-
@cirus said in TOYOTA FORUM:
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
@ilias-a said in TOYOTA FORUM:
@george-0 said in TOYOTA FORUM:
Όταν ήμουν πιο νέος δεν ήθελα να τα βλέπω τα Toyota. Οπότε ο @cirus το πιστεύει ότι είναι για θείους.
Όμως η Toyota είναι απλά Νο 1 γιατί σε όλες τις κατηγορίες δίνει περισσότερα για λιγότερα.
Εάν θέλετε να λέμε μόνο για Aygo & Yaris τότε έχετε ένα δίκιο ότι είναι φθηνά.
Το RAV 4 είναι το καλύτερο αμάξι της. Και ποτέ δεν σταμάτησε το Land Cruiser που θεωρείται απόλυτο όχημα μόνο πισω από τα Land Rover.
Να σου πω την αληθεια και εμενα η τελευταια επιλογη απο τους ιαπωνες ηταν η Toyota, αλλα το RAV 4 ειναι το αγαπημενο μου.
Το Rav 4 είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο, υπάρχει στην οικογένεια σε diesel (ξάδελφος) αλλά δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα Toyota που συζητάμε.
Ούτε σε ποιότητα κατασκευής ούτε σε κόστη. 500€ έπαιρνε η Toyota προ ετών για μια απλή αλλαγή λαδιών, όσο ήταν στην εγγύηση. Για κόστος ανταλλακτικών ούτε θέλω να το σκέφτομαι.
Συμφωνώ. Δεν βάζω στο ίδιο καζάνι το RAV4 ή το land cruiser με τα υπόλοιπα
@ilias-a said in TOYOTA FORUM:
@george-0 said in TOYOTA FORUM:
Όταν ήμουν πιο νέος δεν ήθελα να τα βλέπω τα Toyota. Οπότε ο @cirus το πιστεύει ότι είναι για θείους.
Όμως η Toyota είναι απλά Νο 1 γιατί σε όλες τις κατηγορίες δίνει περισσότερα για λιγότερα.
Εάν θέλετε να λέμε μόνο για Aygo & Yaris τότε έχετε ένα δίκιο ότι είναι φθηνά.
Το RAV 4 είναι το καλύτερο αμάξι της. Και ποτέ δεν σταμάτησε το Land Cruiser που θεωρείται απόλυτο όχημα μόνο πισω από τα Land Rover.
Να σου πω την αληθεια και εμενα η τελευταια επιλογη απο τους ιαπωνες ηταν η Toyota, αλλα το RAV 4 ειναι το αγαπημενο μου.
Το Rav 4 είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο, υπάρχει στην οικογένεια σε diesel (ξάδελφος) αλλά δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα Toyota που συζητάμε.
Ούτε σε ποιότητα κατασκευής ούτε σε κόστη. 500€ έπαιρνε η Toyota προ ετών για μια απλή αλλαγή λαδιών, όσο ήταν στην εγγύηση. Για κόστος ανταλλακτικών ούτε θέλω να το σκέφτομαι.
Συμφωνώ. Δεν βάζω στο ίδιο καζάνι το RAV4 ή το land cruiser με τα υπόλοιπα φτηνιαρικα Toyota . Εντάξει hater είμαι αλλά δεν έχουν σχέση αυτά
Τα Τoyota είναι πετυχημένα αυτοκίνητα. Αν κάποιος τα αγοράζει συνειδητοποιημένα γι' αυτό που πραγματικά προσφέρουν, παίρνει τον ιδανικότερο ανθρωπομεταφορέα της αγοράς.
Δεν είναι για γούστα, δεν είναι για γκάζια, δεν είναι για πολυτέλεια και ομορφιά. Είναι για να σε μεταφέρουν, να κάνεις τη δουλειά σου.
Δεν υπάρχει λόγος να είναι κάποιος hater, νομίζω και η Toyota σαν εταιρεία κρατάει χαμηλό προφίλ.
