Καλημέρα .Χθες επεσε η παραγγελία.RAV4 2,5PHEV 306 ps AWD Gr sport.Υποθετω θα ερθει απο Σεπτέμβρη και μετα οταν λήγει το leasing του CX30.Απο εξοπλισμό έχει τα πάντα εκτός από αεριζομενα καθίσματα που έχει η lounge. Επίσης η ηλιοροφη δεν είναι πανοραμική αλλά κανονική.1cm χαμηλότερο από τα άλλα και με ενισχύσεις στις αναρτήσεις καθώς και άλλα αμορτισέρ. Αυτά. Ελπίζω να μη βρεθώ προ εκπλήξεων στο θέμα του εξοπλισμού, είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω τόσο νωρίς αυτοκίνητο χωρίς να το έχω δει καν... Δεν αγχώνομαι και τόσο βέβαια Leasing είναι και αυτό...
Best posts made by kostis20
-
RE: Toyota RAV4 (2025)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
RE: Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)posted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
Πήγα Σκόπελο τη προηγούμενη βδομάδα.Τη περίμενα καλύτερη.Δυστυχώς είχε πάρα πολλές τσούχτρες και οι θάλασσες είχαν αρκετή βρωμιά και μια ανέξηγητη λιπαρότητα στην επιφσνεια τους.Το φαγητό πολύ μέτριο...
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
Πολύ ωραία περάσαμε χθες. Όλα τα παιδιά πολύ αξιόλογα και ευχάριστα στη παρέα.Η επόμενη συνάντηση σύντομα και με μεγαλύτερη συμετοχή!
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης

Έπεσε καλό καθάρισμα το ΣΚ.
6 χρόνια 69000km -
RE: HONDA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Πήγα και είδα το CRV 2024 Hybrid χθες και μου αρεσε πάρα πολύ....Το εσωτερικό είναι απίστευτα ποιοτικό και απίστευτα ευρυχωρο .Μιλάμε για τρελους χώρους όπως και πορτ μπαγκαζ.Η διαφορα με το Xtrail σε ποιότητα και χώρους ειναι εμφανέστατη ,ειδικά στη ποιοτητα .
Πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.Ενδεικτικά αναφέρω οτι η ασύρματη φορτιση εχει και ενα μικρο ανεμιστηράκι για να μη ζεσταινεται το κινητο!!!
Επίσης είναι και πιο ωραίο εξωτερικά.
Το υβριδικό σύστημα ειναι αρκετα ενδιαφέρον επίσης, καθως μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητηρα και σαν γεννητρια οπως το xtrail ,αλλα σε μεγάλες ταχύτητες τον εμπλεκει άμεσα με του τροχούς μέσω δυο διαφορετικών σχέσεων μετάδοσης.Το σημαντικό είναι οτι δεν εχει την ενοχλητική λειτουργία του ecvt ενω είναι και αξιόπιστο σε αντίθεση με το epower της Νισσαν που ακούγονται διαφορα προβλήματα.
.Ρεζέρβα δεν εχει ουτε αυτο και δε νομίζω να μπαινει καν.
Μου αρεσε αρκετα .Αλλα είναι και αρκετα ακριβό .Ξεκινάει απο 54 η βασική και 58 η πιο πλουσια.Η βασική βεβαια εχει τρελό εξοπλισμο ,δηλαδη ηλιοροφη θερμαινόμενα & ηλεκτρικά καθίσματα και πολλά άλλα .Η πλουσια προσθετει αεριζομενα καθίσματα ,matrixLED ,360 cameras και ηχοσύστημα Bose.
Δεν εχει μεγάλη διαφορα απο το αντίστοιχο Xtrail στη τιμή αν σκεφτω πόσο πιο ποιοτικό είναι. Βεβαια πάμε σε 4.7m μήκος ...
Γενικά πολύ ανώτερο απο Xtrail & RAV4 σε ποιότητα και design εσωτερικού και πολύ πιο όμορφο και απο τα δύο. Επίσης η τετρακίνηση είναι με αξονα και όχι πίσω ηλεκτροκινητήρα.
Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το cx60 το οποίο βεβαια ειναι πιο δυνατο αλλά ξεκινάει απο τα 58Κ συν τα διαφορα προβληματακια που διαβάζω κατα καιρούς.Το μεγεθος παραμένει θέμα μιας και εχω βολευτει τρελά με το cx30...Σε λίγο παρουσιάζεται και το νεό cx5 οπότε θα δούμε.Σίγουρα πάντως το crv θα μπει στις επιλογές μου αν είναι ολα ΟΚ στο Test Drive. -
RE: Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)posted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
Και ο Πάνορμος ήταν γεμάτος τσούχτρες. Δεν έμπαινες καν μέσα.
Επίσης θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο λιμάνι του Μαντουδίου ...Μιλάμε για τεράστια αθλιότητα.Τετοιο χάλι δεν εχω ξαναδεί...
-
RE: Mazda CX-30posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
1 χρόνος ακριβώς και 22900km με το cx30.Τα περισσότερα που έχω κάνει με ένα αμάξι με σα σε ένα έτος και αυτό λέει πολλά.
Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο και μέσα στη πόλη και εκτός.Ολα καλά λοιπόν,αντιπροσωπεία πήγα μόνο για λάδια σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου που κάτι έπρεπε να διορθωθεί ακόμα και στο πρώτο έτος από την αγορά τους... -
RE: Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανίαposted in Περί αυτοκίνησης
Βασικά το ποδοσφαιρικο στοιχείο το κάνει ακομα πιο ακυρο/ανώφελο για μενα. Αλλά αυτο ειναι προσωπική μου άποψη.
