@niomode said in Toyota Corolla 2019:
Είχα γράψει παλιότερα στο forum για επιλογή μεταξύ corolla και auris και μπορεί να το έχει ήδη αναφέρει κάποιος αλλά θα το ρωτήσω (αν και είναι ακόμα νωρίς, λογικά από τα Χριστούγεννα και μετά θα προχωρήσω σε κάποια αγορά κλείδωσα σε corolla hybrid μεταχειρισμένη). Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος την 2λιτρη corolla να γράψει κάποιες εντυπώσεις. Με ενδιαφέρει κυρίως η κατανάλωση, και η οδήγηση σε πόλη αλλά και σε ανοιχτούς περιφερειακούς δρόμους. Θέλω να έχει σπιρτάδα και λίγο γκάζι, να το νιώθω ζωντανό το αυτοκίνητο να κάνω να τα σαββατοκύριακα καμιά βόλτα και να το πατάω λίγο παραπάνω. Ξέρω δεν είναι αυτοκίνητο επιδόσεων και υπάρχουν επιλογές όπως το Golf ή το Focus στα ίδια λεφτά, αλλά μου αρέσει τις καθημερινές για μετακινήσεις σε δουλειά που είναι μες το κέντρο να μην καίει και να πηγαίνω με τη μπαταρία κυρίως και τα σκ να το χαίρομαι. Και σαλόνια και αλώνια δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω χαχαχα. Και σε test drive σε μάντρες να προχωρήσω δεν θα καταλάβω πολλά φαντάζομαι οπότε οποιαδήποτε άποψη και γνώμη θα την εκτιμήσω
Καλημερα, τωρα ειδα το μηνυμα σου.
εγω εχω το station 2.0l. μεχρι τωρα εχω κανει μονο 20.000χλμ
το εχω στο eco αλλα συχνα το βαζω και στο sport, δηλ δεν κυνηγαω παντα την χαμηλοτερη καταναλωση, η οποια ειναι κολλημενη εδω και μηνες στο 6.4.
να σημειωσω οτι πιανω και τελικη, αλλα και κανω αποτομη οδηγηση, οταν βεβαια ειμαι σχεδον μονος μου σε μεγαλο δρομο.
δηλ προχθες πηγα απο κηφισια-πετραλωνα απο εθνικη και ειχα 3.4 καταναλωση, απογευμα ηταν με λιγο κινηση, Ομως αντιστροφα η ιδια διαδρομη, με μεγαλη ταχυτητα και επιταχυνσεις +υψομετρικη διαφορά 7.5 λ/100χλμ
απο κρατηματα δεν εχω κανενα παραπονο, και ουτε μου εχει φυγει σε καμια στροφη χαχα.
αυτα πανω κατω, παντως εαν με ρωτησεις τωρα, και παλι αυτο θα αγοραζα εαν επαιρνα αμαξι τωρα. αλλα με ηλιοροφη, εαν μπαινει.
τελος εαν εισαι απο Αθηνα, μπορουμε να βρεθουμε να το δεις απο κοντα, διαφορετικα, οτι αλλο θελεις ρωτα
Νικος