-
Τέλος εποχής έπειτα από 35 χρόνια για τον πιο εμβληματικό τροχονόμο της Αθήνας
-
αυτο ειναι ωφέλιμο ή το αποβαρο (αδειο) ? το 3.5Τ
Ειδικότερα, στην παράγραφο 5 του Άρθρου 34 «Στάση και στάθμευση» του ΚΟΚ ορίζεται ότι «στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.
-
@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
αυτο ειναι ωφέλιμο ή το αποβαρο (αδειο) ? το 3.5Τ
Ειδικότερα, στην παράγραφο 5 του Άρθρου 34 «Στάση και στάθμευση» του ΚΟΚ ορίζεται ότι «στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους, λεωφορείων, μηχανημάτων έργων, αγροτικών μηχανημάτων, ρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέρα από 24 συνεχείς ώρες.
Έχω την εντύπωση ότι είναι το μεικτό δλδ αποβαρο+ ωφέλιμο
-
@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνους
φιχ μικτο
πρακτικα τα μεγαλυτερα απο πικαπ και απο τρανζιτ -
Ευτυχώς οι φιλεύσπλαχνοι αγρότες έκλεισαν τους δρόμους και θα γλιτώσουν για καιρό τα πρόστιμα για υπέρβαση ορίου ταχύτητας οι φίλοι Θεσσαλοί και Μακεδόνες.
-
@eltonjohn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ευτυχώς οι φιλεύσπλαχνοι αγρότες έκλεισαν τους δρόμους και θα γλιτώσουν για καιρό τα πρόστιμα για υπέρβαση ορίου ταχύτητας οι φίλοι Θεσσαλοί και Μακεδόνες.
Οι πραιτωριανοι μπατσοι εβγαλαν παλι τα ψυχολογικα τους ξεσκουριασαν καιρο ειχαν να δειρουν . Παντα κοντα στον λαο.
-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Οι πραιτωριανοι μπατσοι εβγαλαν παλι τα ψυχολογικα τους ξεσκουριασαν καιρο ειχαν να δειρουν . Παντα κοντα στον λαο.
Εν τω μεταξύ οι μισοί από αυτούς είναι και αγρότες εκτός υπηρεσίας

επρόκειτο για σύγκρουση συμφερόντων και συνείδησης -
Τα τρακτέρ τα γράφουν εάν δεν φοράνε ζώνες..??!!!
-
Εγώ θα ήθελα μια δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών.
-
Το ΣΚ μου έκαναν 4 φορές μεταμεσονύκτια αλκοτέστ (καμία φορά πάω χαλαρές βραδινές βόλτες) και είδα οτι είχαν σταματήσει και πάρει με γερανό μπόλικο πράμα.
Πιο πολύ κόσμος σε μπλόκο τροχαίας απο μπαρ της παραλιακής. Τραγικό.Εισπρακτικές πολιτικές, έλλειψη παιδείας και βλακείες.
Αυτοί θα σκοτώσουν τα παιδιά σας, περιμένετε να "μορφωθούν", μην τους παίρνετε μόνιμα τα διπλώματα και χάσουν το "δικαίωμα" του οδηγείν. -
Μα εδώ παίρνουν το δίπλωμα για τη ζώνη , για το κράνος και το παρκάρισμα...!!! 350άρια, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ, με τιμάριθμο πείνας σε σχέση με κάποιες Ευρωπαικές χώρες που τα αντίστοιχα πρόστιμα είναι στο 1/5 , 1/6 και 1/7, με μισθούς στο τριπλάσιο......!!!
Μέχρι τελικής πτώσεως και όποιος αντέξει, μας ξέσκισαν με το χρηματιστήριο, μας έκαναν σεξ με τα κάπιταλ κοντρόλ και τώρα όσοι επιβιώσαμε μας αποτελειώνουν με τα έμμεσα χαράτσια...!!! -
Ξέχασα το δίπλωμα οδήγησης στο σπίτι – Ποιο είναι το πρόστιμο;
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ξέχασα το δίπλωμα οδήγησης στο σπίτι – Ποιο είναι το πρόστιμο;
EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ...??!!
Από τη στιγμή που μπορούν να μπούνε στο gov και να διαπιστώσουν στο λεπτό εάν έχεις δίπλωμα σε ισχύ, για ποια τιμωρία μιλάμε..??!!
Αυτοί που έφτιαξαν αυτό το σύστημα, γιατί το έκαναν..??!!
Είναι δυνατόν όσο τιμωρούν π.χ. οι Γερμανοί για υπέρβαση ταχύτητας , ή για ζώνη να το περιλαμβάνει ο νέος ΚΟΚ ως πρόστιμο , επειδή απλά δεν έχεις μαζί σου το δίπλωμα, που είναι ΑΧΡΗΣΤΟ πλέον, διότι τα πάντα είναι ηλεκτρονικά...???!!!
Κατεβάστε ρε επιτόπου την εφαρμογή και κάντε τους ρόμπες...!!!
