Μια φωτο για καλο βραδυ..
Best posts made by tolisk20
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης
Και σε ασφαλτο και σε χωμα με 30 ποντους χιονι μας εβγαλε ασπροπροσωπους κυριολεκτικα

-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!posted in Περί αυτοκίνησης
Καλο μηνα..καλοκαιρακι και μπανακι

-
RE: TOYOTA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ανεκαθεν απ το πρωτο μου οχημα που ηταν στα 18 μου ενα σταρλετακι με 80 αλογα και αργοτερα που εφτασα να εχω καθημερινο αμαξι 600+ αλογων στην εθνικη πηγαινα με 120χλμ (110-130)
110 σε ανηφορικα τμηματα και 130 στις κατηφορες..την ιδια ακριβως οδηγηση κανω και τωρα με το υβριδικο που εχω..η μονη διαφορα οτι το αφηνω και ρολλαρει περισσοτερο στα κατηφορικα τμηματα πηγαινωντας ηλεκτρικα για αρκετα χιλιομετρα..Δεν κατακρινω αυτους που πανε με 140-150-160 στην εθνικη..απλα το μονο ερωτημα που μου γεννιετε ειναι τι οδηγικη ευχαριστιση παιρνουν απ αυτο?..υπαρχει καποιος αλλος λογος που το κανουν αυτο..βιαζοντε να πανε στις δουλιες του η νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι οδηγοι και μπορουν να πανε με περισσοτερα χλμ απ αυτα που οριζει ο Κ.Ο.Κ?.θα μεινω ομως κυριως στην οδηγικη ευχαριστηση..
Ως εργαζομενος οδηγος με βαν εδω και 7 χρονια αλλα και ως ερασιτεχνης οδηγος αγωνων ταχυτητος (ντραγκστερ,rwyb) και παρειστικα ξεκαυλωματα σε καποιες εγχωριες πιστες οπως μεγαρα σερρες κτλπ δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να τρεχεις στον δημοσιο δρομο ειτε στην εθνικη ειτε στα στενα ειτε οπουδηποτε..Αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις ειτε εσυ ειτε ο ανθρωπος σου που χεις διπλα σου ειτε ο συνανθρωπος σου που οδηγει η ειναι πεζος..
Πολλοι σκεφτονται μια κληση αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο κακο που μπορει να σου βγει μελλοντικα και σε καλο!! -
RE: LEXUS LBXposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
3000 χλμ αισιως και κατευχαρηστημενος..φουλαραμε και συνεχιζουμε...

Latest posts made by tolisk20
-
RE: Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτουposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Cupra terramar phev vz 272hp..
-
Το 125αρι mhev puma στα 21,5 το χουμε απορριψει για καποιον λογο?..μικρο τζαμι?.. γιατι τικαρει πολλα κουτακια
-
@a-d-p said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
@tolisk20 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:
Περυσι το καλοκαιρι τουρ..lexus awd ,audi q2 diesel,vitara fwd hybrid..ιτεα-γαλαξιδι-ορεινη κεντρικη στερεα,εθνικη επαρχιακους..τριο στουντζες παντου πορεια μαζι..
M.o σε 750χλμ
lexus 4,0
Q2 5,5
Vitara 7,0

Στο T-ROC έχω δει 5.5 μόνο σε επαρχιακό δρόμο με χαλαρές ταχύτητες 50-100
Χαχα..ταριφαδικη οδηγηση προφανως με νομιμες ταχυτητες..προσωπικα καποτε ειχα αμαξια 700 αλογα και ετρεχα σε αγωνες..να τρεχω με το υβριδικο η να παω με 160 στην εθνικη αντι 130 τι αισθηση να μου κανει..
Για να μην πω με το υβριδικο..με το πετρελαιακι q2 του κουμπαρου σταθερα παμε με 5,4-5,7 οπου και να παμε και εθνικη κ επαρχιακους χωρις ακροτητες αλλα χωρις να το προσεχει και τοσο
-
Περυσι το καλοκαιρι τουρ..lexus awd ,audi q2 diesel,vitara fwd hybrid..ιτεα-γαλαξιδι-ορεινη κεντρικη στερεα,εθνικη επαρχιακους..τριο στουντζες παντου πορεια μαζι..
M.o σε 750χλμ
lexus 4,0
Q2 5,5
Vitara 7,0

-
Για την καταναλωση παντως που λετε για το βιταρα δεν ισχυει..δεν συγκρινετε με τα hev της toyota και το jazz..και δεν μιλαω μονο για μεσα στη πολη..εχουν καλη διαφορα..για ολα τα αλλα σαφως πολυ καλη επιλογη το vitara!!
-
RE: Volvo EX30 & EX30 Cross Countryposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Καλοριζικο καλοταξιδο Φανη..ex30 η lbx?
-
Jeep avenger ιδιες διαστασεις ιδιοι χωροι με t cross με πιο νεανικο προφιλ..22 το θερμικο που κοιτας..25 το υβριδικο
-
RE: Renault Captur IIposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@katafractos17 said in Renault Captur II:
Το Capture είναι από τα πιο όμορφα b-suv για εμένα.
Και εξωτερικά και εσωτερικά.
Με τέτοιες τιμές, σε full hybrid, ούτε που θα κοίταγα το Yaris Cross σε σύγκριση μαζί του.Ισχυει ειναι πολυ καλες οι νεες μειομενες τιμες..
-
RE: Η ομορφότερη off road διαδρομή, g@tozposted in Οδικά Ταξίδια-Εκδρομές-Εξορμήσεις
@jousis said in Η ομορφότερη off road διαδρομή, g@toz:
A, για αυτό μου έγραφες @gatoz για γραμμενη οξυά το νοέμβρη εκεί δίπλα που κοιμάσαι... τώρα το έπιασα!
Έκανα ημερήσια που είχες προτείνει παλιά απο την άλλη πλευρά Γαρδίκι-> οξυά -> λίμνη μόρνου -> Παύλιανη.
Είδα 1-2 βιτάρα στον δρόμο αλλά ήταν τίγκα στο χώμα, δεν ήσασταν εσείς
Πανω απ τη Παυλιανη εχω σπιτι..κοντα στο Καταφυγιο..Ωραια διαδρομη..την εχω κανει χειμωνα με το Λεξακι..με λιγο χιονακι 5-10 ποντους στα πιο ψηλα κοντα στο μνημειο στα 1600μ υψομετρο αλλα ειχε πιασει παγο στα σκιερα σημεια στις στροφες μεσα στα δαση της οξυας και ηθελε προσοχη..
@gatoz μη κοιτας που το Λεξους πηγαινε αεροπορια με τα χιονολαστιχα..κατι Βιταρα πηγαιναν σαν χελωνες