-
Πάρε μια αγκαλία το παιδί, δώστου μερικά φιλιά και θα τα ξεχάσεις όλα! Η ζωή είναι οι άνθρωποι, όχι τα άψυχα υλικά.
@wantone said in VW Tiguan 2024:
βαλτο μπρος να ζεσταθει ο κινητηρας και βαλε την θερμανση στο φουλ και ας το να ζεσταθει καλα η καμπινα
Το έγραψε αρκετές φορές, δεν μπορεί να βάλει θέρμανση, αφού δεν δουλεύει η οθόνη.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Καλά τα λέτε αλλά αδυνατώ να ανταποκριθώ αυτή τη στιγμή. Αμφιβάλω αν μπορέσω να κοιμηθώ καθώς έχω χαλαστεί απίστευτα και κάνω μόνο μαύρες σκέψεις. Σας ευχαριστώ πάντως για την απόπειρα παρηγοριάς.
Χρηστο, εκανες το παρακατω?
If you think moisture may have gotten in the dash shut the vents and turn the heat on and let it dry out for a little bit .
My climate control was doing some funny stuff and that is how I got it to stop .βαλτο μπρος να ζεσταθει ο κινητηρας και βαλε την θερμανση στο φουλ και ας το να ζεσταθει καλα η καμπινα
-
@fanis75 said in VW Tiguan 2024:
Πάρε μια αγκαλία το παιδί, δώστου μερικά φιλιά και θα τα ξεχάσεις όλα! Η ζωή είναι οι άνθρωποι, όχι τα άψυχα υλικά.
βαλτο μπρος να ζεσταθει ο κινητηρας και βαλε την θερμανση στο φουλ και ας το να ζεσταθει καλα η καμπινα
Το έγραψε αρκετές φορές, δεν μπορεί να βάλει θέρμανση, αφού δεν δουλεύει η οθόνη.
δεν υπαρχει καποιος τροπος να παρακαμπτει η οθονη; Φαουλ της ΦαουΒε να κανει τετοιες μαμακιες.
-
Εν το μεταξύ αναρωτιέμαι αν θα κάνει reset βγάζοντας τους πόλους γιατί υπάρχει και η 48v μπαταρία…
-
Λογικά δεν παίρνει από την 48v
-
Δεν βοηθάει και ο καιρός με τέτοια υγρασία.
Που να στεγνώσει το αμάξι.
Πρέπει να στεγνώσει το αμάξι καλά. Εν ανάγκη να το αφήσει στο ήλιο. Μετά θα δει.
Πιο πολύ προβληματίστηκα παντως με τα πίσω νερά που ανέφερε.
Γενικά όπως γράφω πια συχνά δεν είναι να αφήνεις κανένα να σου βάζει χέρι ειδικά σε νέα αμάξια.
Δεν υπάρχουν σοβαροί επάγγελματιες.
Αμόρφωτοι αλμπανηδες είναι οι περισσότεροι, τιγκα στα μαύρα
Ειδικά για μεμβράνες δεν θα έβαζα ποτέ μπροστά ενώ όποτε μπορώ κάθομαι δίπλα να βλέπω.
Αλλά να ξέρετε ότι τα κάνουν λούτσα τα αμάξια με σαπουνόνερο για να κολλήσουν και πλέον συχνά θα βρεις σκουπιδάκι ή ψεγάδι.
Πάω χρόνια στο Γιαννικελη και το αριστερό τζάμι στο μαζντογιαρις το ξανά έφτιαξε γιατί είχε περάσει σκουπίδι (γενικά παντως είναι προσεκτικοί οι ίδιοι πια μαστορες χρόνια) ενώ στο πουλεν του Φανη στο Χαλάνδρι που έβαλα στο τεσλα πέρα ότι το βρήκα γεμάτο με σαπουνόνερα παντού (και εσωτερικά στο παρμπρίζ) οι πίσω μεμβράνες έχουν πολλές φουσκάλες.
Του τα έστειλα με φωτο αναγνώρισε το λάθος αλλά εγώ θα πρέπει να χάσω χρόνο να τρέχω ξανα …
Γιατί ;;;;
Ποιος σέβεται το χρόνο μας και τις περιουσίες μας ; -
δεν υπαρχει καποιος τροπος να παρακαμπτει η οθονη; Φαουλ της ΦαουΒε να κανει τετοιες μαμακιες.
Σε κανένα αμάξι που ο έλεγχος του κλιματισμού ειναι από την οθόνη, δεν υπάρχει παράκαμψη. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος για "όλα στην οθόνη".
-
Εγώ θα έβαζα αφυγραντήρα όπως γράφτηκε και πριν. Πέρυσι που έκανα "βιολογικό" καθαρισμό σε αμάξι και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός, έβαλα αφυγραντήρα. Το καλώδιο το πέρασα από ένα τζάμι και έκλεισα το κενό με ταινία.
Δεν έχω διαβάσει τα πάντα πριν αλλά πολλές μεμβράνες δημιουργούν προβλήματα σε σύγχρονα αυτοκίνητα, κάποιες από αυτές δεν αφήνουν για παράδειγμα να περάσει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας.
