Το ταλαιπωρώ αλλά μου χαρίζει ωραίες στιγμές

Το ταλαιπωρώ αλλά μου χαρίζει ωραίες στιγμές

@chrisk6 said in Mazda CX-60:
@skg1958 said in Mazda CX-60:
Έχω το diesel 3.3 του 2025 εδώ και 1,5 μήνα. Το μοτέρ είναι απίστευτο και με την ροπή που έχει βάζει 6η μέσα στην πόλη με 40-50χλμ και στροφάρει 800-900 στροφές. Η δε κατανάλωση αστεία. Μέση με το i-stop παντα απενεργοποιημένο 50% πόλη 50% εκτός στα 5.5/100 στην αντλία . Στο bc 5,8 !!!
Βάλε καμιά φωτό για το χάζι!!
Φαντάζομαι ελαστικότητα και τράβηγμα το 3.3!!!

Δεν είναι photoshop . Το νερό όντως είναι κόκκινο

Οι καλύβες των μυδοκαλλιεργητών στις εκβολές του Αξιού

Σήμερα του φορέσαμε μποτάκια για τον χειμώνα.....

@otso said in CarTalk.gr:
@skg1958 said in CarTalk.gr:
οι ιδιοκτήτες των ακριβότερων συλλογών
δηλαδη ; πινακων ; αρχαιων ; ειναι και ο μητσοτακς ;
πανάκριβων αυτοκινήτων......
Πάμε για 100.000 + ( και στους 64.000 που έχεις ήδη συμπεριλαμβάνονται οι ιδιοκτήτες των ακριβότερων συλλογών στην Ελλάδα )
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Καλά εννοείται φώναξα ασφαλιστικές, υπέγραψε ότι φταίει αυτή (και πώς να μην έφταιγε, καρφώθηκε από πίσω μου επειδή σταμάτησα σε διάβαση) Φωτογραφίες βγήκαν και από μένα και από την ασφαλιστική. Σίγουρα θα είναι και κάτι άλλο, αλλά δια γυμνού οφθαλμού δεν φαίνεται.
Εντύπωση μου έκανε ότι δεν στεναχωρήθηκα όσο θα περίμενα. Βασικά καθόλου. Ωρίμασα μάλλον
Έτσι πρέπει .Λαμαρίνες και πλαστικά είναι. Δεν στεναχωριέμαι καθόλου εδώ και πολλά χρόνια .Εύχομαι να έχουμε όλοι πάρε δώσε με φανοποιούς και μηχανικούς. Με γιατρούς να μην έχουμε.....
@katafractos17 said in Mazda CX-6e (2026):
@skg1958 said in Mazda CX-6e (2026):
Αυτή η μόδα με τις οθόνες και χωρίς φυσικούς διακόπτες για τα πάντα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει
Εκτός από μη εργονομικό, είναι και επικίνδυνο σε κάποιο βαθμό.
Οχι σε κάποιο βαθμό μόνο.... εξ ίσου επικίνδυνο με το κινητό τηλέφωνο
Αυτή η μόδα με τις οθόνες και χωρίς φυσικούς διακόπτες για τα πάντα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει
Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ για το CX-60 σε σύγκριση με το Cayenne φίλου .( μοντέλα 2025 και τα δύο).Τα οδηγούσαμε εναλλάξ στον Χολομώντα στα όρια τα δικά μας και όχι των αυτοκινήτων.Καλύτερο το Cayenne στα σημεία θα έλεγα αλλά δεν δικαιολογεί την διαφορά των 80.000 ευρώ .
Ο φίλος μου δήλωσε ότι αν το γνώριζε το μοντέλο αυτό πολύ πιθανόν να μην έδινε 80.000 επιπλέον για το Cayenne. 20.000 θα ήταν μια λογική διαφορά