Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    T
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 406
    • Best 269
    • Groups 0

tolisk20

@tolisk20

784
    Profile views
    406
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

tolisk20 Unfollow Follow

Best posts made by tolisk20

• RE: LEXUS LBX

Μια φωτο για καλο βραδυ..20241111_143801.jpg

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      tolisk20

20241029_163837.jpg

20241029_163732.jpg

T
      tolisk20
    • RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!

Και σε ασφαλτο και σε χωμα με 30 ποντους χιονι μας εβγαλε ασπροπροσωπους κυριολεκτικα😁
      20250209_110345.jpg 20250209_173434.jpg

posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      tolisk20

Και μεσα20241109_163734.jpg
      20241109_163704.jpg
      20241109_163559.jpg20241109_163621.jpg

T
      tolisk20

Για το ματι!!

20250107_163248.jpg

T
      tolisk20
    • RE: TOYOTA FORUM

Ανεκαθεν απ το πρωτο μου οχημα που ηταν στα 18 μου ενα σταρλετακι με 80 αλογα και αργοτερα που εφτασα να εχω καθημερινο αμαξι 600+ αλογων στην εθνικη πηγαινα με 120χλμ (110-130)
      110 σε ανηφορικα τμηματα και 130 στις κατηφορες..την ιδια ακριβως οδηγηση κανω και τωρα με το υβριδικο που εχω..η μονη διαφορα οτι το αφηνω και ρολλαρει περισσοτερο στα κατηφορικα τμηματα πηγαινωντας ηλεκτρικα για αρκετα χιλιομετρα..

Δεν κατακρινω αυτους που πανε με 140-150-160 στην εθνικη..απλα το μονο ερωτημα που μου γεννιετε ειναι τι οδηγικη ευχαριστιση παιρνουν απ αυτο?..υπαρχει καποιος αλλος λογος που το κανουν αυτο..βιαζοντε να πανε στις δουλιες του η νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι οδηγοι και μπορουν να πανε με περισσοτερα χλμ απ αυτα που οριζει ο Κ.Ο.Κ?.θα μεινω ομως κυριως στην οδηγικη ευχαριστηση..

Ως εργαζομενος οδηγος με βαν εδω και 7 χρονια αλλα και ως ερασιτεχνης οδηγος αγωνων ταχυτητος (ντραγκστερ,rwyb) και παρειστικα ξεκαυλωματα σε καποιες εγχωριες πιστες οπως μεγαρα σερρες κτλπ δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να τρεχεις στον δημοσιο δρομο ειτε στην εθνικη ειτε στα στενα ειτε οπουδηποτε..Αργα η γρηγορα θα το πληρωσεις ειτε εσυ ειτε ο ανθρωπος σου που χεις διπλα σου ειτε ο συνανθρωπος σου που οδηγει η ειναι πεζος..
      Πολλοι σκεφτονται μια κληση αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο κακο που μπορει να σου βγει μελλοντικα και σε καλο!!

T
      tolisk20

3000 χλμ αισιως και κατευχαρηστημενος..φουλαραμε και συνεχιζουμε...20250208_133915.jpg

T
      tolisk20

SAMURAI

20241230_174330.jpg

T
      tolisk20

Εκανε μπανακι το ασβοκουναβο20250307_191552.jpg 20250306_184646.jpg 20250306_175903.jpg 20250306_180435.jpg

T
      tolisk20

Μπαουλακι και σε γκρι..FB_IMG_1727619824238.jpg FB_IMG_1727619828277.jpg

T
      tolisk20

Latest posts made by tolisk20

@ataim said in LEXUS LBX:

Θα σταματήσετε με τα είναι φθηνό και εινάι φθηνό, μπας και κάνουν καμία έκπτωση και πάρουμε. Ακριβό είναι!

Μπα για αυξηση ακουσα..αφου παει αρκετα καλα κ ετσι!!..φθηνο ειναι😁

T
      tolisk20
    • RE: Αγορά καινούργιου SUV 25.000 - 30.000

Απ τη στιγμη που ειχες ενα focus και στους χωρους δεν ειχες προβλημα..τα περισσοτερα χλμ θα ναι πολη..αναγκη για εκτος δρομου δεν εχεις γιατι να κοιτας suv..θες οπωσδηποτε καινουργιο?..
      Εγω προσωπικα θα πηγαινα σε μια corolla hb 4ετιας με λιχα χλμ και πολλα χρονια ακομα εγγυησης περισσοτερα απ οτι θα παιρνες σε ενα οποιοδηποτε αλλο αμαξι αλλης μαρκας καινουργιο αυτη τη στιγμη

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/45404058-toyota-corolla

T
      tolisk20

@iceman7 said in LEXUS LBX:

@fanis75 said in LEXUS LBX:

Ο,τι και να λένε οι ζηλόφθονες χέητερς, το αμάξι ειναι κορυφή!! Με εξαίρεση τα Τέσλα - που ειναι η ευακαιρία του αιώνα! - ειναι ό,τι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα σε αυτά τα χρήματα. Τόσο απλά. Σε ληζινγκ αλλάζη η κατάσταση, αλλά όταν πληρώνεις τα ωραία σου λεφτάκια από την τσέπη σου, τότε καλύτερη επιλογή δεν υπάρχει.