Δε θα πήγαινα αμέσως στην αντιπροσωπία μην τυχόν μου βγάλουν ότι είναι δικό μου το φταίξιμο. Οι τιμές για το infotainment είναι απίστευτες. Για άλλο αμάξι διάβασα κάπου τιμή 5.000 ευρώ..
-
Εγώ θα έλεγα να σβηστούν τα ποστς για να μπορέσει ο Saba να πάει στο σέρβις! Ποτέ δεν ξέρεις!
Δώσαμε τις συμβουλές μας δεν έχει νόημα να μείνουν και να έχει πρόβλημα στην εγγύηση!
Αν συμφωνεί και ο sabas
@fanis75 ..σκούπισε! -
Τι διάολο ρε μλκ , με... λάστιχο έριχναν το νερό ;;;
Πολύ περίεργο που λες πως βρήκες τόσα πολλά νερά.Είναι γτπ αυτά τα μαστοριά, και εγώ με μεμβράνες και μπροστά σε δύο αυτοκίνητα πήγαινα 2-3 φορές για να ξανακουμπωσουν ότι είχαν ξεχάσει αλλά νερά δεν είχα ποτέ δει πουθενά, ούτε στον πιο τσαπατσουλη.
Η μεγάλη πλάκα ήταν περισυ που η γυναίκα πήγε το Astra της για μεμβράνες σε ολα τα τζάμια σε ένα μαστορι από αυτούς που κάνουν τα πάντα , και μαζί με τις μεμβράνες της πούλησαν... ταπετσαρίες για όλα τα καθίσματα, και για την οροφή , δερμάτινο ραμμένο κάλυμμα τιμονιού, πατάκια δερμάτινα που καλύπτουν όλο τα πάτωμα, infotainment και κάμερα πίσω και ... λάμπες led μπροστά και έκανε και φουλ βιολογικο!!!
1400 ευρώ μαύρα!!!!
Δεν υπάρχουν ούτε χαρτιά για τις μεμβράνες!!
Χαχαχα!!!Ενώ ταπετσαρίες παντού και καλύμματα πατάκια και οι μεμβράνες ήταν καταπληκτικες, άναψε το λαμπάκι του αερόσακου, τα πάνελ όλα στις πόρτες ήταν ξεκουμπωτα, το πίσω αριστερά παράθυρο δεν δούλευε, η κάμερα δούλευε μόνο αν ήταν ακίνητο το αυτοκίνητο, και τα φώτα έριχναν στο θεό!!!
Της έκανα πλάκα για μέρες, πήρα το αίμα μου πίσω για όσες βλακείες έχω αγοράσει τόσα χρόνια από AliExpress και τα άπειρα χρήματα που έχω δώσει.
Το θετικό είναι πως τους απογείωσε μετά , τους άλλαξε τα φώτα, 3 άτομα και έφεραν και βοήθεια κάποιον για την κάμερα και τα φώτα, δούλευαν φουλ μόνο σε αυτό μια εργάσιμη ημέρα για να τα διορθώσουν.
Έγινε και το φτωχουλι astraκι Η κουκλί τουλάχιστον και το χαίρεται.
Δυστυχώς έτσι είναι τα μαστορια , 1 φτιάχνουν 3 χαλάνε...
-
Έτσι, για να το χαλαρώσω λίγο...
-
@sonath said in VW Tiguan 2024:
Υπέροχα φώτα ρε συ!!!
Γεμίζουν καλά αλλά και μακριά όλο το οδόστρωμα σε τρείς λωρίδες!
Φανταστικά!
Είναι αυτά τα Μάτριξ που έχουν μόνιμα αναμμένες και τις δύο σκάλες και σκιάζουν κατάλληλα τα σημεία για τα αυτοκίνητα εμπρός ή απέναντι; -
@vagkirk said in VW Tiguan 2024:
@sonath said in VW Tiguan 2024:
Υπέροχα φώτα ρε συ!!!
Γεμίζουν καλά αλλά και μακριά όλο το οδόστρωμα σε τρείς λωρίδες!
Φανταστικά!
Είναι αυτά τα Μάτριξ που έχουν μόνιμα αναμμένες και τις δύο σκάλες και σκιάζουν κατάλληλα τα σημεία για τα αυτοκίνητα εμπρός ή απέναντι;Φοράει τα matrix (το αυτοκίνητο ξεκίνησε να στήνεται από αυτά), αλλά στη φωτό είναι απενεργοποιημένο το light assist. Αλλιώς θα φαινόταν ο μουσαμάς στη λωρίδα μπροστά...
-
Άντε άλλη μια...
-
@fhcc said in VW Tiguan 2024:
Εγώ θα έβαζα αφυγραντήρα όπως γράφτηκε και πριν. Πέρυσι που έκανα "βιολογικό" καθαρισμό σε αμάξι και ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός, έβαλα αφυγραντήρα. Το καλώδιο το πέρασα από ένα τζάμι και έκλεισα το κενό με ταινία.
