@panossss said in Mazda CX-60:
Καλησπερα σε ολους, ηθελα να ρωτησω τυχον κατοχους για την αποψη τους για το phev 2.5 βενζινη 2024. Εχω διαβασει τα καλυτερα για το μοτερ αλλα κ καποια λιγοτερο καλα για αναρτηση σε κακοτεχνιες. Φυσικα ο φορος πολυτελειας δεν μ αρεσει αλλα ισως αντεχεται, απ την αλλη ομως η σκεψη οτι με τη λαιλαπα των επερχομενων νεων phev ή ev με ισως αλλες τεχνολογικες δυνατοτητες βαζουν ενα αστερακι για το αν αξιζει ή θα ειναι απαρχαιωμενο σε λιγο καιρο...
Για μενα ομως καθοριστικα στοιχεια ειναι η αξιοπιστια (δεν θελω να ξαναδω λαμπακι βλαβης στη ζωη μου), η δυναμη στο μοτερ για ενεργητικη ασφαλεια με ανετες προσπερασεις και η ποιοτητα κυλισης.
Υποστηριξη απο σερβις κλπ εχει αποκατασταθει καιρο ετσι?
Είμαι κάτοχος του 3.3 diesel AWD . Επειδή πριν το πάρω μπήκα σε διάφορες ομάδες του fb με θέμα το CX-60 διαπίστωσα ότι το plug in έχει πολλά θέματα κυρίως με το υβριδικό σύστημα . Μπείτε να δείτε και εσείς .Επίσης όλα τα θέματα λύθηκαν στο μοντέλο του 2025. Έκανα test drive πέρσι το 2.5 plug in το οποίο ήταν του 2024 και η διαφορά στο μοτέρ με το δικό μου που είναι εξακύλινδρο είναι η μέρα με την νύχτα .Επίσης αυτό που διαβάζω από τους κατόχους του υβριδικού είναι ότι το χειμώνα η ηλεκτρική αυτονομία πέφτει στα 35-40χλμ
Πολλοί κάτοχοι του υβριδικού με μοντέλα 2023-2024 τα δώσανε και πήρανε το diesel το οποίο όσο περνάει ο καιρός τόσο αντιλαμβάνομαι πόσο καλό αυτοκίνητο είναι και ειδικά αν υπολογίσεις και την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή σε σύγκριση με τον Γερμανικό ανταγωνισμό που με τον ίδιο εξοπλισμό χρειάζεσαι 20-30.000 ευρώ επιπλέον
Πρίν είχα το Tiguan 2.0 TDi 4Motion το οποίο σήμερα κοστίζει τα ίδια με το CX-60 3.3 diesel