Μια φωτο για καλο βραδυ..
Best posts made by tolisk20
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης
Και σε ασφαλτο και σε χωμα με 30 ποντους χιονι μας εβγαλε ασπροπροσωπους κυριολεκτικα

-
Καλο μηνα..καλοκαιρακι και μπανακι

-
RE: TOYOTA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ανεκαθεν απ το πρωτο μου οχημα που ηταν στα 18 μου ενα σταρλετακι με 80 αλογα και αργοτερα που εφτασα να εχω καθημερινο αμαξι 600+ αλογων στην εθνικη πηγαινα με 120χλμ (110-130)
110 σε ανηφορικα τμηματα και 130 στις κατηφορες..την ιδια ακριβως οδηγηση κανω και τωρα με το υβριδικο που εχω..η μονη διαφορα οτι το αφηνω και ρολλαρει περισσοτερο στα κατηφορικα τμηματα πηγαινωντας ηλεκτρικα για αρκετα χιλιομετρα..Δεν κατακρινω αυτους που πανε με 140-150-160 στην εθνικη..απλα το μονο ερωτημα που μου γεννιετε ειναι τι οδηγικη ευχαριστιση παιρνουν απ αυτο?..υπαρχει καποιος αλλος λογος που το κανουν αυτο..βιαζοντε να πανε στις δουλιες του η νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι οδηγοι και μπορουν να πανε με περισσοτερα χλμ απ αυτα που οριζει ο Κ.Ο.Κ?.θα μεινω ομως κυριως στην οδηγικη ευχαριστηση..
Ως εργαζομενος οδηγος με βαν εδω και 7 χρονια αλλα και ως ερασιτεχνης οδηγος αγωνων ταχυτητος (ντραγκστερ,rwyb) και παρειστικα ξεκαυλωματα σε καποιες εγχωριες πιστες οπως μεγαρα σερρες κτλπ δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να τρεχεις στον δημοσιο δρομο ειτε στην εθνικη ειτε στα στενα ειτε οπουδηποτε..Αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις ειτε εσυ ειτε ο ανθρωπος σου που χεις διπλα σου ειτε ο συνανθρωπος σου που οδηγει η ειναι πεζος..
Πολλοι σκεφτονται μια κληση αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο κακο που μπορει να σου βγει μελλοντικα και σε καλο!! -
RE: LEXUS LBXposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
3000 χλμ αισιως και κατευχαρηστημενος..φουλαραμε και συνεχιζουμε...

