Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Τεχνικός Μηχανογράφησης - Αυτοκίνητα, Μουσική, Υπολογιστές, Κοινωνικοπολιτικά Θέματα
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Καθόλου τρολάρισμα Νίκο! Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα σχέδια και εχοντας οδηγησει για ενα ΣΚ μια Χ6 1ης γενιας για ενα ΣΚ, μου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Σαν driving experience οκ.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό αμάξι.
Άσχημο (και όλα τα αντίστοιχα) είναι.
Τεσπα, τα γούστα είναι αυτά. Ο καθένας έχει το δικό του
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
^^^ Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.Μην κολλήσουν οι Ιταλοί καμιά Οξεία Υποστροφίτιδα από την Opel, κανένα Σύνδρομο Κρυμμένου Ταμπλό από την Peugeot ή καμία Χρόνια Τεμπελίτιδα Οδηγικών Αντιδράσεων από την Citroen.
Χαχαχαχαχα, και το χειρότερο Δία είναι ότι αυτές είναι ανίατες ασθένειες
Το παλιό λιμάνι της Πρέβεζας για βραδινή βόλτα. Πάργα Σύβοτα για Κλασικά τουριστομέρη,
Παξούς για βόλτα - καφέ στο λιμάνι και Αντίπαξους για μπάνιο, αλήθεια από που θα περάσετε? από Σύβοτα ή Πάργα?
Απλά για μένα δεν βγαίνει σε 4ήμερο, θέλει παραπάνω
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!
Οδήγησα πειραγμενο για πολύ off road καταστάσεις GV (μπορούμε όλοι νομίζω να καταλάβουμε ποιανού)!!!
Το πήρα με σκοπό την κίνησή του, γιατί είχε καιρό να κινηθεί, από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κινήσω οσο θα ήθελα εγώ και θα ήθελε ο ιδιοκτήτης του. Μόνο Περιστέρι - Νεα Χαλκηδόνα, Νεα Χαλκηδόνα - Praktiker Μεταμόρφωσης - Νέα Χαλκηδόνα και επιστροφή Περιστέρι.
Θυμήθηκα την εποχή που οδηγούσα τους σταγιέρουλες στο στρατό!!! Οι καναδεζες ήταν πιο εύκολες από το GV και λόγω αυτόματου κιβωτίου και πιο ασφάλτινων ελαστικών αλλά και μικρότερου ύψους.
Η αίσθηση από ψηλά (έβλεπα πάνω από οποιοδήποτε όχημα, εκτός από φορτηγά και λεωφορεία) είναι μοναδική αλλά προσωπικά μου ξένισε. Η αίσθηση του όγκου με ψιλοτρόμαξε στην αρχή αλλά την συνηθίζεις μετά από την προσπάθεια για πάρκινγκ σε περιορισμένο χώρο (βοηθάει απίστευτα η κάμερα πίσω). Περισσότερο τρομάζει τους άλλους οδηγούς γύρω βέβαια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να κάνει σφήνα ή να πλησιάσει πολύ σε παρκάρισμα.
Στο καθαρά οδηγικό κομμάτι τώρα δεν έχω να αναφέρω κάτι εκτός από την βαβούρα από τα τερατολάστιχα.
Καλή χρονιά σε όλους!!!
με υγεία πρώτα απ'όλα!!!
@groover1972 said in Toyota Corolla 2019:
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Μια χαλαρή βόλτα στη πόλη προσπαθώντας να παίξεις με το υβριδικό σύστημα
Μέση ταχύτητα 34χλμ; Έχω την εντύπωση ότι τα ΚΤΕΛ μπορούν και πάνε με 80-100...
Μάλλον δεν έχεις κυκλοφορήσει σε πόλη!!! Και πολλά είναι!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το θέμα @cirus !!!
Απλά ζητάμε από τον @lap να μας φτιάξει την λίστα με τα αυτοκίνητα που του αρέσουν περισσότερο!
