Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Τεχνικός Μηχανογράφησης - Αυτοκίνητα, Μουσική, Υπολογιστές, Κοινωνικοπολιτικά Θέματα
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Καθόλου τρολάρισμα Νίκο! Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα σχέδια και εχοντας οδηγησει για ενα ΣΚ μια Χ6 1ης γενιας για ενα ΣΚ, μου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
Σαν driving experience οκ.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό αμάξι.
Άσχημο (και όλα τα αντίστοιχα) είναι.
Τεσπα, τα γούστα είναι αυτά. Ο καθένας έχει το δικό του
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
^^^ Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.Μην κολλήσουν οι Ιταλοί καμιά Οξεία Υποστροφίτιδα από την Opel, κανένα Σύνδρομο Κρυμμένου Ταμπλό από την Peugeot ή καμία Χρόνια Τεμπελίτιδα Οδηγικών Αντιδράσεων από την Citroen.
Χαχαχαχαχα, και το χειρότερο Δία είναι ότι αυτές είναι ανίατες ασθένειες
Το παλιό λιμάνι της Πρέβεζας για βραδινή βόλτα. Πάργα Σύβοτα για Κλασικά τουριστομέρη,
Παξούς για βόλτα - καφέ στο λιμάνι και Αντίπαξους για μπάνιο, αλήθεια από που θα περάσετε? από Σύβοτα ή Πάργα?
Απλά για μένα δεν βγαίνει σε 4ήμερο, θέλει παραπάνω
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!
Οδήγησα πειραγμενο για πολύ off road καταστάσεις GV (μπορούμε όλοι νομίζω να καταλάβουμε ποιανού)!!!
Το πήρα με σκοπό την κίνησή του, γιατί είχε καιρό να κινηθεί, από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί.
Δυστυχώς δεν κατάφερα να το κινήσω οσο θα ήθελα εγώ και θα ήθελε ο ιδιοκτήτης του. Μόνο Περιστέρι - Νεα Χαλκηδόνα, Νεα Χαλκηδόνα - Praktiker Μεταμόρφωσης - Νέα Χαλκηδόνα και επιστροφή Περιστέρι.
Θυμήθηκα την εποχή που οδηγούσα τους σταγιέρουλες στο στρατό!!! Οι καναδεζες ήταν πιο εύκολες από το GV και λόγω αυτόματου κιβωτίου και πιο ασφάλτινων ελαστικών αλλά και μικρότερου ύψους.
Η αίσθηση από ψηλά (έβλεπα πάνω από οποιοδήποτε όχημα, εκτός από φορτηγά και λεωφορεία) είναι μοναδική αλλά προσωπικά μου ξένισε. Η αίσθηση του όγκου με ψιλοτρόμαξε στην αρχή αλλά την συνηθίζεις μετά από την προσπάθεια για πάρκινγκ σε περιορισμένο χώρο (βοηθάει απίστευτα η κάμερα πίσω). Περισσότερο τρομάζει τους άλλους οδηγούς γύρω βέβαια. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε να κάνει σφήνα ή να πλησιάσει πολύ σε παρκάρισμα.
Στο καθαρά οδηγικό κομμάτι τώρα δεν έχω να αναφέρω κάτι εκτός από την βαβούρα από τα τερατολάστιχα.
Καλή χρονιά σε όλους!!!
με υγεία πρώτα απ'όλα!!!
@groover1972 said in Toyota Corolla 2019:
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Μια χαλαρή βόλτα στη πόλη προσπαθώντας να παίξεις με το υβριδικό σύστημα
Μέση ταχύτητα 34χλμ; Έχω την εντύπωση ότι τα ΚΤΕΛ μπορούν και πάνε με 80-100...
Μάλλον δεν έχεις κυκλοφορήσει σε πόλη!!! Και πολλά είναι!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!!
Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το θέμα @cirus !!!
Απλά ζητάμε από τον @lap να μας φτιάξει την λίστα με τα αυτοκίνητα που του αρέσουν περισσότερο!
