Μ' αρέσει, το θέλω. Ένα χειροκίνητο 1.5Τ με 185 άλογα και το κρατάω για 20 χρόνια άνετα.
Μου αρέσει πάρα πολύ η κηρήθρα και στην γρίλια μπροστά αλλά κυρίως στο εσωτερικό που κρύβει και τους αεραγωγούς. Πάρα πολύ ωραία ιδέα πραγματικά.
Μ' αρέσει, το θέλω. Ένα χειροκίνητο 1.5Τ με 185 άλογα και το κρατάω για 20 χρόνια άνετα.
Μου αρέσει πάρα πολύ η κηρήθρα και στην γρίλια μπροστά αλλά κυρίως στο εσωτερικό που κρύβει και τους αεραγωγούς. Πάρα πολύ ωραία ιδέα πραγματικά.
Κι όμως στα 208 που βλέπω στον δρόμο έχει αρκετά GT Line..! Και κατά κύριο λόγο μπορντώ και μπλε και έχω δει και κίτρινα.
1,5T 6M/T και εσύ Ευρώπη κάτσε με το eHEV και το κιβώτιο από το τζογκάκι...
Δυστυχώς τα έχουμε πει πολλές φορές, οι νόρμες της ΕΕ για ρύπους 'καταστρέφουν' την αυτοκίνηση. Και σε αυτό σπρώχνουν πολύ και οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές.. Δεν είναι τυχαίο που και ο CEO της Toyota 'επιτέθηκε' τις προάλλες στην άκρατη ηλεκτροποίηση. Το 1.5Τ 6Μ/Τ νομίζω θα προτιμούσαν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες του νέου Civic στην Ελλάδα, κρίμα που δεν θα προσφέρεται. Έως και αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά η μη διάθεσή του. Όποιος δεν θέλει αυτόματο κιβώτιο αυτομάτως το βγάζει από την λίστα το Civic.
Λέει τίποτε για αποθηκευτικό χώρο και για πληροφορία από το τιμόνι; Για σκληρότητα ανάρτησης κλπ νομίζω δεν έχει νόημα ακόμα να λαμβάνουμε υπόψιν τέτοια βίντεο, δοκιμές κάνουν.. Ευχαριστώ
ΠΑ-ΝΕ-ΜΟΡ-ΦΟ...!!!!
Φάτε μάτια ψάρια το νέο SW της Peugeot. Πιστεύω έχει δυναμική να κόψει λίγο από τα SUV και να πάρει πωλήσεις, ειδικά απ' όσους δεν θέλουν ψηλό αυτοκίνητο. Μακάρι να έχει και τον 1.6Τ 180hp..
Με 35Κ θα παίρνεις ένα πολύ σικάτο/designάτο/premium αυτοκίνητο που σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα άλλο και ξεχωρίζει!
Το ότι είναι Χόντα παίζει να ενδιαφέρει το 3 % των Ελλήνων .
Δεν συμφωνώ, στο μυαλό του μέσου αγοραστή, ιαπωνικό (και δη Honda) σημαίνει αξιοπιστία. Κάτι έχει κάνει τόσες δεκαετίες και το έχει καταφέρει αυτό. Και αυτό μετράει (και χρεώνεται θεωρώ..), αλλιώς δεν θα συζητούσαμε για εγγυήσεις 2-3-5-8 χρόνια, αυτοκίνητα Premium που βγάζουν ακριβές ζημιές με το που τελειώσει η επίσημη εγγύηση κλπ.
Δεν είναι τυχαίο το 'κινητήρας Honda' και το, πολύ εύστοχο κατά την ταπεινή μου άποψη, 'The Power of Dreams' motto της εταιρείας.
Συμφωνώ με το σχόλιο σχετικά με την Mazda και ότι κάποιος που θα ήθελε το CX-30 αλλά σκέφτεται τον ΦΠΔ, θα βρει αντικαταστάτη στο HR-V που έχει 1500 κυβικά.
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Είχα διαβάσει τα σχετικά με την ρεζέρβα, πρέπει να ξαναψάξω και να δω τι υπάρχει πλέον.
Εισαι με ή χωρις γουφερ?
Χωρίς, δεν έχω το Bose. Προς το παρόν είμαι μια χαρά ικανοποιημένος με το ηχοσύστημα. Ίσως στο μέλλον πάω για ένα ποιοτικό σετ ηχεία, θα δούμε. Προς το παρόν ούτε που το σκέφτομαι.
