Best posts made by kostis20
-
RE: Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ
Πολύ ωραία περάσαμε χθες. Όλα τα παιδιά πολύ αξιόλογα και ευχάριστα στη παρέα.Η επόμενη συνάντηση σύντομα και με μεγαλύτερη συμετοχή!
-
RE: HONDA FORUM
Πήγα και είδα το CRV 2024 Hybrid χθες και μου αρεσε πάρα πολύ....Το εσωτερικό είναι απίστευτα ποιοτικό και απίστευτα ευρυχωρο .Μιλάμε για τρελους χώρους όπως και πορτ μπαγκαζ.Η διαφορα με το Xtrail σε ποιότητα και χώρους ειναι εμφανέστατη ,ειδικά στη ποιοτητα .
Πολύ μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.Ενδεικτικά αναφέρω οτι η ασύρματη φορτιση εχει και ενα μικρο ανεμιστηράκι για να μη ζεσταινεται το κινητο!!!
Επίσης είναι και πιο ωραίο εξωτερικά.
Το υβριδικό σύστημα ειναι αρκετα ενδιαφέρον επίσης, καθως μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητηρα και σαν γεννητρια οπως το xtrail ,αλλα σε μεγάλες ταχύτητες τον εμπλεκει άμεσα με του τροχούς μέσω δυο διαφορετικών σχέσεων μετάδοσης.Το σημαντικό είναι οτι δεν εχει την ενοχλητική λειτουργία του ecvt ενω είναι και αξιόπιστο σε αντίθεση με το epower της Νισσαν που ακούγονται διαφορα προβλήματα.
.Ρεζέρβα δεν εχει ουτε αυτο και δε νομίζω να μπαινει καν.
Μου αρεσε αρκετα .Αλλα είναι και αρκετα ακριβό .Ξεκινάει απο 54 η βασική και 58 η πιο πλουσια.Η βασική βεβαια εχει τρελό εξοπλισμο ,δηλαδη ηλιοροφη θερμαινόμενα & ηλεκτρικά καθίσματα και πολλά άλλα .Η πλουσια προσθετει αεριζομενα καθίσματα ,matrixLED ,360 cameras και ηχοσύστημα Bose.
Δεν εχει μεγάλη διαφορα απο το αντίστοιχο Xtrail στη τιμή αν σκεφτω πόσο πιο ποιοτικό είναι. Βεβαια πάμε σε 4.7m μήκος ...
Γενικά πολύ ανώτερο απο Xtrail & RAV4 σε ποιότητα και design εσωτερικού και πολύ πιο όμορφο και απο τα δύο. Επίσης η τετρακίνηση είναι με αξονα και όχι πίσω ηλεκτροκινητήρα.
Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το cx60 το οποίο βεβαια ειναι πιο δυνατο αλλά ξεκινάει απο τα 58Κ συν τα διαφορα προβληματακια που διαβάζω κατα καιρούς.Το μεγεθος παραμένει θέμα μιας και εχω βολευτει τρελά με το cx30...Σε λίγο παρουσιάζεται και το νεό cx5 οπότε θα δούμε.Σίγουρα πάντως το crv θα μπει στις επιλογές μου αν είναι ολα ΟΚ στο Test Drive. -
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
Έπεσε καλό καθάρισμα το ΣΚ.
6 χρόνια 69000km -
RE: Mazda CX-30
1 χρόνος ακριβώς και 22900km με το cx30.Τα περισσότερα που έχω κάνει με ένα αμάξι με σα σε ένα έτος και αυτό λέει πολλά.
Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο και μέσα στη πόλη και εκτός.Ολα καλά λοιπόν,αντιπροσωπεία πήγα μόνο για λάδια σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου που κάτι έπρεπε να διορθωθεί ακόμα και στο πρώτο έτος από την αγορά τους... -
Το έκλεισα τελικα.Manual Awd Gt plus με ΒΟSE.Σε 10 μέρες θα είναι Ελλάδα.
-
Παρέλαβα σήμερα!Τέλειο!Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές σχεδόν σε όλους τους τομείς,ακόμα και το τράβηγμα του κινητήρα είναι πολύ ζωντανό.Νομιζω μεγάλη διαφορά από το αυτόματο που έκανα test drive.Το χειροκίνητο κιβώτιο όλα τα λεφτά.
Latest posts made by kostis20
-
RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)
Ναι βασικά Lexus & Mazda είναι top.