@alexandros-k said in Περί ΚΤΕΟ:
@sarantism said in Περί ΚΤΕΟ:
Περισσοτερο πιθανο να κανει αναγεννηση.
Σαν παλιο φαινεται. Βασικα δεν φαινεται .
Επίσης δεν είναι τόσο μαύρος για να είναι πετρέλαιοντουμανι ούτε τόσο μπλε ο καπνός για να είναι λαδιλα.
Ποντάρω περισσότερο σε είσοδο ψυκτικού υγρού σε κύλινδρο.
Μια είναι η μοναδική και οριστική επισκευή stellantis τελικά!!!
Βάψιμο μπλε και πέταμα στη θάλασσα!!!
Αλλά θα υπάρχει και η μόλυνση
@fanis75 said in Αστικές συγκοινωνίες και Επεκταση Μετρό:
@nickthetrib said in Αστικές συγκοινωνίες και Επεκταση Μετρό:
Η Δουκίσσης Πλακεντίας ήταν προβληματική και είναι λογικό να αρνηθούν!
Όλα τα ΚΤΕΛ χρησιμοποιούν ή την Καβάλας ή το ποτάμι!
Να τους πας στα Βριλήσσια ενώ είναι δίπλα στην οδό διαφυγής, είναι μ@λ@κία.
Ο Ελαιώνας είναι λύση, αν γίνει κάποια στιγμή!Edit δεν έβαλα καν την πρόσβαση των επιβατών στην Δουκίσσης Πλακεντίας!
Διαφωνώ! Καταρχάς ο Κηφισός ειναι χάλια, ο σταθμός τρισάθλιος και η πρρόσβαση προβληματική (μόνο με αυτοκίνητο μπορείς να πας, αφού πήξεις στην κίνηση).
Στην Δ. Πλακεντίας:
- Βγαίνεις άμεσα Αττική Οδό (σε 1 λεπτό!) και πας είτε προς Πελοπόννησο είτε προς Λαμία.
- Ο κόσμος μπορεί να πάει πανεύκολα στα ΚΤΕΛ με το μετρό. Ούτε αμάξια, ούτε κίνηση ούτε τίποτα. Επίσης, από το αεροδρόμιο θα μπορούσες να είσαι στο ΚΤΕΛ σε 20-30' αντί 2 ώρες και να πληρώσεις και ταξί!
Με τα τωρινά ΚΤΕΛ σίγουρα έχεις δίκιο!!!
Αλλά πριν γίνει η πρόταση για Δουκίσσης Πλακεντίας, συζητούσαν για Ελαιώνα που θα κούμπωνε με Μέτρο!
Η Αττική οδός σημαίνει διόδια!
Και για τα ΚΤΕΛ, και για μέρος των επιβατών!
Ειδικά αυτών που γυρίζουν φορτωμένοι από χωριό και στάνταρ θα πάρουν ταξί.
Επίσης για το ευρύτερο λεκανοπέδιο ο Ελαιώνας είναι σε σχετικά κεντρικό σημείο, η Δουκίσσης Πλακεντίας είναι στην άκρη!
@tgd said in Αστικές συγκοινωνίες και Επεκταση Μετρό:
@dstou said in Αστικές συγκοινωνίες και Επεκταση Μετρό:
*****Από το έτος 2024, τα ΚΤΕΛ Κηφισού και ΚΤΕΛ Λιοσίων θα μεταφερθούν στις νέες υπερσύγχονες εγκαταστάσεις των ΚΤΕΛ Ελαιώνα.
Όταν άνοιξε η Αττική Οδός είπαν στα ΚΤΕΛ να μετακομίσουν από τον Κηφισό και την Λιοσίων στην Δουκίσσης Πλακεντίας, δίπλα στο μετρό. Και αρνήθηκαν!
Η Δουκίσσης Πλακεντίας ήταν προβληματική και είναι λογικό να αρνηθούν!
Όλα τα ΚΤΕΛ χρησιμοποιούν ή την Καβάλας ή το ποτάμι!
Να τους πας στα Βριλήσσια ενώ είναι δίπλα στην οδό διαφυγής, είναι μ@λ@κία.
