Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Τεχνικός Μηχανογράφησης - Αυτοκίνητα, Μουσική, Υπολογιστές, Κοινωνικοπολιτικά Θέματα
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Καθόλου τρολάρισμα Νίκο! Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα σχέδια και εχοντας οδηγησει για ενα ΣΚ μια Χ6 1ης γενιας για ενα ΣΚ, μου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Σαν driving experience οκ.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό αμάξι.
Άσχημο (και όλα τα αντίστοιχα) είναι.
Τεσπα, τα γούστα είναι αυτά. Ο καθένας έχει το δικό του
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
^^^ Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.Μην κολλήσουν οι Ιταλοί καμιά Οξεία Υποστροφίτιδα από την Opel, κανένα Σύνδρομο Κρυμμένου Ταμπλό από την Peugeot ή καμία Χρόνια Τεμπελίτιδα Οδηγικών Αντιδράσεων από την Citroen.
Χαχαχαχαχα, και το χειρότερο Δία είναι ότι αυτές είναι ανίατες ασθένειες
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!
Οδήγησα πειραγμενο για πολύ off road καταστάσεις GV (μπορούμε όλοι νομίζω να καταλάβουμε ποιανού)!!!
Το πήρα με σκοπό την κίνησή του, γιατί είχε καιρό να κινηθεί, από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κινήσω οσο θα ήθελα εγώ και θα ήθελε ο ιδιοκτήτης του. Μόνο Περιστέρι - Νεα Χαλκηδόνα, Νεα Χαλκηδόνα - Praktiker Μεταμόρφωσης - Νέα Χαλκηδόνα και επιστροφή Περιστέρι.
Θυμήθηκα την εποχή που οδηγούσα τους σταγιέρουλες στο στρατό!!! Οι καναδεζες ήταν πιο εύκολες από το GV και λόγω αυτόματου κιβωτίου και πιο ασφάλτινων ελαστικών αλλά και μικρότερου ύψους.
Η αίσθηση από ψηλά (έβλεπα πάνω από οποιοδήποτε όχημα, εκτός από φορτηγά και λεωφορεία) είναι μοναδική αλλά προσωπικά μου ξένισε. Η αίσθηση του όγκου με ψιλοτρόμαξε στην αρχή αλλά την συνηθίζεις μετά από την προσπάθεια για πάρκινγκ σε περιορισμένο χώρο (βοηθάει απίστευτα η κάμερα πίσω). Περισσότερο τρομάζει τους άλλους οδηγούς γύρω βέβαια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να κάνει σφήνα ή να πλησιάσει πολύ σε παρκάρισμα.
Στο καθαρά οδηγικό κομμάτι τώρα δεν έχω να αναφέρω κάτι εκτός από την βαβούρα από τα τερατολάστιχα.
Καλή χρονιά σε όλους!!!
με υγεία πρώτα απ'όλα!!!
@groover1972 said in Toyota Corolla 2019:
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Μια χαλαρή βόλτα στη πόλη προσπαθώντας να παίξεις με το υβριδικό σύστημα
Μέση ταχύτητα 34χλμ; Έχω την εντύπωση ότι τα ΚΤΕΛ μπορούν και πάνε με 80-100...
Μάλλον δεν έχεις κυκλοφορήσει σε πόλη!!! Και πολλά είναι!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Το θέμα στην ουσία είναι, βασικά, να γνωρίζει κανείς ποτέ είναι ικανός ή όχι να οδηγήσει.
Και όχι απαραίτητα με βάση ιατρική πιστοποίηση (όπως εγώ) ότι δεν είναι ικανός!
Σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που αρνούνται να αφήσουν το τιμόνι είναι άντρες και έχει να κάνει και με στοιχεία ψυχολογίας (εγώ είμαι γ@μ@τος και δεν παθαίνω τίποτα κλπ)!
Αυτογνωσία και αυτοκριτική χρειάζεται κάτι που δεν έχουμε μάθει να κάνουμε!
Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
Ένα έξτρα παραπάνω σε αυτούς που γιορτάζουν!!!
Το e-vitara ένα ελάχιστα διαφορετικό Yaris cross είναι.
3,5 ώρες αθλούνταν τα μικρά;;; Τι μπαταρία έχουν;
Μεγαλύτερη από οποιοδήποτε ηλεκτρικό!!!