Αν τώρα σκανδαλίζεσαι λίγο που κάποιοι κάτοχοι νομίζουν ότι οδηγούν το Star Trek, σου δίνω ένα δίκιο
Είμαι hater ΚΑΙ ΣΤΗΝ Vag θα σε περιλλαβω και σένα
Αν κάποιοι μπορούν να καταλάβουν ότι όλα είναι πιο πολύ για πλακιτσα καθώς τα αυτοκίνητα δεν είναι κάτι σημαντικό στην ζωή καλώς. Όσοι όχι , καλώς και πάλι εδώ είμαι να τα λέμε
Retweet
-
Συμφωνώ. Δεν βάζω στο ίδιο καζάνι το RAV4 ή το land cruiser με τα υπόλοιπα φτηνιαρικα Toyota . Εντάξει hater είμαι αλλά δεν έχουν σχέση αυτά
Τα Τoyota είναι πετυχημένα αυτοκίνητα. Αν κάποιος τα αγοράζει συνειδητοποιημένα γι' αυτό που πραγματικά προσφέρουν, παίρνει τον ιδανικότερο ανθρωπομεταφορέα της αγοράς.
Δεν είναι για γούστα, δεν είναι για γκάζια, δεν είναι για πολυτέλεια και ομορφιά. Είναι για να σε μεταφέρουν, να κάνεις τη δουλειά σου.
Δεν υπάρχει λόγος να είναι κάποιος hater, νομίζω και η Toyota σαν εταιρεία κρατάει χαμηλό προφίλ.
Αν τώρα σκανδαλίζεσαι λίγο που κάποιοι κάτοχοι νομίζουν ότι οδηγούν το Star Trek, σου δίνω ένα δίκιο
Ακριβώς για αυτό τον λόγο τα πιο ακριβά (π.χ. CC 2.0 style στα 36.000 ευρώ) δεν τα θεωρώ value for money. Είναι πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν, αν δε βάλεις και τον φόρο πολυτελείας στην εξίσωση παίρνεις ένα σχετικά οικονομικό σε κατανάλωση γρήγορο ανθρωπομεταφορεα σε αρκετά υψηλή τιμή για την ποιότητα και τον εξοπλισμό που προσφέρει. Το Yaris cross όμως έχει νόημα.
-
@jamesd said in TOYOTA FORUM:
Ακριβώς για αυτό τον λόγο τα πιο ακριβά (π.χ. CC 2.0 style στα 36.000 ευρώ) δεν τα θεωρώ value for money. Είναι πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν, αν δε βάλεις και τον φόρο πολυτελείας στην εξίσωση παίρνεις ένα σχετικά οικονομικό σε κατανάλωση γρήγορο ανθρωπομεταφορεα σε αρκετά υψηλή τιμή για την ποιότητα και τον εξοπλισμό που προσφέρει. Το Yaris cross όμως έχει νόημα.
Συμφωνώ. Αν είναι να τα σκάσεις για Toyota πας σε RAV ή Land Cruiser που ξεχωρίζουν σαν αυτοκίνητα. Αλλιώς κάποιο από τα 2 yaris να κάνεις τη δουλειά σου.
-
@a-d-p said in TOYOTA FORUM:
Αν κάποιοι μπορούν να καταλάβουν ότι όλα είναι πιο πολύ για πλακιτσα καθώς τα αυτοκίνητα δεν είναι κάτι σημαντικό στην ζωή καλώς. Όσοι όχι , καλώς και πάλι εδώ είμαι να τα λέμε
Retweet
Μην σας περιλάβω όλους
Την ορθογραφία μου μέσα...
-
To δεύτερο λ μπήκε για έμφαση, για να δείξει πόσο χέητερ είναι...
-
Ανακληση λεει για νεο chr για την μπροστινη "καμερα".Δε ξερω πολλα προβληματακια το νεο chr οχι σοβαρα αλλα πολλα.
-
@alex-mix said in TOYOTA FORUM:
Ανακληση λεει για νεο chr για την μπροστινη "καμερα".Δε ξερω πολλα προβληματακια το νεο chr οχι σοβαρα αλλα πολλα.
Μαθετε να ζητε με αυτα ειδικα στην αρχη της κυκλοφοριας των νεων μοντελων, να επιλεγετε μαρκες αυτοκινητων με πολυετη εγγυησεις, αν υπαρχει η δυνατοτητα επεκτασης να την κανετε.
-
@antoniokon said in TOYOTA FORUM:
Retweet
Μην σας περιλάβω όλους
-
Retweet
Μην σας περιλάβω όλους
Ωχ...βιάστηκα φίλε..
Λάθος παράθεση έκανα
Για άλλο φιλαράκι χτυπά η καμπάνα
-
Retweet
Μην σας περιλάβω όλους
Ωχ...βιάστηκα...
