Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Τεχνικός Μηχανογράφησης - Αυτοκίνητα, Μουσική, Υπολογιστές, Κοινωνικοπολιτικά Θέματα
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Καθόλου τρολάρισμα Νίκο! Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα σχέδια και εχοντας οδηγησει για ενα ΣΚ μια Χ6 1ης γενιας για ενα ΣΚ, μου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Σαν driving experience οκ.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό αμάξι.
Άσχημο (και όλα τα αντίστοιχα) είναι.
Τεσπα, τα γούστα είναι αυτά. Ο καθένας έχει το δικό του
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
^^^ Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.Μην κολλήσουν οι Ιταλοί καμιά Οξεία Υποστροφίτιδα από την Opel, κανένα Σύνδρομο Κρυμμένου Ταμπλό από την Peugeot ή καμία Χρόνια Τεμπελίτιδα Οδηγικών Αντιδράσεων από την Citroen.
Χαχαχαχαχα, και το χειρότερο Δία είναι ότι αυτές είναι ανίατες ασθένειες
Το παλιό λιμάνι της Πρέβεζας για βραδινή βόλτα. Πάργα Σύβοτα για Κλασικά τουριστομέρη,
Παξούς για βόλτα - καφέ στο λιμάνι και Αντίπαξους για μπάνιο, αλήθεια από που θα περάσετε? από Σύβοτα ή Πάργα?
Απλά για μένα δεν βγαίνει σε 4ήμερο, θέλει παραπάνω
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!
Οδήγησα πειραγμενο για πολύ off road καταστάσεις GV (μπορούμε όλοι νομίζω να καταλάβουμε ποιανού)!!!
Το πήρα με σκοπό την κίνησή του, γιατί είχε καιρό να κινηθεί, από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κινήσω οσο θα ήθελα εγώ και θα ήθελε ο ιδιοκτήτης του. Μόνο Περιστέρι - Νεα Χαλκηδόνα, Νεα Χαλκηδόνα - Praktiker Μεταμόρφωσης - Νέα Χαλκηδόνα και επιστροφή Περιστέρι.
Θυμήθηκα την εποχή που οδηγούσα τους σταγιέρουλες στο στρατό!!! Οι καναδεζες ήταν πιο εύκολες από το GV και λόγω αυτόματου κιβωτίου και πιο ασφάλτινων ελαστικών αλλά και μικρότερου ύψους.
Η αίσθηση από ψηλά (έβλεπα πάνω από οποιοδήποτε όχημα, εκτός από φορτηγά και λεωφορεία) είναι μοναδική αλλά προσωπικά μου ξένισε. Η αίσθηση του όγκου με ψιλοτρόμαξε στην αρχή αλλά την συνηθίζεις μετά από την προσπάθεια για πάρκινγκ σε περιορισμένο χώρο (βοηθάει απίστευτα η κάμερα πίσω). Περισσότερο τρομάζει τους άλλους οδηγούς γύρω βέβαια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να κάνει σφήνα ή να πλησιάσει πολύ σε παρκάρισμα.
Στο καθαρά οδηγικό κομμάτι τώρα δεν έχω να αναφέρω κάτι εκτός από την βαβούρα από τα τερατολάστιχα.
Καλή χρονιά σε όλους!!!
με υγεία πρώτα απ'όλα!!!
@groover1972 said in Toyota Corolla 2019:
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Μια χαλαρή βόλτα στη πόλη προσπαθώντας να παίξεις με το υβριδικό σύστημα
Μέση ταχύτητα 34χλμ; Έχω την εντύπωση ότι τα ΚΤΕΛ μπορούν και πάνε με 80-100...
Μάλλον δεν έχεις κυκλοφορήσει σε πόλη!!! Και πολλά είναι!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το θέμα @cirus !!!
Απλά ζητάμε από τον @lap να μας φτιάξει την λίστα με τα αυτοκίνητα που του αρέσουν περισσότερο!
@sarantism
Γκέμπελς θες να πεις!!!
Ο Ένγκελς είναι άλλο πράγμα!
Έγραψε με τον Μαρξ το Κομμουνιστικό Μανιφέστο κλπ κλπ
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το να φτιάχνεις πυρηνικό οπλοστάσιο κόντρα στο διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες είναι εντάξει ?
ρε συ τώρα, επειδή σε θεωρώ σοβαρό και έξυπνο άνθρωπο (με τα κολληματα σου), μιλάς σοβαρα? το διεθνές δίκαιο το σέβεται κανένας? έχουν δικαίωμα να το επικαλεστούν οι Αμερικάνοι? εχουμε ξεχάει τι έγινε στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι?
Μήπως έχεις ξεχάσει ότι όλοι σχεδόν οι επιστήμονες ήταν Γερμανοί και οι Ναζί ήταν ένα βήμα από το να την φτιάξουν ?
Φερστέιν ?
Γιατί θα μιλάγαμε όλοι γερμανικά σήμερα.
Αν νομίζεις ότι οι Αμερικανοί κέρδισαν τον Β' ΠΠ, ξαναδιάβασε την ιστορία από τον Α' ΠΠ, γιατί δεν κατάλαβες τίποτα...
Καλά βοήθησαν λίγο και οι Σοβιετικοί...
Αλλά αν είχαν προλάβει οι ναζί την Βόμβα τι θα γινόταν ?
Το ατομικό όπλο ήταν σε πειραματικό στάδιο παντού, σε πιο ανεπτυγμένο στις ΗΠΑ λόγω των θεωριών του Αινστάιν. Ο πόλεμος στην Ευρώπη, όπου ήταν ο πιο αιματηρός, τελείωσε λόγω της ΕΣΣΔ κατά κύριο λόγο.