Δεν έχω διαβάσει τα πάντα πριν αλλά πολλές μεμβράνες δημιουργούν προβλήματα σε σύγχρονα αυτοκίνητα, κάποιες από αυτές δεν αφήνουν για παράδειγμα να περάσει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας.
Δε θα πήγαινα αμέσως στην αντιπροσωπία μην τυχόν μου βγάλουν ότι είναι δικό μου το φταίξιμο. Οι τιμές για το infotainment είναι απίστευτες. Για άλλο αμάξι διάβασα κάπου τιμή 5.000 ευρώ..
συμφωνω με τον αφυγραντηρα
κάντο χτες sabathess
αν το πρόβλημα είναι υγρασία θα κάνεις δουλειά, αστο ολη τη νύχτα
χειρότερο κακό δε του κάνεις -
@lap said in VW Tiguan 2024:
Εγώ θα έλεγα να σβηστούν τα ποστς για να μπορέσει ο Saba να πάει στο σέρβις! Ποτέ δεν ξέρεις!
Δώσαμε τις συμβουλές μας δεν έχει νόημα να μείνουν και να έχει πρόβλημα στην εγγύηση!
Αν συμφωνεί και ο sabas
@fanis75 ..σκούπισε!Οποιαδήποτε συσκευή έχει φάει τόσο νερό ώστε να της δημιουργήσει πρόβλημα και να μην επανέλθει ή να δυσλειτουργεί συνέχεια, τότε αυτό φαίνεται όταν ανοιχτεί.
Πόσο μάλλον δε όταν αυτό είναι σαπουνόνερο και όχι σκέτο νερό.
Ένα προσεκτικό μάτι, αν ανοιχτεί η οθόνη θα το δει.
Δε χρειάζεται να σερφαρουν στα φόρα για να τσιμπήσουν καμιά περίπτωση.Όπως και να έχει, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, αν θεωρηθεί ότι μπορεί να δημιουργησουν πρόβλημα, ας σβηστούν.
-
Δε νομίζω να μπουν στον κόπο να ανοίξουν την οθόνη, θα την αλλάξουν στα πλαίσια της εγγύησης.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ασχετοσύνη και ο ερασιτεχνισμος των Ελλήνων μαστορων.
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους πρώην μαθητές επαλ που εμπιστευομαστε. Μια ζωή ανεύθυνοι ήταν, τώρα θα αποκτήσουν συνείδηση και υπευθυνότητα; -
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Δε νομίζω να μπουν στον κόπο να ανοίξουν την οθόνη, θα την αλλάξουν στα πλαίσια της εγγύησης.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ασχετοσύνη και ο ερασιτεχνισμος των Ελλήνων μαστορων.
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους πρώην μαθητές επαλ που εμπιστευομαστε. Μια ζωή ανεύθυνοι ήταν, τώρα θα αποκτήσουν συνείδηση και υπευθυνότητα;- Αφηστε τον ανθρωπο να ηρεμησει, μην τον φορτωνουμε περισσοτερο απο οτι ειναι.
- Καθιστε πρωτα να δουμε αν εχει βλαβη και αν εχει, αυτη αν οφειλετε σε υγρασιες.
- Αυτοι που βαζουν τις μεμβρανες και οι υπαλληλοι τους, πτυχιο μηχανολογου πρεπει να εχουν?
-
@ilias-a said in VW Tiguan 2024:
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους πρώην μαθητές επαλ που εμπιστευομαστε. Μια ζωή ανεύθυνοι ήταν, τώρα θα αποκτήσουν συνείδηση και υπευθυνότητα;- Αφηστε τον ανθρωπο να ηρεμησει, μην τον φορτωνουμε περισσοτερο απο οτι ειναι.
- Καθιστε πρωτα να δουμε αν εχει βλαβη και αν εχει, αυτη αν οφειλετε σε υγρασιες.
- Αυτοι που βαζουν τις μεμβρανες και οι υπαλληλοι τους, πτυχιο μηχανολογου πρεπει να εχουν?
- Ίσα ίσα που το μήνυμά μου είναι καθησυχαστικο, άλλοι λένε που δε θα το βάλουν καν εγγύηση, σε μένα βρήκες να απαντήσεις;
- Σωστά.
- Δε χρειάζονται πτυχίο μηχανολόγου αλλά επαγγελματισμο και μια στοιχειώδη κατάρτιση.
-
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους πρώην μαθητές επαλ που εμπιστευομαστε. Μια ζωή ανεύθυνοι ήταν, τώρα θα αποκτήσουν συνείδηση και υπευθυνότητα;Οι πρώην μαθητές επαλ είναι οι μόνοι που θέλουν να λερώσουν τα χέρια τους, οι λοιποί μόνο δουλειά γραφείου -μην βραχούμε κιόλας- κοστούμι πλην παρασκευής που είναι καζουαλ φταιντει και 1200 καθαρά στα 35-40 έτη.
VW Tiguan 2024