Είχα διαβάσει τα σχετικά με την ρεζέρβα, πρέπει να ξαναψάξω και να δω τι υπάρχει πλέον.
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Κυριακή μεσημέρι επιστροφή από χωριό νομού Σερρών, λίγο μετά τα διόδια του Στρυμώνα, σε μια κλειστή ανηφορική στροφη,την πήρα λίγο κλειστά είναι ένα σημείο όπου το τέλος της ασφάλτου, εφάπτεται με το κράσπεδο,το οποίο έχει κάποια εξογκώματα. Ίσα που ακουμπάει ο μπροστινός τρόχος,αλλά μου έκανε ένα πολύ καλό σκίσιμο του ελαστικού! Οπότε παπαλα! Ρεζέρβα δεν υπάρχει! Κλήση στην οδική βοήθεια bmw, η οποία ομολογω έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά. Σε μια ώρα περίπου ήρθε οδική από Σέρρες που ήταν πιο κοντά, και είμαι τυχερός που βρέθηκε και λάστιχα Κυριακή απόγευμα που εξυπηρετεί! Μου άλλαξε την ρόδα με μια μεταχειρισμένη,οπότε έφθασα με ασφάλεια στον προορισμό μου. Έκλεισα ήδη ραντεβού για αλλαγή των δύο μπροστινών ελαστικών με δύο ολόιδια Bridgestone turanza 91w στα 200 ευρώ! Αυτά!
@babisstinson said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Κυριακή μεσημέρι επιστροφή από χωριό νομού Σερρών, λίγο μετά τα διόδια του Στρυμώνα, σε μια κλειστή ανηφορική στροφη,την πήρα λίγο κλειστά είναι ένα σημείο όπου το τέλος της ασφάλτου, εφάπτεται με το κράσπεδο,το οποίο έχει κάποια εξογκώματα. Ίσα που ακουμπάει ο μπροστινός τρόχος,αλλά μου έκανε ένα πολύ καλό σκίσιμο του ελαστικού! Οπότε παπαλα! Ρεζέρβα δεν υπάρχει! Κλήση στην οδική βοήθεια bmw, η οποία ομολογω έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά. Σε μια ώρα περίπου ήρθε οδική από Σέρρες που ήταν πιο κοντά, και είμαι τυχερός που βρέθηκε και λάστιχα Κυριακή απόγευμα που εξυπηρετεί! Μου άλλαξε την ρόδα με μια μεταχειρισμένη,οπότε έφθασα με ασφάλεια στον προορισμό μου. Έκλεισα ήδη ραντεβού για αλλαγή των δύο μπροστινών ελαστικών με δύο ολόιδια Bridgestone turanza 91w στα 200 ευρώ! Αυτά!
Δεν παιζει να μπει πισω ή δεν εχει καθολου υποδοχη?
Αλλιως μια μικρη στο χωρο αποσκευων για παν ενδεχομενο.Δεν έχει runflat ε? Αυτά φοβάμαι κι εγώ με το αυτοκίνητο που δεν έχει ρεζέρβα ρε γμτ.
Εγω επειδη δεν ηθελα να μου κατσει αυτο πουθενα με τα παιδια...εκανα τις κινησεις μου και κουβαλαω κανονικα ρεζερβα στο CX.
Αυτό θα κάνω κι εγώ, απλά τα 1150 ευρώ της αντιπροσωπείας μου φαίνονταν κλοπή. Πρέπει να βρω τι θα κάνω.
Δεν έχει runflat ε? Αυτά φοβάμαι κι εγώ με το αυτοκίνητο που δεν έχει ρεζέρβα ρε γμτ.
Στο θέμα της Xiaomi συζητάμε για το i-cockpit?