@super-t said in Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων:
@panos2171 said in Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων:
Βέβαια ακόμα και που έβγαλε τον προβληματικό 1.33 πέρασε στα ψιλά κάτι λογικό βέβαια.
Ήταν προβληματικός ο 1,33 ή ήταν ακόμα μια περίπτωση ελληνικού ελ συνεργείου, τι ξέρουν οι ιάπωνες από υψηλές θερμοκρασίες, το 0w-20 θα το κάψει, θέλει 10w-40;
Όχι ήταν προβληματικός ο 1.33.
Ήθελε τα ξεμπουκώματά του για να διώξει την καρβουνίλα που μαζευόταν στα ελατήρια των δαχτυλιδιών στα πιστόνια.
Αλλά επειδή πλασαρίστηκε ως οικονομικός κινητήρας σχεδόν κανένας δεν τον ξεμπούκωνε. Με συνέπεια το κάψιμο του λαδιού που παρέμενε στον κύλινδρο και στη συνέχεια την φθορά στο μπλοκ αν δεν γινόταν έγκαιρα η αλλαγή στα πιστόνια με τις 8 διόδους στραγγίσματος λαδιού.
Όσοι τον ξεμπούκωνουν ακόμα και τώρα δεν έχουν πρόβληματα!
@dg79 said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
@nickthetrib said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
λάθος
Σε κουβέντα που είχα με μέλος κάποιου πριν πολλά πολλά χρόνια μου είχε πει ότι σε αυτούς το Μ είναι Μαοϊκό!
Βέβαια σε κάποια μάζωξη για τσίπουρα (ολομέλεια-συνεδριο) μπορεί να άλλαξαν γραμμήΤι να σου πω, αυτά γράφουν στις επίσημες σελίδες τους.
Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράματα πάντως, δε βγάζω άκρη:
"Η ΟΜΛΕ διασπάται και το 1976 συγκροτούνται δύο κομμουνιστικές οργανώσεις μαοϊκής προέλευσης: το ΚΚΕ (μ-λ), και Μ-Λ ΚΚΕ."(έχει σημασία το (μ-λ) να είναι με πεζά και το Μ-Λ με κεφαλαία άραγες;
)
Ναι, είναι case sensitive!!!
λάθος
Σε κουβέντα που είχα με μέλος κάποιου πριν πολλά πολλά χρόνια μου είχε πει ότι σε αυτούς το Μ είναι Μαοϊκό!
Βέβαια σε κάποια μάζωξη για τσίπουρα (ολομέλεια-συνεδριο) μπορεί να άλλαξαν γραμμή
@piliourits said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
@k-m said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
@piliourits said in Γελοιογραφία (πολιτική) & Χιούμορ:
Μια παρέα κομμουνιστών αγοράζουν μια ζυθοποιία.
Μετά από δύο μήνες βγάζουν δύο είδη μπύρας.Μια 500 ml
και
μια 500 lm.μια 500 ml
και
μια ml 500μαλλον
Τι ψήφισες?
ΚΚΕ μλ, εσύ?
μλ ΚΚΕ.
Γιατί έτσι ρε?
Έτσι ρε, γιατί?Και κάτι ενδιαφέρον που ανακάλυψα και θα μελετήσω:
https://filolaiko.blogspot.com/2011/02/1.html?m=1
Κάποια στιγμή είχαν κατέβει μαζί στις εκλογές!
Μ-Λ ΚΚΕ - ΚΚΕ Μ-Λ
δεν το έκαναν Μ-Λ ΚΚΕ Μ-Λ
Πάντως στο ένα (δεν θυμάμαι σε ποιο) το Μ είναι Μαοϊκό και όχι Μαρξιστικό που είναι στο άλλο
@tgd said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
Πάντως το πίτουρο όντως ήταν μικρότερο τότε...
Οκ ναι. Αλλά και πάλι, μιλάμε για σχεδόν 500 πιτόγυρα κάτω!!!
