Μ' αρέσει, το θέλω. Ένα χειροκίνητο 1.5Τ με 185 άλογα και το κρατάω για 20 χρόνια άνετα.
Μου αρέσει πάρα πολύ η κηρήθρα και στην γρίλια μπροστά αλλά κυρίως στο εσωτερικό που κρύβει και τους αεραγωγούς. Πάρα πολύ ωραία ιδέα πραγματικά.
Μ' αρέσει, το θέλω. Ένα χειροκίνητο 1.5Τ με 185 άλογα και το κρατάω για 20 χρόνια άνετα.
Μου αρέσει πάρα πολύ η κηρήθρα και στην γρίλια μπροστά αλλά κυρίως στο εσωτερικό που κρύβει και τους αεραγωγούς. Πάρα πολύ ωραία ιδέα πραγματικά.
Κι όμως στα 208 που βλέπω στον δρόμο έχει αρκετά GT Line..! Και κατά κύριο λόγο μπορντώ και μπλε και έχω δει και κίτρινα.
1,5T 6M/T και εσύ Ευρώπη κάτσε με το eHEV και το κιβώτιο από το τζογκάκι...
Δυστυχώς τα έχουμε πει πολλές φορές, οι νόρμες της ΕΕ για ρύπους 'καταστρέφουν' την αυτοκίνηση. Και σε αυτό σπρώχνουν πολύ και οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές.. Δεν είναι τυχαίο που και ο CEO της Toyota 'επιτέθηκε' τις προάλλες στην άκρατη ηλεκτροποίηση. Το 1.5Τ 6Μ/Τ νομίζω θα προτιμούσαν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες του νέου Civic στην Ελλάδα, κρίμα που δεν θα προσφέρεται. Έως και αποτρεπτικός παράγοντας για την αγορά η μη διάθεσή του. Όποιος δεν θέλει αυτόματο κιβώτιο αυτομάτως το βγάζει από την λίστα το Civic.
Λέει τίποτε για αποθηκευτικό χώρο και για πληροφορία από το τιμόνι; Για σκληρότητα ανάρτησης κλπ νομίζω δεν έχει νόημα ακόμα να λαμβάνουμε υπόψιν τέτοια βίντεο, δοκιμές κάνουν.. Ευχαριστώ
Φθινόπωρο 2022 κυκλοφορία στην Ευρώπη? Πωωωω...
ΠΑ-ΝΕ-ΜΟΡ-ΦΟ...!!!!
Φάτε μάτια ψάρια το νέο SW της Peugeot. Πιστεύω έχει δυναμική να κόψει λίγο από τα SUV και να πάρει πωλήσεις, ειδικά απ' όσους δεν θέλουν ψηλό αυτοκίνητο. Μακάρι να έχει και τον 1.6Τ 180hp..
Με 35Κ θα παίρνεις ένα πολύ σικάτο/designάτο/premium αυτοκίνητο που σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα άλλο και ξεχωρίζει!
Το ότι είναι Χόντα παίζει να ενδιαφέρει το 3 % των Ελλήνων .
Δεν συμφωνώ, στο μυαλό του μέσου αγοραστή, ιαπωνικό (και δη Honda) σημαίνει αξιοπιστία. Κάτι έχει κάνει τόσες δεκαετίες και το έχει καταφέρει αυτό. Και αυτό μετράει (και χρεώνεται θεωρώ..), αλλιώς δεν θα συζητούσαμε για εγγυήσεις 2-3-5-8 χρόνια, αυτοκίνητα Premium που βγάζουν ακριβές ζημιές με το που τελειώσει η επίσημη εγγύηση κλπ.
Δεν είναι τυχαίο το 'κινητήρας Honda' και το, πολύ εύστοχο κατά την ταπεινή μου άποψη, 'The Power of Dreams' motto της εταιρείας.
Συμφωνώ με το σχόλιο σχετικά με την Mazda και ότι κάποιος που θα ήθελε το CX-30 αλλά σκέφτεται τον ΦΠΔ, θα βρει αντικαταστάτη στο HR-V που έχει 1500 κυβικά.
IS το πιο ωραίο Lexus, άνετα θα το είχα για οικογενειακό. Όποτε το πετυχαίνω, σπάνια φυσικά, στον δρόμο το χαζεύω.
"Έγκλημα" της Toyota που δεν φέρνει το Camry στην Ευρώπη, που σχεδιαστικά είναι το αντίστοιχα ωραίο σεντάν.
@gatoz said in TOYOTA FORUM:
ok, αμαξι ζμπορτ 1.8 με τελικη 170, ε, φερνει λιγο σε εμμηνοπαυση
Έκλαψα γάτε.
