Τι διάολο ρε μλκ , με... λάστιχο έριχναν το νερό ;;;
Πολύ περίεργο που λες πως βρήκες τόσα πολλά νερά.
Είναι γτπ αυτά τα μαστοριά, και εγώ με μεμβράνες και μπροστά σε δύο αυτοκίνητα πήγαινα 2-3 φορές για να ξανακουμπωσουν ότι είχαν ξεχάσει αλλά νερά δεν είχα ποτέ δει πουθενά, ούτε στον πιο τσαπατσουλη.
Η μεγάλη πλάκα ήταν περισυ που η γυναίκα πήγε το Astra της για μεμβράνες σε ολα τα τζάμια σε ένα μαστορι από αυτούς που κάνουν τα πάντα , και μαζί με τις μεμβράνες της πούλησαν... ταπετσαρίες για όλα τα καθίσματα, και για την οροφή , δερμάτινο ραμμένο κάλυμμα τιμονιού, πατάκια δερμάτινα που καλύπτουν όλο τα πάτωμα, infotainment και κάμερα πίσω και ... λάμπες led μπροστά και έκανε και φουλ βιολογικο!!!
1400 ευρώ μαύρα!!!!
Δεν υπάρχουν ούτε χαρτιά για τις μεμβράνες!!
Χαχαχα!!!
Ενώ ταπετσαρίες παντού και καλύμματα πατάκια και οι μεμβράνες ήταν καταπληκτικες, άναψε το λαμπάκι του αερόσακου, τα πάνελ όλα στις πόρτες ήταν ξεκουμπωτα, το πίσω αριστερά παράθυρο δεν δούλευε, η κάμερα δούλευε μόνο αν ήταν ακίνητο το αυτοκίνητο, και τα φώτα έριχναν στο θεό!!!
Της έκανα πλάκα για μέρες, πήρα το αίμα μου πίσω για όσες βλακείες έχω αγοράσει τόσα χρόνια από AliExpress και τα άπειρα χρήματα που έχω δώσει.
Το θετικό είναι πως τους απογείωσε μετά , τους άλλαξε τα φώτα, 3 άτομα και έφεραν και βοήθεια κάποιον για την κάμερα και τα φώτα, δούλευαν φουλ μόνο σε αυτό μια εργάσιμη ημέρα για να τα διορθώσουν.
Έγινε και το φτωχουλι astraκι Η κουκλί τουλάχιστον και το χαίρεται.
Δυστυχώς έτσι είναι τα μαστορια , 1 φτιάχνουν 3 χαλάνε...