Κανένα νεότερο για κυκλοφορία Ελλάδα έχουμε;
Στις ΗΠΑ ξεκινάει από 56500 δολλαρια.
https://www.toyota.com/landcruiser/
Ελλάδα από 120000 ευρώ.
https://www.toyota.gr/new-cars/land-cruiser
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει δηλαδή
@alexg4 said in Alfa Romeo Tonale:
Καλησπέρα στην ομάδα! Έφτασε λοιπόν η στιγμή για αγορά Καινούργιου αυτοκινήτου και αφού είμαστε στην τελική ευθεία έχω κατασταλάξει σε 3 μοντέλα (Alfa Romeo Tonale-Audi q3 Sportback-BMW X2) όλα σε βενζίνη και θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία απο αυτά τα 3 να μου την εκφράσει. Προσωπικά η Άλφα με ελκύει εμφανισιακά είναι πιο γλυκιά εξωτερικά (με την έκδοση σπεσιαλε έχει αρκετά εξτραδακια στο πακέτο που με καλυβουν αρκετά) μόνη φοβία το συνεργείο και τυχόν προβλήματα καθώς δεν ήμουν ποτε κάτοχος ιταλικού αυτοκινήτου εκτός γερμανικού. Το Q3 έχει το κύρος που έχει ένα Audi δεν ξέρω οδηγικά πως μπορεί να πάει( θα το δοκιμάσω στο τεστ ντραιβ όπως τα αλλά) δεν έχει τα έξτρα που έχει το Alfa και το bmw καθώς για να έχεις κάποια φυσιολογικά έξτρα πρέπει να πληρώσεις μια ντουζίνα λεφτά δεν ξέρω πως την έχουν δει εκεί στην γερμανική εταιρία…Και πάμε στο καινούργιο Χ2 το οποίο με την έκδοση Μ έχει σχεδόν τα πάντα μέσα εμφανισιακά μου φαίνεται λίγο πιο άσχημο εξωτερικά από τα αλλά όμως κερδίζει στο εσωτερικό και στον έξτρα εξοπλισμό, μόνος προβληματισμός ότι είναι 3κυλινδρο 170 άλογα και δεν ξέρω κατά ποσό θα ακούγεται ο κινητήρας.
Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ξέρετε όταν είναι για αγορά Καινούργιου τα διλληματα είναι πολλά. Οποίος έχει κάποια εμπειρία από τα παραπάνω θα με βοηθούσε αρκετά.ΥΓ. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με νοιάζει αν η άλφα δεν είναι άλφα που βλέπω ότι 1-2 το έχουν κάνει τόσο θέμα και από τις 60 σελίδες οι 45 είναι δικες τους απαντήσεις που δεν σέβονται τον άλλον που τους λέει ότι τους αρέσει αυτά είναι γούστα του καθενός και θα πρέπει να το σέβονται… λες και τα γερμανικά που έχουμε είναι υπέρ μηχανήματα… όλη την ώρα με τα λάδια στο χέρι είμαστε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Οδήγησε τα και τα 3 και θα αποφασίσεις. Από εμένα η X2 κόπηκε λόγω χώρων πίσω. Είναι για ανθρώπους μέχρι 1.75, όχι παραπάνω, βρίσκει το κεφάλι, πρέπει να "χυθείς" στο κάθισμα για να χωρέσεις, το οποίο προφανώς δεν είναι βολικό. Για ταξίδι δηλαδή σε καμία περίπτωση, θα σε πιάσει η μέση σου.
Η Tonale είναι ωραία, οδηγείται ωραία, την αδικεί κατ εμε το κιβώτιό της και η τιμή της. Τώρα με την νέα τιμή (δεν ξέρω αν ισχύει και στο facelift) ίσως την είχα πάρει. Μια χαρά Alfa Romeo είναι.
Το Q3 Sportback ωραίο, αλλά έπαιξε πολύ leasing και μου φαίνεται λίγο "σούπα" να μαι ειλικρινής.
Δυστυχώς εκτός πραγματικότητας η τιμή στην Ελλάδα. Είχα εκφράσει και πιο πάνω νομίζω την απορία γιατί είναι τόσο ακριβό σε εμάς.
Θα ήθελα πολύ ένα κάποια στιγμή.
Τελικά το μυαλό είναι περίεργο πράγμα. Η γυναίκα βρήκε με την μία τι ήταν ο θόρυβος: Τα γυαλιά στην θήκη στην πλαφονιέρα έτριζαν στις αναταράξεις. Δεν πήγε καν το μυαλό μου..
Άλλαξες βενζινάδικο;
Εξαιρετική κατανάλωση πάντως, τι να λέμε τώρα. Σε ένα αμάξι που δεν αφήνει ασυγκίνητους όσους οδηγάνε.