Ο Ελαιώνας είναι λύση, αν γίνει κάποια στιγμή!
Edit δεν έβαλα καν την πρόσβαση των επιβατών στην Δουκίσσης Πλακεντίας!
@fanis75 said in Stellantis Group:
@realzeus said in Stellantis Group:
Όταν στήνει η Alfa Romeo αυτοκίνητο, μόνο η BMW μπορεί να την κοιτάξει.
Και η Mercedes και η Porsche.
Αλλά η ΑΡ έχει να στήσει αυτοκίνητο καμια 40αρα χρόνια!!
ΥΓ: Τα φαου βε δεν ειναι γερμανικά - δεν ειναι καν αυτοκίνητα, οπότε δεν τα βάζω καν στην κουβέντα!
Φάνη βγάλε τα bmwδογυαλιά!!!
Giulia, Stelvio ,159, Mito, Giullieta, Brera, 147, 156, 146, 145.
Τέλεια στημένα αμάξια!
Ακόμα και το 155 που ήταν απλό rebrand, μια χαρά ήταν στημένο!
Αυτά ήταν stellantis - fiat όμως!
Τα stellantis - psa με σήμα Alfa Romeo δεν έχουν λόγο ύπαρξης και για αυτό πάνε ακλαφτα!!!
Και σαφέστατα συμφωνώ με τον @realzeus στο θέμα στήσιμο Renault αντί για VW.
Ακόμα και από PSA προτιμώ Renault!!!
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
https://www.instagram.com/reels/DQBd2jTjN0o/
Αριστος επαθα πλακα , βιογραφικα γεματα βαρυγδουπους τιτλους αλλά κενα περιεχομενου .
Πραγματικοτητα
Εγω δουλευα στο εργοστασιο και ειπα στην καθαριστρια να μην πεταει τα σκουπιδια στην αποχετευση γιατι θα βουλωσει .
Εγω πολιτικος συμβουλος της κυβερνησης μητσοτακη στελεχος του επιτελικου κρατους , γραφω στο βιογραφικο μου .Senior Industrial Operations & Environmental Risk Consultant
Assisted in optimizing internal waste-handling procedures and preventing critical infrastructure disruption within a high-output manufacturing facility.
Έγραψε!!!
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ και των δύο σας...!!!
Τέτοια αντανακλαστικά μόνο κάποιος με στρατιωτική εκπαίδευση θα μπορούσε να έχει.
Το πως με περιμένετε στη γωνία προσπαθώντας να μου προσάψετε κάτι ΑΝΗΘΙΚΟ, κάτι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, κάτι ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ...!!!
Όμως απλά ενημερώνω τον φίλο μας Σαράντη για αυτό που μας ανέφερε, ότι υπάρχει νόμος που απαγορεύει τη χρήση καμερών στα περιπολικά, τίποτε παραπάνω...!!!
που μας παρέθεσε ένα ολόκληρο κατεβατό ο Μοντ , τότε νοιώθω κάτι άλλο που το έχω γράψει πολλές φορές...!!!**
ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ και που διαφωνείς..??!!!Για γράψε μας και τον νόμο που απαγορεύει τη χρήση καμερών στα περιπολικά, γιατί ο "κακός" ο μοντ μιλάει με στοιχεία και παραθέτει νόμους.
Η χρήση συστημάτων επιτήρησης (εικόνας και ήχου) από την Ελληνική Αστυνομία σε δημόσιους χώρους και υπηρεσιακά οχήματα προβλέπεται από τον Νόμο 3917/2011 και το Προεδρικό Διάταγμα 75/2020Τότε στα πανεπιστήμια γιατί υπάρχει εξαίρεση; Λόγω του Άσυλου;
Αμάν ρε παιδιά. Αμάν πια. Στο πανεπιστήμιο πρέπει να δοθεί άδεια από τον κυρ εισαγγελέα και να καταγράφει μόνον εικόνα και σε όλη την άλλη Ελλάδα.....
