Το ταλαιπωρώ αλλά μου χαρίζει ωραίες στιγμές

Το ταλαιπωρώ αλλά μου χαρίζει ωραίες στιγμές

@chrisk6 said in Mazda CX-60:
@skg1958 said in Mazda CX-60:
Έχω το diesel 3.3 του 2025 εδώ και 1,5 μήνα. Το μοτέρ είναι απίστευτο και με την ροπή που έχει βάζει 6η μέσα στην πόλη με 40-50χλμ και στροφάρει 800-900 στροφές. Η δε κατανάλωση αστεία. Μέση με το i-stop παντα απενεργοποιημένο 50% πόλη 50% εκτός στα 5.5/100 στην αντλία . Στο bc 5,8 !!!
Βάλε καμιά φωτό για το χάζι!!
Φαντάζομαι ελαστικότητα και τράβηγμα το 3.3!!!

Δεν είναι photoshop . Το νερό όντως είναι κόκκινο

Οι καλύβες των μυδοκαλλιεργητών στις εκβολές του Αξιού

Σήμερα του φορέσαμε μποτάκια για τον χειμώνα.....

@lap said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
@jousis που;
Αη Γιάννης ανατολικές ακτές Πηλίου
@spi_duster said in Έρευνα Κατανάλωσης
:
Εξαιρετική κατανάλωση
Δεν τα έχω καταφέρει να βγάλω μέση με το πρώτο νούμερο 8....
Mazda CX-60 3.3 diesel AWD .
Εκδρομή στο Πήλιο από Θεσσαλονίκη και πίσω . Τα 450 χλμ στην Εθνική με ταχύτητες 120-140χλμ ( κάποια στιγμή το ρίσκαρα και πήγα 160 ) και τα 150 χλμ στο στροφιλίκι του Πηλίου . Μέση στο b/c 6,7 . Στην αντλία 6,78 !!! Μια χαρά ....
@a-d-p said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
@skg1958 said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
@tgd said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Σε φρέσκο πράγμα, MAZDA CX-80 phev, σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα κάστανου. Με Βουλγαρικές πινακίδες, μου φαίνεται απίθανο να πουληθεί κανένα στην Ελλάδα...
Έχουν πουληθεί
Ένα (1) τον Φεβρουάριο και ένα τον Μάϊο του 26 σίγουρα
Οποίος έχει αναγκη για επιπλέον χώρους από το CX-60 θα το πάρει αφού η διαφορά τιμής είναι ασήμαντη
@tgd said in Σπάνια πουλιά!!!!!:
Σε φρέσκο πράγμα, MAZDA CX-80 phev, σε πολύ ιδιαίτερο χρώμα κάστανου. Με Βουλγαρικές πινακίδες, μου φαίνεται απίθανο να πουληθεί κανένα στην Ελλάδα...
Έχουν πουληθεί
@super-t said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Δεν νομίζω να άντεχει η μπαταρία ολόκληρη βδομάδα σε κάποιο smartwatch αν κάνεις χρήση των λειτουργιών του.
Αυτό που ανέβασα πριν μερικά ποστ που πήρα από Temu για να μην φοράω τα καλά μου κάθε ημέρα κρατάει άνετα ένα 10ήμερο με μια φόρτιση και κόστισε 34 ευρώ
@lap said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Ε ναι…..
Ας πούμε με την μαζνταρα σου που είναι τόσο καλό σε όλους τους τομείς ποιος ο λόγος να πάρεις αντίστοιχα ένα μερσεντές με 50.000 ευρώ παραπάνω για να σου προσφέρει τα ίδια ακριβώς.
Επένδυσε τα αυτά τα 50.000 και στην ουσία μείωσε το κόστος αγοράς και χρήσης του Mazda.
Δηλαδή μετά ένα επίπεδο utility που απολαμβάνεις και καλά κάνεις δεν έχει νόημα η υπεραξία που ζητούν οι άλλοι. Είναι χαμενα λεφτά.
Ε ναι τα 50.000 προορίζονται να πάνε σε κάποιο σπορ flat six
@lap said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Δυτικός εκφυλισμός ονομάζεται. Ιστορικά είναι στην φύση του ανθρώπου να εκφυλίζεται με τον καιρό εφευρίσκοντας μη πρακτικούς τρόπους να καίει τον πλούτο του. Συνέβη και θα συμβαίνει.
Αρα και το καλό αυτοκίνητο είναι πεταμένα λεφτά κατά την απόψή σας