Μια φωτο για καλο βραδυ..
Best posts made by tolisk20
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης
Και σε ασφαλτο και σε χωμα με 30 ποντους χιονι μας εβγαλε ασπροπροσωπους κυριολεκτικα

-
Καλο μηνα..καλοκαιρακι και μπανακι

-
RE: TOYOTA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ανεκαθεν απ το πρωτο μου οχημα που ηταν στα 18 μου ενα σταρλετακι με 80 αλογα και αργοτερα που εφτασα να εχω καθημερινο αμαξι 600+ αλογων στην εθνικη πηγαινα με 120χλμ (110-130)
110 σε ανηφορικα τμηματα και 130 στις κατηφορες..την ιδια ακριβως οδηγηση κανω και τωρα με το υβριδικο που εχω..η μονη διαφορα οτι το αφηνω και ρολλαρει περισσοτερο στα κατηφορικα τμηματα πηγαινωντας ηλεκτρικα για αρκετα χιλιομετρα..Δεν κατακρινω αυτους που πανε με 140-150-160 στην εθνικη..απλα το μονο ερωτημα που μου γεννιετε ειναι τι οδηγικη ευχαριστιση παιρνουν απ αυτο?..υπαρχει καποιος αλλος λογος που το κανουν αυτο..βιαζοντε να πανε στις δουλιες του η νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι οδηγοι και μπορουν να πανε με περισσοτερα χλμ απ αυτα που οριζει ο Κ.Ο.Κ?.θα μεινω ομως κυριως στην οδηγικη ευχαριστηση..
Ως εργαζομενος οδηγος με βαν εδω και 7 χρονια αλλα και ως ερασιτεχνης οδηγος αγωνων ταχυτητος (ντραγκστερ,rwyb) και παρειστικα ξεκαυλωματα σε καποιες εγχωριες πιστες οπως μεγαρα σερρες κτλπ δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να τρεχεις στον δημοσιο δρομο ειτε στην εθνικη ειτε στα στενα ειτε οπουδηποτε..Αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις ειτε εσυ ειτε ο ανθρωπος σου που χεις διπλα σου ειτε ο συνανθρωπος σου που οδηγει η ειναι πεζος..
Πολλοι σκεφτονται μια κληση αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο κακο που μπορει να σου βγει μελλοντικα και σε καλο!! -
RE: LEXUS LBXposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
3000 χλμ αισιως και κατευχαρηστημενος..φουλαραμε και συνεχιζουμε...

Latest posts made by tolisk20
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@w202-amg said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εγω έχω φάει σκάλωμα με το σουλούπι ζάντας-ελαστικού.....στα δύο τελευταία post.
Αν σας είναι εύκολο διάσταση(πλάτος ζάντας) και διάσταση ελαστικού + μάρκα.
Φαίνονται τούμπαναΧαχα , και εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα.
Ενω λες πως και τα 2 θέλουν 18 αρες και 20αρες αντίστοιχα για να δείξουν όμορφα, τελικά με υψηλό προφίλ ελαστικά γεμίζουν καλά τους θόλους των τροχών και δείχνουν και πιο άγρια SUV
Στο μικρό Lexus μάλιστα είναι πανέξυπνη επιλογή το έντονο μαύρο χρώμα της ζάντας, σε ασημί θα φαίνονταν πολύ μικροί οι τροχοί.
Μαυρο σατινε ειναι..βγαινει και με τις μαμισιες 18αρες σε σατινε και μου αρεσε..
Σε ασημι οι 16αρες ενω μου αρεσουν σε taxi που τις βλεπω συνεχεια σε μενα ηταν αισχος

-
Αμαξι πολης θελει χειμωνα και βουνο!!

-
215/70/16 ειναι ακριβως ιδιος κυκλος με τα 225/55/18 της μανας του..και πιο στενο και 70αρι προφιλ γ@μ@ει..
Στη θεωρια ναι, στην πραξη εχουν διαφορα αλλα οχι σημαντικη.
0,38% διαφορα

-
Ετοιμοι για βουνο!!
)Πολύ σκληρός με το χιονολαστιχο πρέπει να πάρω και γω τετράδα για τον χειμώνα αλλα θέλω να βάλω και ζάντα να κάνω τράμπα κατευθείαν χειμώνα καλοκαίρι αλλα δυστυχώς δεν έχω 3το νεφρό αυτή την στιγμή
Κοιτα εγω παταω αρκετα συχνα χιονι-παγους-γλιστερα οδοστρωματα λογω εξοχικου στο βουνο οποτε το χα στο νου μου πριν παρω τ αμαξι..και γ αυτο πηρα και το τετρακινητο..τραμπα κανω και γω σε 5λ ετοιμος..
Τις 16αρες τις ειχα..τα χιονολαστιχα τα πηρα 500 ευρω σε προσφορα..σε 17 η 18 πηγαιναν διπλη τιμη τα λαστιχα και γ αυτο πηγα και σε 16..ηταν μεγαλο το σκαλοπατι απο 16 σε 17..ενω 17η 18 ειχαν μικρες διαφορες..
215/70/16 ειναι ακριβως ιδιος κυκλος με τα 225/55/18 της μανας του..και πιο στενο και 70αρι προφιλ γ@μ@ει..Hankook i cept rs3

-
RE: Toyota Corolla Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Εμενα παντως με χειμερινα λαστιχα και σε ασφαλτο με χιονι και σε χωματοδρομο με χιονι και σε λασποχιονα και σε light off road γενικοτερα παει ευκολοτερα απ οτι περιμενα.. δεν εχω κολλησει πουθενα..σιγουρα παιζει ρολο και το λαστιχο..με ενα 80/20 αντιστοιχα στο χωμα μπορει απο μονο του να δεις διαφορα..το θεμα δεν ειναι το awd αλλα αν θα πας να σπασεις καινουργιο αμαξι στα κατσαβραχα..οσον αφορα το awd αυτο που χω δει ειναι οτι σε ανηφορικα δυσκολα κομματια βοηθαει εμπρακτα..εκει το καταλαβαινεις πιο πολυ..

-
RE: Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!posted in Περί αυτοκίνησης
Χριστουγεννιατικη διαφημιση αλλων εποχων

-
RE: Toyota Corolla Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Καλοταξιδο..μ αρεσει και το χρωμα που διαλεξες ειδικα με σκουρα ζαντα (μαυρη-ανθρακι)
-
RE: BYD forumposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Phev στα 4 μετρα απ τη BYD
https://www.newsauto.gr/news/i-byd-ferni-ke-ivridiko-soupermini/
-
RE: Toyota Yaris Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@bathan να το χαιρεσαι φιλε το rebadged yc σου

Πληρωμενος και κακεντρεχης ο συντακτης του περιοδικου