Το θέμα είναι αν το πρόβλημα ειναι γενικευμένο ή απλά ετυχε.Και εμένα ασς πούμε ειχε τύχει το actuator στο DCT στο 500Χ το οποίο μάλλον ήταν ελαττωματικό εξάρτημα εκ κατσκευής. -
RE: Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@chrisk6 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Για Breaking Bad & Better Call Saul θα διαφωνησω...εκπληκτικες και οι 2.
Η βαθμολογια μιλαει απο μονη της.Ναι το ξέρω, έχουν τρομερή βαθμολογία....και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. Εμένα δεν μου άρεσε το BB, δεν βρήκα κάτι να με τραβήξει σε αυτή τη σειρά. Πολύ κακό για το τίποτα σαν αν προσπαθούσε πάρα πολύ να αποδείξει κάτι. Αλλά ξέω ότι ειμαι η μειοψηφία!!
Το Better call Soul ακόμα χειρότερο.Απολυτη βαρεμάρα και χωρίς καν υπόθεση...
-
RE: Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@piliourits said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το braking bad είναι η καλύτερη σειρά που έχουν καταφέρει να φτιάξουν και χάρη στην οποία καθιερώθηκε αυτός ο τρόπος διασκέδασης, με μόνο ίσως το Better call Saul να την ξεπερνάει, που όμως εξαρτάται απ τον αν έχεις δει το πρώτο.
Καθόλου δεν μου άρεσε. Απο τις χειροτερες σειρες που εχω δει. Με το ζορι την ειδα μεχρι τέλους, απλα επειδη δεν μου αρέσει να τις αφήνω στην μέση.
Εγώ και από τις δύο με το ζόρι είδα κάποια επεισόδια και τα παράτησα. Τις βρίσκω πολύ βαρετές και τις δύο.
-
Πορτοχελι και επιστροφη Αθήνα με αρκετες διαδρομες εκεί. Τελειως γεματος με 5 ατομα πίσω και βγαλμένη εταζέρα.
Ταχύτητες χαμηλότερες απο τα συνηθισμένα μου λόγω κίνησης ,αλλά αρκετά προσπεράσματα στη διαδρομή, ειδικά στον επαρχιακό απο Επιδαυρο μεχρι Πορτο.
Ενδειξη κατανάλωσης 7,0 lt/100km.530 km μεχρι να ανάψει φωτάκι ρεζέρβας.
Περιττο να πω οτι στις στροφές ειδικά εκει πριν τα διδυμα ζωγραφιζε... Μεχρι και η συζυγος εντυπωσιαστηκε απο το κράτημα.. -
RE: LEXUS LBX
Και τα περιοδικά σταμάτησαν τις μετρήσεις επιδόσεων...
Ο μοναδικός λογος που τα αγόραζα τα τελευταια χρόνια. -
RE: Alfa Romeo Stelvio
Αυτά θυμάμαι και εγω .Πολύ βαριές.Οι κινητήρες μέτριοι. Η 3.2 έβγαινε μονο τετρακίνητη με κεντρικό διαφορικό.Καπου υπήρχε ένας τύπος εδώ μέσα τοτε που προσπαθούσε να με πείσει ότι ήταν πιο ελαφριά από Ε92....
Η καλύτερη brera ήταν η tbi1750,αλλά πρέπει να έχουν πωληθεί ελάχιστες γιατί μπήκε στο τέλος της ζωής του μοντέλου.
Η 156 πάντως ήταν πολύ καλο αυτοκινητο. -
RE: Porsche 911
@dimsabas said in Porsche 911:
Το λογικό είναι ότι όποιος έχει μια 911 για τις κυριακάτικες βόλτες του, κυκλοφορεί ήδη με μια Taycan ή μια Cayenne τις καθημερινές. Τι κάθεστε και σκοτώνεστε;
Ξέρω 6 κατόχους 911 ολοι τις έχουν για καθημερινα...Μόνο ένας έχει 2η Porsche ,μια Cayenne, την οδηγεί η γυναίκα του.Δυο επιπλέον με 718 επίσης καθημερινα οχήματα.
-
Α δεν ήξερα οτι εχεις.Εχω κάνει παρα πολλά χιλιομετρα με cayman S και εδω και ενα χρόνο εχει πάρει ο κουνιαδος μου μια 997 οπότε ολο και πάμε καμια βολτα.
-
Δε ξέρω αν εχεις κάνει ταξίδι με 911 ή cayman αλλά ο θορυβος ειναι ως και ανυπόφορος.
Επίσης η 911 στη πολη υποφέρει στις λακούβες .Ειδικά στη πίσω αναρτηση.Η Cayman περνάει καλυτερα απο τις λακούβες οντως σε σχέση με 911.