-
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
@lexota said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Έκανα παραγγελία το CC 1.8 skyview.
Θα ήθελα να μάθω επειδή πρόσθεσα την κεραμική επίστρωση μετά από παρότρυνση του πωλητή, τι γνώμη έχετε.
Αξίζει τα 500€ επιπλέον ή να το ακυρώσω κ να βάλω πχ πλαϊνά σκαλοπάτια;
Το σκέφτηκα καλύτερα και μου φαίνονται κάπως πολλά τα 500€ για μια επίστρωση.
Επίσης η επίστρωση είναι σε όλο το αμάξωμα ή σε κάποια καίρια σημεία;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Με το καλό να παραλάβεις. Τί χρόνο παράδοσης σου έδωσαν;
Σε ευχαριστώ πολύ. Τον 6/24.
Μειώθηκαν οι χρόνοι αναμονής μου είπε.
Λογικά λόγω έλευσης του νέου c-hr.Λογικά παίζει ρόλο και η έκδοση.
-
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να μάθω επειδή πρόσθεσα την κεραμική επίστρωση μετά από παρότρυνση του πωλητή, τι γνώμη έχετε.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Με το καλό να παραλάβεις. Τί χρόνο παράδοσης σου έδωσαν;
Δεν μου είπε ότι παίζει ρόλο η έκδοση, αλλά ότι οι παραδόσεις για νέες παραγγελίες είναι από τις 6/24
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Τα σκαλοπάτια είναι άχρηστα και προκαλουν και επιπλεον αεροδυναμικό θόρυβο. Μόνο για εμφάνιση.
Εγω πιο πολύ το σκεφτόμουν για προστασία περιμετρικά.
Ο συναγερμός αξίζει; ή να βάλω έξω.
+200€ μου είπανε.Οχι δεν αξιζει. Ζητα να στο κανουν δωρο αν έχεις κλειστό γκαράζ.
Αν θα το παρκάρεις σε ανοιχτό γκαράζ η έξω θες έναν σοβαρό συναγερμό (πχ pandora). -
Καλησπέρα σας.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Δεν αξίζει η κεραμική επίστρωση.
Για να γίνει σωστή εφαρμογή της κεραμικής και να εχει την αναμενομενη διάρκεια προστασίας, πρέπει να έχει προηγουμένως αποκερωθεί και γυαλιστεί πλήρως το αυτοκίνητο από εξειδικευμένο τεχνίτη (detailer) και ασφαλώς η σωστή δουλειά κοστίζει (πολύ) παραπάνω. -
Καλύτερα να πάρεις έκπτωση 200-500€ ότι σου δίνουν. Τα δώρα που δίνουν δεν αξίζουν αυτά τα χρήματα.
-
Καλησπέρα σας.
Δεν μου είπε ότι παίζει ρόλο η έκδοση, αλλά ότι οι παραδόσεις για νέες παραγγελίες είναι από τις 6/24
Αναμένουμε FL το 2024;
-
@jamesd said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Αναμένουμε FL το 2024;
Facelift; Θα ήθελα να ξέρω και εγώ. Γιατί εάν γίνει καλό θα ήταν να περιμένω.
Γνωρίζει κάποιος; -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Το 215 κάθεται άνετα στην 7άρα, θα στρετσάρει λίγο στην 7,5άρα.
Βάλε 8Χ18 επώνυμη να γουστάρεις.
Νομίζω ότι για την τιμή των καινούριων ΤΟΥΟΤΑ είσαι αρκετά αισιόδοξος.Πληρώνεις εσυ τις 7αρες; Αν είναι οκ σου δίνω τα λεφτά. Αν όχι λυπάμαι…. Κανένας πωλητής δεν μου είπε ΟΚ… όλοι κωλωσαν. Όποτε καταλαβαίνεις ποσό σίγουροι ήταν.
18άρες δεν βάζω. Η τιμή είναι τιμοκαταλόγου προ έκπτωσης όποτε 🛞🛞🛞🛞Σου αρέσουν οι Enkei απο mitsu ASX ;
6,5 πλάτος ,μαζί με λάστιχα 450€!
https://www.car.gr/parts/view/338701248-zantolastixa-gnisia-mitsubishi-asx-17x65 -
Αναμένουμε FL το 2024;
To Facelift εγινε πέρσι τέτοια εποχή. Τώρα εαν θα κάνουν τίποτα ψιλοαλλαγές, κανείς δεν ξέρει, αλλά FL, οχι δεν θα γίνει άλλο. Αναμένουμε το νέο μοντέλο το 2025/2026.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Αναμένουμε FL το 2024;
To Facelift εγινε πέρσι τέτοια εποχή. Τώρα εαν θα κάνουν τίποτα ψιλοαλλαγές, κανείς δεν ξέρει, αλλά FL, οχι δεν θα γίνει άλλο. Αναμένουμε το νέο μοντέλο το 2025/2026.
