-
https://ibb.co/svGcjthq
https://ibb.co/MytxcDqX
https://ibb.co/8LMBFkX0@limited_one ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η θήκη. Ακριβώς αυτό που ήθελα! Καλημέρα.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
https://ibb.co/svGcjthq
https://ibb.co/MytxcDqX
https://ibb.co/8LMBFkX0@limited_one ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η θήκη. Ακριβώς αυτό που ήθελα! Καλημέρα.
Καλημέρα! και εγώ την περιμένω, αλλά δεν πιστεύω να έρθει αυτή την εβδομάδα!
-
Πρίν λίγο πήρα από μεμβράνες το αμάξι και τα έπαιξε η οθόνη. Αναβόσβηνε ακατάπαυστα, προσπαθούσε να ανοίξει κλπ. Προσπάθησα να κάνω reset 30" ύστερα από τηλέφωνο στο support αλλά φευ. Φυσικά έχει κολλήσει ανοικτό το clima. Νευρίασα και του είπα να βγάλει την μεμβράνη. Η αντιπροσωπεία μου έκλεισε ραντεβού για...11 του μήνα. Τώρα είμαι σε μια δουλειά απέναντι απο το παλιό μου εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου (VAG). Θα πάω να βγάλω του πόλους της μπαταρίας μια μπας και υπάρξει θεραπεία...
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Πρίν λίγο πήρα από μεμβράνες το αμάξι και τα έπαιξε η οθόνη. Αναβόσβηνε ακατάπαυστα, προσπαθούσε να ανοίξει κλπ. Προσπάθησα να κάνω reset 30" ύστερα από τηλέφωνο στο support αλλά φευ. Φυσικά έχει κολλήσει ανοικτό το clima. Νευρίασα και του είπα να βγάλει την μεμβράνη. Η αντιπροσωπεία μου έκλεισε ραντεβού για...11 του μήνα. Τώρα είμαι σε μια δουλειά απέναντι απο το παλιό μου εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου (VAG). Θα πάω να βγάλω του πόλους της μπαταρίας μια μπας και υπάρξει θεραπεία...
Οι μεμβράνες που τοποθετηθήκαν στο αυτοκίνητο? Στις πόρτες ή στο παρμπρίζ?
Αν είναι στις πόρτες, μήπως δεν σχετίζεται με την οθόνη? -
Παντού έβαλα....
-
Αν εβαλε και παρμπριζ καποιος καπου πατησε στραβα ή πηρε νερα!
Μπροστά μεμβράνες - χρησιμες μεν - αλλά ουτε στον καλύτερο όλων με τόσο ηλεκτρονικά εκει -
Αυτό σκέφτομαι και προσπαθώ να ηρεμήσω. Λέτε να το αφήσω μέχρι αύριο να στεγνώσει και μετά να δοκιμάσω τους πόλους ή να πάω από τώρα για πόλους;
-
Εγώ δεν θα μπορούσα να περιμένω μέχρι αύριο. Θα δοκίμαζα τους πόλους για αρχή.
-
Για το infotainment μιλαμε?
Μπηκε και εκει μεμβρανη?
Μηπως εχει καποιον αισθητηρα και κανει αυτη την δυσλειτουργια?
Καλα εγω θα ειχα βγαλει προφανως τους πολους...τρελα θα με επιανε!! -
Δεν μου αρεσει αυτο. Ειναι γνωστο οτι οι μεμβρανες μπαινουν με νερο. Ελπιζω να μην εχει κανει ζημια με νερο που ετρεξε. Τον ρωτησες εαν ειχε καλυψει με πετσετες?
-
Έτυχε να πάω νωρίτερα. Είχε καλύψει με πετσέτες όλα το ταμπλό κατά μήκος του info ενώ τέρμα πίσω εκεί που βρίσκει με το τζαμί είχε βάλει ένα σχοινί κατά μήκος το οποίο υποτίθεται ότι ρουφάει τα νερά. Λίγα νερά είδα στο κεντρικό ηχείο και στον αεραγωγό πίσω από αυτό και 2-3 πιτσιλιές στα a-pillar.
Ωστόσο μου είπε ότι για 3 μέρες ίσως δω υγρασίες στα τζάμια οπότε να πάω Παρασκευή για επανέλεγχο.
Το πορτ-παγκαζ όταν το άνοιξα να βάλω τα πράγματα μου ήταν βρεγμένο στα κάτω λάστιχα. Καθοδόν εκτός του info, το οποίο έκανα reset αλλά συνεχίζει να αναβόσβηνει και να μην αποκρίνεται στο touch, μου έβγαλε και σφάλμα στο σύστημα στάθμευσης.
Συνεχίζω να θεωρώ ότι πρέπει να κάνω υπομονή πριν βγάλω πόλους γιατί ίσως έχω αλλά θέματα. Το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στην αντιπροσωπεία ήταν 11/02 και το έκλεισα για διάγνωση. Μέχρι τότε το βλέπω το ανεύρυσμα να έρχεται.
Το έχω σκυλομετανιώσει αλλά πλέον είναι ήδη αργά όπως φαίνεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να περιμένω να καταλήξει η μάχη μέσα μου αν πειράξω πόλους ή όχι...