Προφανώς όποιος θέλει πραγματικά ένα αυτοκίνητο θα κλείσει τα μάτια στα μειονεκτήματα. Απλά αυτά υπάρχουν για τον περισσότερο κόσμο. Εγώ πχ μπαγκαζιέρα δεν βάζω με τίποτε. Ότι χωρέσει στο αμάξι.
Το πορτμπαγκάζ του είναι αυτό εδώ;
https://youtu.be/DQW4tfJ7Ubs?si=D_eiEj6--jyMFHKE&t=248
Σε ποιους απευθύνονται τα C-SUV? Σε οικογενειάρχες κατα κύριο λόγο. Μία μέση οικογένεια διακοπές καλοκαίρι με αυτό το πορτ-μπαγκαζ δεν πάει πουθενά. Δεν λέμε να βάλεις και 2-3 πράγματα για παραλία (καμια καρέκλα θαλάσσης κλπ), αντίο ζωή.
Μην χρυσώνουμε το χάπι. Δεν είναι μόνο η τιμή. Οποιοσδήποτε οικογενειάρχης πάει και το δει με την γυναίκα του θα φύγει σε 5' από την αντιπροσωπεία, όσο και να του αρέσει μέσα/έξω μόλις ανοίξει το πορτμπαγκάζ. Που είναι πολύ ωραίο, συμφωών.
Και δεν θες χώρο στο πορτμπαγκάζ μόνο για να μεταφέρεις την προίκα σε ταξίδι, αλλά και για άλλες δουλειές.
@nekman said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα και από μένα,
Σάββατο Αθηνα Καλαμάτα με 130-140 και λίγο παραπάνω όπου μπορούσα 7,0 στο πήγαινε και 7,2 στην επιστροφή. 2,0 4wd
Πολύ καλά για τα δεδομένα και με φυσιολογικές ταχύτητες ταξιδίου στο Αθήνα-Καλαμάτα.
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Καλημέρα!
Η ιδέα μιας ομάδας στο facebook πως θα είχε ενδιαφέρον;Υπάρχουν πολλές σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία κλπ αλλά εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει στην Ελλάδα
Count me in.
@panormus772 said in BYD forum:
Πχ έχω ένα σημείο κοντά στο σπίτι μου το οποίο πάντα έχει ελάχιστα νερά κ ακολουθεί αριστερή κλειστή στροφή των 30χλμ.Με το προηγούμενο Opel crossland αλλά κ με την Alfa 147 με falken ziex ze 310 κ στα δύο στρίβεις ουδέτερα,στο dolphin φεύγει με τα μούτρα μέχρι να επέμβει το esp.Εννοειται χωρίς γκάζι.
Καλό και χρυσό το δελφίνι,αλλά έχουν πολλά ψωμιά ακόμη οι κινέζοι για να φτάσουν την οδηγική συμπεριφορά ευρωπαϊκού και δη μιας Alfa (ακόμη και 20ετίας)...
Την έφτασαν ήδη. Το θέμα είναι να το περάσουν στα μοντέλα ευρείας παραγωγής..!
Σχεδιαστική είναι θλίψη τα περισσότερα BMW των τελευταίων ετών με πρώτο και καλύτερο/μεγαλύτερο την ΧΜ.
Κατάφεραν και έκαναν την τελευταία 4αρα με τις θεόρατες γρίλιες να την λες μέχρι και αποδεκτά όμορφη πλέον.
Το μοτέρ με τα 218 άλογα και τετρακίνηση πόσο πηγαίνει; Θα ήταν ακόμα πιο ενδαιφέρουσα σε καμιά έκδοση "ti".
@sonath said in VW Tiguan 2024:
Εμένα η ασύρματη φόρτιση με έχει σώσει. Ούτε υπερθερμαίνεται, ούτε αργεί, ούτε μου έχει δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Και κάνω αρκετά χρονοβόρα πράγματα (podcasts, youtube videos, μερικές φορές navi κλπ).
Συμφωνώ. Κι εμένα στο αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα υπερθέρμανσης έχω μόνο με την quadlock θήκη στην μοτοσικλέτα όταν το βαράει ο ήλιος. Εκεί κόβει φόρτιση, ρίχνει φωτεινότητα, καίει. Στο Mazda δεν έχω παρατηρήσει με την θήκη της Spigen κανένα πρόβλημα και σε ταξίδι με navi / apple music μεσω carplay να παίζει κλπ.
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!!
Τον πομπο εγω τον εβαλα πισω απο τον καθρεπτη στο δεξιο μερος (προς συνοδηγο) και ουτε που το βλεπω και με ενοχλει.
Σκέφτηκα να το κάνω έτσι (το είχα στο Πεζώ με αυτόν τον τρόπο) αλλά προτίμησα την "καθαρή" εικόνα.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το LBX Sonic!