-
@dettol said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@limited_one said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@dettol said in
πρακτικα ποσο συχνα ακουμπας αυτο το κομματι του αυτοκινητου; Προσωπικα, με ενδιαφερει να ειναι ποιοτικα και μαλακα τα κομματια που ακουμπαω, δηλ τιμονι, λεβιεδες, τεμπελης, πανω μερος πορτας, διπλα στο παραθυρο (εκει που καποιες φορες ακουμπαω τον αγκωνα). Αντε, και η αριστερη πλευρα της κονσολας, οπου ακουμπαει το γονατο μου. Τα υπολοιπα ολα, τι σημασια εχει αν ειναι σκληρα ή μαλακα; Αυτα μονο και μονο για τους Youtube reviewers ειναι για να δειχνουν οτι κατι κανουν
Πρακτικά κρίνοντας απο το σκληρό πάνω μέρος του ταμπλό στην delta που φούσκωσε στην περιοχή του αερόσακου δεν θα ήθελα να το ρισκάρω...
χωρις να εχω την εμπειρια σου στον χωρο της αυτοκινησης, νομιζω οτι ηταν μεμονωμενο περιστατικο ή εφταιγε κατι αλλο και οχι το σκληρο πλαστικο. Αγορασα polo του 1996, το 1999 και το κρατησα εως το 2018. Παντου σκληρα πλαστικα, αλλα τιποτα δεν ειχε φθορα ή εσπασε. Τα ιδια ακριβως με αουντι που κρατησα 16 χρονια.
Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Ιουλιέτα εκείνη την περίοδο.
Τελικά δεν μετράει αν είναι μαλακά η σκληρά τα πλαστικά, αλλά αν έχει γίνει σωστή μελέτη ώστε να μην υπάρχουν αστοχίες μετά από χρόνια. -
@derai said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Κάποιος από τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την έκθεση θα μπορούσε να μας πει αν έχουν αυτοκίνητα για test drive? Και αν ναι, ποια?
Ναι έχουν. Ποια, δεν έχω ιδέα αφού δεν ασχολήθηκα.
-
@derai said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Κάποιος από τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν την έκθεση θα μπορούσε να μας πει αν έχουν αυτοκίνητα για test drive? Και αν ναι, ποια?
Με ενδιέφερε γιατί θα πάω αύριο και βρήκα το παρακάτω.
-
@vagkirk said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@fanis75 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Αν θέλει ας γράψει και εδώ ο γάτος, αλλά αυτό το απόσπασμα δεν άντεξα να μην το μεταφέρω...κλαίω από τα γέλια!!
"το 3008 σε εκδοση gt που ειχαν εκει, το ηλεχτρικο, καθως δεν ειχα ξαναμπει σε νεο gt μου φανηκε πιγιοτικα που ελεγε ο πασοκοελιας, κατι σαν κλεφτης συκων, οτι προλαβει να αρπαξει απο κοινο που δεν εχει ξαναδει αμαξι. πλαστικα απο μπετονιερα τζαμπο 3 χρονου, υφασματα απο ανακυκλωμενες καλτσες."
Έτσι!!!!
Μπράβο στον γάτο που με δικαιώνει απέναντι στον @katafractos17 που με είπε εμπαθή, εμένα που το 2016 έχω δώσει ομηρικές μάχες εδώ μέσα για το 3008 και έλεγα πως θα πάει την αυτοκίνηση 10 χρόνια μπροστά σε σχεδιασμό , όπως και ακριβώς έγινε, ακόμη αναλογικά όργανα και οθόνες TFT θα είχαν οι αιμοπότες Γερμανοί μέχρι την δεύτερη εξοπλιστική έκδοση των μοντέλων τους.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκε, εν τω μεταξύ διάβασα παραπάνω πως πήγε έκθεση και γέλασε με τα πλαστικά του ΑR , τα 3008/5008 τα είδες πιο δίπλα;;;
Στα υπόλοιπα για να μην τρελαινόμαστε, τα πλαστικά κλπ τα ανέφερα σε επίπεδο κυρίως εντύπωσης και μάρκετινγκ αντίληψης στα πλαίσια της επίθεσης των Κινέζων από τη μια πλευρά, και από την αλητεία της Stellantis από την άλλη στις τιμές που χρεώνει να κάνει τέτοιες εκπτώσεις σε ποιότητα.
Και τέλος και εγώ σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ με τον @criuser , όταν πας στο ταμείο με 30 - 40 - 50 κ δεν μπορείς να τα ακουμπήσεις στον Κινέζο σήμερα.
Αν το Duster που είδα χθές είχε 25 στην φουλ έκδοση του με τετρακίνηση αυτόματο και 150 άλογα θα κοιτούσα ποτέ το ΖS ;;;
Η αν το 3008 είχε σε allure με 136 άλογα 32 χιλιάρικα θα κοιτούσα ποτέ τους γλάρους και τα δελφίνια;;;Αλλά προσοχή στο κενό που λένε και στις αποβάθρες των τρένων...και το κενό αυτό είναι όμως αυτά τα SUV με 136 άλογα στα 40000€ και 10 ίδιες αστείες και ανούσιες παραλαγγες τους με άλλο σηματακι.
