Μια φωτο για καλο βραδυ..
Best posts made by tolisk20
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
Και σε ασφαλτο και σε χωμα με 30 ποντους χιονι μας εβγαλε ασπροπροσωπους κυριολεκτικα
-
RE: TOYOTA FORUM
Ανεκαθεν απ το πρωτο μου οχημα που ηταν στα 18 μου ενα σταρλετακι με 80 αλογα και αργοτερα που εφτασα να εχω καθημερινο αμαξι 600+ αλογων στην εθνικη πηγαινα με 120χλμ (110-130)
110 σε ανηφορικα τμηματα και 130 στις κατηφορες..την ιδια ακριβως οδηγηση κανω και τωρα με το υβριδικο που εχω..η μονη διαφορα οτι το αφηνω και ρολλαρει περισσοτερο στα κατηφορικα τμηματα πηγαινωντας ηλεκτρικα για αρκετα χιλιομετρα..Δεν κατακρινω αυτους που πανε με 140-150-160 στην εθνικη..απλα το μονο ερωτημα που μου γεννιετε ειναι τι οδηγικη ευχαριστιση παιρνουν απ αυτο?..υπαρχει καποιος αλλος λογος που το κανουν αυτο..βιαζοντε να πανε στις δουλιες του η νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι οδηγοι και μπορουν να πανε με περισσοτερα χλμ απ αυτα που οριζει ο Κ.Ο.Κ?.θα μεινω ομως κυριως στην οδηγικη ευχαριστηση..
Ως εργαζομενος οδηγος με βαν εδω και 7 χρονια αλλα και ως ερασιτεχνης οδηγος αγωνων ταχυτητος (ντραγκστερ,rwyb) και παρειστικα ξεκαυλωματα σε καποιες εγχωριες πιστες οπως μεγαρα σερρες κτλπ δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να τρεχεις στον δημοσιο δρομο ειτε στην εθνικη ειτε στα στενα ειτε οπουδηποτε..Αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις ειτε εσυ ειτε ο ανθρωπος σου που χεις διπλα σου ειτε ο συνανθρωπος σου που οδηγει η ειναι πεζος..
Πολλοι σκεφτονται μια κληση αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο κακο που μπορει να σου βγει μελλοντικα και σε καλο!! -
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
Καλο μηνα..καλοκαιρακι και μπανακι
-
RE: LEXUS LBX
3000 χλμ αισιως και κατευχαρηστημενος..φουλαραμε και συνεχιζουμε...
Latest posts made by tolisk20
-
RE: TOYOTA AYGO X
Επρεπε-πρεπει να βγαλει και ενα μικρο ηλεκτρικο η toyota..αν οχι το aygo εστω ενα αλλο και με χειροτερο design σαν το inster..με 30-40αρα μπαταρια..σχεδον σε ολες τις χωρες εχεις ελαφρυνσεις στα ηλεκτρικα οποτε δεν θα ξεφευγε η τιμη
Π.χ ελλαδα ακομα και 25 να ρχοταν-3000 με 22 χιλ και τετοια οικονομικη χρηση-κτηση παλι θα πουλουσε
-
RE: TOYOTA AYGO X
Το επομενο aygo που θα νε ηλεκτρικο θα νε μια καλη επιλογη σ αυτα τα χρηματα..το τωρινο ειναι ομορφο αλλα για 2ο αμαξι πολης που το θελαμε οι περισσοτερες οικογενειες οχι ειναι ακριβο..
Προς το παρον η πρωτη επιλογη αν και οταν αλλαξουμε το fiat 500 της γυναικας mod 09 ειναι το yaris hybrid mod 18-20..μεχρι 12-13χιλ
-
RE: Toyota C-HR 2023
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
@tolisk20 said in Toyota C-HR 2023:
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Προφανώς οι πλατφόρμες δεν είναι εξολοκλήρου νέες αλλά μεταλλάξεις κάποιων υπαρχόντων και κάθε πλατφόρμα έχει στημένη μια συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής, οπότε ίσως για αυτό.