@atrias said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Έχει κανείς πρόταση για σχάρα ποδηλάτων για sx4 (το πρώτο μοντέλο '07);
Για το πορτ μπαγκάζ , όχι για οροφή
Κάποιες που βλέπω skroutz πατάνε πάνω στο πίσω τζάμι και το φοβάμαι λίγο αυτό. Έτσι είναι όλες ;
Ναι!
Οι οροφής δεν έχουν τέτοιο ρίσκο!
Βέβαια έχουν αλλά θέματα.
Ρίσκο κυρίως να κοπανήσει το ποδήλατο σε κάποια μεταλλική επιφάνεια.
Διάλεξε πίσω τζάμι ή οροφή - πόρτα
Έ ναι, όλο και κάποια εξόρμηση θα κάνεις μέσα στο Πάσχα.
@nonos said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ειναι αληθεια, αλλα δεν εχω προθεση, αν και πραγματι πριν 15 χρονια το ειχα απωθυμενο. Με την XM ασχολουμαι που ειναι το project. Δεν υπαρχει Χ Χ Χ για κατι παραπανω, ειναι ηδη πολλα. Και ηδη το '20 εδωσα ενα ακομα project που ευτυχως πηγε σε καλα χερια και ειναι στην ακρη ενα ιδιο μοντελο το οποιο θα παει στον επομενο κι αυτο συντομα θελω να πιστευω.
Μας έλειψες!!!!
Έλα να κράξουμε τον μέτοχο που έχει αφήσει κάθε έννοια ενδιαφέρουσας οδικής συμπεριφοράς από την Citroen στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Συγνώμη ρε παλληκάρια, τους ανθρώπους δεν τους ξέρω, αλλά μια χαρά βιογραφικό στον ιδιωτικό και μόνο τομέα βλέπω.
Για τον αδερφό του, τα περί οικογενειακής ευθύνης να τα προσέξουμε λιγάκι, όσοι τουλάχιστον δεν είμαστε κοντά στο 0 ή στο 180 του πολιτικού ημικυκλίου...
καλυτερα να μασας
https://karditsastakra.com/2025/04/03/πέτρος-λευκοβιτς-ο-υποψήφιος-ευρωβου/
Τι να κάνουμε.
Δεν έχουμε φακελλωμένο όλο τον κόσμο, όπως εσείς...
Δεν κρατάτε σημειώσεις για το πόσους βιαστές και παιδεραστές υποθάλπει η ΝΔ;
Γι'αυτό πέφτουν από τα σύννεφα κάθε φορά που αποκαλύπτεται κάποιος!
Όσο για το αν έχουν φακελομένο κόσμο, η ιστορία έχει αποδείξει πολλές φορές το αντίθετο!
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Όταν η υδρόγειος είναι γκρι/ανενεργή υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ή το αφήνουμε να φτιάξει μόνο του το δίκτυο;
Off topic mode on
Είναι ένδειξη για το μέλλον του κόσμου!
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είσαι κακός!!!
Αυτό μπορεί να περάσει και για δίωξη πολιτικών πεποιθήσεων!
@dettol said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
@otso said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
της πουτανας τα βασανα
ρε παιδια δεν εχουν καταργηθει οι προμηθειες για εμβασματα μεταξυ τραπεζων;
Απο πειραιως σε εθνικη 20 ε μου κρατησαν 0,50 για οχι αμεση μεταφορα και δεν ξερω αν κρατησουν και απο τον αλλον , μιας και δεν μου εβγαζε επιλογη mine στα εξοδα .νομιζω εχουν μειωθει, αλλα δεν εχουν μηδενιστει. Και ναι, θα κρατησουν και απο τον αλλον.
Για τετοια μικρα ποσα, αξιζει μεταφορα με iris που δεν εχει προμηθεια.
Για λίγο ακόμα
Ετοιμάζονται για προμήθεια ακόμα και στα κλικ μέσα στο περιβάλλον των σάιτ, των mobile app, αλλά ακόμα και στα ατμ
Έχει αναλυθεί σε ειδικό νήμα γιατί το 1.33 μοτέρ της τουότα από τεχνικής πλευράς καίει λάδια!!! Και δεν είχε καμία σχέση με ιξώδες
Σε συνδυασμό με το προφίλ χρήσης των οχημάτων!
Όσοι είχαν διαφορετικό προφίλ χρήσης των οχημάτων, έχουν ένα μοτέρ αντίστοιχο των υπολοίπων μοτέρ της τουότα.