-
Αν δεις τα πολύ σκούρα, ξηλώνεις τη μεμβράνη για την οποία εννοείται δεν κάνεις καμία αναφορά στην αντιπροσωπεία και πας εκεί κάνοντας τον κινέζο τύπου "παίδες, χάλασε". Διαφορετικά αν όντως έχει περάσει υγρασία και έχει δημιουργήσει πρόβλημα, ετοιμάσου για 1500+φπα.
Πιθανότατα ομως δεν είναι τίποτα και θα περάσει από μόνο του.
-
Εαν πειραξεις πολους κανε το για αρκετες ωρες. Το λεω ωστε εαν εχει παρει νερα να στεγνωσει πρωτα πριν του ξαναβαλεις ρευμα.
Επισης το πιστολακι στεγνωνει. Δεν πιστευω οτι ειναι αλλο θεμα και οντως αυτη τη στιγμη εγινε.
Εκανα μια ερευνα για να σου απαντησω και ειδα οτι εχουν γινει θεματα μετα απο τοποθετηση μεμβρανων και στον πινακα του οδηγου και στο tablet.
Και αυτο το σκοινί που ειδες δεν μου αρεσει?
-
@stefan147 το 1ο που έκανα ήταν να ξηλώσω τη μεμβράνη του info. Μου φαίνεται θα ξηλώσω και του πίνακα οργάνων, η οποία έτσι και αλλιώς δεν έχει ουσία και φυσικά θα κανω τον Κινέζο.
@George-0 το σχοινί ήταν χοντρό δύο δάκτυλα τυλιγμένο σαν τσουρέκι προφανώς για να απορροφά τα νερά που κυλάνε από τον εμπρόσθιο υαλοπίνακα.
Σίγουρα δεν θα πειράξω πόλους μέχρι Παρασκευή που θα πάω να το δεί ο εγκαταστάτης, τουλάχιστον να έχουν φύγει οι υγρασίες.
Με προβλημάτισε το πρόβλημα στο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σε συνδυασμό με τα νερά στα λάστιχα κάτω στο πορτ-παγκαζ. Μήπως εκεί πίσω έγινε η μλκια, ή έστω και εκεί πίσω; Γιατί το πίσω για να περάσει μεμβράνη σηκώνει την πίσω θύρα οπότε όλα τα νερά κυλάνε "μέσα" κατερχόμενα. Δεν κάνω τον έξυπνο. Ακριβώς έτσι μου είχε αναφέρει ηλεκτρολογικό πρόβλημα αυτός που πήγα να ρωτήσω για tracker όταν του ανέφερα ότι πρώτα θα το πάω για μεμβράνες...
-
ρε γκαντεμια αλλα θα βρεθει η λυση....
για να μη στεναχωριεσαι
η δικη μου ηταν την ωρα που εδινα στον τζουνιορ το κανιουργιο τοτε ιμπιθα, ενα χρονο μετα το κλεψανε, τον ειχα βαλει να περιμενει στο πανω μερος της ραμπας του υπογειου. κατεβηκα να το βγαλω να το δει αποτομα και την ωρα που εβγαινα, ακριβως τοτε, εσπασε το συρματοσχοινο της γκαραζοπορτας και πηδηξε την οροφη.... χαχαχαχα -
Αυτές οι μεμβράνες ίσως εμποδίζουν την επικοινωνία της οθόνης από τον δέκτη της.
-
Πάντως και εμένα καινούργιο όταν το πήρα πήγα να πάρω καφέ κατακλοκαιρο και μαύρισε η οθόνη όταν το ξαναεβαλα μπροστά. Μετά 10-15 λεπτά έφτιαξε.
Έλεγε ο γάτος όχι δεν χαλάνε και άλλα τέτοια της bosch κτλ
Μια χαρά μαύρισε
-
Πολύ φοβάμαι ότι δεν την έχω γλιτώσει τη ζημιά. Το app δεν συγχρονίζει καθόλου και το αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται καν στο κλείδωμα ξεκλείδωμα που ανταποκρινόταν ακόμα και πριν την διαδικασία επανασυχρονισμού. Από το κλειδί κλειδώνει ξεκλειδώνει που το δοκιμάζω από το μπαλκόνι. Δεν τολμάω να πάω να δω αν λειτουργεί το infotainment, αύριο το πρωί θα το πιώ το φαρμάκι. Πάει να σπάσει το κεφάλι, τα δόντια μου πονάνε από τα νεύρα. Άντε περίμενε δύο εβδομάδες....
Τι σκατά τις ήθελα τις γ@μιόλες τις μεμβράνες λες και θα πάω να πουλήσω άμμο στους Βέρβερους γαμ.....
-
Περίμενε λίγο. Ίσως κάνει reset. Ίσως έχει μπει σε mode. Τι ώρα είναι; Πάνε στο supermarket και πάρε αυτά τα κουτιά για την δέσμευση της υγρασίας.
Έχει και το jumbo εάν είναι στον δρόμο σου και βάλτο όλο το βράδι πάνω στο ταμπλό.Πριν το βάλεις άνοιξε το σακουλάκι τους για να λειτουργήσει
-
Όχι ρε πστ μου. Εγώ θα έβγαζα μπαταρία όλο το βράδυ και ίσως και όλη μέρα αύριο με στόχο να στεγνώσει από τις υγρασίες. Επίσης θα το έβαζα στον ήλιο όσο γίνεται. Το χρειάζεσαι μέχρι την παρασκευή;
Επίσης θα τα έβαζα μπροστά και φουλ ζέστη στο καλοριφέρ
VW Tiguan 2024