Μια φωτο για καλο βραδυ..
Best posts made by tolisk20
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης
Και σε ασφαλτο και σε χωμα με 30 ποντους χιονι μας εβγαλε ασπροπροσωπους κυριολεκτικα

-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης
Καλο μηνα..καλοκαιρακι και μπανακι

-
RE: TOYOTA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ανεκαθεν απ το πρωτο μου οχημα που ηταν στα 18 μου ενα σταρλετακι με 80 αλογα και αργοτερα που εφτασα να εχω καθημερινο αμαξι 600+ αλογων στην εθνικη πηγαινα με 120χλμ (110-130)
110 σε ανηφορικα τμηματα και 130 στις κατηφορες..την ιδια ακριβως οδηγηση κανω και τωρα με το υβριδικο που εχω..η μονη διαφορα οτι το αφηνω και ρολλαρει περισσοτερο στα κατηφορικα τμηματα πηγαινωντας ηλεκτρικα για αρκετα χιλιομετρα..Δεν κατακρινω αυτους που πανε με 140-150-160 στην εθνικη..απλα το μονο ερωτημα που μου γεννιετε ειναι τι οδηγικη ευχαριστιση παιρνουν απ αυτο?..υπαρχει καποιος αλλος λογος που το κανουν αυτο..βιαζοντε να πανε στις δουλιες του η νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι οδηγοι και μπορουν να πανε με περισσοτερα χλμ απ αυτα που οριζει ο Κ.Ο.Κ?.θα μεινω ομως κυριως στην οδηγικη ευχαριστηση..
Ως εργαζομενος οδηγος με βαν εδω και 7 χρονια αλλα και ως ερασιτεχνης οδηγος αγωνων ταχυτητος (ντραγκστερ,rwyb) και παρειστικα ξεκαυλωματα σε καποιες εγχωριες πιστες οπως μεγαρα σερρες κτλπ δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να τρεχεις στον δημοσιο δρομο ειτε στην εθνικη ειτε στα στενα ειτε οπουδηποτε..Αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις ειτε εσυ ειτε ο ανθρωπος σου που χεις διπλα σου ειτε ο συνανθρωπος σου που οδηγει η ειναι πεζος..
Πολλοι σκεφτονται μια κληση αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο κακο που μπορει να σου βγει μελλοντικα και σε καλο!! -
RE: LEXUS LBXposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
3000 χλμ αισιως και κατευχαρηστημενος..φουλαραμε και συνεχιζουμε...

Latest posts made by tolisk20
-
RE: Cupra Ravalposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@jousis said in Cupra Raval:
@tolisk20 said in Cupra Raval:
Απο 22900 με προωθητικη+επιδοτηση..
Απο 24400 η raval+ με τα 135 αλογακια37άρα μπαταρία και μόνο 50kW φόρτιση όμως
Δλδ παίζει μπάλα σε κατηγορία ισετρίο.
Τζάμπα και το στήσιμο και η μόστρα (εκτός κι αν μένεις/δουλευεις σε επαρχιακους δρομους οπότε ναι, 100% μέσα)Πολη κυριως (80%) και κοντινα ταξιδια..χωριο στα 200χλμ..δεν με νοιαζει το στησιμο..η μοστρα ναι
..θα θελα μια 19αρα πανω γιατι του παει πολυ.. -
RE: Cupra Ravalposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Απο 22900 με προωθητικη+επιδοτηση..
Απο 24400 η raval+ με τα 135 αλογακια -
RE: Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτουposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@tsimisde said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
@w202-amg said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
@tsimisde πάντως αν μιλάμε για τούβλο έρχομαι με κομπρεσέρ να σε γλυτώσω από πολλές επιλογές που ακούστηκαν

Είναι κι αυτή μια κάποια λυσις....
@tolisk20 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Το chr χωραει στο παρκινγκ?
Είναι εκτός κι αυτό, συν τοις άλλοις, ξεφεύγουμε και οικονομικά, στο budget μου είναι μέχρι Yaris Cross αν λέμε για Toyota, παραπάνω χρήματα δεν διαθέτω και δε δίνω....
Γενικά, να το δηλώσω για να μην κουράζεστε αλλά παρόλα αυτά σας ευχαριστώ που το προτείνετε, δεν θέλω Toyota, δεν μου κάνουν. Δεν είμαι αρνητής Ασιατικού, όχι όμως Toyota. Καλά, χρυσά, δεν είναι όμως για μένα....
Ασε τα οικονομικα αφου ειναι εκτος λογω μηκους στα 4,36 μεινε εκει..
Γτ στα υπολοιπα οτι και να πεις αμαξι με 28χιλ ανεξαρτητη αναρτηση πισω πληρως υβριδικο 140 αλογα c-segment καταναλωση 4 λιτρα, ποιοτητα 2 φορες καλυτερη απ του yc και αξιοπιστια και μεταπωληση
toyota τ ακουω βερεσε -
Το chr χωραει στο παρκινγκ?
-
RE: Lexus UX, και περίγυρος.posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ισως να μην βγει καινουργιο ux..πιθανως να μην εχει αγοραστικη βαση
Ακουγετε για αμιγως ηλεκτρικο στο μεγεθος του στα 4,40-4,50 με πιθανη ονομασια LBX+ -
@a-d-p said in TOYOTA FORUM:
@tolisk20 said in TOYOTA FORUM:
@miata_4ever said in TOYOTA FORUM:
Βολίδα....πανέμορφο.τα καπάκια μπροστά φωτό τα έβαλες εσύ;αν δε κάμω λάθος είχε μια έκδοση ep90που είχε μπροστά στρογγυλά φώτα ;
Κορμός πασεο επαιζε πολύ για πολλά άλογατα!!Εγω τα χα βαλει..στρογγυλοφαναρα γνησια..(διπλοφαναρα)
Κανένα σκρινσοτ με κατανάλωση από αυτό δεν θα ανεβάσεις

Φιλε τοτε δεν υπηρχε σκρηνσοτ..

Κλαιν το σταρλετ δεν εκαιγε..που να δεις το σιβικ με 1000αρια μπεκ.. -
@miata_4ever said in TOYOTA FORUM:
Βολίδα....πανέμορφο.τα καπάκια μπροστά φωτό τα έβαλες εσύ;αν δε κάμω λάθος είχε μια έκδοση ep90που είχε μπροστά στρογγυλά φώτα ;
Κορμός πασεο επαιζε πολύ για πολλά άλογατα!!Εγω τα χα βαλει..στρογγυλοφαναρα γνησια..(διπλοφαναρα)
-
Καπου στο 2007 2008. 20χρ εγω..λιγο λιγοτερα το σταρλετακι..300+ αλογατα σε 800 κιλα αμαξι..φρενα αναρτησεις αγραφους μεχρι και κορμο απο 15αρι..paseo

-
@lap said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
@tolisk20 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
@lap said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Στα hatchback η κοπέλα στα διόδια κοιτάει το μπιφτέκι σου. Στα b suv τα αστραφτερά σου δόντια.
Το θεμα ειναι εσυ τι βλεπεις απο ψηλα..αν περιμενεις την αλλη να κοιταξει το σουζουκι σου..η ακομα χειροτερα το φαμπια..κλαυτα

Δεν με συμφέρει η συζήτηση οπότε αποχωρώ
Αχαχαχαχ