Ερε όμως και αποδειχθούν αξιόπιστα και καλά τα δελφίνια, οι γλάροι και τα MG , και τα λινκ εν κο , και τα DSFK ...
Τα μικρά μου θα ξέρουν σε 10-15 χρόνια μόνο τα VW , Mercedes, BMW, Toyota από τον παλαιό όπως θα λένε τότε κόσμο της αυτοκίνησης.
Βρε συ, μίλησες για πλαστικούρα.
Αυτό ως έκφραση παραπέμπει ότι το αυτοκίνητο είναι ντυμένο πλήρως με σκληρά και κακής ποιότητας πλαστικά.
Ε δεν είναι. Και πάνω σε αυτό ανέφερα ότι γράφεις ανακρίβειες. Και σου έβαλα το βίντεο για να δεις ότι τα ζουλάει και είναι μαλακά. Μιλάει η ίδια η εικόνα από μόνη της δηλαδή που ο άνθρωπος ζουλάει το ταμπλό και άλλα μέρη και το πλαστικό βυθίζεται. Αμφισβητούμε και την ίδια την εικόνα τώρα;Επειδή κι εγώ έχω μιλήσει με Γάτο, συμφώνησα ότι σε κάποια σημεία των πλαστικών, δεν είναι όπως στη δικιά μας γενιά αλλά χειρότερα σε ποιότητα, αλλά όχι ότι δεν έχει μαλακά πλαστικά. Έχει κάποια σημεία που τα πλαστικά του δεν είναι όπως στο επίπεδο της 2ης γενιάς. Μου είπε και για κάποια ανομοιόμορφα κενά τα οποία παρατήρησε αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω προσέξει. Δεσμεύομαι αν τύχει να ξανά μπω, να το κοιτάξω.
Μάλιστα εγώ ο ίδιος είχα γράψει στο νήμα του νέου 3008 ότι είχα την εντύπωση πως το GT δεν θα βγει με Αλκαντάρα στο ταμπλό και τις πόρτες όπως το τωρινό μοντέλο αλλά με το ύφασμα που θα βγαίνει και το Allure.
Το ιδιαίτερο στυλ της γραφής του Γάτου το γνωρίζουμε όλοι άλλωστε. Έτσι μου τα είπε κι εμένα.
Αν εσένα σε δικαίωσε κανένα πρόβλημα.Εμένα πιο πολύ με προβλημάτισε που έμαθα ότι το νέο PHEV θα το βγάζει μόνο δικίνητο και με 195 άλογα. Κλάιν.
Επίσης το μόνο σημείο που "γέλασα" με το Junior είναι μόνο το πλαστικό στο επάνω μέρος του ταμπλό όπως ανέφερα.
Έγραψα κι άλλα πράγματα. Όχι μόνο αυτό.Βασικά την εμπάθεια την ανέφερες εσύ στην πρώτη σου απάντηση, αλλά την υιοθέτησα, οπότε δεν αρνούμαι ότι την ανέφερα και δεν το αναφέρω για να δικαιολογηθώ για κάτι.
Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν είσαι, εμένα μου περισσεύει και το παίρνω πίσω. -
Άσχετο, εμφανίστηκε ο γάτος;;;
-
@ilias-a said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@katafractos17 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Μα να μην το σκεφτούμε καθόλου ρε παιδί μου ότι μπορεί να σας ζαλίσουμε;
Αγένεια.Το προβλημα δεν ειναι η αγενεια, η ημιμαθεια και οι εμμονες ειναι, οποτε κατεβεις νοτια προαστια Αττικης ελα να σου δωσω να κανεις βολτα ενα αυτοκινητο 23 ετων με 360000+ χιλιομετρα στην πλατη του, πολλα απο αυτα σε χωματοδρομους που το μαλακοτερο πλαστικο μεσα του ειναι ενας στυλος bic καπου στο πανω ντουλαπακι του, αμα δεις τριξιμο θα ηθελα να μου εξηγησεις πως εινε ή πως δεν εγινε. Για να προλαβω και αλλες εξυπναδες, ολα τα αδερφακια του που βγηκαν απο το εργοστασιο την ιδια συμπεριφορα εχουν.
Mercedes?
-
@lap said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
O @gatoz ειναι ιδέα!
Βρισκεται παντου!
The all seeing eye !!! -
@dettol said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@dettol said in
πρακτικα ποσο συχνα ακουμπας αυτο το κομματι του αυτοκινητου; Προσωπικα, με ενδιαφερει να ειναι ποιοτικα και μαλακα τα κομματια που ακουμπαω, δηλ τιμονι, λεβιεδες, τεμπελης, πανω μερος πορτας, διπλα στο παραθυρο (εκει που καποιες φορες ακουμπαω τον αγκωνα). Αντε, και η αριστερη πλευρα της κονσολας, οπου ακουμπαει το γονατο μου. Τα υπολοιπα ολα, τι σημασια εχει αν ειναι σκληρα ή μαλακα; Αυτα μονο και μονο για τους Youtube reviewers ειναι για να δειχνουν οτι κατι κανουν
Πρακτικά κρίνοντας απο το σκληρό πάνω μέρος του ταμπλό στην delta που φούσκωσε στην περιοχή του αερόσακου δεν θα ήθελα να το ρισκάρω...