Περιμένεις να το αποδεχτεί αυτό;;
Αλήθεια;;;
Εδώ εκφράζει ευσεβή πόθο!
Επιλέγει
που είναι θεμιτή ή και απαραίτητη η επέμβαση (στρατιωτική ή πολιτική) στα εσωτερικά μιας χώρας.
να ξεχάσει επέμβαση θρησκείας σε πολιτικό επίπεδο (αντιβασιλέα Δαμασκηνό την περίοδο του εμφυλίου, και αρχιεπίσκοπο Μακάριο στην Κύπρο)
Δεν συνεχίζω
@bekiaris said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@nickthetrib said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Άκυρο το προηγούμενο ποστ!!!
Είχα διαβάσει κάπου ότι θα συμμετέχουν!
Τελικά ανακοίνωσαν ότι δεν συμμετέχουν!με παραξένεψε το post σου, γιατι είχα διαβάσει οτι δεν...μετά έπεσα στο παρακάτω, δεν ξέρω τελικά τι ισχύει
Στάρμερ: Συμμετοχή βρετανικών μαχητικών στις επιθέσεις κατά του Ιράν
Διαβάζω τώρα ότι συμμετέχουν σε πτήσεις αναχαίτισης πυραύλων προς Κατάρ!
Και όχι κατευθείαν χτυπήματα προς Ιράν
Θα δούμε.
Ας αποφασίσουν να ξέρουμε και τους σταθμούς στις πορείες τις επόμενες ημέρες!
Συγκέντρωση Σύνταγμα - Βρετανική - Αμερικανική - Ισραηλινή ή θα γλιτώσουμε λίγο περπάτημα και θα έχει Πάρκο Ελευθερίας - Αμερικανική - Ισραηλινή
Άκυρο το προηγούμενο ποστ!!!
Είχα διαβάσει κάπου ότι θα συμμετέχουν!
Τελικά ανακοίνωσαν ότι δεν συμμετέχουν!
@a-d-p said in Σιδηρόδρομος - ΟΣΕ:
@lap said in Σιδηρόδρομος - ΟΣΕ:
Δεν τα βάζεις με αυτούς. Είναι διαβασμένοι, και θα σου πετάξουν κάποιον συγγραφέα και θα ψάχνεσαι
Ρεεεε, φοβούνται τα ΑΙ τους διαβασμενους;;;
Προφανώς!!! Δεν είναι περασμένα εξειδικευμένη βιβλιογραφία για διαβασμένους σε ηλεκτρονική μορφή!!!
Ή ακόμα και να είναι οι κανόνες ιεράρχησης κλπ από το ΑΙ μπορεί να μην έχουν σωστά αποτελέσματα!!!
Το περίεργο είναι ότι το ΑΙ @lap το αναγνωρίζει!
Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις συνολικά Alfa Romeo με BMW, όταν δεν υπάρχει αντίστοιχο μοντέλο της μιας εταιρείας για μοντέλο της άλλης!!!
Πχ δεν υπάρχει Τζουλιέτα για να μπει σαν επιλογή αυτών που θα πάρουν μια σειρά 1!!!
Για να το δούμε σωστά πρέπει να γίνει η σύγκριση με βάση σειρά 3 - Giulia, x3 - stelvio, x1 - junior!!!
Σίγουρα η Alfa Romeo χάνει, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά όσο παρουσιάζονται τα πράγματα!!!
Μην ξεχνάμε ότι η σειρά 1 είναι τόσο καλά τιμολογημένη που μπαίνει σαν επιλογή ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν θα έμπαινε!
Θα υπολογίσουν παλαιότητα δηλαδή; Ε δε νομίζω τόσο μεγάλη διαφορά, του 2017 είναι το αυτοκίνητο.
Στάνταρ τότε θα υπολογιστεί παλαιότητα!!!
Πλησιάζει 10ετία!!!
Ποιο συνεργείο BMW προτείνουμε για φαναρτζοδουλειά; Δεν μας απασχολεί το κόστος, έφταιγε ο άλλος.
Καλά μην το δένεις κόμπο, ότι δεν σε απασχολεί το κόστος!!!
Αν από τα 3κ σε καλύψει η ασφάλεια τα 2κ το 1κ θα μπει από την τσέπη σου!!!
@tgd said in Αγορά οικογενειακού αυτοκινητου:
Έχετε δει το βιντεάκι στο γιουτουμπ με τους μπαμπάδες που φωνάζουν "ξεμειναμε από πάνες!" και μετά τελικιαζουν 7θεσια στην αουτομπαν;
Εκεί τα κάνουν πάνω τους οι επιβαίνοντες και καταναλώνονται οι πάνες!!!
Βέβαια μπορεί να είναι και το αντίθετο!!!
Μπαμπά πέρνα τους ΟΛΟΥΣ!!!
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εσύ πας στην ώρα της μεγάλης κίνησης Φάνη.
Εγώ κινήθηκα μεταξύ 10.30 και 14 αυτές τις δύο μέρες, που δεν είχε την κίνηση του πρωινού και του απογεύματος.
Αλλά οι περισσότεροι που κινούνται εκείνες τις ώρες Κρίου, δεν βιάζονται!
Όσοι πάνε από μια δουλειά σε μια άλλη (όπως εσύ) μαλλιωκουβαριάζουν κάτι τέτοιους δρόμους! Προσφέρονται και για ξεκαΰλωμα!!!