Άδειο αμάξι αλλά με μπαγκαζιέρα σε πήγαινε έλα με τους ίδιους ρυθμούς κίνησης στο παρελθόν μου ανέβασε την κατανάλωση μόνο 0.3 l/100χλμ, οπότε το κύριο ρόλο τον έπαιξε το βάρος!
Η μπαγκαζιέρα με κρατάει στο να μη πηγαίνω με πιο σβέλτους ρυθμούς!
Οπότε δεν την έχω βάλει πηγαίνω αρκετά πιο γρήγορα, και ανεβάζω την κατανάλωση πάλι +1l/100χλμ.
Θα δούμε πόσο θα πέσει ακόμα από Τρίτη και μετά που θα βγει η μπαγκαζιέρα.
Ελπίζω να προλάβω να την ρίξω πριν ξεκινήσει η κίνηση πάλι (η εμπειρία λέει ότι η πρώτη αύξηση θα γίνει από Δευτέρα, η δεύτερη από 1/9 και η τελική επαναφορά μετά το άνοιγμα των σχολείων).
@a-d-p said in Έρευνα Κατανάλωσης
:
Αυτοκίνητο γεμάτο με αποσκευές: Πόσο αυξάνει τελικά την κατανάλωση το επιπλέον βάρος;
Πολύ, παρά πολύ!!! Αν παίζει και air condition παρά παρά πολύ!!!
Ανέβασα την μέση κατανάλωση του αουρις με ένα πήγαινε έλα Άρτα από 7.9 σε 8.9!
Έπαιξε έξτρα ρόλο και η μπαγκαζιέρα βέβαια.
Φουλ φορτωμένο με 4 άτομα.
Με την ανύπαρκτη κίνηση στην Αθήνα αυτές τις 2 εβδομάδες έπεσε στο 8.6 και θα έπεφτε κι άλλο αν δεν ήταν το air condition.
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@nickthetrib said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Κανεις ΙΧ δεν παει δεξια οταν εχει 3 λωριδες.
Τους περνάω εγώ όλους με τα όρια , άντε με +10 στο κοντέρ (δλδ +6 πραγματικά).
80, 90, 100 στην μεσαία πάνε πάντα.Εγώ πάω στην πιο δεξιά που γίνεται ακόμα και αν είμαι με πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας!!
Αυτό με τα 80 στην μεσαία και από δεξιά να τους περνάει η νταλίκα με 90 που είναι το όριο για αυτήν, είναι για σφάξιμο!!!@A-d-P μπορείς να βγάλεις ένα στατιστικό του πόσες κλήσεις έχουν κοπεί για κίνηση σε λάθος λωρίδα κυκλοφορίας;;;
Δεν περνούν από τα χέρια μου τέτοιες κλήσεις, με τα ραντάρ ασχολούμαι κυρίως
Τουλάχιστον μπορείς να μάθεις αν κόβονται;;;
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι!
@ilias-a said in Περι συσκευών Android...:
Μιλαρακι βρε παιδια.
Είσαι off topic!!!
Θα αναφέρω το ποστ ότι είναι γραμμένο για να προκαλέσει οργισμένη αντίδραση!!!
Υγ πλάκα κάνω, αλλά μιλάμε για midrange κινητά στα παραπάνω ποστ. Η apple απλά απέχει από αυτή την κατηγορία
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Κανεις ΙΧ δεν παει δεξια οταν εχει 3 λωριδες.
Τους περνάω εγώ όλους με τα όρια , άντε με +10 στο κοντέρ (δλδ +6 πραγματικά).
80, 90, 100 στην μεσαία πάνε πάντα.
Εγώ πάω στην πιο δεξιά που γίνεται ακόμα και αν είμαι με πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας!!
Αυτό με τα 80 στην μεσαία και από δεξιά να τους περνάει η νταλίκα με 90 που είναι το όριο για αυτήν, είναι για σφάξιμο!!!
@A-d-P μπορείς να βγάλεις ένα στατιστικό του πόσες κλήσεις έχουν κοπεί για κίνηση σε λάθος λωρίδα κυκλοφορίας;;;