Λάθος παράθεση έκανα
Για άλλον χτυπά η καμπάνα
Σε τάραξε αυτό που έβλεπες και θολωσες
-
Το συνεχίζω εδώ για μην χαλάμε το thread το mg3.
Η μετάδοση δουλεύει με σύνθετο τρόπο τον οποίο δεν γνωρίζουμε στο 100% ενδεικτικά αναφέρω ότι μέχρι τα 100kph δεν μπορεί ο θερμικός να περιστραφεί σε υψηλές σαλ άρα δεν μπορεί να παράξει το μέγιστο έργο. Επίσης αν η μετάδοση κρίνει ότι υπάρχει απαίτηση για ροπή θα λειτουργήσει με άλλο τρόπο, πιθανώς κρατώντας χαμηλότερα τις σαλ του θερμικού.Σε συνθήκες τελικής ταχύτητας αν η διαδρομή δεν είναι ανηφορική, ο θερμικός έχει πλεόνασμα ενέργειας το οποίο φορτίζει την μπαταρία. Αν η διαδρομή είναι έντονα ανηφορική και τα 100 άλογα δεν επαρκούν για την διατήρηση της τελικής ταχύτητας ενδεχομένως αυτή θα μειωθεί μέχρι το σύστημα να έρθει σε ισορροπία.
Η απομείωση της μέγιστης ταχύτητας βέβαια στις ανηφόρες της εθνικής είναι ένα φαινόμενο που τα συμβατικά είναι αρκετά πιο ευαίσθητα, με το miata με το ζόρι φτάνω 170 στις ανηφόρες της Τρίπολης.
-
@ataim said in TOYOTA FORUM:
με το miata με το ζόρι φτάνω 170 στις ανηφόρες της Τρίπολης.Μας δουλεύεις ή θες να σε βρίσουν;;;
170???
Με το ζόρι κρατάω τα 120 με 4η!!!
50χλμ/ώρα κάτω!!!
Θα μου πεις με το αουρις που πας ρε καημένε!!!
Θα έχεις δίκιο, αλλά σκέψου ότι διαβάζοντας τον πόνο σου κάποιοι θέλουν να αυτοκτονήσουν!!! -
@nickthetrib said in TOYOTA FORUM:
50χλμ/ώρα κάτω!!!
Θα έχεις δίκιο, αλλά σκέψου ότι διαβάζοντας τον πόνο σου κάποιοι θέλουν να αυτοκτονήσουν!!!LoL έχεις μακριά τετάρτη μάλλον.
-
@gtsartsal said in TOYOTA FORUM:
Retweet
Μην σας περιλάβω όλους
Ωχ...βιάστηκα...
Λάθος παράθεση έκανα
Για άλλον χτυπά η καμπάνα
Σε τάραξε αυτό που έβλεπες και θολωσες
Έχει αλληθωρίσει με εσάς τους ανορθόγραφους
-
@nickthetrib said in TOYOTA FORUM:
50χλμ/ώρα κάτω!!!
Θα έχεις δίκιο, αλλά σκέψου ότι διαβάζοντας τον πόνο σου κάποιοι θέλουν να αυτοκτονήσουν!!!LoL έχεις μακριά τετάρτη μάλλον.
Που να δεις την 5η!!!
Αλλά με 5η και σε φάση τρυπάω πάτωμα με πεντάλ γκαζιού βλέπεις τα χλμ να πέφτουν!
Με 4 τα κρατάει τουλάχιστον!!! -
Εγώ αν δε βγω εθνική με 110 και πάνω η 6η μου είναι αχρειαστη στο 308, απίστευτα θεομακρο αλλά δε με χαλάει καθόλου.
-
Η μετάδοση δουλεύει με σύνθετο τρόπο τον οποίο δεν γνωρίζουμε στο 100% ενδεικτικά αναφέρω ότι μέχρι τα 100kph δεν μπορεί ο θερμικός να περιστραφεί σε υψηλές σαλ άρα δεν μπορεί να παράξει το μέγιστο έργο. Επίσης αν η μετάδοση κρίνει ότι υπάρχει απαίτηση για ροπή θα λειτουργήσει με άλλο τρόπο, πιθανώς κρατώντας χαμηλότερα τις σαλ του θερμικού.Σε συνθήκες τελικής ταχύτητας αν η διαδρομή δεν είναι ανηφορική, ο θερμικός έχει πλεόνασμα ενέργειας το οποίο φορτίζει την μπαταρία. Αν η διαδρομή είναι έντονα ανηφορική και τα 100 άλογα δεν επαρκούν για την διατήρηση της τελικής ταχύτητας ενδεχομένως αυτή θα μειωθεί μέχρι το σύστημα να έρθει σε ισορροπία.