Το αμάξι είναι υπερβολικά ακριβό για το μέγεθος και το χαρακτήρα του.
      Ούτε τα iphone τόσο υπερεκτιμημενο.
      Στα 32 μιας μεσαία έκδοση θα ήταν πιο ανεκτή.
      Με ανοιχτόχρωμο ουρανο και επιλογή για ηλιοροφή και σε κάθε περίπτωση περισσότερο αέρα για τους επιβάτες θα το σκεφτόμουν.
      Σήμερα ειναι μια ακόμα αβολη για γιαπωνεζια

Περισσοτερο αερα για τους πισω επιβατες..για τα ποδια γιατι στο υψος ειναι οκ..μπροστα εχει κατατι περισσοτερους χωρους απ το νεο chr..πορτ παγκαζ εχει κατατι μεγαλυτερο απ το chr..ενα συρομενο ηθελε για τους πισω επιβατες!!
      με τραβηγμενο b-segment στα 4,40 οπως το symbioz η εστω 4,30 σαν το 2008 και ενα συρομενο πισω στην επομενη γενια+ κινητηρες ev και phev θα ταν ισως τελειο...
      Επιπλεον για την τιμη οκ ειναι ψηλα..αλλα ειναι και φορτωμενο..θα μπορουσε να διαλεξει τον ευκολο δρομο με ενα θερμικο 1200αρι χειροκινητο και αδειο και να ξεκιναγε απο 24-25-26 χιλιαρικα..Δεν νομιζω ομως οτι θα ταιριαζε στο προφιλ της lexus..στο οικολογικο προφιλ εννοω..

T
      tolisk20

Με τον 4cyl 1,8 και όχι ημιακαμπτο, (όπως ακριβώς βγαίνει το chr) θα υπήρχε μεγαλύτερη διαφοροποίηση σε σχέση με το yc και θα ήταν πιο κοντά στο προφίλ της Lexus.

Συμφωνω απολυτα..γενικα η μη υπαρξη αλλων κινητηρων ειναι μειον οπως και ο ημιακαμπτος στα fwd..Παρολα αυτα σ ολα τα αλλα τ αμαξι μοιαζει πιο πολυ με chr παρα με yc..απ την εξωτερικη εμφανιση το πως το αισθανεσαι μεσα οταν το οδηγας σαν μεγαλυτερο αυτοκινητο την οδηγικη συμπεριφορα κλπ κλπ

T
      tolisk20

@zaxosm said in Αγορά καινούργιου SUV 25.000 - 30.000:

@monman2 said in Αγορά καινούργιου SUV 25.000 - 30.000:

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός λέμε!
      Σε αυτό το γκρί 😍
      Θα πας τις ζάντες να τις κάνουν μια ηλεκτροστατική σε ανθρακί
      ενα απαλό φιμέ στα παράθυρα
      και θα μετράς !
      Μην ασχολείσαι με Β΄ διαλογής προιόντα

Θα τον ευγνωμονουν οι πισω επιβατες! Σαν να μην εχει καν παραθυρο ειναι.

Aftermarket πισω πορτες chr με μεγαλη επιφανεια παραθυρου και πισω τζαμι αλλα subaru..οποιος το εκπονησει θα κανει χρυσες δουλειες😁

T
      tolisk20

@lobo said in Αγορά καινούργιου SUV 25.000 - 30.000:

Καλησπέρα στη παρέα! Είμαι σε διαδικασία πώλησης του προηγούμενου αυτοκινήτου μου (Ford Focus 1.0 ecoboost 125hp 2014) και σε αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου. Το Φόκους μου έβγαλε αρκετά προβλήματα αυτά τα 11 χρόνια με μεγαλύτερο τη μηχανή που αναγκάστηκα να επισκευάσω πρόσφατα και μου κόστισε γύρω στο τριχίλιαρο. Αυτός είναι και ο λόγος που άρχισα να μπαίνω σε σκέψεις για αγορά νέου αυτοκινήτου αλλά μη όντας γνώστης του αντικειμένου έρχομαι να ζητήσω τη βοήθειά σας.
      Κοιτάζω κατά προτίμηση SUV full hybrid αυτόματα.
      Λόγω περιορισμένου χρόνου το μόνο που έχω καταφέρει να κοιτάξω από κοντά σε αντιπροσωπεία ήταν το Yaris Cross Hybrid (130hp) το οποίο ναι μεν μου άρεσε αλλά οι χώροι του, όντας μικρότεροι από το focus, με προβλημάτισαν ελαφρώς. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και τα 25.000 μου φαίνονται πολλά για να τα διαθέσω στη παρούσα φάση και αν δεν κάνω λάθος είναι ένα από τα φθηνότερα που μπορώ να βρω. Τα 30.000 σίγουρα για εμένα θα είναι τεράστια οικονομική υπέρβαση αλλά δεν θα ήθελα να πάω σε μεταχειρισμένο που σύντομα μπορεί να μου βγάλει προβλήματα που έχω ήδη στο τωρινό μου αμάξι. Πριν παραθέσω κάποιες επιλογές που έχω εντοπίσει θα ήθελα να αναφέρω ότι εγώ και η οικογένειά μου (τετραμελής οικογένεια, δύο κορίτσια 9 και 11 ετών) κάνουμε γύρω στα 8.000-10.000 χιλιόμετρα τον χρόνο και κινούμαστε κατά κύριο λόγο εντός πόλης (Θεσσαλονίκης). Ψάχνω ένα αυτοκίνητο που να έχει τα πάντα σε έναν μέτριο βαθμό. Να έχει μια κάποια αξιοπιστία για να μην είμαι κάθε λίγο και λιγάκι στα συνεργεία, να μου δίνει μια κάποια δύναμη στα ταξίδια μου, να μας χωράει σχετικά άνετα κλπ. Όχι όλα αυτά στον ακραίο βαθμό προφανώς αλλιώς αντιλαμβάνομαι πως θα έπρεπε να έχω τελείως διαφορετικό μπάτζετ.
      Θα ήθελα τη γνώμη σας με τα συν τους και τα πλην τους για τα παρακάτω ή για οτιδήποτε άλλο έχετε να προτείνετε αντί αυτών και μου διαφεύγει.

