Best posts made by kostis20
-
RE: Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)posted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
Πήγα Σκόπελο τη προηγούμενη βδομάδα.Τη περίμενα καλύτερη.Δυστυχώς είχε πάρα πολλές τσούχτρες και οι θάλασσες είχαν αρκετή βρωμιά και μια ανέξηγητη λιπαρότητα στην επιφσνεια τους.Το φαγητό πολύ μέτριο...
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠposted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
Πολύ ωραία περάσαμε χθες. Όλα τα παιδιά πολύ αξιόλογα και ευχάριστα στη παρέα.Η επόμενη συνάντηση σύντομα και με μεγαλύτερη συμετοχή!
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης

Έπεσε καλό καθάρισμα το ΣΚ.
6 χρόνια 69000km -
RE: HONDA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Πήγα και είδα το CRV 2024 Hybrid χθες και μου αρεσε πάρα πολύ....Το εσωτερικό είναι απίστευτα ποιοτικό και απίστευτα ευρυχωρο .Μιλάμε για τρελους χώρους όπως και πορτ μπαγκαζ.Η διαφορα με το Xtrail σε ποιότητα και χώρους ειναι εμφανέστατη ,ειδικά στη ποιοτητα .
Πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.Ενδεικτικά αναφέρω οτι η ασύρματη φορτιση εχει και ενα μικρο ανεμιστηράκι για να μη ζεσταινεται το κινητο!!!
Επίσης είναι και πιο ωραίο εξωτερικά.
Το υβριδικό σύστημα ειναι αρκετα ενδιαφέρον επίσης, καθως μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητηρα και σαν γεννητρια οπως το xtrail ,αλλα σε μεγάλες ταχύτητες τον εμπλεκει άμεσα με του τροχούς μέσω δυο διαφορετικών σχέσεων μετάδοσης.Το σημαντικό είναι οτι δεν εχει την ενοχλητική λειτουργία του ecvt ενω είναι και αξιόπιστο σε αντίθεση με το epower της Νισσαν που ακούγονται διαφορα προβλήματα.
.Ρεζέρβα δεν εχει ουτε αυτο και δε νομίζω να μπαινει καν.
Μου αρεσε αρκετα .Αλλα είναι και αρκετα ακριβό .Ξεκινάει απο 54 η βασική και 58 η πιο πλουσια.Η βασική βεβαια εχει τρελό εξοπλισμο ,δηλαδη ηλιοροφη θερμαινόμενα & ηλεκτρικά καθίσματα και πολλά άλλα .Η πλουσια προσθετει αεριζομενα καθίσματα ,matrixLED ,360 cameras και ηχοσύστημα Bose.
Δεν εχει μεγάλη διαφορα απο το αντίστοιχο Xtrail στη τιμή αν σκεφτω πόσο πιο ποιοτικό είναι. Βεβαια πάμε σε 4.7m μήκος ...
Γενικά πολύ ανώτερο απο Xtrail & RAV4 σε ποιότητα και design εσωτερικού και πολύ πιο όμορφο και απο τα δύο. Επίσης η τετρακίνηση είναι με αξονα και όχι πίσω ηλεκτροκινητήρα.
Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το cx60 το οποίο βεβαια ειναι πιο δυνατο αλλά ξεκινάει απο τα 58Κ συν τα διαφορα προβληματακια που διαβάζω κατα καιρούς.Το μεγεθος παραμένει θέμα μιας και εχω βολευτει τρελά με το cx30...Σε λίγο παρουσιάζεται και το νεό cx5 οπότε θα δούμε.Σίγουρα πάντως το crv θα μπει στις επιλογές μου αν είναι ολα ΟΚ στο Test Drive. -
RE: Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)posted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
Και ο Πάνορμος ήταν γεμάτος τσούχτρες. Δεν έμπαινες καν μέσα.
Επίσης θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο λιμάνι του Μαντουδίου ...Μιλάμε για τεράστια αθλιότητα.Τετοιο χάλι δεν εχω ξαναδεί...
-
RE: Mazda CX-30posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
1 χρόνος ακριβώς και 22900km με το cx30.Τα περισσότερα που έχω κάνει με ένα αμάξι με σα σε ένα έτος και αυτό λέει πολλά.
Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο και μέσα στη πόλη και εκτός.Ολα καλά λοιπόν,αντιπροσωπεία πήγα μόνο για λάδια σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου που κάτι έπρεπε να διορθωθεί ακόμα και στο πρώτο έτος από την αγορά τους... -
Το έκλεισα τελικα.Manual Awd Gt plus με ΒΟSE.Σε 10 μέρες θα είναι Ελλάδα.
-
Παρέλαβα σήμερα!Τέλειο!Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές σχεδόν σε όλους τους τομείς,ακόμα και το τράβηγμα του κινητήρα είναι πολύ ζωντανό.Νομιζω μεγάλη διαφορά από το αυτόματο που έκανα test drive.Το χειροκίνητο κιβώτιο όλα τα λεφτά.
Latest posts made by kostis20
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3posted in Αντίλογος
Ναι περιμεναν μια αγορα 9 εκ. για να δουλεψουν ...
Επίσης μας πίεσαν να παρουμε τους Ολυμπιακους αγωνες ,μας πίεσαν να φαμε τα λεφτα των ταμείων ,να τα ξαναφαμε με τα δομημένα ομόλογα και φυσικά μας πίεσαν να μαγειρεψουμε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. -
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3posted in Αντίλογος
Ναι το λες και τρελό.
Εδω γινετε της τρελής επι 40 χρόνια και μας φταίει η Ευρώπη μετα.
Οκ. -
RE: Αυτοκίνητα Αστυνομίαςposted in Περί αυτοκίνησης
@a-d-p said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
@eltonjohn said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Ώπα! Αν ο νέος χρωματισμός ξεκίνησε το 1995, τότε οι παραγωγοί του "Ριφιφί" που εκτυλίσσεται το 1992, έχουν κάνει λάθος!
Επίσης, κι εσείς κάνετε λάθος κύριε admin μου.
Τελευταία νέας παραλαβής οχήματα που κυκλοφορούσαν με το "σπαστό" μπλε-λευκό ήταν τα Nissan Primera!
Θυμάμαι σε κυκλοφορία σίγουρα ως το 2006!Έχεις δίκιο
18 Απριλίου 1997 παραδόθηκαν 90 Nissan Primera GTΕχω παει βολτα με το συγκεκριμενο...Είναι στη Κω ,οπου και η φωτογραφία.
-
RE: Toyota RAV4 (2025)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Η γρήγορη φόρτιση εξυπηρετεί αν έχεις πχ φόρτιση στην εργασία σου και όχι στο σπίτι...
Με τη διάδοση των phev σαν εταιρικα παίζει ρόλο και αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση στις εταιρείες και οι φορτιστές δεν φτάνουν. Ήδη σε κάποιεςεταιρειες κλείνεις time slotγια φόρτιση μέσω app.. Επίσης προφανώς αν είσαι ταξίδι και θες να κινηθείς αμιγώς ηλεκτρικά σε κάποια πόλη πχ.
Επισης στο rav phev ουσιαστικά δεν υπάρχει διαφορά στις επιδόσεις, ανεξάρτητα αν είναι φορτισμένο ή οχι. Η διαφορά είναι μεγάλη σχέση με το hevκαθώς το phev έχει 0-100 σε 5.8 sec.
Προσωπικά για χρήση σαν μοναδικό και κύριο αυτοκίνητο εντός και εκτός Αθήνας μόνο πλεονεκτήματα βλέπω στο phev. Αν προσθέσεις και τις πολύ δυνατές επιδόσεις καθώς και τη λογική διαφορά τιμής σε σχέση με το hev, νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση. -
Οι βιάσεις του προφυλακτήρα είναι αρκετά συνηθισμένη ζημιά, ενω θα πρέπει να ελεγχθεί και η πίσω μπαρα.
-
RE: Toyota Corolla Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Εχουν γίνει απειρες δοκιμές...Εχει δοκιμάσει και τη Hybrid και το Rav Hybrid... Βασικα και το TFL εχει κανει πολλές δοκιμές...
-
RE: Toyota Corolla Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ετσι ακριβώς .Μεγαλη διαφορά η τετρακίνηση.
-
RE: Audi Q3 2025 3rd generationposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
45 με 50Κ για αυτο το αμάξι δκίνητο με 150 ps δε θα τα εδινα με τίποτα.
-
RE: Audi Q3 2025 3rd generationposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@katafractos17 said in Audi Q3 2025 3rd generation:
@kostis20 said in Audi Q3 2025 3rd generation:
20260108_090606 (1).jpg
Αυτά τα αυτοκίνητα δεν τα παίρνεις έτσι.
Αλλά έτσι...Δεν θα έπρεπε καν αυτές οι εταιρείες να βγάζουν τόσο αντιαισθητικές εκδόσεις.
Τα ίδια κάνει και η BMW. Αν πάρεις την τελείως entry Χ1, είναι σαν να βλέπεις ένα τελείως διαφορετικό και άσχημο αυτοκίνητο.@green-power said in Audi Q3 2025 3rd generation:
Μεγάλο καημό για το σήμα θα ειχε ο αγοραστής για να το πάρει έτσι.
Πράγματι.
Οχι οτι αυτο ειναι ωραιο αλλά σίγουρα καλύτερο απο το sportback...To κοκκινο σήμα τραγικό.
Επίσης αν το πάρεις ετσι τότε ειναι που δεν αξίζει με τίποτα εκει που θα εχει πάει η τιμή. -
RE: FIAT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ειχα το 1.6 16v για μερικά χρόνια, έχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη με αυτό. Μια χαρά αυτοκίνητο ήταν δεν είχε βγάλει κάτι ιδιιαιιτερο. Ωραίο κράτημα και τιμόνι θυμάμαι..