Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 1271
    • Best 620
    • Groups 0

babisstinson

@babisstinson

1354
    Profile views
    1271
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Location Sparta

babisstinson Unfollow Follow

Best posts made by babisstinson

• RE: Honda Civic (FE/FL - 2021) Forum

Μ' αρέσει, το θέλω. Ένα χειροκίνητο 1.5Τ με 185 άλογα και το κρατάω για 20 χρόνια άνετα. 🙂

Μου αρέσει πάρα πολύ η κηρήθρα και στην γρίλια μπροστά αλλά κυρίως στο εσωτερικό που κρύβει και τους αεραγωγούς. Πάρα πολύ ωραία ιδέα πραγματικά.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      babisstinson
      babisstinson
    • RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)

Κι όμως στα 208 που βλέπω στον δρόμο έχει αρκετά GT Line..! Και κατά κύριο λόγο μπορντώ και  μπλε και έχω δει και κίτρινα.

babisstinson
      babisstinson

Youtube Video

1,5T 6M/T και εσύ Ευρώπη κάτσε με το eHEV και το κιβώτιο από το τζογκάκι...

Δυστυχώς τα έχουμε πει πολλές φορές, οι νόρμες της ΕΕ για ρύπους 'καταστρέφουν' την αυτοκίνηση. Και σε αυτό σπρώχνουν πολύ και οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές.. Δεν είναι τυχαίο που και ο CEO της Toyota 'επιτέθηκε' τις προάλλες στην άκρατη ηλεκτροποίηση. Το 1.5Τ 6Μ/Τ νομίζω θα προτιμούσαν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες του νέου Civic στην Ελλάδα, κρίμα που δεν θα προσφέρεται. Έως και αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά η μη διάθεσή του. Όποιος δεν θέλει αυτόματο κιβώτιο αυτομάτως το βγάζει από την λίστα το Civic.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: Opel Astra L (2021)

Λέει τίποτε για αποθηκευτικό χώρο και για πληροφορία από το τιμόνι; Για σκληρότητα ανάρτησης κλπ νομίζω δεν έχει νόημα ακόμα να λαμβάνουμε υπόψιν τέτοια βίντεο, δοκιμές κάνουν.. Ευχαριστώ

babisstinson
      babisstinson

Φθινόπωρο 2022 κυκλοφορία στην Ευρώπη? Πωωωω...

babisstinson
      babisstinson

Πολύ σωστή τοποθέτηση.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)

ΠΑ-ΝΕ-ΜΟΡ-ΦΟ...!!!!

Φάτε μάτια ψάρια το νέο SW της Peugeot. Πιστεύω έχει δυναμική να κόψει λίγο από τα SUV και να πάρει πωλήσεις, ειδικά απ' όσους δεν θέλουν ψηλό αυτοκίνητο. Μακάρι να έχει και τον 1.6Τ 180hp..

babisstinson
      babisstinson
    • RE: DS4 2021

Με 35Κ θα παίρνεις ένα πολύ σικάτο/designάτο/premium αυτοκίνητο που σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα άλλο και ξεχωρίζει!

babisstinson
      babisstinson
    • RE: Opel Astra L (2021)

Παρουσιάστηκε και είναι κουκλί!

https://www.autoblog.gr/2021/07/13/epishmo-neo-opel-astra/

babisstinson
      babisstinson
    • RE: Honda HR-V 2021

Το ότι είναι Χόντα παίζει να ενδιαφέρει το 3 % των Ελλήνων .

Δεν συμφωνώ, στο μυαλό του μέσου αγοραστή, ιαπωνικό (και δη Honda) σημαίνει αξιοπιστία. Κάτι έχει κάνει τόσες δεκαετίες και το έχει καταφέρει αυτό. Και αυτό μετράει (και χρεώνεται θεωρώ..), αλλιώς δεν θα συζητούσαμε για εγγυήσεις 2-3-5-8 χρόνια, αυτοκίνητα Premium που βγάζουν ακριβές ζημιές με το που τελειώσει η επίσημη εγγύηση κλπ.

Δεν είναι τυχαίο το 'κινητήρας Honda' και το, πολύ εύστοχο κατά την ταπεινή μου άποψη, 'The Power of Dreams' motto της εταιρείας.

Συμφωνώ με το σχόλιο σχετικά με την Mazda και ότι κάποιος που θα ήθελε το CX-30 αλλά σκέφτεται τον ΦΠΔ, θα βρει αντικαταστάτη στο HR-V που έχει 1500 κυβικά.

babisstinson
      babisstinson

Latest posts made by babisstinson

• RE: BYD forum

@ntinaras said in BYD forum:

Λογικό, μιας και ο μέσος έμπορας προσπαθεί να πουλησει yaris του 2017 με πλαστικά τάσια 15.000 ευρώ σε υποψήφια θύματα

Και το πρόβλημα είναι ότι θα βρει να το πουλήσει 15Κ δυστυχώς, όταν το καινούριο έχει 25-30Κ.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: Peugeot 3008 2016

Απίστευτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Να έχεις το αμάξι στο συνεργείο από τον Αύγουστο και να περιμένεις να έρθει καδένα.