Φτάνει ποια. Στο τέλος θα μπαίνουμε στα πανεπιστήμια να ξεκαπνίζουμε μηχανές και αυτοκίνητα lolΈχουν σχέση τα Πανεπιστήμια με τον ΚΟΚ;
Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με τις υποπεριπτώσεις των υποπεριπτωσεων.....εδώ μέσαΈχει σχέση το άρθρο που ανέβασε ο τερρυς με τον ΚΟΚ;
Έχει σχέση αν σβήνει κλήσεις ο αντιδήμαρχος - ρομποκοπ;
Γνωρίζετε ποιος έχει δικαίωμα- αρμοδιότητα να "σβήσει" (ακυρώσει) τροχονομικες παραβάσεις;
Ο Βουλευτής. Σβήνει κλήσεις.
Δεν έχει σχέση με τον ΚΟΚ; Ο αστυνόμος τι βεβαιώνει με το αυτοκίνητο; Παραβάσεις του ΚΟΚ. Είναι μέσο επιτήρησης της τήρησης του ΚΟΚ. Δε μπορεί να σχολιαστεί;
Η χρήση καμερών βασικά σχολιάζεται στο περιπολικό, όπως σχολιάζονται οι κάμερες και εκτός περιπολικού στα φανάρια για παράδειγμα.Με βλέπω με εγκαφαλικό. Ανεβάζω συμπίεση lol. Θα πετάξω κανένα καπάκι στο καπό.
Δεν σβήνει κλήσεις ο βουλευτής, παίρνει τηλέφωνο στον διοικητή της υπηρεσίας που βεβαίωσε την παράβαση
.
Μόνο ο διοικητής μπορεί να ακυρώσει παράβαση, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.
Το άρθρο μιλάει κυρίως για εγκληματικότητα, κλεμμένα αυτοκίνητα κτλ.
Είναι δυνατόν να απαγορεύονταν οι κάμερες από το νόμο και να τις χρησιμοποιούσε η αστυνομία, ΕΛΕΟΣ....Θα με τρελάνεις και εμένα. Ο διοικητής. Εννοείται Adp......Στο παρασκήνιο αναφέρομαι......
Ηρέμησε.......Εντάξει στην Ελλάδα ζούμε. Μιας και ψηφίστηκε ο νόμος, ας τις βάλουν στα περιπολικά.
Δεν ξέρω γιατί δεν βάζουν. Δλδ μέχρι τώρα νόμιζα πως δεν υπάρχει νόμος.
Αφού υπάρχει νόμος γιατί δεν προχωρούν δεν το καταλαβαίνω.
Είδα πως πιάσανε έναν utuber που ανέβαζε βίντεο πηγαίνοντας με 240 που αν είναι R1 αυτό το μαύρο εργαλείο που έδειχνε, τα 240 είναι για την πλάκα του.
Εντάξει μιλάμε ήθελε να σκοτωθεί. Δεν κολλάς σε νταλίκα στην προσπέραση στα πλάγια.
Αυτός ούτε ποδήλατο δεν πρέπει να οδηγάει.
Αυτά που έκανε είναι για την χθεσινή περίπτωση φυλάκιση χωρίς αναστολή.
Ίσως, λέμε, βάλει μυαλό.Εδώ δεν έχουμε λεφτά να αλλάξουμε λάστιχα, θα βρούμε για κάμερες σε όλα τα περιπολικά;
Οι ΗΠΑ είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο (για λίγο ακόμα) μην κάνεις συγκρίσεις
Adp τα λάστιχα είναι μικροπόσα που πάνε στον λαστιχά της γειτονιάς, όχι έργο που θα γίνει με άμεση ανάθεση και την "απαραίτητη" μίζα!!!
@realzeus said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@ilias-a said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@realzeus said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ρε σεις οδηγείται ή παίζεται με τα μπιπλίκια σας στον δρόμο; Έλεος...
Στην πολη μεσα με την κινηση εχεις χρονο για αρκετα πραγματα.
Εγώ είμαι ο τύπος που κοιτάει το φανάρι και μετράει ανάποδα τα δευτερόλεπτα... Χαχα.
Πλέον δεν τα μετράω!!!
Έχουν counter τα λεγόμενα έξυπνα φανάρια!!!