Φάνη,πότε έγινε fl στο Corolla Cross?
-
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Φάνη,πότε έγινε fl στο Corolla Cross?
Γράψε ΛΑΘΟΣ!! Μπέρδεψα τα τοπικά, δεν είσα ότι ειναι Κρος....my bad. Το παίρνω πίσω!! Άρα Facelift κατά το 2026, αλλά με τις ενδιάμεσες ανανεώσεις της Τογιότα.
-
Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα!!!!
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Το 215 κάθεται άνετα στην 7άρα, θα στρετσάρει λίγο στην 7,5άρα.
Βάλε 8Χ18 επώνυμη να γουστάρεις.
Νομίζω ότι για την τιμή των καινούριων ΤΟΥΟΤΑ είσαι αρκετά αισιόδοξος.Πληρώνεις εσυ τις 7αρες; Αν είναι οκ σου δίνω τα λεφτά. Αν όχι λυπάμαι…. Κανένας πωλητής δεν μου είπε ΟΚ… όλοι κωλωσαν. Όποτε καταλαβαίνεις ποσό σίγουροι ήταν.
18άρες δεν βάζω. Η τιμή είναι τιμοκαταλόγου προ έκπτωσης όποτε 🛞🛞🛞🛞Σου αρέσουν οι Enkei απο mitsu ASX ;
6,5 πλάτος ,μαζί με λάστιχα 450€!
https://www.car.gr/parts/view/338701248-zantolastixa-gnisia-mitsubishi-asx-17x65Ωραίες φαινονται, ευχαριστώ.. θα περάσω απο τον Σαββα να τις δω από κοντά
-
Η ρεζέρβα μου είναι στην ACS από την Παρασκευή και ακόμα κανονίζουν πότε θα μου την φέρουν! Άντε γιατί πρέπει να δω και τα χωροταξικά, πως θα την τακτοποιήσω στην θέση της.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Η ρεζέρβα μου είναι στην ACS από την Παρασκευή και ακόμα κανονίζουν πότε θα μου την φέρουν! Άντε γιατί πρέπει να δω και τα χωροταξικά, πως θα την τακτοποιήσω στην θέση της.
Τα επαιξαν με τη black friday και δεν μπορουν να εξυπηρετήσουν κανένα!
Απαράδεκτοι ! -
@Otto-SKG έχεις κάνει κάτι με την στερέωση της ρεζέρβας; Ήρθε και η δίκη μου και ψάχνω να δω πως θα την βάλω.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Τα επαιξαν με τη black friday και δεν μπορουν να εξυπηρετήσουν κανένα!
Απαράδεκτοι !Δυστυχώς δεν είναι το πρόβλημα μόνο από την Black Friday. Η συγκεκριμένοι είναι γενικά αργοί και έως υπερβολικά αργοί.... Όταν περιμένω από τους συγκεκριμένους, πάω μόνος μου στο κέντρο της περιοχής μου και το παραλαμβάνω μόνος μου...
-
Πάτησα βίδα, το φούσκωσα με το κομπρεσερακι που δίνει η toyota με το repair kit (τη δουλειά του τη κάνει μια χαρά), στη συνέχεια το πήγα σε βουλκανιζατέρ, έφτιαξε το ελαστικό κ τσεκαρε πιέσεις στα ελαστικά. Αυτός μέτρησε 2,3 bar όταν συμπλήρωσε αέρα ωστόσο οι αισθητήρες του αυτοκινήτου βγάζουν πλέον ένδειξη 2,5 bar στα πίσω 2,6 bar στα εμπρόσθια ελαστικά. Μεγάλη απόκλιση κ πολύ πάνω από τα 2,3 bar. Το ζήτημα είναι ποια μέτρηση είναι ορθή του βουλκανιζατέρ η των αισθητήρων. Ποια είναι η ακρίβεια των αισθητήρων του αυτοκινήτου?
-
Εγώ πάντα εμπιστεύομαι τους αισθητήρες του αυτοκινήτου γιατί το 99% των μανόμετρων εκεί έξω δεν είναι καλιμπραρισμένα ποτέ και βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη.
Έχω κι ένα τέτοιο για να διορθώνω μόνος μου ανάλογα την περίσταση.
-
Στο μαγαζί με τα ελαστικά επειδή επέμεινα για την απόκλιση μου τόνισε ότι το μανόμετρο είναι της ,michelin επαγγελματικό αξίας 1000 ευρώ..και τόνισε ότι είναι ακριβείας.το προβλημα είναι ότι πρέπει να ορίσω τιμή με βάση τη τρέχουσα πίεση ως κατώτατο όριο (με το ενδεχόμενο να είναι εσφαλμένο) η να ορίσω τα 2,3 bar ως οριο κ όταν πέσει κάτω από το όριο να βγάλει ένδειξη? Θα κάνω μια έρευνα για την ακρίβεια του tpms κ αν βρω κάτι θα το ποσταρω
Toyota Corolla Cross