Το lexus ux 300e πρεπει να ταν προπομπος..55αρα μπαταρια..45 διαθεσιμη αλλα πολυ καλη οικονομια ..κατω απο 16 kwh..πιστευω και το chr+ θα καιει εξισου καλα η καλυτερα..Δεν θυμαμαι ποσο το εδιναν..απλα θυμαμαι οτι ειχε καλυτερους χωρους απ το hybrid πισω και πολυ μεγαλυτερο πορτπαγκαζ κοντα στα 500λιτρα..στην οψη μου τα χαλουσε
Αυτά τα νούμερα μπαταρίας και κατανάλωσης είναι τραγικά. Ουτε 250 χλμ δεν θα βγάζει.
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
@tolisk20 said in Toyota C-HR 2023:
Προφανώς οι πλατφόρμες δεν είναι εξολοκλήρου νέες αλλά μεταλλάξεις κάποιων υπαρχόντων και κάθε πλατφόρμα έχει στημένη μια συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής, οπότε ίσως για αυτό.
Το lexus ux 300e πρεπει να ταν προπομπος..55αρα μπαταρια..45 διαθεσιμη αλλα πολυ καλη οικονομια ..κατω απο 16 kwh..πιστευω και το chr+ θα καιει εξισου καλα η καλυτερα..Δεν θυμαμαι ποσο το εδιναν..απλα θυμαμαι οτι ειχε καλυτερους χωρους απ το hybrid πισω και πολυ μεγαλυτερο πορτπαγκαζ κοντα στα 500λιτρα..στην οψη μου τα χαλουσε
Αυτά τα νούμερα μπαταρίας και κατανάλωσης είναι τραγικά. Ουτε 250 χλμ δεν θα βγάζει.
Διαφωνω.. ιδιαιτερα στο θεμα καταναλωσης..αλλα και στα υπολοιπα μιλαμε για μια 5ετια σχεδον πισω..δλδ εναν αιωνα στα ηλεκτρικα..
400+ εβγαζε εντος πολης και 320 κατα wltp..οπως τα περισσοτερα τοτε..μονο που αυτο οτι ελεγε τουλαχιστον το βγαζε..κατα τ αλλα κλαιν -
RE: Toyota Corolla Cross
@minaras said in Toyota Corolla Cross:
Το 2L έχει δυνατότερο ηλεκτρικό μοτέρ και μεγαλύτερη μπαταρία από το 1.8;
Δεν μετραει μονο η μεγαλυτερη μπαταρια η ο αριθμος των κυψελων αλλα και πως αυτη μπορει να σε κινησει..του lbx ειναι λιγο μεγαλυτερη απ το yc (νομιζω 1,25 με 1)αλλα μπορει να σε κινησει ηλεκτρικα και πιο πολυ αλλα κυριως με πολυ πιο σβελτο ρυθμο..μπορει μια μπαταρια π.χ 1,5kwh να νε πολυ χειροτερη..κατι παλιες της toyota με 1,8-1,9 kwh σε κινουσαν ηλεκτρικα οπως τα τωρινα εξελιγμενα 48v
-
-
RE: Mazda CX-30
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Λογικα αλλαζει το housing.
Το πλαστικο με το χρωμα εσπασε επισης?
Η μονο αυτο που βλεπουμε?
Ριξε μια ενα τηλεφωνο στα ανταλλακτικα στη Mazda να μαθεις.Με προσοχη η τιμη πες του.
Αν θυμαμαι καλα παλαιοτερα ενας φιλος που ειχε θεμα με τον δικο του κατι λεγαμε για 660ε (ολοκληρος ομως).660 καλη τιμη ειναι παντως για τα τωρινα δεδομενα..
720 για honda s2000 εν ετη 2010 -
Μπροστα πλεον ολα τα toyota ιδια θα ειναι..και μενα το chr+ πισω δεν μ.αρεσει..απ τα ηλεκτρικα πιο πολυ μ αρεσει το bz4x touring
-
Nissan leaf...2 σε 1..look chr+ σε διαστασεις chr..4,35×1,81×1,55..για οσους προτιμουν κατι πιο compact