
Αρα οι μεντεσέδες είναι για φούλ άνοιγμα αλλα ο "επίτροπος" ευγένειας βάζει stop
Επίσης μετά την εφαρμογή της πατέντας έλεγξα προσεκτικά οτι το παράθυρο ανεβοκατεβαίνει ελεύθερα αφού ο μηχανισμός του στοπ πάει βαθύτερα στο εσωτερικό της πόρτας.
Ξαναλέω μετά από 6 μήνες κανένα θέμα και τίποτα περίεργο .
Ξέρω πιο είναι το απολύτως σωστό , μακρύτερο stop αλλά άντε βρες κάποιον να το βγάλουμε από το corolla του πχ που θέλει να βγάλεις και τα πλαστικά απο την πόρτα για να δούμε ποιος τον εχει μακρύτερο ... καλά είμαι και έτσι!
Τελικά σε 2η σκέψη μαζί σου κι εγώ. Αφού βρήκες τρόπο να κάνεις το αυτοκίνητο πιο λειτουργικό και την καθημερινότητα μαζί του πιο εύκολη κερδισμένος είσαι.
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι κάποια στιγμή να χρειαστείς νέο μεντεσέ. Πόσο πια να τον χρεώνει η Toyotaρα? Χαλάλι για την ταλαιπωρία που γλυτώνεις!

-
-
Με τους αποστάτες το σφράγισμα της πόρτας στα λάστιχα γύρω γύρω παραμένει ακριβώς το ίδιο;
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Με τους αποστάτες το σφράγισμα της πόρτας στα λάστιχα γύρω γύρω παραμένει ακριβώς το ίδιο;
Ναι δεν υπάρχει καμία διαφορά με πριν.
-
Το φθηνότερο Toyota Yaris Cross στην Ελλάδα – Η τιμή και ο εξοπλισμός
-
Ο ανταγωνισμός λειτουργεί!
Καλη έκδοση ουσιαστικά τα έχει όλα τα απαραίτητα!
-
Από τούδε και στο εξής δεν πρέπει να λέμε ότι το yaris cross καίει σαν σκούτερ αλλά ότι τα σκούτερ καίνε σαν το yaris cross!

Το προφιτερολ έκανε την διαφορά με...χαλάρωσε!
-
Από τούδε και στο εξής δεν πρέπει να λέμε ότι το yaris cross καίει σαν σκούτερ αλλά ότι τα σκούτερ καίνε σαν το yaris cross!
200αρι σκουτερ αεροψυκτο που εχω κατω απο 4.2 δεν εχω δει, 4.5-5 ειναι με φυσιολογικη οδηγηση και 97 κιλα πανω του.
-
@ilias-a said in Toyota Yaris Cross:
200αρι σκουτερ αεροψυκτο που εχω κατω απο 4.2 δεν εχω δει, 4.5-5 ειναι με φυσιολογικη οδηγηση και 97 κιλα πανω του.
3.7λτ στα 100 έκαιγε το 205cc υδρόψυκτο ψεκαστό (νομίζω λεγόταν G5 το μοτέρ) με μεγάλους τροχούς People S που είχα, με 110κατι κιλά εμένα πάνω.
-

-
Αδερφέ την καλύτερη επιλογή έκανες!!!
-
Καλοτάξιδο!
-
@nasos καλοριζικο και καλοταξιδο να είναι το νεο σας αμαξι
Προτιμω πολύ περισσότερο την ατιθαση κουκλα μηχανή σου πάντως χαχχαχα
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
@nasos καλοριζικο και καλοταξιδο να είναι το νεο σας αμαξι
Προτιμω πολύ περισσότερο την ατιθαση κουκλα μηχανή σου πάντως χαχχαχα
Ευχαριστώ.
Κι εγώ, άλλα γούστα ικανοποιεί το αυτοκίνητο όμως και άλλα η μηχανούλα (πλέον).
-
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείτε με υγεία! -
Καλοτάξιδο Νάσο...
Toyota Yaris Cross