Παράνοια..??!! Όχι , χαράτσι του 2025 από το ίδιο μας το κράτος...!!!
Από τη μία μας βγάζουν προσωπικούς αριθμούς και από την άλλη μας λένε δώσε 30 ευρώ, σχεδόν ένα μεροκάματο, επειδή ξέχασες στο σπίτι ένα χαρτί που εμείς το βλέπουμε στο λεπτό ηλεκτρονικά αν το έχεις, αν είναι σε ισχύ , κ.λπ...κ.λπ........!!!
Μισό λεπτό, να το κατεβάσω κυρ΄αστυφύλακα....!!! -
Αττική: 35.627 τροχαίες παραβάσεις τον Νοέμβριο
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/attiki-35-627-trochaies-paravaseis-ton-noemvrio/
-
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Είναι δυνατόν όσο τιμωρούν π.χ. οι Γερμανοί για υπέρβαση ταχύτητας , ή για ζώνη να το περιλαμβάνει ο νέος ΚΟΚ ως πρόστιμο , επειδή απλά δεν έχεις μαζί σου το δίπλωμα, που είναι ΑΧΡΗΣΤΟ πλέον, διότι τα πάντα είναι ηλεκτρονικά...???!!!
Κατεβάστε ρε επιτόπου την εφαρμογή και κάντε τους ρόμπες...!!!Αχταρμά τα έχεις κάνει, σόρρυ κιόλας.
30ευρώ θα πληρώσεις για χαρτζιλίκι αφού το παίζεις καμπόσος (όχι εσύ, είμαι σίγουρος οτι τα έχεις όλα σε μπουκλετάκι τακτοποιημένα
) και δεν θες ούτε το wallet ούτε το πλαστικό.
Αλλά ναι εισπρακτικό είναι αυτό κ για αυτό είναι μόνο 30 ευρώ. Βαριέσαι; Θα πλερώσεις μάγκα μου.
Και μην μου πεις την 1 φορα που βγηκες χωρίς δίπλωμα σε τσίμπησαν. Γιατί τότε με τέτοια γκαντεμιά θα έχεις άλλα θέματα πιο σοβαρά απο τα 30 ευρώ.Αν σε γράψουν για ζώνη θα έπρεπε να σου πάρουν μόνιμα το δίπλωμα λόγω βλακείας και μόνο.
Κάθεσαι -> ζώνη -> ξεπαρκάρεις.
Καλά για κράνος δεν το συζητάω, δεν έχω κάτι να πω. -
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Κατεβάστε ρε επιτόπου την εφαρμογή και κάντε τους ρόμπες...!!!Αχταρμά τα έχεις κάνει, σόρρυ κιόλας.
30ευρώ θα πληρώσεις για χαρτζιλίκι αφού το παίζεις καμπόσος (όχι εσύ, είμαι σίγουρος οτι τα έχεις όλα σε μπουκλετάκι τακτοποιημένα
) και δεν θες ούτε το wallet ούτε το πλαστικό.
Αλλά ναι εισπρακτικό είναι αυτό κ για αυτό είναι μόνο 30 ευρώ. Βαριέσαι; Θα πλερώσεις μάγκα μου.
Και μην μου πεις την 1 φορα που βγηκες χωρίς δίπλωμα σε τσίμπησαν. Γιατί τότε με τέτοια γκαντεμιά θα έχεις άλλα θέματα πιο σοβαρά απο τα 30 ευρώ.Αν σε γράψουν για ζώνη θα έπρεπε να σου πάρουν μόνιμα το δίπλωμα λόγω βλακείας και μόνο.
Κάθεσαι -> ζώνη -> ξεπαρκάρεις.
Καλά για κράνος δεν το συζητάω, δεν έχω κάτι να πω.ΦΙΛΕ,
.........................., για να μη το χοντρύνω, θα μπορούσε να είναι αυτός που του λες ότι πληρώνουμε πολύ ακριβά τα πρόστιμα , κι αυτός σου απαντάει το πόσο χρήσιμη είναι η ζώνη και το κράνος.
Επίσης αυτός που επικαλείται την τεχνολογία , κι από την άλλη την απαξιώνει και δεν την χρησιμοποιεί...!!!
Ενημερωτικά, μπουκλετάκι με λαστιχάκι έχω, το πιο σίγουρο......!!!
Μήπως τα έχεις εσύ αχταρμά στο μυαλό σου..??!!
Για τα 350 και το δίπλωμα έχω ένσταση, γιατί αλλού όπου παίρνουν τα τριπλάσια με κόστος ζωής παραπλήσιο, είναι 30 και όχι για το πόσο χρήσιμη είναι η ζώνη και το κράνος...!!!
Έτσι είναι όμως, ΑΝ τους ενέκρινες, τώρα τρώγε την και λέγε κι ευχαριστώ, η Ελλάδα βέβαια έχει βγει στους δρόμους, αλλά μάλλον δεν το πήρες είδηση, ας πάνε να γράψουν και τα τρακτέρ τώρα για παράνομο παρκάρισμα...!!!