-
RE: Mazda CX-30posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Το έκλεισα τελικα.Manual Awd Gt plus με ΒΟSE.Σε 10 μέρες θα είναι Ελλάδα.
Latest posts made by kostis20
-
RE: Alfa Romeo Tonaleposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ωραια ειναι ..για τη γυναικα μου αν αλλάξει το 500Χ.
-
RE: Σπάνια πουλιά!!!!!posted in Περί αυτοκίνησης
@axel12p said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο μοντέλο, μιας και δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμη οι αισθητήρες και οι κάμερες παρκαρίσματος, είχε δύο μικρές πτυσσόμενες κεραιούλες στα πίσω φτερά. Μόλις ο οδηγός έβαζε όπισθεν, οι κεραίες έβγαιναν από την θέση τους, ώστε να μπορεί να δει ο οδηγός που τελειώνει το αμάξι!
Μια τέτοια πρέπει να είχε ο Μπάγεβιτς!Σωστα για τα προ Fl μοντέλα .Αυτη στη φωτογραφία ειναι FL και εχει Parktronic κανονικά.
-
RE: TESLA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@red_monster said in TESLA FORUM:
@kostis20 said in TESLA FORUM:
Μπορεί να μην εβρισκε μπαλαντέζα.
Μπορεί να έμενε σε καλύβα χωρίς ρεύμα !
Δε νομίζω ,εχει και το παιδί μαζί.Ασε που ο Stefan ειναι της καλοπερασης.
-
RE: Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@realzeus said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
@kostis20 Όχι, όταν κλειστοί ήταν κάτω. Όταν δούλευαν έφταναν στις άκρες των A-Pillars.
Οχι κανεις λάθος .Οταν ειναι κλειστοι ειναι καθετοι όπως στη Luce.Το περίεργο ειναι οτι ακόμα και στο LEON τους εχουν ενσωματώσει πολύ ωραία στα πλαστικά του Α πιλαρ και δεν εξέχουν σχεδόν καθόλου σε αντίθεση με τη Luce που εξέχουν αρκετά και ξεχωρίζουν.Απορω πως δε το δουλεψαν παραπάνω και αυτό.
Τωρα σε οτι αφορά τη Luce.Προφανώς δε σχολιαζουμε μονο εδω μέσα την ασχημια της ,Εχει γίνει πρωτο θέμα συζήτησης διεθνώς οπως εγινε και με τις κακασχημες νεες Jaguar.Εδω επεσε η μετοχή της Ferrari απο τη παρουσίαση ενος και μόνο μοντέλου.Άν εχεις συνηθίσει μια εταιρεία να βγάζει συνεχως αριστουργήματα και αντικείμενα πόθου ,όταν βγάζει μια πατατα σου κακοφαίνεται. -
Επαναλαμβάνω πάντως το θέμα δεν ειναι πως ειναι ηλεκτρικό.Το προβλημα ειναι η αισθητική του.Ολοι σε αυτο εστιάζουν παγκοσμίως ,ακόμα και επωνυμοι σχεδιαστές οπως ο Stephenson πχ .
-
Μπορεί να ισχύει και αυτο ,αλλά θα επρεπε να προσεξει την αισθητική του.
-
Και στο 2ης γενιας Leon ετσι δεν ήταν?
-
Οκ αλλά εκει που εχουν φτάσει τα πράγματα τα περιθωρια διαφοροποιησης δεν ειναι και τόσα πολλά,γιατι υπάρχουν και οι νόμοι της φυσικής.Να εχουν χαοτικές διαφορές το θεωρω απίθανο.
-
@dettol said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
@kostis20 said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
@red_monster said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
@kostis20 said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Εγω τόσες δεκαετίες που ασχολούμαι δεν εχω δει τετοιες αντιδράσεις και υπόδοχή .Στη Purosangue που ηταν το πρώτο SUV (!!!!) δεν είδα τετοιο πράγμα.
Επίσης τα σχέδια του Bangle εγω ακόμα χάλια τα θεωρω.Οι ίδιοι που λέτε αυτά, θα σας τρέχουν τα σάλια σε μερικά έτη !
Εχουμε 2026 πλέον και ετσι οπως εχει γίνει τα πραγματα με την ηλεκτροκίνηση τα 1000 άλογα τα εχουν για πλάκα αρκετοί κατασκευαστές.Οπότε ενα απο τα βασικά σημεια διαφοροποίησης της Ferrari ειναι το design.
Δεν ειναι οπως παλια που πέταγε ενα V12 ή έναν εγκαρσιο V6 και πέταγε.Ήταν και το σχήμα τρελό.Αν τα πάει τοσο χάλια και εκει που επρεπε να ειναι καλύτερη απο τη Xiaomi πχ κλάφτα.
Τι διαφορετικό εχει να παρουσιασει?To SU7 ας πούμε που υστερεί?πως ακριβως καταλαβες απο μια στατικη παρουσιαση, οτι υστερει σε σχεση με αλλα οχηματα;
Αν εχεις τετοιο "ματι" χαραμιζεσαι και θα επρεπε να εχεις θεση μηχανικου στην F1!
Σορρυ για την περιπαικτικη διαθεση, αλλα εισαι υπερβολικοςΓια το SU7 εγραψα αν υστερει κάπου οχι για τη Λουτσε Το γραφω ξεκάθαρα νομίζω."To SU7 ας πούμε που υστερεί?".'Οπως εχουμε δει να σπαει το ενα ρεκορ μετα το αλλο μάλλον δεν υστερεί πουθενα.