Latest posts made by tolisk20
-
RE: BYD forumposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Θα έχει ενδιαφέρον πολύ η τιμή του.
Σίγουρα η τοπ έκδοση θα είναι φτηνότερη από τα αντίστοιχα basic Clio full hybrid και Yaris με τα 130 άλογα.Και από οδηγική συμπεριφορά που συζητήθηκε τις προάλλες για τα Κινέζικα, πόσο έχει ένα πιο σφιχτό σετ αναρτήσεων, ένα χιλιάρικο το πολύ;
Και μιλάμε τώρα για αυτοκίνητο με εσωτερικούς χώρους ξεκάθαρα C κατηγορίας καμία σχέση με Supermini
B κατηγορια θα ναι γιατι θα νε 13 ποντους μικροτερο απ το ηλεκτρικο dolphin που γνωρισαμε (4,16 αντι 4,29)..επιπλεον ακομα και 4,29 να ταν δεν θα χε το ιδιο μεταξονιο με το ηλεκτρικο λογω θερμικου μπροστα..οποτε ακομα πιο μικρο λογω plug in..και παλι θα νε λιγο μεγαλυτερο απ τα yaris και clio
-
RE: Cupra Ravalposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@waves said in Cupra Raval:
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι για ηλεκτρικό θα πήγαινα σε Tesla.
Για το συγκεκριμένο πάντως θεωρώ ότι ο χαρακτηρισμός «μικρό αυτοκίνητο» το αδικεί και δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στην πραγματικότητα.
Αν και σε μήκος (4,046 μ) είναι κατάτι μικρότερο ενός VW Polo (4,074 μ),
η καμπίνα του απολαμβάνει ένα μεταξόνιο (2,600 μ) που πλησιάζει περισσότερο προς το VW Golf (2,619 μ) παρά προς το Polo (2,552 μ).
Αντίστοιχα σε πλάτος (1,784 μ) τοποθετείται πλησιέστερα προς Golf (1,789 μ) παρά προς Polo (1,751 μ).Στο ύψος υπερέχει (1,518 μ) τόσο έναντι του Polo (1,451 μ) όσο και έναντι του Golf (1,483 μ).
Παρομοίως στο χώρο αποσκευών (441 λίτρα) υπερτερεί σημαντικά όχι μόνο του αντίστοιχου του Polo (351 λίτρα) αλλά ακόμα και του Golf (381 λίτρα).Δηλαδή η ωφέλιμη χωροταξία του Raval προσφέρει διαστάσεις στα μεγέθη μεγαλύτερων κατηγοριών με μικρότερο εξωτερικό περιτύλιγμα, κάτι που για πόλη το λες και το ζητούμενο συνδυασμό.
Προσωπικά στην αυτονομία θεωρώ ότι παραμένει το στοίχημα που το περιορίζει από χρήση ως οικογενειακό αυτοκίνητο.
Μου θυμιζει honda jazz σε χωρους..μικρο εξωτερικα..μεγαλο εσωτερικα..στο πολυ πιο σπορτιφ look βεβαια με 18αρες ειναι κουκλακι..χωροταξικα θα νε κοντα στο μ.ο των bsuv..αν παμε σε ηλεκτρικο θα νε κοντα στο dolphin ισως λιγο μικροτερο σε χωρους..οποτε σχετικα ok..για all around για μια οικογενεια με 1 παιδι και καποιους συμβιβασμους σε ταξιδια ισως..
Οι δυο εκδοσεις με τη μικρη μπαταρια θα νε αυτες που θα πουλησουν αν βγουν κοντα στα 25 με επιδοτησεις-προωθητικες..λιγο κατω η πρωτη, λιγο πανω η δευτερη..Οκ μικρη η 37αρα για καμια 300-350 max στη πολη και 200-250 στο ταξιδι..αλλα ποιος θα το παρει για ταξιδια?..κανεις μαλλον..
Πλακα πλακα εμενα το χωριο ειναι στα 200-235 αναλογως απο που θα πας..τα 200 ειναι μισα μισα εθνικη-επαρχιακο αρα θα εφτανα..τα 235 που ειναι 200 εθνικη+35 επαρχιακο οριακα.. -
RE: Cupra Ravalposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Θα με ενδιεφερε πολυ για δευτερο μικρο αμαξι πολης με την 37αρα μπαταρια και για να το χει η γυναικα μου+ σε συνδυασμο με ενα προγραμμα επιδοτησης..μεχρι 23-24 χιλ
-
RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησηςposted in Περί αυτοκίνησης
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@tolisk20 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
700 χλμ αυτονομια με 77αρα μπαταρια..κι ομως γινετε..toyota bz4x
αυτή η αυτονομία ειναι απο το καινούργιο bz4x ή το παλιό?
Το καινουργιο..ταξι
-
RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησηςposted in Περί αυτοκίνησης
700 χλμ αυτονομια με 77αρα μπαταρια..κι ομως γινετε..toyota bz4x

!
-
RE: GAC AIONposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Μοιαζει πολυ με το lbx στο σουλουπι..κροσσακι ωραιο..και με 2,75 μεταξονιο θα χει φοβερους χωρους..22400
-
RE: Honda Jazz 2020 Hybridposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Εν το μεταξυ
LBX 4,20-1,83-2,58 μεταξονιο-400L αποσκευες δεν εχει χωρους..
JAZZ 4,10-1,73-2,53 μεταξονιο-300L αποσκευες εχει χωρους..Ολα θεμα ονοματος ακους Lexus και περιμενεις να δεις ενα καραβι και βλεπεις την κουτσουλια..ακους jazz μικρο αμαξακι και βλεπεις τωρα που χει μεγαλωσει και λες φοβεροι χωροι..
Εχω μπει στο crosstar..τα magic seats φοβερα..και εξωτερικα μ αρεσει..αλλα ειναι μεσα-εξω 2 επιπεδα κατω απ το LBX και ενα κατω απ το CHR -
RE: Honda Jazz 2020 Hybridposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Honda rullez πολυ ωραιο το jazz..αλλα οταν οι ακριβες εκδοσεις φτανουν στα χρηματα του LBX..η επειδη διαβασα για χωρους τα χρηματα ενος CHR..ε τοτε ποιος να το παρει και τι να πουλησει..
-
Τελευταια σκιρτηματα του χειμωνα που περασε και δεν ακουμπησε..πιο πολυ πατησαμε λασπες παρα χιονι..