Το ταλαιπωρώ αλλά μου χαρίζει ωραίες στιγμές

Το ταλαιπωρώ αλλά μου χαρίζει ωραίες στιγμές

@chrisk6 said in Mazda CX-60:
@skg1958 said in Mazda CX-60:
Έχω το diesel 3.3 του 2025 εδώ και 1,5 μήνα. Το μοτέρ είναι απίστευτο και με την ροπή που έχει βάζει 6η μέσα στην πόλη με 40-50χλμ και στροφάρει 800-900 στροφές. Η δε κατανάλωση αστεία. Μέση με το i-stop παντα απενεργοποιημένο 50% πόλη 50% εκτός στα 5.5/100 στην αντλία . Στο bc 5,8 !!!
Βάλε καμιά φωτό για το χάζι!!
Φαντάζομαι ελαστικότητα και τράβηγμα το 3.3!!!

Δεν είναι photoshop . Το νερό όντως είναι κόκκινο

Οι καλύβες των μυδοκαλλιεργητών στις εκβολές του Αξιού

Σήμερα του φορέσαμε μποτάκια για τον χειμώνα.....

@famas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@skg1958 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Χαμηλή για Γερμανία η μέση με 128χλμ , στην Ελλάδα έχω πετύχει 136 Αθήνα Θεσσαλονίκη με 6-7 χλμ μέσα σε πόλη και σταμάτημα σε 11 διόδια χωρίς να ξεπεράσω τα 200χλμ
Με τι αυτοκίνητο;
Tiguan , έχω και πολύ καλύτερη επίδοση αλλά ας μην εκτεθούμε

@scotch said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Για να είμαι on-topic, νομίζω με ηλεκτρικό δύσκολα κρατάς αυτήν τα ταχύτητα για πάνω από 5 λεπτά χωρίς να σταματήσεις για φόρτιση μισής ώρα...
Μάλλον βγαίνουμε off-topic, αλλά εγώ στην Autobahn (που έτυχε να βρεθώ) δεν μπόρεσα να κρατήσω καλύτερη μέση από αυτή και στη διαδρομή δεν με πέρασε κανένας (με 256 στιγμιαία, την οποία δεν κατέγραψε το TeslaFi). Οπότε, δεν ξέρω ποιο το νόημα της μέτρησης αυτής για τον υπόλοιπο κόσμο.
Χαμηλή για Γερμανία η μέση με 128χλμ , στην Ελλάδα έχω πετύχει 136 Αθήνα Θεσσαλονίκη με 6-7 χλμ μέσα σε πόλη και σταμάτημα σε 11 διόδια χωρίς να ξεπεράσω τα 200χλμ
Προφανώς είχε πολλή κίνηση στον δρόμο
Εκεί πήγαινα τέλη δεκαετίας 70 και αρχές 80 με Daihatsu F10 L χιλίων κυβικών και έβγαζα χαρτζιλίκι ξεκολώντας διάφορα δικίνητα από την άμμο
Η Ζενίθ σε πράσινο τιμολόγιο στα επαγγελματικά Γ21 έχει τιμή για Σεπτέμβριο 0,366 !!!
Γενικά ο Σεπτέμβριος έχει ξεφύγει σε όλους τους παρόχους . Η χονδρική παίζει στα 20 λεπτά
@bebest said in Lexus UX, και περίγυρος.:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Η πρώτη φορά που γράφω στο forum. Έχοντας δύο υβριδικά toyota στην οικογένεια, σκέφτομαι να αντικαταστησω το ένα, με διλιτρο(μάλλον)
υβριδικό.
Λοιπόν ανάμεσα στα 35000 και 40000, βρίσκονται τα chr, το corolla cross, και το lexus ux, με καλό εξοπλισμό στα 38000.
Ήθελα να ρωτήσω για ποιους λόγους νομίζετε ότι το ux κάνει ελάχιστες πωλήσεις, σε σχέση με τα άλλα δυο αφού δεν έχει μεγάλη διαφορά οικονομικά.
Ευχαριστώ!
Εγώ θα κοιτούσα σε αυτά τα λεφτά το Mazda CX-5 με τα 2500 κυβικά και ας μην είναι υβριδικό
Πλέον μόνο οι ρύποι παίζουν ρόλο και τα 157 γραμμάριο είναι τεκμήριο 3.320 ευρώ μόνον
Το δε τετρακίνητο έχει μόνο 41,000 ευρώ με αυτόματο σασμάν και τεκμήριο 3.845 ευρώ
@dg79 said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
@skg1958 πιάσε τη φωτογραφική, το πάρτυ ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη
Η πρώτη χθεσινή και οι υπόλοιπες σημερινές

@dg79 said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
@skg1958 πιάσε τη φωτογραφική, το πάρτυ ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη
Έχω άφθονο υλικό και από χθες και από σήμερα
Το είχα ξαναναναφέρει αλλά το επαναλαμβάνω
Δίλιτρο 186 άλογα με τεκμήριο 2100 ευρώ και τέλη κυκλοφορίας 80 ευρώ

Μπαράζ παραβάσεων για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Πόσες συλλήψεις έγιναν
Χθες το βράδι αφού έπλυνα τα δόντια μου έκανα μια πλύση με στοματικό διάλυμα Listerine . Πως μου ήρθε και λέω δεν μετράω τι θα γράψει το αλκοολόμετρο .....
Και έγραψε 1,6 gr/l !!!!
Δεν δοκίμασα σε πόση ώρα μηδενίζεται......θα το κάνω σήμερα