χωρις να εχω την εμπειρια σου στον χωρο της αυτοκινησης, νομιζω οτι ηταν μεμονωμενο περιστατικο ή εφταιγε κατι αλλο και οχι το σκληρο πλαστικο. Αγορασα polo του 1996, το 1999 και το κρατησα εως το 2018. Παντου σκληρα πλαστικα, αλλα τιποτα δεν ειχε φθορα ή εσπασε. Τα ιδια ακριβως με αουντι που κρατησα 16 χρονια.
Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Ιουλιέτα εκείνη την περίοδο.
Τελικά δεν μετράει αν είναι μαλακά η σκληρά τα πλαστικά, αλλά αν έχει γίνει σωστή μελέτη ώστε να μην υπάρχουν αστοχίες μετά από χρόνια.τι μελετη να κανουν; καταρχας τα ταμπλω δεν τα φιαχνει η εταιρεια αλλα προμηθευτης. χρησιμοποιουν πλαστικα που εχουν καλη εμφανιση και δεν ειναι πολυ ακριβα και αν αρχισουν να εχουν προβλημα πχ στα 3 χρονια τοτε τα αλλαζουν. Αν ραγισουν μετα τα 8 λιγο τους ενδιαφερει.
οπως με το μαλακο πλαστικο σαν γομολαστιχα που ειχαν σαν επενδυση τελος 90ς αρχες 00ς, οταν ειδαν οτι ξεφλουδιζει γρηγορα το αλλαξαν. ειχε και το δικο μου Φαου Βε τοτε.
Επισης αν δεν το ξερετε και τα μαλακα πλαστικα στο -10 γινοντε θεοσκληρα.
Σε καθε περιπτωση σκληρα πλαστικα στο πανω μερος του ταμπλω ειναι τεραστιο πισωγυρισμα πισω στην δεκαετια του 70.
-
@iceman7 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
O @gatoz ειναι ιδέα!
Βρισκεται παντου!
The all seeing eye !!! -
@wantone said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Mercedes?
Ειμαι της Ιαπωνικης σχολης με τα καλα και τα κακα της, Honda HRV.
-
@iceman7 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
O @gatoz ειναι ιδέα!
Βρισκεται παντου!
The all seeing eye !!!Οτν λες παντού, εννοείς και σαν αέρας κάτω από τις φούστες των γυναικών;
-
Οχι, μόνο το ολόγραμμα του...
-
@criuser said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Οχι, μόνο το ολόγραμμα του...
Χαχαχα...
Λοιπόν @fanis75, ο φίλτατος αίλουρος, ζήτησε να χρησιμοποιήσουμε και τη δήλωση του, πως παρόλα τα προβλήματα το Hybrid4 είναι το καλύτερο PHEV.
-
Μετά τους διαρροές κύκλων πρώην πρωθυπουργών ,έχουμε διαρροες κύκλων γάτου!!
-
Για το Μινι δε μιλησε κανεις που το ειχαν στην εκθεση. Πρεπει να ειναι ωραιο οδηγικα και εχει καταπληκτικη οθονη, αλλα με απογοητευσαν τα υλικα μεσα για τα λεφτα που ζητανε.
-
Κάποτε αν εκλεινες αυτοκίνητο στην έκθεση σου έκαναν καλύτερη τιμή, παίζει καμία εκπτωσουλα αν βάλουμε παραγγελία;
-
@georgemit said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
παίζει καμία εκπτωσουλα αν βάλουμε παραγγελία;
-
Κάποτε αν εκλεινες αυτοκίνητο στην έκθεση σου έκαναν καλύτερη τιμή, παίζει καμία εκπτωσουλα αν βάλουμε παραγγελία;
Αν θυμάμαι καλά,κάτι έπαιζε για την Χ1(500€) και 3 ή 5 χρόνια δωρεάν service στα Peugeot..
-
@jammamon said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Για το Μινι δε μιλησε κανεις που το ειχαν στην εκθεση. Πρεπει να ειναι ωραιο οδηγικα και εχει καταπληκτικη οθονη, αλλα με απογοητευσαν τα υλικα μεσα για τα λεφτα που ζητανε.
Δεν σταμάτησα καν να τα δω, πόσο μάλλον να μπω μέσα. Τα έχουν κάνει τόσο άσχημα και τετράγωνα πλέον, που μου ειναι αδιάφορα.
Αυτό ήταν κάποτε, το '80 και '90. Όμως έχουν κάποιες προωθητικές, και καλά λόγω έκθεσης, ορισμένες εταιρίες.
-
Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα