Best posts made by kostis20
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
Πολύ ωραία περάσαμε χθες. Όλα τα παιδιά πολύ αξιόλογα και ευχάριστα στη παρέα.Η επόμενη συνάντηση σύντομα και με μεγαλύτερη συμετοχή!
-
RE: HONDA FORUM
Πήγα και είδα το CRV 2024 Hybrid χθες και μου αρεσε πάρα πολύ....Το εσωτερικό είναι απίστευτα ποιοτικό και απίστευτα ευρυχωρο .Μιλάμε για τρελους χώρους όπως και πορτ μπαγκαζ.Η διαφορα με το Xtrail σε ποιότητα και χώρους ειναι εμφανέστατη ,ειδικά στη ποιοτητα .
Πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.Ενδεικτικά αναφέρω οτι η ασύρματη φορτιση εχει και ενα μικρο ανεμιστηράκι για να μη ζεσταινεται το κινητο!!!
Επίσης είναι και πιο ωραίο εξωτερικά.
Το υβριδικό σύστημα ειναι αρκετα ενδιαφέρον επίσης, καθως μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητηρα και σαν γεννητρια οπως το xtrail ,αλλα σε μεγάλες ταχύτητες τον εμπλεκει άμεσα με του τροχούς μέσω δυο διαφορετικών σχέσεων μετάδοσης.Το σημαντικό είναι οτι δεν εχει την ενοχλητική λειτουργία του ecvt ενω είναι και αξιόπιστο σε αντίθεση με το epower της Νισσαν που ακούγονται διαφορα προβλήματα.
.Ρεζέρβα δεν εχει ουτε αυτο και δε νομίζω να μπαινει καν.
Μου αρεσε αρκετα .Αλλα είναι και αρκετα ακριβό .Ξεκινάει απο 54 η βασική και 58 η πιο πλουσια.Η βασική βεβαια εχει τρελό εξοπλισμο ,δηλαδη ηλιοροφη θερμαινόμενα & ηλεκτρικά καθίσματα και πολλά άλλα .Η πλουσια προσθετει αεριζομενα καθίσματα ,matrixLED ,360 cameras και ηχοσύστημα Bose.
Δεν εχει μεγάλη διαφορα απο το αντίστοιχο Xtrail στη τιμή αν σκεφτω πόσο πιο ποιοτικό είναι. Βεβαια πάμε σε 4.7m μήκος ...
Γενικά πολύ ανώτερο απο Xtrail & RAV4 σε ποιότητα και design εσωτερικού και πολύ πιο όμορφο και απο τα δύο. Επίσης η τετρακίνηση είναι με αξονα και όχι πίσω ηλεκτροκινητήρα.
Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το cx60 το οποίο βεβαια ειναι πιο δυνατο αλλά ξεκινάει απο τα 58Κ συν τα διαφορα προβληματακια που διαβάζω κατα καιρούς.Το μεγεθος παραμένει θέμα μιας και εχω βολευτει τρελά με το cx30...Σε λίγο παρουσιάζεται και το νεό cx5 οπότε θα δούμε.Σίγουρα πάντως το crv θα μπει στις επιλογές μου αν είναι ολα ΟΚ στο Test Drive. -
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
Έπεσε καλό καθάρισμα το ΣΚ.
6 χρόνια 69000km -
RE: Mazda CX-30
1 χρόνος ακριβώς και 22900km με το cx30.Τα περισσότερα που έχω κάνει με ένα αμάξι με σα σε ένα έτος και αυτό λέει πολλά.
Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο και μέσα στη πόλη και εκτός.Ολα καλά λοιπόν,αντιπροσωπεία πήγα μόνο για λάδια σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου που κάτι έπρεπε να διορθωθεί ακόμα και στο πρώτο έτος από την αγορά τους... -
Το έκλεισα τελικα.Manual Awd Gt plus με ΒΟSE.Σε 10 μέρες θα είναι Ελλάδα.
-
Παρέλαβα σήμερα!Τέλειο!Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές σχεδόν σε όλους τους τομείς,ακόμα και το τράβηγμα του κινητήρα είναι πολύ ζωντανό.Νομιζω μεγάλη διαφορά από το αυτόματο που έκανα test drive.Το χειροκίνητο κιβώτιο όλα τα λεφτά.
Latest posts made by kostis20
-
RE: Toyota Corolla Cross
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Ανά τρίμηνο ανεβάζω στατιστικά κατανάλωσης. Με κίνηση, δηλαδή χαμηλή μέση ταχύτητα, αλλά χωρίς διαρκές σταμάτα - ξεκίνα, κατέβασμα από Αμπελόκηπους μέχρι τέρμα Βουλιαγμένης, κινήθηκα ηλεκτρικά σχεδόν εξ ολοκλήρου, όπως και αθόρυβα λόγω ev mode.
Αμάν, δηλαδή. Με 26 μέση ωριαία ταχύτητα, τι κατανάλωση περίμενες; ήμαρτον, τι το ανέβασες...
Για να δυσφορείς έχεις συνηθίσει να κινείσαι στην Αθήνα με 2.9 λ. σε διαδρομή διάρκειας σχεδόν 1 ώρας διανύοντας απόσταση 21 χλμ με διέλευση από Λ. Κηφισίας, κέντρο και Λ. Βουλιαγμένης, και προφανώς αποτελεί τον μέσο όρο για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας (ακόμη και hev). Τετριμμένα και συνηθισμένα υποθέτω για τη συντριπτική πλειονότητα των αυτοκινήτων, τα γράφουμε για να περνά η ώρα..
Εγω θα εκαιγα γυρω στα 9.
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
Απαλευτα ζώα το 80 %των Ελλήνων περίπου.
Ο στόλος παμπάλαιος, οι δρόμοι και η σήμανση ότι να ναι,η αστυνόμευση ανύπαρκτη...
Do the math -
RE: Toyota Yaris Cross
Ήταν μέσα και ο ιδιοκτητης και περίμενε την οδική.
-
RE: Toyota Yaris Cross
Περίεργο περιστατικό χθες. Πέτυχα YC ακινητοπιημενο με μόνιμα αναμμένα τα φώτα να μη μπορεί να μετακινηθεί.
Τελικά το μάζεψε οδική βοήθεια, ενω τα φώτα του παρέμεναν ανοιχτά. -
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...
@omikrositalofilos said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
@omikrositalofilos said in ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...:
Στην μεταμορφωση βρισκεις να παρκαρεις κατα τις 9 το πρωι περιξ ξερω γω της Τατοιου
Anyone?
Δε νομίζω να εχεις πρόβλημα.
-
RE: Toyota Corolla Cross
Τελικά εχουμε μάθει τιμές,εξοπλισμό και διαθεσιμοτητα για το 1,8 FL?Γιατι ενδιαφερεται ενας φίλος.
-
RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]
@dettol said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Το ότι με στήριξη των Δυτικών έγινε πραξικόπημα στο Κίεβο, εκδιώχνοντας τον νόμιμα εκλεγμένο Ρωσόφιλο Πρόεδρο Γιαννουκόβιτς και εγκαθιστώντας μια κυβέρνηση-μαριονέτα η οποία άρχισε να βομβαρδίζει τους Ουκρανούς πολίτες Ρωσικής καταγωγής του Ντομπάς, παίζει κανέναν ρόλο; Μη μου πεις είναι δικό τους εσωτερικό ζήτημα της χώρας τους και δεν πέφτει λόγος στους άλλους...
Εννοεις τις επιχειρησεις οπου προσπαθησε η κυβερνηση της ουκρανιας να ανακαταλαβει περιοχη της, στην οποια ειχε στειλει η ρωσια στρατευματα, ωστε να δημιουργησουν ταραχες; Αν εννοεις αυτο, τοτε η ουκρανια απαντησε σε ρωσικη εισβολη στο εδαφος της.
Επισης, πραγματικα απορω ποια ειναι η "κοκκινη" γραμμη. Στη γεωργια εγινε οτι εγινε. Στην ουκρανια γινεται οτι γινεται. Επομενη μαλλον ειναι η μολδαβια. Οταν μπει εκει ο πουτιν, θα πειστουμε; Αν οχι, ποτε; Οταν παει προς ρουμανια; Πολωνια;
Δεν λεω οτι ειναι πιθανα αυτα τα σεναρια (για την μολδαβια δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια), αλλα απλα προσπαθω να καταλαβω ποτε θα πειστεις οτι υπαρχει προβλημα με τον πουτιν; Οταν περασει ποια γραμμη;
Ποτε δε προκειται. Για όλα θα βρουν μια δικαιολογία.
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
Ακριβώς...Πρέπει να το ακούμε καμια 20αρια χρόνια
-
RE: Skoda Fabia MK4 2021
Απο τη στιγμη που ανελαβε την εισαγωγή και για τη skoda η κosmokar ήταν δεδομένο οτι θα συνεβαιναν αυτα...
-
RE: MAZDA FORUM
@shumakos said in MAZDA FORUM:
Η εγκάρσια τοποθέτηση μοτέρ είναι τσακωμένη με τους inline 6. Δε χωράνε.
Η Volvo μια εποχή το έκανε αβερτα.