Η απομείωση της μέγιστης ταχύτητας βέβαια στις ανηφόρες της εθνικής είναι ένα φαινόμενο που τα συμβατικά είναι αρκετά πιο ευαίσθητα, με το miata με το ζόρι φτάνω 170 στις ανηφόρες της Τρίπολης.
σημερα που το πιεζα πολυ στις στροφες της Επιδαυρου, προσεξα πως σε καποιο σημειο (οχι κατηφορικο) η μπαταρια ειχε φορτισει εντελως, ενω θα περιμενε κανεις να συμβει το αναποδο.
γενικα το συστημα ειναι οπως ειπα εξαιρετικο για τα παντα εκτος απο γρηγορα ταξιδια και ζμπορ οδηγηση. Εχει και αυτο το σπαστικο delay στο πατημα του γκαζιου αν και μειωνεται καπως στο "sport", αλλα εκει γινεται τοσο ευαισθητο το γκαζι που ειναι δυσκολο να το ζυγισεις με ακριβεια.
-
@spiros-0 said in TOYOTA FORUM:
σημερα που το πιεζα πολυ στις στροφες της Επιδαυρου, προσεξα πως σε καποιο σημειο (οχι κατηφορικο) η μπαταρια ειχε φορτισει εντελως, ενω θα περιμενε κανεις να συμβει το αναποδο.
γενικα το συστημα ειναι οπως ειπα εξαιρετικο για τα παντα εκτος απο γρηγορα ταξιδια και ζμπορ οδηγηση. Εχει και αυτο το σπαστικο delay στο πατημα του γκαζιου αν και μειωνεται καπως στο "sport", αλλα εκει γινεται τοσο ευαισθητο το γκαζι που ειναι δυσκολο να το ζυγισεις με ακριβεια.
Πιθανότατα ειχε φορτίσει από προγούμενες κατηφόρες ή εντονα φρεναρίσματα, πάντως δεν πάει ποτέ στο 100% και ας δείχνει 10 παύλες, στην πραγματικότητα φορτίζει μέχρι 85% για λόγους προστασίας της μπαταρίας.
Το sport το χρησιμοποιώ σε ζωηρή οδήγηση (δεν γράφω sport, γιατί θα μας την πέσουν οι haters) σε στροφές κλπ., γιατί δουλεύει πολύ καλά το φρενο από τον κινητήρα (σαν το B mode, αλλά το κάνει μόνο του σε D mode).
Στο βίντεο, περνάει μέσα στη βροχή τα φορτηγά με 180+ κοντέρ (φανταστείτε τι αυτοπεποίθηση του δίνει το πάτημα του αυτοκινήτου ή μήπως έχει άγνοια κινδύνου; Με μια υδρολίσθηση-aquaplanning ξυρίζεις την μπαριέρα πριν το καταλάβεις).
Παρεμπιπτόντως 187 κοντέρ έχω δει κι εγώ επανειλημμένως στο C-HR μου, ενώ σε κοινή διαδρομή-εκδρομη με Corolla 1.8 122hp φίλου με 18ρες κι εγώ με το C-HR, είχαμε ακριβως την ίδια κατανάλωση. -
100% εννοω στο ταμπλο. Ναι οντως ειναι 85% αυτο. Δεν ειχε φορτισει απο κατηφορες πριν, καμια σχεση.
-
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
.
Το sport το χρησιμοποιώ σε ζωηρή οδήγηση (δεν γράφω sport, γιατί θα μας την πέσουν οι haters) σε στροφές κλπ., γιατί δουλεύει πολύ καλά το φρενο από τον κινητήρα (σαν το B mode, αλλά το κάνει μόνο του σε D mode).Φρενάρει αρκετά με την μετάδοση στις εισόδους των στροφών, ειναι πολύ καλά ρυθμισμένο, για οδήγηση στο 90% είναι μια χαρά.
TOYOTA FORUM