lexota
@lexota
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by lexota
-
RE: Toyota C-HR 2023
@chrisk6 said in Toyota C-HR 2023:
Χωρις υποβραχιονιο κ αεραγωγους πισω...2023.
Ρε ελεος με τις μ@λακιες των Ιαπωνων σε κατι τετοια θεματα.Ναι αλλα έχει type-c
-
Το οδήγησα εχθές κανά μισάρωρο έκδοση C-HIC (19αρες ζάντες).
Σαν πρώην κάτοχος της 1ης γενιάς turbo μπορώ να πω ότι είναι πιο στιβαρό το αυτοκίνητο. Έχει γίνει καλή δουλειά στην ηχομόνωση και απο θέμα συναρμογής πραγματικά δεν ακούσα να τρίζει τίποτα μέσα (κλειστό ραδιόφωνο). Η ανάρτηση επίσης μου φάνηκε ακόμα καλύτερη, τα σιδέρωνε όλα. Πολύ ωραίος και ο επιλογέας του κιβωτίου, χωρίς γκραπ γκρουπ που είναι στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας έως σήμερα.Αυτό που δεν μου άρεσε και μπορώ να πω ότι έχει μείνει ίδιο με το μοντέλο της 1ης γενιάς είναι η αίσθηση του τιμονιού. Πολύ ελαφρύ και επειδή είχα οδηγήσει πρόσφατα το corolla hatchback για κανένα 2ωρο η διαφορά είναι αισθητή υπέρ του hatchback.
-
RE: Toyota Corolla 2019
Ευτυχής κάτοχος και εγώ μίας black edition hb εδώ και λίγες μέρες
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να φορτίσω τη μπαταρία πάνω απο το μισό. Χμμμ. -
RE: Honda Civic
@antonakis said in Honda Civic:
@vagkirk said in Honda Civic:
Πως τα παίρνει ο Μοτη , μήπως απλά πάει για test drive και πιο κάτω μόνος του ανοίγει την κάμερα χωρίς να έχει ιδέα η Toyota ;;;;;
Θα δείτε ότι όλα τα παίρνει από την ίδια αντιπροσωπεία στην Ελευσίνα, φαντάζομαι προσωπική σχέση συμπάθειας με τους ανθρώπους εκεί.
Αυτό ακριβώς. Διαφήμιση.
-
RE: Toyota Yaris Cross
Βλέπω κάτι αγγελίες YC στο καρ και με πιάνουν τα γέλια, πραγματικά.
-
@bassstarlet said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ποιές είναι οι «καινοτομίες» στο chr όπως γράφει στο τίτλο του το άρθρο;
Μεγαλύτερα πίσω παράθυρα
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα ανεβάσω φώτο με την πρώτη ευκαιρία.
Ακόμα ψάχνω το μενού με τις λειτουργίες του. Πολλά μπλιμπλίκια. Ενημερώνονται οι χάρτες; Ακόμα είμαι στην αρχή του manual.
Latest posts made by lexota
-
RE: TOYOTA FORUM
@tolisk20 said in TOYOTA FORUM:
Το σταρλετακι εγινε σταρλεταρα..και απο GT εγινε GR!
C-HR 1ης γενιάς το ταμπλό; wtf;
-
Ερώτηση για το καντράν. Γιατί όταν αλλάζω με τα βελάκια (<-, ->) στο τιμόνι τι πληροφορία θέλω να μου δείχνει (πχ. επιλέγω πιέσεις ελαστικών) χάνετε η ρύθμιση όταν ξαναμπώ να οδηγήσω;
-
Πάντα παίρνουν έγκριση από Toyota Ελλάς για αντικατάσταση εντός εγγύησης. Αν έχεις κάνει τα service δεν έχεις λόγο ανησυχίας.
-
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Εσάς το κλειδί έχει 3ο κουμπί για ξεκλείδωμα του πορτ μπαγκαζ; Εμένα (facelift) ενώ το αναφέρει το εγχειρίδιο, έχει μόνο δύο κουμπιά.
Edit μάλλον είναι μόνο για οσα έχουν ηλεκτρικά ανοιγομενη πορτα.Κι εμένα 3 κουμπιά έχει το κλειδί το 3ο είναι για το άνοιγμα του Πορτ μπαγκαζ
Toyota Corolla sedanΆρα μόνο το sedan έχει.
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Εσάς το κλειδί έχει 3ο κουμπί για ξεκλείδωμα του πορτ μπαγκαζ; Εμένα (facelift) ενώ το αναφέρει το εγχειρίδιο, έχει μόνο δύο κουμπιά.
Edit μάλλον είναι μόνο για οσα έχουν ηλεκτρικά ανοιγομενη πορτα.Έχει και δεν έχω ηλεκτρικά ανοιγομενη πόρτα. Πια έκδοση έχεις;
HB black edition (δεν έχει smart entry). Και αναρωτιέμαι αφού μπορείς να το κάνεις απο την εφαρμογή γιατί δεν το δίνουν και στο κλειδί; Ίσως να το έφαγε η μαρμάγκα της μείωσης κόστους με το fl.
-
Edit μάλλον είναι μόνο για οσα έχουν ηλεκτρικά ανοιγομενη πορτα. -
4.2 εγώ μέχρι στιγμής σε πόλη και επαρχιακό.
-
Τσίπιδες και στα manual έγιναν οι Ιάπωνες. Έλεος. Σου δίνουν ένα πετσοκομμένο και σου λέει αν θέλεις το πλήρες κατέβασε το και βγάλε τα μάτια σου.
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα ανεβάσω φώτο με την πρώτη ευκαιρία.
Ακόμα ψάχνω το μενού με τις λειτουργίες του. Πολλά μπλιμπλίκια. Ενημερώνονται οι χάρτες; Ακόμα είμαι στην αρχή του manual.