Εν τω μεταξύ με ρώτησε μια φιλη και πρώην συνάδελφος που ψάχνει για μεταχειρισμένο αμάξι την γνώμη μου για c3 aircross και 2008, θελει b-suv και ήξερε ότι είχαμε leasing Πεζώ 208 και 2008 στην εταιρεία οι περισσότεροι από την avis. Mου λέει βλέπω πολλά στο car.gr, και να προτιμήσει βενζίνη ή diesel. Της είπα μακριά και της έστειλα τα λινκ απο καδενες, adblue, ιμαντε, κιβωτια, engine faults κλπ. Μόνο leasing και αυτό πάλι με οπωσδήποτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης άμεσα για να μην μένεις χωρίς όχημα.
      Γλιτώσαμε έναν άνθρωπο από νεύρα, ταλαιπωρία και απογοήτευση και πεταμένα χρήματα.
      Τραγωδία πάντως αυτά που διαβάζουμε πραγματικά.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: HONDA FORUM

Εφαπαξάτο αμάξι, δεν είναι μάλλοντυχαίο ότι διάβαζα πως οι περισσότερες παραγγελίες στην Αμερική είναι σε ανθρώπους >50 ετών.
      https://www.motor1.com/news/774888/honda-prelude-hit-orders-japan/

babisstinson
      babisstinson
    • RE: HONDA FORUM

Σαν σχέδιο είναι κουκλί πραγματικά. Με τα μηχανικά που διαβάζω οδηγικά καλά θα πηγαίνει, μπροστινό σύστημα από το Type R έχει. Καταραμένη "φτώχεια" να μην μπορείς να έχεις 3-4 αυτοκίνητα στο γκαράζ σε rotation να γουστάρεις εναλλάξ.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: MASERATI FORUM

Επιχειρηματικά μιλώντας είναι πολύ περίεργη η κίνηση να ανοίξει νέα αντιπροσωπεία ξεχωριστή όταν οι πωλήσεις της εταιρείας είναι στον πάτο.
      Τι πωλήσεις αναμένουν δηλαδή να κάνουν ετησίως; Εκτός αν το βασικό κομμάτι εσόδων είναι το service των οχημάτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.
      Πανέμορφα αυτοκίνητα βέβαια, πολύ θα ήθελα να έχω ένα Ghibli ή ένα GranTurismo. Συχνά πυκνά χαζεύω αγγελίες για Quattroporte.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: ΑLFA ROMEO FORUM

Αυτό ναι, είναι Αλφα Ρομεο όνειρο. Αλλα για ελάχιστους.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ

@tolisk20 said in Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ:

@babisstinson said in Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ:

Πολύ επεξηγηματικά βίντεο, έχει και ωραίο κανάλι ο συγκεκριμένος.
      Θα περάσω κι εγώ μια βόλτα από το μαγαζί να δω τι ταιριάζει στο CX-30, γιατί δεν πάει άλλο με το tetris να χωρέσουν τα πράγματα. Μέχρι να σταματήσουν τα καρότσια είναι απαραίτητη η μπαγκαζιέρα δυστυχώς.

Και γω τωρα μπαινω σ αυτη τη φαση με το πρωτο παιδακι..το καλο ειναι οτι εχω παρει καροτσι που γινετε πολυ μικρο οταν διπλωσει..περιπου σαν καρεκλακι παραλιας

Εμένα το Inglesina Aptica XT πάντως πιάνει το μισό πορτμπαγκάζ του Μάζντα. Είναι "τανκ" βέβαια το καρότσι, αλλά βαρύ/ογκώδες.
      Βασικά θέλω την μπαγκαζιέρα να χωράει το καρότσι και άντε και κανένα μικρό τσαντάκι και θα είμαι κομπλέ.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      babisstinson
      babisstinson
    • RE: Μπαγκαζιέρες - δέστρες- μπάρες οροφής κλπ

Πολύ επεξηγηματικά βίντεο, έχει και ωραίο κανάλι ο συγκεκριμένος.
      Θα περάσω κι εγώ μια βόλτα από το μαγαζί να δω τι ταιριάζει στο CX-30, γιατί δεν πάει άλλο με το tetris να χωρέσουν τα πράγματα. Μέχρι να σταματήσουν τα καρότσια είναι απαραίτητη η μπαγκαζιέρα δυστυχώς.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      babisstinson
      babisstinson
    • RE: Alfa Romeo Junior (B-SUV)

Εν τω μεταξύ γιατί είναι "μεγάλη επιστροφή στης μάρκας στην κατηγορία των compact suv."; Πότε είχε η Άλφα compact suv, το σταμάτησε και τώρα έβγαλε νέο μοντέλο ώστε να επιστρέψει στην κατηγορία;
      Η πρώτη φορα που βγάζει είναι, άρα ίσως το αλλάξουν σε "νέα είσοδος στην κατηγορία από την Αλφα Ρομεο".
      Την είδα προχθές λαιβ, από μπροστά και το πλάι ωραία είναι. Πίσω δεν μου άρεσε. προτιμώ το Tonale σίγουρα σαν σχέδιο.

babisstinson
      babisstinson
    • RE: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

@vangelis1 said in ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:

Καλημέρα σε όλους
      λόγω αγοράς νέου αυτοκινήτου αξίας 30000 ευρώ θα ήθελα να κάνω μια μικτή ασφάλιση με απαλλαγή 300 ή 500 ευρώ (ανάλογα το κόστος). ΟΧΙ νέος οδηγός, ούτε κάτω των 25. Αυτή την εποχή ξέρει κάποιος από την εμπειρία του ποια είναι η πιο οικονομική και αξιόπιστη; Ίσως και κάποια τιμή στο περίπου για ετήσιο συμβόλαιο παρακαλώ;
      Ευχαριστώ πολύ

Αττικη/Θεσσαλονικη ή επαρχια; Δες Allianz, εχω τα καλυτερα να πω απο πλευρας αξιοπιστίας. Τιμή ανέφερα και νωρίτερα. 30000 αυτοκινητο , μικτη απαλλαγή 500 ευρω εβγαινε 715 ευρω, εδρα Σπαρτη. Με 300 ευρώ απαλλαγή 825.

posted in Περί αυτοκίνησης
      babisstinson
      babisstinson
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