@vagkirk said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
@panos2171 said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
εκτός αν είναι σαν τους μπεμβεδακιδες που δε λένε τίποτα για τις βλάβες
Ένα ipad Gen 10 πάντως που πήρα πριν 3-4 μήνες για τα μικρά...εδώ και τρείς εβδομάδες είναι στο service και δεν μπορούν να το φτιάξουν.
Δεν παίρνει με τίποτα restore, περιμένουν λέει νέα έκδοση ios
Δεν άντεξε...το εργαλείο το κάψιμο σε Roblox που του έκαναν τα 5χρονα;
Και ένα MacBook air M2 που πήρα μαζι με το παραπάνω , αυτή η μαγνητική μαλάκια που έχει για το καλώδιο φόρτισης δεν κάνει μάλλον καλή επαφή, φορτίζει με τα χίλια ζόρια αφού στρίψω ή πιέσω το καλώδιο με συγκεκριμένο τρόπο, βάζω μανταλάκια, πενσες, κλιπ για να κάτσει κάπως και δεν τολμάω να το κουνήσω όσο φορτίζει...
Το έχω παρατήσει εδώ και δύο εβδομάδες σε ένα συρτάρι ,μόλις με ειδοποιήσουν να πάρω το ταμπλετ θα το πάω να το δούνε.
Κολοκύθια τουμπανα.
Τουλάχιστον τα android ταμπλετ και τα laptop τα φτύνουν αλλά μπορούμε ακόμη και μόνοι μας να τα φτιάξουμε ώστε έστω να κάνουν την δουλειά τους για χρόνια.
Τούτα με ένα βηξιμο πάνε istorm
Για το λαπτοπ δεν έχω εικόνα, δεν είχα ποτέ λάπτοπ της apple.
Το ταμπλετ δεν κατάλαβα τι έπαθε. Θέμα hardware είναι; software; Όσα προϊόντα Apple έχω αγοράσει δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Μόνο Σε ένα ταμπλετ ράγισε η οθόνη κάπου στην 3ατια. Δούλευε κανονικά, αλλά επειδή ήταν παιδιού, για λόγους ασφαλείας, είχε πήραμε καινούριο.
Bloat ware δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Σε κάποια δωρεάν apps νομίζω βγαίνουν banner διαφημίσεων.