Toyota Yaris Cross, Toyota C-HR, Hyundai Kona,
      Peugeot 2008, Renault Captur, Skoda Kamiq, Kia Stonic, Suzuki Vitara 4x2, Suzuki S-Cross 4x2, Dacia Duster, Opel Mokka και αν και όχι ακριβώς SUV, πρόσφατα είδα και μου άρεσε πολύ εμφανισιακά και το νέο Citroen C4 (σε αντίθεση με το C3 aircross).
      Υπενθυμίζω ότι με ενδιαφέρει full hybrid και αυτόματο κατά κύριο λόγο.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου, οποιαδήποτε άποψη ευπρόσδεκτη.

με βαση το χωροταξικο σου ζητημα και αν πλησιασεις προς τα 30 χιλ θα πηγαινα σε

1)Toyota Chr απο 28300
      2) Renault Symbioz e tech 145 απο 28900

T
      tolisk20

@tolisk20 said in LEXUS LBX:

@dimmad said in LEXUS LBX:

@supergeorge said in LEXUS LBX:

Χθες το είδα για λίγη ώρα στο Cosmos που έχει pop up store η Lexus.

Τρομερή ποιότητα κατασκευής εσωτερικά, ότι υλικό έπιασα ήταν εξαιρετικό. Το σκούρο καφέ εσωτερικό εκπληκτικό.

Θετική εντύπωση μου έκανε ο χώρος αποσκευών, τον περίμενα μικρότερο.
      Από αρνητικά το μόνο που πρόσεξα ήταν δεν είχε πίσω αεραγωγούς, τουλάχιστον στην έκδοση που είχαν εκεί.

Δεν έχει γενικότερα εχει έναν κατω απο το κάθισμα του συνοδηγού.

Μαλλον δεν εννοει αεραγωγο για τη μπαταρια αλλα εξωτερικα στους προφυλακτηρες

Εννοεί αεραγωγούς ψύξης θέρμανσης των πίσω επιβατών.

Α οκ μπορει δεν το σκεφτηκα πηγε το μυαλο μου στους εξωτερικους αεραγωγους..παντως το nano-x κανει πολυ καλη δουλεια δεν το περιμενα..πιθανον και να μην χρειαζονται οι αεραγωγοι πισω..

T
      tolisk20

@dimmad said in LEXUS LBX:

@supergeorge said in LEXUS LBX:

Χθες το είδα για λίγη ώρα στο Cosmos που έχει pop up store η Lexus.

Τρομερή ποιότητα κατασκευής εσωτερικά, ότι υλικό έπιασα ήταν εξαιρετικό. Το σκούρο καφέ εσωτερικό εκπληκτικό.

Θετική εντύπωση μου έκανε ο χώρος αποσκευών, τον περίμενα μικρότερο.
      Από αρνητικά το μόνο που πρόσεξα ήταν δεν είχε πίσω αεραγωγούς, τουλάχιστον στην έκδοση που είχαν εκεί.

Δεν έχει γενικότερα εχει έναν κατω απο το κάθισμα του συνοδηγού.

Μαλλον δεν εννοει αεραγωγο για τη μπαταρια αλλα εξωτερικα στους προφυλακτηρες

T
      tolisk20
    • RE: Επιλογή οχήματος ή αναμονή;

Καλοταξιδο..την ιδια επιλογη θα εκανα και γω

T
      tolisk20

Ερχετε ευρωπη το rr..βρεθηκε λυση απ οτι φαινεται και με τις εκπομπες ρυπων

https://www.carandmotor.gr/nea/lexus-lbx-morizo-rr-erhetai-stin-eyropi-i-kayti-ekdosi

T
      tolisk20
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