Όταν μιλάμε για τη ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ συμπεριφορά της πολιτείας,
μέσω του νέου ΚΟΚ, κατ΄επέκτασιν της κυβέρνησης, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ και μας αναλύουν το πόσο χρήσιμη είναι η χρήση ζώνης, λες και δεν το ξέρουμε και το πόσο ζημιώνει το κράτος και το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αν σπάσω το κεφάλι μου , ΑΝ δεν θα φοράω κράνος...!!!
Κουκουρούκου δηλαδή, τι κάνεις Γιάννη..?? Κουκιά σπέρνω...!!!
Βρείτε να πείτε κάτι άλλο παιδιά για το πήδημα........και όποιος έριξε ψήφο κουράγιο, μπορεί να πονάει, αλλά ίσως αρέσει σε κάποιους..!!
Κουράγιο και υπομονή, στις επόμενες δύο τρεις εκλογές, μπορεί να καταργήσουν τουλάχιστον τον ΕΝΦΙΑ, εξάλλου μόνο 10 χρόνια έχει που το υποσχέθηκαν...!!! -
Σύγκριση παραβατικότητας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας είναι ανόητη.
Στην Ελλάδα έχουμε την λογική του Αντίσταση και Πάλη και η παραβατικότητα είναι από μαγκιά έως ανεκτή και εμείς δεν είμαστε καρφιά και ρουφιάνοι, ενώ στην Γερμανία αν παρκάρεις παράνομα θα πάρει την αστυνομία ο γείτονας σου και θα σου το πει κιόλας.
Οπότε εκεί επειδή η παρανομία δεν είναι καθεστώς, τα πρόστιμα είναι μικρότερα. Εδώ που είναι καθεστώς και μαγκιά είναι μεγαλύτερα.
-
Υπάρχει ένα μεγάλο φυσιοθεραπευτήριο σε μεγάλο δρόμο της Αθήνας, στον παράδρομο.
Δίπλα υπάρχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και εταιρείες.
Προφανώς πρόβλημα πάρκινγκ και όλοι παρκάρουν με τις δύο ρόδες πάνω στην νησίδα που χωρίζει τον παράδρομο από την λεωφόρο.
Εννοείται ότι κανένα μαγαζί ή κτίριο δεν τηρεί τον κανόνα που πρέπει το 50 % της πρόσοψης του και πάνω από 6 μ συνολικά, να είναι για ράμπες και εισόδους πάρκινγκ και το υπόλοιπο να είναι ελεύθερο για παρκάρισμα επί του δρόμου. Αντίθετα σχεδόν όλοι κλείνουν όλη την πρόσοψη τους για δικά τους πάρκινγκ και πελατών.
Αν έρθει η αστυνομία να γράψει, θα γίνει χαμός.
-
@terryp117 Οι δουλειές καλά πάνε, έγραψαν γνωστή μου στην Ποσειδώνος το πρωϊ της Κυριακής. Όριο 70, ταχύτητα 105. Δρόμος με 3 λωρίδες και διάζωμα, σε σημείο που δεν είναι κατοικημένη περιοχή. Μεταξύ Γλυφάδας και Ελληνικού περίπου. Ο δρόμος αυτός θα έπρεπε να έχει όριο 90 (τουλάχιστον) όπως έχει η Συγγρού που είναι πολύ πιο πυκνοκατοικημένη και με πολλές εταιρείες και μαγαζιά. Βέβαια μετά θα χρειαζόταν να τραβιούνται πιο μακριά για να γράψουν και δεν εξυπηρετεί.

Υ.Γ: @terryp117 μήπως έγραφες κάποτε στο moto.gr με άλλο nickname? Ο τρόπος γραφής σου κάτι μου θυμίζει.
-
@billy84 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 Οι δουλειές καλά πάνε, έγραψαν γνωστή μου στην Ποσειδώνος το πρωϊ της Κυριακής. Όριο 70, ταχύτητα 105. Δρόμος με 3 λωρίδες και διάζωμα, σε σημείο που δεν είναι κατοικημένη περιοχή. Μεταξύ Γλυφάδας και Ελληνικού περίπου. Ο δρόμος αυτός θα έπρεπε να έχει όριο 90 (τουλάχιστον) όπως έχει η Συγγρού που είναι πολύ πιο πυκνοκατοικημένη και με πολλές εταιρείες και μαγαζιά. Βέβαια μετά θα χρειαζόταν να τραβιούνται πιο μακριά για να γράψουν και δεν εξυπηρετεί.

Υ.Γ: @terryp117 μήπως έγραφες κάποτε στο moto.gr με άλλο nickname? Ο τρόπος γραφής σου κάτι μου θυμίζει.
Η Συγγρου εχει βοηθητικους δρομους αριστερα και δεξια της και 4η λουριδα αρκετα μετρα πριν και μετα απο καθε εισοδο-εξοδο της, καμια σχεση με την παραλιακη. Με οριο 70 συνετο ειναι να πας μεχρι 85 αντε 90, με 105 δεν υπαρχει περιπτωση να τη γλυτωσεις.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.